Τοποθέτηση ετικέτας: 

Αυτό το θέμα περιέχει 30 απαντήσεις, έχει 21 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ariadni 1 μήνας, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 32 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #44741

  Andromeda
  Συμμετέχων

  Εδω μπορουμε να συζηταμε γύρω απο το θέμα.
  Το θεωρείτε δεδομένο ότι ο άλλος θα σας κάνει στοματικό όταν του εχετε κάνει και εσεις; και αν δεν έχει σκοπό το ζητάτε;

  #44844

  Djali
  Συμμετέχων

  Εγω απο μεριάς μου δεν θεωρώ οτι είναι δεδομένο. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει και αν το κάνει με σκοπό να λάβει το αντίστοιχο τότε κακώς το κάνει. Όχι δεν θα το ζητούσα. Θα το συζητούσα όμως από περιέργεια.

  #44847

  Biskof
  Συμμετέχων

  Όχι δεν το θεωρώ δεδομένο, καλό είναι να γίνεται όταν πραγματικά το ΘΕΛΟΥΜΕ και όχι καταναγκαστικά.

  Αν έχει συζητηθεί βεβαια πριν το σεξ και συμφωνούμε γυρω από αυτο,τότε ναι. Εδώ μιλάω κυρίως για one night stand.

  #44888

  Andromeda
  Συμμετέχων

  Εγώ μιλάω και για σχέσεις αλλά και στην αρχή..εμένα μου έχει τύχει ο άντρας να το θεωρεί δεδομένο ότι θα του κάνω ενώ εγώ αν δεν το ζητήσω δεν θα μου κάνουν ποτέ..εγώ γενικά το ζητάω όταν βλέπω ότι δεν, άλλωστε και αυτός δεν είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι νοιάζεσαι και για την απόλαυση του άλλου;

  #44889

  Ανώνυμος

  Δεν θέλω, σταμάτα/ Okay. Σταμάτησα. Γλώσσα και χέρια μακριά/ (γελώντας) Είσαι βλάκας. Δεν μου αρέσει να μου το κάνουν. Είναι δικό μου το θέμα. Συγγνώμη/ Μη μου ζητάς συγγνώμη. Γιατί, όμως;/ Είναι απλά στοματικό. Πρέπει να το αναλύσουμε;/ Γιατί πιστεύεις πως δεν πρέπει να το συζητήσουμε όταν προκύπτει ότι η μία από τις δύο δεν θέλει να της κάνει η άλλη στοματικό;/ Εσείς οι Σκορπιοί../ Αν ήθελες, και δεν σου έκανα, θα μου το ζητούσες;/ Μάλλον όχι/ Γιατί;/ Γιατί θα καταλάβαινα πως δεν θες/ Μπορεί να είμαι μαλακισμένη και να χέστηκα για την απόλαυσή σου. Ή μπορεί να ήθελα αλλά να ντρεπόμουν. Ή μπορεί να είχα χίλια δυο άλλα που να μ’ έκαναν να μη σου κάνω. Εσύ γιατί να μη μου το ζητήσεις αφού θες;/ Σταματάμε το σεξ; Αλήθεια τώρα;/ Ναι. Δεν νιώθεις άνετα μαζί μου για να τελειώσεις με αυτόν τον τρόπο; Δεν εισαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω και σε ξενερώνει η ιδέα; Είχες κακές εμπειρίες στο παρελθόν και φοβάσαι πως θα ξανασυμβεί; Δεν γίνεται να μη σου αρέσει το στοματικό. Δεν γίνεται/ Συγγνώμη, έχεις πάει και με άντρες και με γυναίκες, πρώτη φορά το συναντάς αυτό;/ Οι άντρες ζητάνε στοματικό γιατί καμία κοινωνία δεν τους είπε πως δεν πρέπει να ζητάνε στο σεξ αυτό που θέλουν. Στις γυναίκες συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και γι’ αυτό και δεν απολαμβάνουν το σεξ στο βαθμό που θα μπορούσαν. Όχι όλες αλλά αρκετές. Και θα σε ξαναρωτήσω. Γιατί δεν θες να σου κάνω στοματικό;/ Αν σου ζητήσω να κάνουμε σαδομαζοχιστικό θα κάνουμε;/ Αν δεν καταλήξω στο νοσοκομείο, ναι/ Αν καταλήξεις;/ Θα έρχομαι στο σεξ με προστατευτικά. Πώς γίνεται δυο άνθρωποι που αλληλογουστάρονται να μη παίζει μεταξύ τους στοματικό; Σε ξενέρωσε κάτι που έκανα;/ Μ’ έχεις δει ξενερωμένη όλη αυτή την ώρα;/ Όχι, γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν θες στοματικό; Ρίχνεις ξύλο όταν τελειώνεις έτσι/ (γελώντας) Δεν θα τα παρατήσεις, έτσι;/ Θες να τα παρατήσω;/ Οι περισσότερες τα παράτησαν/ Οι περισσότερες βαριόντουσαν να ασχοληθούν μάλλον. Συγγνώμη, έκανες σεξ και δεν σου έκαναν στοματικό γιατί βαριόντουσαν και γιατί βλακωδώς το ζητούσες, προφανώς γιατί κάποια ή κάποιες τύπισσες έκαναν το στοματικό να μοιάζει με μαραθώνιο χωρίς τερματισμό και αυτές που δεν σου έκαναν ήταν okay με αυτό; Και εσύ τους έκανες και το απολάμβαναν κιόλας;/ Νομίζω πως ναι/ Ουαου. Πιστεύεις πως θα κάνω το ίδιο;/ Όχι/ Θες να κάνω το ίδιο;/ Όχι/ Τότε μπορούμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε;/ Αν σταματήσεις να μιλάς/ Μα με πνίγει το δίκιο/ (γελώντας) δεν θα το κάνουμε σήμερα, έτσι;/ Σκάω

