in

Αγαπητή «Α, μπα»: Όταν τον είδα από κοντά κατάλαβα ότι μου είχε πει ψέματα για την ηλικία και την εμφάνιση του

Όλες οι φωτός που είχε στο dating app ήταν από 10 χρόνια πριν τουλάχιστον

Όλες οι φωτός που είχε στο dating app ήταν από 10 χρόνια πριν τουλάχιστον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9675688f9443d020797f160a698f70d4

Αγαπητη α μπα, Θα ηθελα να εξομολογηθω κατι και ζητω τη γνωμη σας. Χρησιμοποιω ντεητινγκ απς και προσπαθω γενικα να ειμαι προσεκτικη, γιατι πολλα γινονται. Χθες κανονισα να βγω με καποιον που μου ειχε πει οτι ηταν στην ηλικια μου (33) και γενικα ειχαμε χαλαρες κουβεντες και ειπαμε να βρεθουμε για ενα ντινερ, στο σπιτι του. Ηταν η πρωτη φορα που θα τον συναντουσα απο κοντα ειχα ξεκαθαρισει οτι εγω μονο για μια ωρα μπορω να ερθω σπιτι σου και δεν εχω σκοπο να κανω κατι αλλο εκτος απο το να δειπνισω. Ειχα ειδοποιησει και δυο φιλες μου για το που παω, περιοχη διευθυνση, φωτογραφιες του τυπου ονομα κλπ.. να εχουν το νου τους.. Οταν βγηκα απο το αμαξι βλεπω καποιον να με χαιρεταει, Εναν τυπο γυρω στα 45 πλας. Ηταν αυτος. Ενιωσα παρα πολυ catfished. Δεν ειναι απατη αυτο το πραγμα;;;;; Ολες οι φωτος που ειχε στο απλικεησον ηταν απο 10 χρονια πριν τουλαχιστον.παρολα αυτα εκατσα και φαγαμε, μου ειπε οτι φαινομαι πολυ απογοητευμενη και οτι μαλλον ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες…. Και λεω ναι, δε μοιαζεις και πολυ στις φωτος (τι προσδοκιες ρε μ*%+= εσυ μου εταζες οτι εισαι 33 και οτι εισαι και γυμνασμενος οπως φαινεται στις φωτο…) εφυγα οπως ειπα σε λιγοτερο απο μια ωρα και εννοειται τον μπλοκαρα απο παντου. Ειμαι υπερβολικη; ειμαι ρηχη; ειμαι χαζη που τελικα αντι να το βαλω στα ποδια εκατσα να φαω με καποιον που με εξαπατησε;;;; ειμαι ολα αυτα μαζι;;;

Δεν θέλω να κάνω ντεητινγκ αππ σέιμινγκ, αλλά πρώτο ραντεβού σπίτι του για φαγητό, χωρίς να τον έχεις δει ούτε σε κάμερα; Τι δέσμευση είναι αυτή, δεν είναι προφανές ότι είναι κακή ιδέα; Και τι να είχαν στο νου τους δηλαδή οι φίλες; Όταν λες ότι είσαι προσεκτική, τι μέτρα παίρνεις δηλαδή; Με ανησυχείς λίγο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

54 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
εξωγήινη
εξωγήινη
3 χρόνια πριν

Είναι δυνατόν πρώτο ραντεβού σπίτι του, μα πραγματικά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Ακόμα κι εγώ που βγαίνω με γυναίκες πρώτα συναντιέμαι έξω βρε φίλη. Πάντως, δεν είσαι καθόλου ρηχή, αυτός είναι ψεύτης. Σου την ειπε κιόλας ότι είχες υψηλές προσδοκίες, ήμαρτον. Υψηλές προσδοκίες να είσαι αυτός που λες ότι είσαι; Θα μας τρελάνουν. Πλοκ, ντιλιτ, μακριά. Την επόμενη φορά πρώτα βιντεοκλησεις, ανταλλαγή σοσιαλ μίντια (ακόμα και φώτο δικές του να μην έχει ξεκάθαρες, βλέπεις τον κύκλο του, τι ανεβάζει, πολύ αποκαλυπτικό) και συνάντηση σε μπαρ, πάρκο, οτιδήποτε. Εν τω μεταξύ δεν κατάλαβα γιατί να συναντηθείς με υποσχόμενο κομενακι μόνο… Διαβάστε περισσότερα »

miakotara
miakotara
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Υποθέτω ότι αυτό πάει πακέτο και με την ενημέρωση των φίλων της. Ότι δηλαδή θα καθίσω μόνο μια ώρα σπίτι του, ώστε αν περάσει αυτή η ώρα και δεν έχω ενημερώσει, να την ψάξουν…

Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ.

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν

Ρε παιδιάαα ρε παιδιάααα. Έχουμε δει απίστευτα περιστατικά ακόμα και με τραγική κατάληξη, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω σε ποιό παράλληλο σύμπαν κανονίζεις να πας στο σπίτι ενός παντελώς αγνώστου και ο μόνος σου καημός είναι ότι δε μοιάζει στις φωτό. Για 33 είσαι υπερβολικά αφελής και ευτυχώς στάθηκες πάρα πολύ τυχερή.

dex_
dex_
3 χρόνια πριν

Και αφού, ευτυχώς, με την καταληξη της ιστορίας έφυγε η αρχική ανατριχίλα, να πω, την επόμενη φορά ζήτα φωτό να στέκεται στο ένα πόδι, ενώ κρατά στο ένα χερι ένα τριαντάφυλλο και στο άλλο ένα φιλέτο παστού μπακαλιάρου. Τι να πω, αν είχε σκεφτεί να βγει τέτοια φωτό πριν 10 χρόνια εγώ θα του καθόμουνα.

