• Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #70728

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Γεια σε όλη την αμποπαρέα! Είμαι εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης. Κατά καιρούς έχω διδάξει την ελληνική ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα σε ενηλίκους και παιδιά. Τώρα τελευταία σκεφτόμουν ότι ίσως θα μπορούσα να παραδίδω μαθήματα διαδικτυακά (μιας και λόγω καραντίνας το δοκίμασα και είδα πως μου αρέσει και μου ταιριάζει). Έτσι θα μπορούσα πιθανόν να διευρύνω και τον κύκλο μου και να έχω ένα έξτρα εισόδημα τους δύσκολους (για τους εκπαιδευτικούς) καλοκαιρινούς μήνες.
    Υπάρχει κάποια/-ος άλλη/-ος εκπαιδευτικός ή καθηγητής που παραδίδει ανάλογα μαθήματα; Γνωρίζετε ή χρησιμοποιείτε κάποιο site; Έχω ξεκινήσει να ψάχνω, αλλά πολύ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας ή αν εμπιστεύεστε κάποιο site. 🙂

    #70879

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Πικρή ιστορία ο χώρος της εκπαίδευσης. Αν και έχω στραφεί σε άλλους τομείς, μπας και δω μια άσπρη μέρα, συνεχίζω να έχω το ένα πόδι στο χώρο αυτό αφενός γιατί τον αγαπω, αφετέρου γιατί δεν έχει σβήσει η ελπίδα να μπω στην εκπαίδευση κάποια μέρα.
    Δεν έχω να σου προτείνω πολλά. Τα μόνα που γνωρίζω είναι τα εξής:
    mystudent.gr / mooc.org / zoom / Moodle.

    https://elearn.aegean.gr/index.php?
    Αυτό είναι ένα σχετικό επιμορφωτικό πρόγραμμα.

    Ελπίζω να βοήθησα!

    #73661

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Αν και έχω ήδη υπόψη μου ανάλογες εφαρμογές και τις χρησιμοποιώ ήδη. Αναφερομουν κυρίως σε σάιτ μέσω των οποίων μπορώ να προωθήσω την δουλειά μου, να βάλω ας πούμε μια αγγελία. Ή να βρω ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν μια ξένη γλώσσα.

    #73739

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ότι ενδιαφεροσουν για το κομμάτι της προώθησης. Γι’ αυτό μπορώ να σου πω μόνο θεωρητικά, κάποιες ιδέες μόνο που λογικά θα τις έχεις σκεφτεί.
    Υπάρχουν site που βάζουν αγγελίες μόνο εκπαιδευτικοί, αν googlαρεις θα δεις ότι δεν είναι πολλά. Είναι απ’ όλη την Ελλάδα και δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω ποιο μπορεί να είναι καλύτερο. Από κει και πέρα αν έχεις καποια ιστοσελίδα που ανεβάζεις υλικο μπορείς να το διαφημίσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων.
    Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις “πόσο πάει το μαλλί” σε ηλεκτρονικές ή έντυπες εφημερίδες για να βάλεις μια αγγελία. Αυτό μπορεί να πιάσει περισσότερο σε μικρές πόλεις.
    Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. Νομίζω ότι οι εκπαιδευτικοί βασίζονται στον κύκλο τους κυρίως. Πάντως νομίζω αυτό με το site θα σε βοηθήσει αρκετά να δείξεις το κάτι παραπάνω. Αν μπορείς να κάνεις κάποια μαθήματα για ανάπτυξη ιστοσελίδων και γενικότερα προγραμματισμο πιστεύω θα σε βοηθήσει. Υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα. Ή απλά μπορείς να το αναθέσεις σε κάποιον που ξέρει.

    #78074

    marouli
    Συμμετέχων

    Χαιρετισμούς στην καταπληκτική αμποπαρεα.
    Μένω μόνιμα στο εξωτερικό -Ισραήλ, έχω 2 παιδιά και ενδιαφέρομαι για μαθήματα ελληνικών για τα παιδιά μου.
    Στον καιρό του κορονοϊού μπήκαν και αυτά στη διαδικασία των μαθημάτων από το σπίτι.
    Τα παιδιά μου μιλάνε καλά Ελληνικά όμως δυσκολεύονται στη γραφή και ανάγνωση.
    Οι ηλικίες τους είναι 15 και 11.
    Θα ήθελα πολύ τη γνώμη των εκπαιδευτικών της παρέας,σε μενα φαίνεται καλή ιδέα και ελπίζω και τα παιδιά να το θελήσουν.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.