  ΥΓ Μία φανταστική (μπορεί και όχι) συζήτηση για το αιώνιο ζήτημα του στοματικού. Υπάρχουν αμέτρητες ακόμα. Υπέροχο θέμα!

  #44953

  Mikros_Beethoven
  Συμμετέχων

  Δεν το θεωρώ δεδομένο ότι θα μου κάνουν, και δεν το ζητάω, αν το επιθυμήσει ο άλλος θα κάνει την κίνηση. Για αυτό και μου κάνουν σπάνια, ενώ θα ήθελα παραπάνω. Αντίστοιχα, έπειτα από χρόνια που το πρόσφερα χωρίς να διανοούμαι να το ζητήσω, ενίοτε και καταναγκαστικά, έμαθα να αρνούμαι. Με τον άντρα μου μπορούμε να το ζητήσουμε ο ένας από τον άλλον χωρίς ενοχές, όμως εγώ σκαλώνω περισσότερο. Τώρα τουλάχιστον όταν το κάνω δεν έχω παράπονο ότι δίνω κάτι χωρίς αντάλλαγμα, γιατί το κάνω και για μένα. Εγώ που μένω λίγο στην απέξω, οι λόγοι είναι, πέραν από τη διάθεση του άλλου, ότι είτε δεν νιώθω καθαρή, είτε –συχνότερα– ότι έχω τρίχα. Ε τι να κάνω. Περιμένω να ρίξει λίγο τα στάνταρ ο άλλος 😛. Γιατί η φάση είναι να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες τη μέρα που θα είμαι τριμαρισμένη, φρεσκοπλυμμένη, θα κάνω σεξ και θα του ρθει και του άλλου να με γλείψει. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ. Αν δεν κάτσει δηλαδή τέλεια η φάση, νιώθω ότι κάπως δεν μου αξίζει καν, τι να ζητήσω; Έχω τρίχα, ας το, έχω κατουρησει 2 φορές, ας το. Ακόμα και αν ξεπεράσω το προσωπικό μου κόλλημα και πω στον εαυτό μου «όχι ρε, μου αξίζει και θα το ζητήσω», συνήθως ακούω διαμαρτυρίες για την τρίχα μου. Ε και ξενερώνω, γιατί για μένα δεν είναι τόσο θέμα. Πρέπει να το κουρευω συχνότερα αλλά το κάνω χάλια.

