Ηδονούσα (μέρος 9ο)

Μια ιστορία σε συνέχειες….

Έφτασε η Παρασκευή. Ήταν η τελευταία ολόκληρη μέρα τους στη Δονούσα. Σάββατο θα ξέστηναν και θα έφευγαν το βράδυ με το πλοίο για τον Πειραιά. Όπως και να το κάνεις, η Μελίνα μια μελαγχολία την ένιωθε. Το ίδιο και η Χρυσάνθη, από το πρωί φυσούσε και ξεφυσούσε.

«Ρε γαμώτο μια χαρά είμαστε εδώ, λες να το φουντάρω το σεμινάριο; Έχω πληρώσει όμως την πρώτη δόση και τα λυπάμαι τα λεφτά».

«Ναι βρε κορίτσια, που θα μας αφήσετε από τόσο νωρίς; Μόνο πέντε μέρες μείνατε», σιγόνταρε από δίπλα η Βίκυ λυπημένη.

Τα συναισθήματα της Μελίνας ήταν ανάμεικτα. Από τη μια την έπιανε ψυχοπλάκωμα που θα άφηνε από το πανέμορφο μέρος, από την άλλη ήθελε να γλιτώσει επιτέλους από τη συναισθηματική κακουχία που της προξενούσε ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Παραλιάρχης. Κρατιόταν κάθε βράδυ με νύχια και με δόντια να μην πλησιάσει τη σκηνή του, την είχε και η Χρυσάνθη από κοντά και δεν την άφηνε να κουνήσει ρούπι. Όμως κάθε μέρα τον ήθελε όλο και περισσότερο. Τον έβλεπε πως κι εκείνος την κοιτούσε, κι έμπαινε συνεχώς στην πρίζα. Όμως στο μυαλό της ερχόταν η νύχτα με τα δυο κορίτσια καβάλα. Όχι, αυτό δεν άντεχε να το ξαναπεράσει. Γι’ αυτό καθόταν κι έβραζε στο ζουμί της. Το είχε πάρει πια το μάθημά της, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης θα βυθιζόταν σε ώρες, ημέρες κοφτερού πόνου. Να της έλειπε το βύσσινο.

Όσο για το φλέγον ζήτημα του γυμνισμού, η Μελίνα είχε εξοικειωθεί με τη φάση. Κυκλοφορούσε πλέον και η ίδια άνετα στην παραλία, χωρίς να προσέχει τους γυμνιστές γύρω της, όπως τις πρώτες ημέρες. Της Μελίνας της άρεσε που τόλμησε να γδυθεί εντελώς, το θάρρος της τής έδωσε μια πρωτόγνωρη δύναμη. Και δεν ήταν μόνο αυτό: ένιωθε ποθητή, το πιστοποιούσαν τα βλέμματα που έπεφταν πάνω της διακριτικά, μα επίμονα. Γιατί, η Μελίνα ήταν πλέον σίγουρη, ένας υπόκωφος ερωτισμός υπόβοσκε στην ατμόσφαιρα – άλλωστε πρόκειται για γυμνά κορμιά, πως θα μπορούσε να μην; Όμως δεν ήταν μια ξερή επιθυμία για σεξ, που έλεγε η Χρυσάνθη: ήταν περισσότερο μια φυσική σωματική αίσθηση, μια διάχυτη κατάσταση ευεξίας, χαλάρωσης και χαράς, ναι χαράς, που η Μελίνα δεν μπορούσε να καταλάβει κατά πόσο οφειλόταν στην υπέροχη παραλία και κατά πόσο στο ότι την απολάμβαναν σαν τους πρωτόπλαστους – μια επιστροφή στην χαμένη Εδέμ; Ήταν όμως και στιγμές που η Μελίνα διαπίστωνε ότι είχε αρχίσει να αποκτά τις ηδυπαθείς κινήσεις του Παραλιάρχη – η σωματική άνεση ήταν φαίνεται από τη σωματική επίδειξη ένα τσιγάρο δρόμος. Άραγε ο γυμνισμός γεννά τον ναρκισσισμό ή το αντίθετο; αναρωτήθηκε. Ή μήπως έφταιγε ότι ήταν πρωτάρα και δεν είχε αποτινάξει ακόμη το ταμπού της γύμνιας, κι έτσι κατά βάθος έβλεπε τα πράγματα προκατειλημμένα και κοντόφθαλμα, όχι πολύ διαφορετικά από τη Χρυσάνθη; Το μόνο σίγουρο, η Μελίνα είχε πολλά να σκεφτεί πίσω στην Αθήνα. Το ζήτημα ήταν πολυσύνθετο και η ίδια αφελής, αν νόμισε ότι πέντε μέρες ήταν αρκετές για να δώσει τις σωστές απαντήσεις.

Εκείνο το ίδιο βράδυ θα είχε πάρτι στο καφέ του Κέδρου, για την έναρξη της λειτουργίας του μπαρ. «Σαν αποχαιρετιστήρια γιορτή τώρα που φεύγετε», είπε η Βίκυ. «Άντε βρε κορίτσια, σας αγάπησα και τις δυο. Τώρα πότε θα μας ξανάρθετε;»

«Αργεί να τελειώσει αυτό το σεμινάριο, μετά δεν θα βρίσκουμε χώρο να στήσουμε τη σκηνή» της απάντησε η Χρυσάνθη.

«Αυτό είναι αλήθεια» παραδέχτηκε η Βίκυ και ξαναγύρισε στην κουζίνα γιατί είχε πλακώσει δουλειά.

