in

«Α, μπα» classics: Καμία ιδέα για το πως μπορώ να του ζητήσω να βγούμε;

Είμαστε γείτονες

Αμπά μου συγχαρητήρια για το γλυκό σου μωράκι, εύχομαι ό,τι καλύτερο!!Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Πρόσφατα μετακόμισα λόγω σπουδών στην Αθήνα. Στο από πάνω διαμέρισμα μένει ένας φοιτητής με τον αδερφό του, ο οποίος εργάζεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

f887b9ceb1a254bd0fb0dcc59a8665c5

Αμπά μου συγχαρητήρια για το γλυκό σου μωράκι, εύχομαι ό,τι καλύτερο!!Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Πρόσφατα μετακόμισα λόγω σπουδών στην Αθήνα. Στο από πάνω διαμέρισμα μένει ένας φοιτητής με τον αδερφό του,ο οποίος εργάζεται.Ε λοιπόν α μπα μου μου αρέσει πολύ.Είναι γλυκύτατος και ευδιάθετος.Θέλω πολύ να τον προσεγγίσω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.Επειδή λόγω της δουλειάς του και της σχολής μου τα ωράρια μας είναι περίεργα δεν τον πετυχαίνω συχνά στην πολυκατοικία.Σκεφτόμουν να του ζητήσω να βγούμε για έναν καφέ αλλά,ειλικρινά,δε θέλω να τον φέρω σε δυσκολη θέση και να μου απαντήσει χωρίς να το σκεφτεί.Καμία ιδέα για το πως μπορώ να του ζητήσω να βγούμε χωρίς να του έρθει κεραμίδα;Ευχαριστώ και πολλά φιλιά!!!

Ευχαριστώ πολύ! Δεν πας να ζητήσεις ένα φλιτζάνι ζάχαρη πρώτα, για να φτιάξεις κέικ; Και δεν τους πας μετά λίγο να δοκιμάσουν; Ή, δεν τους καλείς να το δοκιμάσουν σπίτι σου; Είσαστε γείτονες, έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες και δικαιολογίες για να γνωριστείτε καλύτερα πριν πετάξεις τη ναπάλμ.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
5 χρόνια πριν

Νομίζω ότι τη θυμάμαι αυτη την ερώτηση και τι είχα απαντήσει. Το ξαναλέω για εμπέδωση γιατί είχε πολύ μεγάλη επιτυχία πάντα. Με την κολλητή μου στη σχολή είχαμε γνωρίσει όλους τους γείτονες στην πολυκατοικία με το να τους ζητάμε ανοιχτήρι για κρασί. Φροντίστε να υπάρχει κρασί στο σπίτι εε! Τους χτυπουσαμε την πόρτα, κάτι σαββατοβραδα, κάτι παρασκευές που όλοι είχαμε λίγο πολύ ένα σουαρέ σε κάθε σπίτι να ζητήσουμε το εργαλείο και “δεν έρχεστε βρε παιδιά να σας κεράσουμε κι ένα ποτηράκι κάτω;”.

anta188
anta188
5 χρόνια πριν

Γινεται και φιλοι στο φβ, ζητα του και το φλιτζανακι την ζαχαρη, στειλτου μετα ευχαριστω σε μηνυμα, πες του χρωστας κερασμα που σε γλιτωσε να ντυνεσαι να πας για ψωνια, ρωτα τον κατι που εισαι καινουργια στην πολη να σε βοηθησει και μπλα μπλα κατι θα γινει. Λιγο μεσο Λαμιας βεβαια αλλα δεν πειραζει εχει και αυτο το ταξιδακι την χαρη του. Τωρα αν τρομαζεις επειδη εισαι φοιτητρια και μπορει να εισαι απο τις ανεπροκοπες και ακαματρες φοιτητριες, ε δεν πειραζει ζητα ζαχαρη για καφε γιατι ηρθε μια φιλη μου και δεν το ειχα δει οτι δεν εχω μωρε…δεν πιστευω… Διαβάστε περισσότερα »

UnderConstruction
UnderConstruction
5 χρόνια πριν

Tι να έγινε άραγε με αυτή την ιστορία;;; Γραφούσα, ΑΝ τυχόν το δεις,ο λαός θέλει update!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sktpsx
sktpsx
5 χρόνια πριν

θα χει αφήσει μια λαδιά αυτή η πίτσα πάνω στο τραπεζομάντηλο..

Yvonne
Yvonne
5 χρόνια πριν

Είχε καει η λάμπα στο σαλόνι, δεν είχα σκάλα και δεν έφτανα με τίποτα. Ζήτησα από το γείτονά να έρθει να μου αλλάξει τα φώτα. 😛
Pun intended. Ακόμα κάνουμε παρέα, έχουν περάσει 9 χρονια.