  #44946

  Ανώνυμος

  Θα συμφωνήσω με την άποψη της Andromeda. Είναι ένας τρόπος να δείξει κάποιος ότι ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση και απόλαυση του άλλου. Στην τελική, ας κάνει την προσπάθειά του να δει πώς θα ανταποκριθεί η κοπέλα.

  Ωστόσο, μου θυμίζεις πριν αρκετά χρόνια που μιλούσαμε με συμφοιτητές για αυτό το θέμα. Ο ένας είπε κάποια στιγμή ότι ενώ θέλει να του το κάνει μια κοπέλα, εκείνος δε θέλει με τίποτα να το κάνει γιατί σιχαίνεται. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και, μάλιστα, αρνητική. Δε λέω ότι είναι υποχρεωτικό να το κάνει αλλά μου φάνηκε ότι ενδιαφερόταν να περνάει καλά μόνο εκείνος και δεν είχε ενδιαφέρον για την όποια σύντροφο είχε.

  Υπάρχουν, μάλιστα, κοπέλες που δεν το είχαν ζήσει ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις και δεν ήξεραν πώς είναι!

  Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Θεωρώ ότι αν ένας από τους δύο (ή και οι δύο) επιθυμεί κάτι τέτοιο αλλά δε βλέπει να γίνεται, μπορεί να το εκφράσει με κάποιο τρόπο, με κάποια κίνηση ενδεχομένως ή απλά να το πει.

  Τώρα, αν η έκφραση της επιθυμίας γίνεται επανειλημμένα, μάλλον ο άλλος το κάνει περισσότερο επειδή του το ζητάει μια κοπέλα και όχι επειδή το ήθελε πραγματικά.

  #45042

  Andromeda
  Συμμετέχων

  @wolfcry αν η έκφραση γίνεται επανειλημμένα από το ίδιο άτομο στο ίδιο άτομο, μάλλον δεν του κόβει του άλλου να το κάνει από μόνος του.
  Θεωρώ ότι είναι και κοινωνικό το θεμα. Συνήθως εμείς οι γυναίκες αισθανόμαστε άβολα γιατί μπορεί να μυριζουμε (δε μιλάω για όταν έχουμε περίοδο) αλλά αν το έχουμε τόσο άγχος μπορούμε να προτείνουμε να κάνουμε μπάνιο πριν- και οι δύο μαζί, ακόμα καλύτερα. Επίσης σίγουρα θα μυριζει, δεν είναι κήπος με τριαντάφυλλα, γιατί άλλωστε των αντρών δε μυρίζει;
  Συνήθως αν γίνει μόνο από τη μια πλευρά αυτή θα είναι της γυναίκας και σχεδόν ποτέ του άντρα αλλά δεν θέλω να πέσω σε αρχή lenfou δεν έχω μεγάλο δείγμα.
  Βέβαια να αναφέρω ότι είναι πιο δύσκολο για τους άντρες μιας και λίγοι ξέρουν τι να κάνουν (πάλι ισχύει το μικρό δείγμα, μπορεί να λέω μπαρουφες) θέλει πολλή εξάσκηση, δεν είναι σαν τις γυναίκες που μπορούν να δουν από ένα βίντεο τι ακριβώς να κάνουν.
  Ίσως εγώ το βλέπω λίγο θέμα ανταλλαγης. Είναι πολλοί οι λόγοι που κάνεις στοματικο, μιας και η μεγαλύτερη απόλαυση είναι αυτού που το δέχεται και όχι αυτού που το κάνει (γνώμη μου). Δε γίνεται κάθε φορά στο σεξ να θέλεις να κάνεις στοματικο στο 100%, κάποιες φορές μπορεί να θελεις 40% αλλά το κάνεις για να ευχαριστήσεις τον άλλο έστω και λίγο.
  @mikros_beethoven δεν κατάλαβα οι διαμαρτυρίες για την τρίχα σου είναι από τον άντρα σου;αυτός/οι δεν έχουν τρίχα;

