Αγαπητή «Α, μπα»: Αφού βλέπει ότι θέλω να κρατήσω αποστάσεις γιατί μου προτείνει κάτι τέτοιο;

Αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή μαζί του

Αγαπητή α,μπα το τελευταίο καιρό σε διαβάζω φανατικά και πραγματικά θα ευχόμουν να το είχα κάνει νωρίτερα. Για ένα διάστημα έβγαινα με τον Β. Γνωριζόμαστε χρόνια λόγω σχέσεων των οικογενειών μας. Η μεταξύ μας κατάσταση δεν λειτούργησε γιατί ο καθένας μας ένιωθε και ήθελε άλλα πράγματα. Επιπλέον δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Η ιστορία κράτησε ένα χρόνο με διαστήματα που δεν μιλούσαμε ή που δεν βρισκόμασταν κάτι αρκετά ψυχοφθόρο. Σε αυτό το σημείο να πω ότι κανείς από τις οικογένειές μας δεν το γνωρίζει. Ήταν δική του απόφαση να σταματήσουμε κάτι που το έδειξε με τη στάση του αφού “εξαφανίστηκε” και δεν κρύβω ότι με πλήγωσε η συμπεριφορά του. Από τότε έχουν περάσει μήνες και έχουν μεσολαβήσει μία συζήτηση ξεκαθαρίσματος και κάτι μεθυσμένα μηνύματα από μέρους του που δεν σήμαιναν κάτι. Επειδή ,λοιπόν, είχε περάσει λίγος καιρός και είχα αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση, κατάλαβα τα λάθη μου, τι δεν μου άρεσε, αποδέχτηκα την κατάσταση ως έχειν και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει και επίσης ότι δεν θέλω να πιέζω τον εαυτό μου να έχει μία τυπική σχέση μαζί του εξαιτίας των οικογενειακών σχέσεων και επειδή μένουμε σχετικά κοντά. Έτσι αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή μαζί του (απέφευγα να του μιλάω από κοντά και τον διέγραψα από μέσα δικτύωσης ). Ίσως η συμπεριφορά μου να είναι υπερβολική και ίσως να φταίει η ανωριμότητα των 20. Εκείνος κατάλαβε την αλλαγή στη συμπεριφορά μου και την διαγραφή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( πιθανόν να του φάνηκε ανώριμο επειδή είναι 28 ; ) και ρώτησε μια κοινή μας φίλη τι συνέβη ( εκείνη είπε ότι δεν γνωρίζει). Παρόλα αυτά, τις προάλλες που τον συνάντησα με ρώτησε αν πηγαίνω στο Χ μέρος γιατί θα πάει με το αυτοκίνητο και αν όντως πάω εκεί να πάμε μαζί. Αρνήθηκα λέγοντας ότι πάω αλλού. Η ερώτησή μου α,μπα είναι η εξής: αφού βλέπει ότι θέλω να κρατήσω αποστάσεις γιατί να προτείνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν το έκανε από απλή εξυπηρέτηση και όχι για να με ρωτήσει τον λόγο που ξέκοψα ; Πιστεύεις ότι όντως θα με ρώταγε κάτι τέτοιο ; Και για να προλάβω δεν τρέφω αυταπάτες ότι άλλαξε γνώμη για το μεταξύ μας.

– που πάω και τους βρίσκω ;;

Έχεις δει παιδιά να παρατάνε ένα παιχνίδι, και να το ζητάνε επίμονα πίσω το δευτερόλεπτο που θα τους το πάρεις;

Ε, αυτό, αλλά στα 28.

(Είναι ζήτημα διατήρησης του ελέγχου).

in

Αξιολογήστε το άρθρο

64 points
Upvote Downvote

13
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
13 Συντάκτες σχολίων
no-noQueen of spadesDreamerBlackcatΚοσμική Νεράιδα Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Έχω δει εγώ ανώριμους πενηντάρηδες!
Σε θέλει , όπως σε θέλει, κι όταν σε θέλει.
Προτείνει γιατί θεωρεί ότι ηεπιθυμία του είναι ισχυρότερη της δικής σου , γιατί είναι καταπληκτικός και γιατί δεν σε παίρνει στα σοβαρά θεωρώντας ότι όλα αυτά με τις διαγραφές και την αλλαγή συμπεριφοράς είναι “κορδελάκια” που θα λεγε κι η Λιλούκο ναζιαρικα στο “Δεσποινίς διευθυντής”

Blackcat
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μη σου πω και εξηνταρηδες…….

