Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #110516

    not today…
    Συμμετέχων

    Γλυκιά μου, πονάει ναι. Για κάποιους ανθρώπους πονάει, γι’ άλλους είναι λύτρωση. Προφανώς εσύ χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτή τη φάση της ζωής σου και δεν είναι ούτε ντροπή ούτε κακό. Μην αργείς να την αναζητήσεις. Θα δεις την κατάσταση από μια άλλη οπτική γωνία που αυτή τη στιγμή, η θλίψη σου, δεν σου επιτρέπει να δεις.
    Κι εγώ είμαι χωρισμένη με 2 παιδιά, χρειάστηκα τον χρόνο μου να ξεπεράσω τον πόνο. Πέρασα αρκετά στάδια μέχρι να ηρεμήσω. Ζήτησα βοήθεια όταν είδα ότι με καταβάλει παραπάνω από όσο μπορούσα να αντέξω. Η μοναξιά είναι άτιμη, έρχεται τη νύχτα κυρίως, σε μένα. Αλλά, είμαι ευτυχισμένη πλέον που βγήκα από έναν γάμο με έναν άνθρωπο που δεν ήμασταν συνοδοιπόροι, που είχαμε καταντήσει να κάνουμε σεξ με το ζόρι, που δεν απολαμβάναμε την οικογένεια μας.
    Μπορεί να μην το βλέπεις αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως να έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την ιστορία σου, να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο.
    Θα κοουταρω κάτι που είχα βρει στο νετ, και πλέον είναι στο σαλόνι μου κρεμασμένο:
    You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.
    C. S. Lewis

    #46169

    not today…
    Συμμετέχων

    @no_roots

    Τι καλή που είσαι!

    @no_roots & @wolfcry

    Συμφωνώ ότι με την οικειότητα μαζί, το να ανακαλύπτεις κι άλλο τον σύντροφό σου κι αυτός/αυτή εσένα, κάνει ακόμα πιο έντονο το vibe

    Επίσης καταλαβαίνω την ανωνυμία πίσω από την οθόνη κ το στοχευμένο ψάξιμο. Απλά έχω μείνει μέχρι εκεί, πότε δεν προχώρησα σε γνωριμία μέσω νετ ή app. Όχι ότι έχω θέμα, κανένα.. μέχρι στιγμής, στον 1 χρόνο που είμαι χωρισμένη απλά έχει τύχει όλες οι επαφές που είχα να ήρθαν με τον old school τρόπο, γνωριμία τυχαία, νύχτα, μπαρ κλπ…

    Pegging λοιπόν, ναι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! 😊

    #46010

    not today…
    Συμμετέχων

    γεια σου wolfcry,
    θα απαντήσω από πάνω προς τα κάτω

    αν υπάρχουν απλες επαφές της μίας νύχτας δε νιώθω άνετα να εμβαθύνω.
    ναι, διστάζω να πω ότι θα ήθελα αρκετές φορές να είμαι υποτακτική..

    θα δοκίμαζα pegging ναι. θα ήθελα να προκαλέσω οργασμό με αυτόν τον τρόπο σε έναν άντρα..

    θα ήθελα να τελειώσω με anal penetration, δεν μου έχει τύχει.. κι άλλα..
    αλλα νομίζω ότι μπορεί να κοπεί η απάντηση μου;
    και φεύγουμε κι από το topic;

    #45950

    not today…
    Συμμετέχων

    τι ωραία να εκπληρώνεις φαντασιώσεις.. μπορεί στην αρχή να τις νιώθεις απλά φαντασιώσεις κι αργότερα να ανακαλύπτεις ότι αυτό είναι τελικά που θέλεις να έχεις στην σεξουαλική σου ζωή.
    το βασικότερο όλων για μένα, είναι να μην υπάρχει καμία ντροπή στο θέλω του καθενός. να μπορούσαμε να εκφραστούμε ελεύθερα χωρίς να νιώθουμε ντροπή που θέλουμε να τελειώσουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ή ό,τι τέλος πάντων είναι αυτό που αναζητάει ο καθένας.
    οτιδήποτε πέραν των “κοινωνικά αποδεκτών” πλαισίων δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με κοροϊδία ή να ονομάζεται ανωμαλία.
    δεν έχω δοκιμάσει pegging που λέτε.. νομίζω αν είμαι με σύντροφο όπου είναι σεξουαλικά απελευθερωμένος και με δέχεται κι εμένα όπως είμαι, θα ήθελα να δω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε..

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)