  #45097

  Ανώνυμος

  @andromeda, δεν του κόβει λες κι ας ζητείται τόσο ξεκάθαρα ε; Τι να πω… μπορεί να ισχύει κι αυτό το σενάριο… και ίσως είναι χειρότερο από την περίπτωση κάποιου που το αποφεύγει συστηματικά! Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εκείνος/η που το ζητάει, δυστυχώς χάνει την απόλαυση που μπορεί να έχει μέσα από μία τέτοια πράξη. Αλλά θα μου πεις με το ζόρι δε γίνεται.

  Βέβαια είναι κοινωνικό το θέμα. Οφείλουν και οι δύο να είναι καθαροί. Κι εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα να αφεθώ σε μία κοπέλα αν δεν αισθανόμουν απόλυτα καθαρός. Όπως θα ήθελα να αισθάνομαι άνετα όταν το κάνω εγώ, έτσι θα ήθελα να αισθάνεται και εκείνη. Γι’ αυτό θεωρώ ότι το ιδανικό είναι να έχει προηγηθεί μπάνιο και των δύο λίγο πριν.

  Όσον αφορά το ότι λίγοι γνωρίζουν τι και πώς να το κάνουν, είναι ένα άλλο θέμα, το οποίο επίσης σηκώνει αρκετή συζήτηση. Αναφέρομαι γενικά στο στοματικό, είτε το κάνει άντρας είτε γυναίκα. Θεωρώ πως παίζει ρόλο και η εξάσκηση αλλά και η καθοδήγηση από την άλλη πλευρά. Φυσικά, μπορεί από την πρώτη φορά να υπάρξει κατάλληλη χημεία αλλά αυτό μπορεί να γίνει και στην πορεία. Μπορεί και να μην προκύψει, όμως, όση εμπειρία κι αν έχει κάποιος ή κάποια.

  Ναι, ίσως είναι λίγο θέμα ανταλλαγής. Ο καθένας μπορεί να αντλεί ευχαρίστηση με διαφορετικό τρόπο. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ και να δέχομαι και προσφέρω. Δε θα πω τι μου αρέσει περισσότερο, καθώς εξαρτάται από τη διάθεση της στιγμής. Υπάρχουν φορές που προτιμώ να το κάνω εγώ. Αλλά ακόμα και τότε, μπορεί να διαφέρει η ευχαρίστηση που νιώθω.

  Για παράδειγμα, μπορεί να θέλω να το κάνω, επειδή νιώθω ότι η κοπέλα με ελέγχει εκείνη τη στιγμή. Σαν να “απαιτεί” να την ευχαριστήσω. Μπορεί, όμως, να είναι και το ανάποδο. Να θέλω να νιώσει εκείνη ότι είναι υπό τον έλεγχό μου και να το κάνω για αρκετή ώρα.

  #47650

  Mrs Shelby
  Συμμετέχων

  Εγώ γενικά απολαμβάνω πολύ να κάνω. Είμαι straight γυναίκα. Και μάλιστα ερεθίζομαι παρα πολύ όταν ο άντρας ολοκληρώνει. Δεν ξέρω αν είναι τόσο περίεργο. Εμένα απ την άλλη δε μ αρέσει να μου κάνουν. Κυρίως γιατί την πρώτη μου φορά το αγόρι μου ήθελε να πειραματιστεί και μου το έκανε με ένα παγάκι στο στόμα του. Κ η εμπειρία ήταν πολύ κακή. Θεωρώ ότι μου έχει μείνει ψυχολογικό κ όταν κάποιος παίρνει το δρόμο για downtown το σηκώνω και λέω πως δε μ αρέσει.