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Συννεφάκι πανω απο το κεφάλι του: “Θα διαγράψει αυτή εμένα; ΕΜΕΝΑ; Κάτι πρέπει να κάνω, δεν δέχομαι οτι δεν με θέλει πια, απλά μου κάνει τη δύσκολη για να κολλησω. Δεν περνάνε τέτοια κόλπα εδώ.”
Μην μασάς, υπάρχουν πολύ καλύτεροι άνθρωποι για σένα εκεί έξω.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

δεν θα έπρεπε να σε αφορά ΚΑΝ τι σκέφτεται για σένα κάποιος άλλος

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο πάντως. Αν καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία το γιατί των άλλων αλλά το τι κάνεις εσύ τότε θα είσαι και έτη φωτός μπροστά. Οι άλλοι κάνουν ο,τι κάνουν κυρίως γιατί μπορούν. Στο χέρι σου είναι αν θα το δεχτείς η όχι. Και πολύ καλά έκανες και δεν το δέχτηκες.

Mirka Janic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Σου προτεινε αυτό το πολύ φοβερό,να σε πάει κάπου με το αμάξι για δύο πιθανούς λόγους:
Α) γιατί ήθελε να εξυπηρετήσει.
Ή
Β) γιατί ήθελε να σου πιάσει την κουβέντα και να μιλήστε για εσάς.

Karamouza
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Θελει να παιξει και δεν τον παιζεις!

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Με αφορμή αυτή την ιστορία, θέλω να επισημάνω το εξής: Προσέξτε πώς μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει ένα γεγονός όπως τον βολεύει για να στηρίξει τις μισογυνιστικες απόψεις του: Από αυτή την ιστορία θα μπορούσε κάποιος μισογύνης να πει: “Αυτός ο άντρας φέρεται έτσι γιατί είναι ανώριμος’ έτσι είναι οι άντρες, μένουν πάντα παιδιά και για αυτό πρέπει να τους συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές. Ενώ μία γυναίκα δεν θα αντιδρούσε ποτέ έτσι γιατί οι γυναίκες είναι ώριμες.”. Αν τώρα μια γυναίκα είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, θα μπορούσε ο ίδιος μισογύνης να πει: “Αυτή η γυναίκα φέρεται έτσι γιατί οι γυναίκες είναι… Διαβάστε περισσότερα »

no-no
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Lose-lose situation λοιπόν

αγριοκέρασο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Εσύ αποφάσισες να κρατήσεις τις αποστάσεις σου αλλά περιμένεις ότι και ο άλλος θα κάνει το ίδιο; Εσύ δεν ήθελες καμία επαφή, ούτε καν κοινή φιλία στα social, αυτός όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Ίσως δεν τον ενοχλεί ή δεν τον νοιάζει αν είστε φίλοι στο fb. Μην καθρεφτίζεις το δικό σου σκεπτικό στις πράξεις των άλλων γιατί δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και, επίσης, μην αναρωτιέσαι γιατί ο καθένας επιλέγει να συμπεριφερθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο γιατί θα μπλέξεις σε ένα συφερτό σκέψεων που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Αφού δεν λειτούργησε η κατάσταση μεταξύ σας, τότε δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Dreamer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Εμένα μου φάνηκε ότι αυτό που σου πρότεινε δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από το να σου κάνει μια εξυπηρέτηση αν πηγαίνατε στο ίδιο μέρος. Δεν άρχισε να σε παίρνει τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε προτάσεις για να βγείτε. Απλά σε είδε τυχαία και φέρθηκε ανθρώπινα. Το ότι δεν θέλει να συνεχιστεί ότι είχατε μεταξύ σας δεν σημαίνει ότι σκέφτεται κάτι κακό για εσένα, ούτε ότι σε σιχαίνεται, ότιδεν θέλει να σε ξαναδεί ή να σε ακούσει. Μπορεί να σε συμπαθεί πολύ, να θέλει να σου μιλήσει αν σε δει αλλά παρόλα αυτά να μη θέλει να γίνεται και ζευγάρι. Με τόσους… Διαβάστε περισσότερα »

Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Εξαιρετική απάντηση.Ακριβως αυτό.Την επόμενη φορά που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση,μην διστάσεις να γίνεις δυσάρεστη.Δεν είσαι εσύ η ανώριμη αλλά εκείνος