in ,

Αγαπητή «Α, μπα»: Την αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να λειτουργήσω

Τον τελευταίο καιρό με έχει κυριεύσει ένα άγχος το οποίο δεν μπορώ με τίποτα να ελέγξω

Αγαπητή α,μπα παρότι αντρικού φύλου, διαβάζω ανελλιπώς τις αναρτήσεις σου και θα ήθελα να μου απαντήσεις σε ενα ερώτημα αν αυτό είναι εφικτό.. Οδευω στα 23 είμαι με μια κοπελα 2 χρόνια μικρότερη και ομολογώ πως νιώθω οτι την αγαπάω υπερβολικά και δε θέλω με τίποτα να τη χάσω.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ampa61 ampa

Αγαπητή α,μπα παρότι αντρικού φύλου, διαβάζω ανελλιπώς τις αναρτήσεις σου και θα ήθελα να μου απαντήσεις σε ενα ερώτημα αν αυτό είναι εφικτό.. Οδευω στα 23 είμαι με μια κοπελα 2 χρόνια μικρότερη και ομολογώ πως νιώθω οτι την αγαπάω υπερβολικά και δε θέλω με τίποτα να τη χάσω.. Τον τελευταίο καιρό όμως με έχει κυριεύσει ενα αγχος το οποίο δεν μπορω με τίποτα να ελέγξω και μειώνει τοσο την σεξουαλική μου επιθυμια οσο και επίδοση.. Παρολο δηλαδή που με το πέρας του χρόνου ( πάνω απο 2 χρόνια είμαστε μαζι ) θα έπρεπε να γίνεται ολοένα και καλύτερο εγω αγχώνομαι σε σημείο να χτυπάει απίστευτα δυνατά η καρδια μου και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.. Μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνος ή η επίσκεψη σε γιατρό είναι μονόδρομος;

Γιατί περιγράφεις την επίσκεψη στον γιατρό σαν καταδίκη; Ευτυχώς που υπάρχουν. Ναι, να πας σε γιατρό που θα σε κατατοπίσει καταλλήλως.

 

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

16 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν

Αυτός ο χαρακτηρισμός του γιατρού ως “μονόδρομου” τι απαξίωση του επαγγέλματος!

Θα προτιμούσες την κυρά μας την μαμμή να σε ξεματιάσει;

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν

Οσμίζομαι “σύνδρομο” αγίας/πόρνης

Valia
Valia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Είχα έναν τέτοιο άντρα στη ζωή μου, που και καταλάθος να με ακουμπούσε, που λέει ο λόγος, έτρεμε από το άγχος. Ενώ είχε πολλές γυναίκες, με εμένα τα έχανε. Και μου έλεγε πάντα πόσο αγνή τού φαίνομαι. Όταν έμαθα για αυτό το σύνδρομο, τότε κατάλαβα τι του συνέβαινε με εμένα. Το οποίο σύνδρομο απορρέει από πατριαρχικές αντιλήψεις, όπως διάβασα πρόσφατα.

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Valia

Ομοιοπαθούσα σχεδόν. Στα 20 μου, μετά από 2 χρόνια σχέσης κι ενώ σεξουαλικά είχαμε πειραματιστεί πολλάκις και ποικιλοτρόπως, ξαφνικά το παλικάρι άλλαξε ρεπερτόριο, που περιοριζόταν στο ίδιο μονότονο ιεραποστολικό. Αναρωτιόμουν αν με βαρέθηκε, αν δε με ήθελε πια, ωστόσο δεν είχα ενδείξεις για κάτι τέτοιο• αντίθετα γινόταν με τον καιρό όλο και πιο τρυφερός μαζί μου και έκανε όνειρα για το μέλλον μας. Ώσπου, του είπα ξεκάθαρα, έχω μάθει απ’έξω κι ανακατωτά όλα τα σημάδια του ταβανιού, θα κάνουμε τίποτ’άλλο; Η απάντησή του ήταν άπαπα, σε σέβομαι, σε λατρεύω, σε έχω κορόνα στο κεφάλι μου, θα γίνεις η μάνα των… Διαβάστε περισσότερα »

Valia
Valia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Αυτό ακριβώς το “μάνα των παιδώνε μου”‘ ήταν η πηγή του κάκου και για εμένα, ήμουν η μόνη που έβλεπε για γάμο. Ενώ με φαντασιωνόταν σε διάφορα σενάρια, στα λόγια έλεγε πολλά, αλλά στην πράξη τίποτα.

