Ζωή στην Αυστραλία
ΠΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
-
Η Ρένα απαντά: Μου είπε κατάμουτρα “δεν είσαι γυναίκα για σπίτι!”
Θεωρώ ότι ήταν προσβολή. Είμαι ερευνήτρια και ταξιδεύω συχνά.
Γενικά είμαι κατασταλαγμένη στο γεγονός ότι θέλω να είμαι σε σταθερή και μονογαμική συντροφικη σχέση. Οτιδήποτε άλλο μου δημιουργεί στρες.. ______________ Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα Ρένα μου, ο σύντροφός μου είπε ότι δεν είμαι γυναίκα για σπίτι. Νιώθω οτι κάπως με προσέβαλλε ή ειναι ιδέα μου; Είμαστε χρόνια μαζί και συγκατοικούμε. Εγω […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
Το τέλος του σεξισμού στα αθλητικά θεάματα; Αμ δε!
Μέρος του κοινού παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι αρέσκονται στις προηγούμενες κινηματογραφήσεις ως μέσον voyerism και υποβοηθήματος…αυνανισμού.
Καλοκαίρι και τα πλάνα σε ημίγυμνα γυναικεία σώματα κάνουν πάρτυ στους τηλεοπτικούς δέκτες, είτε με αφορμή παραλίες, είτε με αφορμή το beach volley. Οι νέες οδηγίες για την κινηματογράφηση των αθλητριών πάντως ίσως να σηματοδοτούν την αρχή του τέλους του σεξισμού στα αθλητικά θεάματα. Θέλουμε να το πιστεύουμε, τουλάχιστον. Ή μήπως όχι; Τα τελευταία χρόνια […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
Η Ρένα απαντά: Με ενοχλεί η συμπερίληψη της πρώην του στην συνεπιμέλεια
Με ενοχλεί ότι κάνουν πράγματα οι τρεις τους πιο συχνά απο όσο θέλω αν και το έχει μειώσει.
Εχουν συνεπιμέλεια με την πρώην συζυγο .Με ενοχλούν κάποια πράγματα αλλά δεν είχα ξανά σχέση με χωρισμένο και θα ήθελα καποιες γνώμες. __________ Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα Καλησπερα στην κοινότητα. Θα μπω κατ ευθείαν στο ψητό . Εχω γνωρίσει και έχω σχέση με εναν διαζευγμένο άντρα με ένα παιδι σε ηλικία δημοτικού. […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