Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #77776

    New entry
    Συμμετέχων

    Χαιρετώ όλη την παρέα. Τελευταία με απασχολεί πολύ έντονα το mentoring στον τομέα εργασίας μου, ο οποίος είναι η εστίαση και συγκεκριμένα η μαγειρική. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σας όσο αναφορά την εύρεση ενός/μίας μέντορα, πώς τον/την πλησιάσετε και γενικότερα τη σχέση που αναπτύξατε και πώς αυτή σας βοήθησε σαν επαγγελματίες στην εξέλιξη σας και αν σας βοήθησε όντως, ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

    #79758

    Cycling in the rain
    Συμμετέχων

    Αρχικά θέλω σου πως ότι υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στ@ μέντορα και στ@ coach. Εγώ έχω coach εδώ και δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μέντορα δε θα ήθελα να έχω, λόγω του χαρακτήρα μου. Μέντορα πρεπει να βρεις μέσα στο χώρο εργασίας σου, εννοώ στον τομέα της εργασίας όχι απαραίτητα εκεί που δουλεύεις.@ coach πρέπει να είναι ανθρωπος με σχετική πιστοποίηση και καλό είναι να έχει εκτενή εργασιακή εμπειρία.Εαν είσαι στην Ολλανδία μπορώ να σου δώσω περισσότερα στοιχεία για εύρεση coach.
    Εάν θα βρεις έναν άνθρωπο να εμπιστευτεις για το ρόλου του μέντορα να είσαι απόλυτα σιγουρ@ ότι δεν προβάλλει τα δικά τ@ θέλω και τις δικές τ@ επιθυμίες σε σένα.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.