Sot
Sot
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Valia

κοριτσια υποψιαζομαι οτι ειμαι πολύ μεγαλύτερη ηλικιακα, αλλα εχω εντυπωσιαστει απο το γεγονός ότι έμαθα κατι καινουργιο! Δλδ σοβαρα υπαρχει αντρας που απο εκει που ηταν ο αντρας ο σωστός ο πρόστυχος, μετατρεπεται σε ιεραπόστολο;
Ρε τι ζουμε

Elda
Elda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Όχι ρε φίλε… Ο πρώτος μου σύντροφος στο λύκειο, αν και πολύ ερωτευμένος, δε μπορούσε να με … επειδή, λέει, με έβλεπε σαν “αγία”. Περίμενα άλλα δύο χρόνια για το ξεπαρθένεμα (από άλλον βέβαια, επειδή μετά το “αγία” εκείνον τον πήρε ο διάολος.)

Valia
Valia
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Elda

Ευτυχώς που εσένα σου το είπε, γιατί εμένα μου πήρε χρόνια για να καταλάβω τι συνέβαινε. Στα μακρινά 00’s δεν υπήρχε και η τόση πληροφόρηση από το ίντερνετ και θυμάμαι ότι για αυτό το σύνδρομο άκουσα πρώτη φορά στο Sex and the City.

Lady Chatterley
Lady Chatterley
4 χρόνια πριν

Επίσης, το έχεις έχεις συζητήσει με την φίλη σου; Υποψιάζομαι πως όσο το κρατάς μέσα σου, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα σου δημιουργεί. Οπότε όπως θα κλείνεις το ραντεβού για τον γιατρό, πεστα και με τη φίλη σου. Αν δεν συζητάμε με τους συντρόφους μας αυτα που μας απασχολούν (γενικά και ειδότερα αυτα που επηρεάζουν τη σχέση μας) τοτε με ποιους θα το συζητήσουμε;

🙂

Dreamer
Dreamer
4 χρόνια πριν

Νομίζω θα ανακουφιστούμε όλοι λίγο αν αποδεχτούμε ότι όλα μέσα στη ζωή είναι, και διάφορες φάσεις και στάδια θα περάσουμε και με το χρόνο θα τα ξεπεράσουμε και θα βρούμε τις λύσεις. Αλλά για να μην παιδευεις το μυαλό σου να βρεις τη λύση μόνος σου, καλύτερα να επισκεφτείς έναν ( ή περισσότερους) ειδικούς.

Nom de plume
Nom de plume
4 χρόνια πριν

Μην τρελαίνεσαι.. Μπορεί να έχεις θέματα με το άγχος σου (όπως πάρα πολύς κόσμος) και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι.. Η μπορεί να έχει να κάνει με την εικόνα που έχεις για το σεξ. Όπως και να ‘χει είναι μια καλή ευκαιρία να το ψάξεις, μόνο να κερδίσεις θα έχεις από αυτό!

Μιμομι
Μιμομι
4 χρόνια πριν

Ρε παιδιά δεν σου κάνουν εμβόλιο στον ψυχολόγο!!!! Υπάρχει τόση μαζεμένη γνώση σε αυτό το “γιατρό” που μακάρι να υπήρχε και κάτι άλλο εκτός χρημάτων να δώσω.. εγώ πάω και δώρα και γλυκά και την ψυχή μου δίνω για τη “γιατρό” μου! Όπως πας και δίνεις 40€ για ένα καλό τζιν, ένα καλό κρασί, ένα καλό εστιατόριο κλπ γιατί να μην κάνεις και αυτό το ” καλο” για την ψυχή σου … Η πρώτη και καλύτερη λύση θα έπρεπε να είναι. Καλή αρχή ❤️

tommi
tommi
4 χρόνια πριν

Αν πονούσε το δόντι σου θα έμπαιινες και σε…..μονόδρομους με χίλια ε;;
Ασε τις ντροπές,και αν σε ενδιαφέρει πραγματκά η σχέση σου,πηγαινε σε ψυχολόγο/ σεξολόγο και πιστέυω θα βρείς λύση.
Και κάτι ακόμη
Αν για χψ λόγους βρεθείς με άλλη γυναίκα ερωτικά και ο γιακουμής χτυπήσει ταβάνι μην κατηγορήσεις την προηγούμενη ( έστω και στην σκέψη σου) ,επειδή ο γιακουμής μαζί της κοιτούσε το πάτωμα.
Καλή επιτυχία

Sheep
Sheep
4 χρόνια πριν

Λιγάκι παραπλανητικος ο τίτλος βέβαια , άλλα φοβήθηκα ότι θα διαβάσω

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sheep

Πρέπει να κάνεις λίγο πέρα το τριχωμα.

gore gore girl
gore gore girl
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Let it beeh