Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #83996

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλ@ καλά! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιον ψυχολόγο για συμβουλευτική ζεύγους στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    #84953

    loneliness
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα Izabel. Δε γνωρίζω ψυχολόγους στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα τον Γρηγόρη Βασιλειάδη, ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που κατοικούν εκτός Αττικής να επικοινωνούν μαζί του μέσω Skype.

    #86411

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Σε ευχαριστώ πολύ loneliness. Θα τον αναζητήσω μιας και πλέον όλα θα γίνονται μέσω Skype οποτε Αθηνα Θεσσαλονίκη είναι το ίδιο. 😊

    #86468

    loneliness
    Συμμετέχων

    Να είσαι καλά Izabel. Καλή δύναμη! 🙂

    #86463

    leas
    Συμμετέχων

    Όχι παιδιά τον Γ. Βασιλειάδη. Όχι. Έχω προσωπική πείρα, μακριά.

    #86675

    loneliness
    Συμμετέχων

    Εμένα πάντως με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω πάει σε αρκετούς ψυχολόγους και εκείνος είναι ο μόνος που με καταλαβαίνει, με αντιμετωπίζει με σεβασμό, είναι ευγενής, φιλικός, επικοινωνιακός και πολύ προσεκτικός ακροατής. Με έχει φέρει αντιμέτωπη με τα πιο αθέατα κομμάτια του εαυτού μου. Οι απόψεις διίστανται, το γεγονός όμως ότι εσύ, leas, δεν ταιριαξες μαζί του, αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως κακό στη δουλειά του ή τον ακυρώνει ως επαγγελματία.

    #86685

    leas
    Συμμετέχων

    loneliness, έχεις πολύ δίκιο. Παρασύρθηκα, ασφαλώς η εμπειρία είναι υποκειμενική. Χαίρομαι πολύ που βρήκες κάποιον που σου ταιριάζει και σε βοηθάει.

    #86762

    loneliness
    Συμμετέχων

    Leas, να είσαι καλά. Σου εύχομαι να βρεις κι εσύ κάποιον/α επαγγελματία με τον/την οποίο/α να έχετε τη συνεργασία που θέλεις, αν δεν τον/την έχεις βρει ήδη. 😊

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1 έως 8 (από 8 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.