in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έχω ερωτευτεί την δασκάλα μου

Μήπως μένοντας στο περιβάλλον που τη γνώρισα, και στο οποίο αυτή έχει έλεγχο και κύρος, το κάνω αυτό πολύ δυσκολότερο απ’ ότι θα μπορούσε να είναι;

Αγαπητή Λένα, ήρθε και μένα η σειρά μου να μου μιλήσεις άγρια μπας και στρώσω :Ρ. Πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να ασχολούμαι με συγκεκριμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα εντασσόμενη σε μια σχετική ομάδα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 117

Αγαπητή Λένα, ήρθε και μένα η σειρά μου να μου μιλήσεις άγρια μπας και στρώσω :Ρ. Πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να ασχολούμαι με συγκεκριμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα εντασόμενη σε μια σχετική ομάδα. Δεν λέω τι, πάντως έχει σημασία το ότι αν θέλω να συνεχίσω (που θέλω), δεν έχω πολλές εναλλακτικές πέρα απ’ την ομάδα αυτή. Στην ομάδα δασκάλα η Χ, ετών 50-φεύγα (εγώ 24), εμφανισιακά γενικά και αόριστα στα γούστα μου αλλά πέρασε κοτζαμάν χρονιά χωρίς να τη δω αλλιώς. Έλα όμως που εκεί πριν το καλοκαιράκι γίνεται το κακό. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αρχίσαμε να βλεπόμαστε τακτικά σε πλαίσιο που στο δικό μου άπειρο μυαλουδάκι ήταν σχέση, στο δικό της φακμπαντιλίκι. Ε όταν κατάλαβα ότι είχε δίκιο αυτή (ΑΟΥΤΣ) έκρινα ότι δε με ενδιέφερε να το συνεχίσω και της το είπα. Όλα τσιλ από μεριάς της, δε μου ξαναζήτησε να συναντηθούμε (βέβαια λόγω καλοκαιριού δεν υπήρχε και τέτοια δυνατότητα), ωστόσο 2-3 φορές που μιλήσαμε στο τηλ για διαδικαστικά της ομάδας πέταγε υπονοούμενα. Και ερχόμαστε τώρα αρχή ακαδημαϊκής χρονιάς να αναρωτιέμαι: να συνεχίσω στην ομάδα; Δεν έχω ξεπεράσει την έλξη που μου ασκεί, αυτό το ξέρω, ωστόσο δε μου αρκεί να την έχω όπως την είχα – αυτό σημαίνει ότι από μέρους μου δε θα γίνει κίνηση. Γενικά, σκοπός είναι να την ξεπεράσω. Μήπως μένοντας στο περιβάλλον που τη γνώρισα, και στο οποίο αυτή έχει έλεγχο και κύρος, το κάνω αυτό πολύ δυσκολότερο απ’ ότι θα μπορούσε να είναι; Ευχαριστώ για το χρόνο που πήρες να το διαβάσεις όπως και να ‘χει.

η μαθητριούλα που σ’ έχει ερωτευτεί

Προφανώς ναι.

Και τα υπονοούμενα είναι η επιπλέον εγγύηση που ειλικρινά, δεν χρειαζόταν. Θα ήταν δύσκολο και χωρίς αυτά.

Εξάλλου, θα έχει ενδιαφέρον πώς θα αρχίσεις να την έχεις στο μυαλό σου αν βρεθείς σε ασφαλή απόσταση και σταματήσει να έχει αυτή τον έλεγχο και το κύρος.

Οπωσδήποτε μην προσπαθείς να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου. Η δύναμη βρίσκεται στο να αναγνωρίζεις τους περιορισμούς σου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

15 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν

Αμαν ρε παιδιά με τη μυστικοπάθεια. Τι σόϊ καλλιτεχνικη δραστηριότητα ειναι αυτή που δεν μπορείτε να την πείτε; τεχνικές bondage? Ή κατασκευή BDSM βοηθημάτων με ανακυκλωμένα υλικά; Που δεν έχετε και επιλογή για άλλη ομάδα; Γιατί φαντάζομαι πως αν η καλλιτεχνικη δραστηριότητα ειναι Μουσικη/ζωγραφικη/φωτογραφία/θεατρο/χορωδια/παραδοσιακοι χοροι/ντεκουπαζwhatever κάπως θα μπορείτε να βρείτε άλλη.

Εκτός αν όντως κατασκευαζετε bdsm βοηθηματα απο ανακυκλωμένα υλικά.

