Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #90222

    toumpitsa
    Συμμετέχων

    naiiiii…

    #79220

    toumpitsa
    Συμμετέχων

    καλημερα,

    εγω εχω γνωρισει καποιον απο dating app. απλως έχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς το στοματικο και την χρηση προφυλακτικού στο στοματικο. δεν μου ειπε οτι εχει κατι ο ανθρωπος. Ισως εγω σιχαινομαι. απο την αλλη θα ηθελα να το δοκιμασω. Όμως ενταξει ειναι γνωριμια για σεξ. αυτος εχει εκφράσει οτι θελει να κανει στοματικο σεξ, κι εγω με την σειρα μου το εξέφρασα.
    αλλα ισως θα του πω για προφυλακτικο στο στοματικο. πως να το πω και να μην φανεί ντεκαβλε…?

    #78124

    toumpitsa
    Συμμετέχων

    Γειά σας κοριτσια, γύρισα απο τις διακοπές μου και γι αυτό αργησα να απαντήσω.
    Ναι, δεν λέω οτι οι κοπέλες δεν κάνουν λάθη. Προφανώς,και τα 2 φύλα. Αλλά εγώ φλερτάρω με άνδρες…οποτε αυτό μου φαίνεται πολύ περισσότερο.Σχετίζομαι ερωτικώς (όταν τυχαίνει) και απογοητεύομαι απο αυτούς. Θεωρώ οτι πολλοί δεν θα μπούν καν στο κόπο να φλερτάρουν και να κυνηγήσουν, όχι οτι φταίω εγώ.
    Μπορεί βέβαια, ειμαι μια κανονική ελκυστική γυναίκα, που μπορεί να μην τους συνεπήρε κι ο έρωτας αλλά βρε παιδί μου, μου φαίνονται λίγο στημένοι.
    τελεια δουλειά, τέλειο αμάξι, τέλειες διακοπές, Δεν καταδέχομαι να σου την πέσω.

    εσας δεν σας έχει τύχει;

    #76031

    toumpitsa
    Συμμετέχων

    καλησπέρα παιδιά,

    εγω έχω το παρακάτω πρόβλημα.Έχει βαλτώσει πολύ το φλερτ. Δλδ όσο περνάει ο καιρός γίνεται μηδαμινό. Το μόνο που έχει μείνει σαν απομεινάρια του φλερτ είναι κάποιοι τιντεράδες που πραγματικά οι σκοποί είναι τελείως επιφανειακοί και σεξουαλικοί. Αθώο Παιχνίδι δεν υπάρχει. Φοβάμαι οτι μπορεί να φταίω και εγώ γιατί με τον καιρό έχω μια αυξανόμενη επιθετικότητα για το αντίθετο φύλο. Π.χ αν μου πει οτι δεν ενδιαφέρεται για σχέση, εγω τον σουτάρω κατευθειαν γιατί Ποιος τον ρώτησε, αν θέλουμε σχέση;
    Ένα άλλο παράδειγμα. μπορεί στο Instagr. να φαινεται ο άλλος πολύ δήθεν τύπου έχω την τέλεια ζωή, το τέλειο αμάξι… ε και εμένα μου την σπάει, οπότε του την λέω συνέχεια.
    Θεωρώ οτι έχω ένα καταπιεσμένο θυμό για το αντίθετο φύλο ενω για τις κοπέλες δεν εχω καθόλου συσσωρευμένο θυμό.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)