  #47997

  Cycling in the rain
  Συμμετέχων

  Απολαμβάνω ιδιαιτέρως να κάνω στοματικό γιατί με ερεθίζει πολύ η αίσθηση του να το τελειωνει ο άλλος στο στόμα μου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ευχαριστιομουν εγώ το στοματικό πριν γνωρίσω τον άντρα μου (που έχει μια πολύ όμορφη τεχνική). Στο παρελθόν λοιπόν το πρόβλημα που είχα δεν ήταν πως να το ζητήσω αλλά πώς να το σταματήσω η πως να κατευθύνω τους παρτενερ να το κάνουν με τρόπο που να μου αρέσει.

  #48152

  Wolfcry
  Συμμετέχων

  Στάση 68. Δε τη γνώριζα αλλά ίσως φανεί ενδιαφέρουσα για κάποιους και κάποιες.

  Στάση 68

  #48615

  Between Worlds
  Συμμετέχων

  Μεγάλη συζήτηση.

  Είναι μία από τις τρεις προϋποθέσεις που θέλω να ισχύουν οπωσδήποτε, για να κάνω σεξ με κάποιο άτομο. Προσπαθώ να βρω τρόπο/ ερώτηση, για να το μάθω και στις πιο περιστασιακές γνωριμίες (π.χ. της ίδιας ημέρας/νύχτας). Αν έχετε κάποια πρόταση, ελεύθερα.

  Ξενερώνω απίστευτα, αν δεν κάνει κίνηση, έστω να προσπαθήσει. Η εμπειρία μου δείχνει, ότι αυτοί που “δεν τους αρέσει”, νοιάζονται μόνο για τη δική τους καλοπέραση (Τώρα, αν κάποιος άνθρωπος, πει ότι ντρέπεται, δεν το έχει ξανακάνει, αλλά θέλει να το δοκιμάσει, εντάξει θα δώσω ευκαιρία).

  Το καλύτερο μου είναι να μου πουν (και να κάνουν), ότι θα με γλείφουν όλη νύχτα. Ακόμη κι αν αλλάξουν τα σχέδια, εκτιμώ την πρόθεση. Κι εμένα μου αρέσει αντίστοιχα να το κάνω, αλλά αν προσφέρομαι μόνο εγω, νιώθω μαλ@κας.

  Ρεαλιστικά, προσπαθώ να το θεωρώ δεδομένο (βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι) και μετά από δύο-τρεις φορές, αν δεν έχει κάνει κίνηση, θα φέρω την κουβέντα και από την απάντηση θα καταλάβω.
  Οπότε, επανέρχομαι στην αρχική μου ερώτηση, πως μαθαίνω/φέρνω την κουβέντα αν γλείφει, αν τώρα τον γνωρίζω;

  #48802

  Andromeda
  Συμμετέχων

  Σιγουρα αν ξεκινησει η γνωριμία και με sexting ειναι ευκολο να το μαθεις αλλιως μόνο αν παει η κουβεντα προς το sex και αναλύσετε τι αρεσει και τι οχι στον καθενα.
  Απλα παιζει και η περιπτωση αλλα να λεει και αλλα να κάνει, που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Ισως αν κολλάς μόνο σε αυτή την προυπόθεση να χάσεις κάτι καλύτερο που μπορεί να προκύψει.
  Εγω απλά αν δω οτι ο αλλος δεν.. του το ζητάω.
  Θα ήταν ωραιο να βλέπαμε πως μπορεί να αντιδράσουν κάποιοι όταν κάνουν πρώτοι στοματικό στη γυναίκα και αυτή δεν κάνει καν κίνηση να του κάνει. Είμαι σίγουρη ότι η πλειοψηφία θα παραξενευόταν… δεν μου έχει τύχει βέβαια.

  #48908

  The scientist_91
  Συμμετέχων

  Δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες δεν το ζητάνε.
  Μου έχει τύχει σε όλες τις σεξουαλικές μου επαφές-είτε σε σχέση είτε για one night stand-να ζητήσω να κάνω στοματικό και υπήρχε άρνηση. Λες και είναι κάτι κακό. Να το ζητάτε και αν οι άντρες αρνούνται, τότε απλά φύγετε!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 32 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.