διχασμενοςκορμος
διχασμενοςκορμος
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

υποβρύχια καλαθοπλεκτική λογικά :).
νταξ, πιθανότατα φοβάται να μην αναγνωριστεί..

sktpsx
sktpsx
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

ε τωρα ειναι το χαρτινο βρακακι κινκι;;

Evelina Leivada
Evelina Leivada
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Kλαίω με τα βοηθήματα από ανακυκλωμένα υλικά! :’-)

Wolfcry
Wolfcry
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Το θέμα με το BDSM είναι ότι ίσως αποτελεί ταμπού για πολύ κόσμο.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον τέτοιου είδους δραστηριότητα. Να βλέπαμε κάνα ενδιαφέρον toy!

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

Δε φταίει το είδος της δραστηριότητας, είναι μάλλον σε κάποιο μικρό μέρος, όπου δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, και ίσως ξέρει ότι διαβάζουν το σάιτ;

εγω θα κάτσω με την νεολαια
εγω θα κάτσω με την νεολαια
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover

προτομη Γιακουμη κανουν για να εχει και ενα τουιστ το μαθημα

Kudra
Kudra
4 χρόνια πριν

Νέο μάντρα στην συλλογή ” Η δύναμη βρίσκεται στο να αναγνωρίζεις τους περιορισμούς σου.”

Dreamer
Dreamer
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kudra

👏👏👏

lesnaeimailes
lesnaeimailes
4 χρόνια πριν

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και τα δύο, εγω ας πούμε θεωρούσα οτι ειμαι μπαι μέχρι να κανω κατι με γυναίκα οπου αποφάσισα οτι τελικά ειμαι πολυ λεσβια.. επίσης αν με έβλεπες στο δρόμο δεν θα σου πέρναγε ποτέ απο το μυαλό. ισα ίσα που άνθρωποι που δεν με ξέρουν και πχ δεν ξέρουν ότι είχα 6 χρόνια σχέση με γυναίκα, με βλέπουν μονίμως ” ελεύθερη” και λογικα θα νομίζουν η οτι είμαι καμια παρτολα με το συμπάθειο η καμια πολυ περίεργη που δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση..

Thereisalwayshope11
Thereisalwayshope11
4 χρόνια πριν

Λίγο εκτός θέματος, και το ξέρω και συγγνώμη, αλλά η ερώτηση στάλθηκε αρχή σχολικής χρονιάς, άρα Σεπτέμβρη και τώρα είμαστε τέλος Νοέμβρη. Άρα τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες βλέπω να τις διαβάζουμε κατά Απόκριες μεριά! Από τη μια καλό είναι αυτό- δείχνει ότι πολλοί/ πολλές στέλνουν ερωτήσεις στη Λένα- αλλά από την άλλη, μήπως λέω μήπως, γίνεται κάποιες πιο εποχιακές ερωτήσεις (εάν υπάρχουν) να απαντηθούν εκτός σειράς; Έτσι για να αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο εορταστικό κλίμα!

Disclaimer: Δεν έχω στείλει ερώτηση στη Λένα, και αυτός δεν είναι ένας καμουφλαρισμένος τρόπος να πηδήξω τη σειρά!

Th3 do
Th3 do
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Thereisalwayshope11

Εμείς έχουμε στείλει τρεις φορές ερώτηση,μέσα στα χρονια δεν θυμάμαι πλέον εποχές,αλλά βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα απαντηθουν. Τώρα μα σε ένα χρόνο θα είναι,δύο θα είναι. Δεν γνωρίζω πάραυτα εγω περιμένω.

Blanca luna
Blanca luna
4 χρόνια πριν

Φακμπαντιλίκι! Καταπληκτικό! Άσχετο, αλλά ενθουσιάστηκα με τον νεολογισμό!

μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
4 χρόνια πριν

Δύσκολα τα πράγματα, θα συνεχίσεις να τρώγεσαι φαντάζομαι όσο καίγεσαι να τη δεις και ξέρεις ότι μπορείς με μια πρόφαση του τύπου ‘μα εγώ δεν πάω στην ομάδα για να τη δω…’
πφφφφ… κουράγιο, όλες το περάσαμε με κάποια μορφή. Το αναγνωρίζεις όμως και αυτό είναι μεγάλο βήμα! Ο στόχος είναι κάποια στιγμή να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας (πολύ συχνά και από εμάς τις ίδιες).

brain user
brain user
4 χρόνια πριν

Η δύναμη βρίσκεται στο να αναγνωρίζεις τους περιορισμούς σου. Πόσες φορές τρώμε τα μούτρα μας ακριβώς επειδή αδυνατούμε να αναγνωρίσουμε τους περιορισμούς μας.
Λένα πρέπει να βγάλεις και ένα βιβλίο με αποφθέγματα νομίζω.