• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #67862

    Giasemi
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα και από μένα.
    Ο σύντροφός μου όταν βγαίνουμε έξω κοιτάζει άλλες γυναίκες. Όχι για να τους την πέσει αλλά τις κοιτάζει, χαζεύει τι φοράνε, το σώμα τους και μετά δεν ξανά κοιτάζει.
    Σαν κλεφτή μάτια που λέμε.
    Είμαι πολύ υστερική που με ενοχλεί και ζηλεύω;

    #67909

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Για να έχεις καταλάβει ότι χαζεύει τι φοράνε και το σώμα τους γενικά, ή δεν είναι πολύ κλεφτή η ματιά, ή η προσοχή σου είναι συνέχεια στραμμένη στο αν και πόσο κοιτάει άλλες.
    Όταν μπαίνουμε σε μια σχέση δεν τυφλωνόμαστε ξαφνικά σε σημείο να μη στέκεται ποτέ η ματιά μας σε κάποιον άλλο για παραπάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Μερικές φορές περνάνε από δίπλα μας άνθρωποι που είτε επειδή είναι όμορφοι, είτε επειδή φοράνε κάτι όμορφο, είτε επειδή έχουν κάτι άλλο ιδιαίτερο, το βλέμμα μας μπορεί να σταθεί λίγο παραπάνω πάνω τους. Εσένα δε σου συμβαίνει;
    Χρειάζεται διακριτικότητα όμως. Αν κοιτάζει άλλες πολύ έντονα, ή για πολλή ώρα ή πολύ συχνά, δεν είναι ωραίο. Αν είναι έτσι, λογικό να σε ενοχλεί, ίσως και να χτυπάει καμπανάκι.

    #67939

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Ακόμα και να μην συμβαίνει κάτι ύποπτο, το θεωρώ αγένεια. Κι εμένα μου αρέσει να παρατηρώ το στυλ των άλλων, πώς ντύνονται κλπ, καμιά φορά κολλάω κιόλας αν μου αρέσει πολύ κάποιος, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα όταν είναι ο σύντροφός μου μπροστά, γιατί θεωρώ οτι θα τον προσβάλλω και θα τον κάνω να νιώσει άβολα. Μπορεί καμιά φορά να σχολιάσουμε παρέα κάτι που μας έκανε εντύπωση, αλλά μέχρι εκεί. Οτιδήποτε παραπάνω απο αυτό είναι off limits.

    #67986

    Ocelotoς
    Συμμετέχων

    Συμφωνώ απόλυτα με την Curious.Επειδή όπως είπε δεν μπαίνουν παροπίδες στα μάτια όταν μπαίνουμε σε σχέση,είναι θέμα διακριτικότητας.Αν ο άλλος κοιτάει συνέχεια σαν λιγούρης είναι πρόβλημα.Η παγίδα που πέφτουν οι περισσότεροι όταν βλέπουν τον/την σύντροφό τους να κοιτάει κάποιον περαστικό είναι πως αυτομάτως έρχεται η σκέψη στο μυαλό πως κάτι μας λείπει άρα ο/η σύντροφος το ψάχνει αλλού.Ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καλό είναι να αποφεύγεται όταν είναι ο/η συντροφος μπροστά προς αποφυσή παρεξηγήσεων.K εγώ μπορεί να κοιτάξω (χωρίς να καρφώνομαι) και έχει τύχει να σχολιάζουμε με την παρέα μου διάφορους τύπους για τον χ,ψ λόγο αλλά όχι όταν είναι η σχέση μου μαζί μου.Η κάθε σχέση είναι διαφορετική όμως.Έχεις δοκιμάσει να το συζητήσεις μαζί του?Η θέση του πάνω στο θέμα ποια είναι?

    #67998

    Giasemi
    Συμμετέχων

    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
    Θα σταθώ κυρίως στο σημεία ότι είναι φυσικό να κοιτάζεις άλλους ανθρώπους.
    Παιδιά δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να κοιτάζει άλλους άντρες ή τουλάχιστον όχι να το καταλάβω και να το σχολιάσω έστω μέσα μου.
    Το έχω συζητήσει μαζί του και μου είπε ότι κοιτάζει χωρίς να το καταλαβαίνει, ότι πηγαίνει αυτόματα το μάτι του εκεί και δεν είναι κάτι που το ελέγχει (έχει ΔΕΠΥ δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο αυτό). Έχει προσπαθήσει να το κάνει πιο διακριτικά, αλλά το καταλαβαίνω πάντα. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να τον κοιτάζω να δω αν θα κοιτάξει. Ίσως εγώ είμαι αυτή που έχω το πρόβλημα και ζηλεύω υπερβολικά.

    #68198

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Ως συνάδελφος με ΔΕΠΥ επιβεβαιώνω ότι το μάτι φεύγει από μόνο του επί παντός επιστητού, στο πρώτο ραντεβού με το συντροφι μου ανάθεμα αν του έριξα τρία βλέμματα από την αμηχανία, όλο το πεζοδρόμιο κοιτούσα. Βέβαια το εξήγησα ότι είναι για αυτό κι αυτό το λόγο. Εξαρτάται πολυ κι απ’ τη στάση του ίδιου.

    #68372

    Ariadni
    Συμμετέχων

    Από τη στιγμή που δίνει δικαίωμα και μάλιστα μπροστά σου, τότε δεν αξίζει της εμπιστοσύνης σου, διότι ποιος έβαλε το χέρι στο μέλι και δεν το έγλυψε. Νομίζω πως είναι εις βάρος σου να έχεις συνέχεια το νου σου εάν με το άτομο που έχει σχέση ενδέχεται κάποια στιγμή, πέρα από το κοίταγμα, τελικά να περάσει και στο Δια Ταύτα με κάποια ξένη κοπέλα

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.