Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την σεξουαλική παρενόχληση

Για τους φανς της σειράς Sex education -κ όχι μόνο- δείτε αυτό το βίντεο μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την σεξουαλική παρενόχληση.

Η εφηβική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2019 και πρόσφατα έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα η δεύτερη σεζόν. Είναι βρετανικής παραγωγής και επικεντρώνεται στον Otis, έναν κοινωνικά αδέξιο έφηβο, ο οποίος είναι αμφίθυμος για το σεξ, παρά του ότι η μητέρα του είναι θεραπεύτρια του σεξ και είναι μαζί του ειλικρινής για όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητας.

Mπορεί η σειρά να είναι γεμάτη με χιούμορ, μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα στον τρόπο που προσεγγίζει τους έφηβους πρωταγωνιστές της ωστόσο, κάτω από αυτό αναδύονται δυνατές ιστορίες που διδάσκουν πράγματα.

Σε αυτό το μικρό βίντεο οι πρωταγωνίστριες της σειράς Aimee Lou Wood και Patricia Allison έρχονται σε επαφή με την δημιουργό της σειράς Laurie Nunn και την ιδρύτρια του Everyday Sexism, Laura Bates. Οι τέσσερις γυναίκες συζητάνε για τις σεξουαλικές επιθέσεις και τις παρενοχλήσεις που διαδραματίζονται στο δεύτερο κύκλο της σειράς.

Μιλώντας δημόσια για αυτά τα ζητήματα και για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τονίζουν την ανάγκη τερματισμού της έμφυλης βίας.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

40 points
Upvote Downvote

4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
1 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
4 Συντάκτες σχολίων
Tawn TawnIzabelRubiaPuma Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Puma
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τι ωραία σειρά. Και τι χρήσιμη! Μακάρι να υπήρχε όταν ήμουν στο Λύκειο. Ο,τι έμαθα για το σεξ ήταν από γύρω γύρω και φυσικά δεν ήταν αρκετό. Μακάρι να είχαμε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Μακάρι να περιοριστεί κάποια στιγμή η δύναμη της Εκκλησίας.

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Ακριβώς! Εγώ έστειλα το βίντεο, το βρήκα πολύ κοντά κ στις δικές μου εμπειρίες. Η σειρά με έχει ενθουσιάσει, είναι πολύ γλυκιά. Η εμπειρία μου στο σχολείο ήταν ότι όλα τα αγόρια θέλουν να π*δ*ξουν κ εσύ ως κορίτσι δεν έπρεπε να κάνεις κ πολύ σεξ, μη σε πουν κ τσούλα! Ολα αυτά ενώ όλων οι ορμόνες χορεύουν λαμπάντα κ σε ανάβει κ ένα άγγιγμα στο μηρό.. Στη σειρά βλέπουμε μια πολύ τρυφερή προσέγγιση του θέματος, πολύ θα μου είχε αρέσει να την έβλεπα στην εφηβεία.

Rubia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Λατρεμένη σειρά! Τελείωσα τη 2η σαιζόν σε 1 μερα εννοείται. Μου κάνει φοβερή εντύπωση επίσης τα ρούχα που φοράνε! Ότι του κατέβει του καθένα. Πολυ απελευθερωτικό!

Izabel
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Εξαιρετικη σειρά! Νομίζω πως θα ήταν καλό να την παρακολουθήσουν παιδιά στην εφηβεία.