Frida
Frida
3 χρόνια πριν

Ρισκάρεις παρά πολύ. Πήγες σε ξένο σπίτι να συναντήσεις έναν άγνωστο. Η εξαπάτηση για την ηλικία είναι το λιγότερο κακό που μπορούσες να πάθεις.
Μου έρχονται έτσι εύκολα πολλά επικίνδυνα σενάρια που μπορούσαν να σου συμβούν.

Po the Panda
Po the Panda
3 χρόνια πριν

Τρόμαξα λίγο. Αφήνω στην άκρη οτι πήγες πρώτο ραντεβού σε σπίτι ενός εντελώς άγνωστου άντρα. Τη στιγμή που τον είδες και συνειδητοποίησες οτι σου έχει πει ψέματα δεν ούρλιαξε κάτι μέσα σου να σηκωθείς να φύγεις επιτόπου; Όχι μόνο απο άποψη επικινδυνότητας, αλλά και γιατί δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ πόσα θέματα και κόμπλεξ μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για να πει ένα τόσο ηλιθιο ψέμα που θα αποκαλυφθεί απο την πρώτη στηγμή.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Po the Panda

Άρνηση και ανασφάλεια.

sktpsx
sktpsx
3 χρόνια πριν

ξερεις τι θα ηταν ωραιο. εκει που σε χαιρεταει να τον δεις και να γκαζωσεις. να πεταχτουν και χαλικακια πισω. Αυτο με το φαγητο σε αγνωστο σπιτι με αγνωστο ανδρα που γνωρισες σε τσατ ηταν πολυ λαθος σε παρακαλω μην το ξανακανεις.

Why deny the obvious
Why deny the obvious
3 χρόνια πριν

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η αφέλεια σε μια εποχή που μόνο αφελής δεν είναι. Ποτέ δεν πας σε σπίτι κάποιου που βλέπεις για πρώτη φορά. Επίσης πάντα κρατάς επιφυλάξεις για το πώς παρουσιάζονται οι άνθρωποι μέσα από τα προφίλ τους.
Στο εντωμεταξύ αφού γράφεις ντινερ, απλικεησον και 45 πλας, το catfished γιατί το γράφεις με λατινικά; Μπλέκομαι..

Κοσμική Νεράιδα
Κοσμική Νεράιδα
3 χρόνια πριν

Τραγικό να πας σε ξένο σπίτι σε έναν ΑΓΝΩΣΤΟ.εισαι πάρα πολύ τυχερή που δεν έπαθες τίποτα.τι σόι μέτρα προστασίας πήρες;είπες στις φίλες σου διεύθυνση και πιστεύεις αυτό σε προστατεύει;
Πιο παλιά όταν έψαχνα σπίτι απ’ το διαδίκτυο,είχα βρεθεί με έναν που είχε προσφερθεί να με πάει αυτός κατευθείαν.το σπίτι ήταν και σε απομακρυσμένη περιοχή.Του ζήτησα ταυτότητα,την έβγαλα φωτογραφία μπρος και πίσω και την έστειλα μπροστά του σε γονείς και φίλους γράφοντας ότι πάω εκεί να δω ένα σπίτι.Στα μάτια του φάνηκα περίεργη και παράλογη αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου.better be safe than sorry.
Αυτό λέγεται μέτρο προστασίας.

Mia idea
Mia idea
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κοσμική Νεράιδα

Σόρυ αλλά… Μπάζει κι εσένα το μέτρο προστασίας σου. Σε απομακρυσμενο μέρος με αμάξι αγνώστου απλά δεν πας, για κανένα λόγο. Δε θα μπορούσε να σε στριμώξει δλδ, να σου επιτεθεί, οτιδήποτε, επειδή είχες την ταυτότητα του? Και πως θα αποδεικνύόταν ότι σου ρίχτηκε? Εγώ θα έτρεμα σε όλη τη διαδρομή. Κι όχι ότι ήμουν πάντα έτσι, αλλά με τα όσα έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Jessica Jones
Jessica Jones
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κοσμική Νεράιδα

Δυστυχώς κι αυτό με την ταυτότητα δεν είναι το απόλυτο μέτρο προστασίας γιατί μερικοί έχουν μπάρμπα στη κορώνη και συγκαλύπτονται ό,τι και να κάνουν. Τα είδαμε και προσφατα με το πλουσιόπαιδο της Ρόδου και την Ελένη . Το θέμα είναι να μην συναντιόμαστε με αγνώστους μόνες σε απομακρυσμένα μέρη.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Την Ελένη Τοπαλούδη τη θυμάσαι; Τη θυμάσαι. Για σουβλάκια πήγε εκείνο το βράδυ.

kaiti
kaiti
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Συγγνώμη..;

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  kaiti

Οι βαρύμαγκες της Ρόδου προσκάλεσαν την Ελένη τη μοιραία ημέρα για φαγητό, συγκεκριμένα για σουβλάκια.

Barbie ζωντοχήρα😘
Barbie ζωντοχήρα😘
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Αρα;;;; τι; τα ηθελε;

toumpitsa
toumpitsa
3 χρόνια πριν

Πάντως κι εγώ έχω βαρεθεί με αυτήν την ιστορία.
Βάζουν μια φωτογραφία πριν 5-6 χρονια, απο μια ωραία γωνία. Και μετά αφού ανταλάζουμε social, έρχεται η ολική καταστροφή. Είναι φάση καραφλός, 7-8 κιλα +, αφάνς χάλια. Θεωρω οτι είναι λίγο κομπεξικό και πονηρό πιά.
Έχω απογοητευτεί από τα dating apps.