«Πωπω, δεν μπορώ να βλέπω άλλα τσουτσούνια», γκρίνιαξε η Χρυσάνθη μόλις κατέβηκαν στην παραλία. «Θυμάμαι μια φορά που έπαιζα κουμ καν με τις ώρες κι όταν έκλεινα τα μάτια μου έβλεπα βαλέδες και ντάμες. Ε, τώρα τα κλείνω και βλέπω παπάρια και μπαλάκια. Εσύ τι έκανες;» συνέχισε γυρνώντας στη Μελίνα «Μάζεψες υλικό για την εργασία σου; Εντός κι εκτός παραλίας», δεν μπόρεσε να μην πετάξει τη μπηχτή της.

Το βράδυ ο χώρος μπροστά από το μαγαζί είχε γεμίσει κόσμο. Εκτός από τους σκηνίτες, είχε έρθει και κόσμος από τη χώρα. Η Μελίνα είχε βάλει ένα κοντό μαύρο φουστανάκι με κίτρινα λουλούδια, μέχρι και που βάφτηκε για να μπει στο μουντ του πάρτι. Το ήξερε καλά μέσα της, ότι την είχε καβαλήσει ο διάολος. Τελευταία βραδιά ήταν, ό,τι και να γινόταν την επόμενη μέρα θα έφευγε από το νησί κι όλα θα τελείωναν. Ούτε βλέμματα, ούτε αγωνίες, ούτε παρτουζιάρες να τρυπώνουν στη σκηνή του. Σήμερα η Μελίνα ήταν έτοιμη για όλα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Σα να γύρισε μέσα της ένα κουμπί, ένας διακόπτης, κι όλες οι αναστολές των προηγούμενων ημερών να είχαν κάνει φτερά. Σήμερα το μενού είχε τεράστια, καυτή επιθυμία, η οποία μαζευόταν μέσα της κι έσκασε όλη μαζί στα ξαφνικά, σαν ελατήριο. Η Μελίνα δεν πίστευε ούτε η ίδια τη μεταστροφή που είχε συντελεστεί μέσα της σε λίγα λεπτά της ώρας. Σα να έπαιζε κρυφτούλι από τον ίδιο της τον εαυτό. Βέβαια, η Χρυσάνθη δεν θα την άφηνε σε χλωρό κλαρί. Όμως δεν θα μπορούσε να κάνει και τίποτα για να τη σταματήσει.

Έφτασε στο μπιτς μπαρ και τον αναζήτησε με το βλέμμα της. Όμως αυτός δεν ήταν εκεί. Η Μελίνα ένιωσε ένα τσίμπημα απογοήτευσης. Λες να μην ερχόταν; Άραγε το ήξερε πως σήμερα ήταν η τελευταία της νύχτα στο νησί; Και πως να το γνωρίζει, που είχε να του μιλήσει μέρες; Με τις σκέψεις αυτές την έζωσαν τα μαύρα φίδια. Όχι όμως για πολύ. Σε λίγη ώρα ο Παραλιάρχης έκανε την θριαμβευτική του εμφάνιση. Ήταν υπέροχος. Η Μελίνα τον κοίταξε στα μάτια. Όπως και να είχαν τα πράγματα, αυτόν τον άντρα τον ήθελε, τον ποθούσε. Και σήμερα θα τον είχε. Κοίταξε τη Χρυσάνθη, αυτή έπινε κρασί μαζί με τη Βίκυ χαχανίζοντας. Το πεδίο ήταν ελεύθερο. Η Μελίνα παράγγειλε μια βότκα με σόδα και την κατέβασε στα γρήγορα, με μικρές, συχνές γουλιές. Το αλκοόλ τη ζάλισε γλυκά, μεγαλώνοντας τη φλόγα της επιθυμίας της. Η μουσική είχε ξεκινήσει, τα αστέρια έλαμπαν στον ουρανό, ο κόσμος, γελαστός και χαρούμενος, άρχισε να γεμίζει τον χώρο.

Τον έβλεπε να μιλά με τους φίλους του και η καρδιά της πήγαινε να σπάσει. Πού πήγαν όλες οι μαύρες σκέψεις των προηγούμενων ημερών, των προηγούμενων ωρών; Είχαν όλες πετάξει μακριά. Τον κοιτούσε πια απροκάλυπτα, λαχταρώντας να πέσει το βλέμμα του στο δικό της. Κι έτσι έγινε. Στην αρχή ξαφνιάστηκε, έτσι που την είδε να του χαμογελά. Μετά της χαμογέλασε κι αυτός. Σα να λούστηκε όλο το πρόσωπό του με φως, έτσι της φάνηκε της Μελίνας. Παράγγειλε και δεύτερο ποτό. Δεν βιαζόταν, θα άφηνε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Ήθελε να ζήσει τη βραδιά αυτή, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Να ρουφήξει την προσμονή, τη λαγνεία, τη γλύκα. Αύριο θα είχαν όλα τελειώσει, η σκέψη αυτή την άφηνε ελεύθερη να ακολουθήσει το θέλω της. Ένα δίχτυ ασφαλείας, αυτό ήταν το αυριανό της ταξίδι. Για σήμερα ήταν ελεύθερη να κάνει ό,τι επιθυμούσε η ψυχή της. Η Μελίνα έριξε μια γρήγορη ματιά προς τη Χρυσάνθη, δεν την είδε πουθενά.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά, κι ο Παραλιάρχης βρισκόταν δίπλα της. Με την άκρη των δαχτύλων του χάιδεψε τη γυμνή της πλάτη, ενώ της έριξε το καλύτερό του βλέμμα. Αυτό το βλέμμα. Η Μελίνα ζαλίστηκε από τον πόθο· ίσα που κρατήθηκε να μην τον φιλήσει εκεί, επιτόπου.

«Θες να πάμε στη σκηνή μου;» τη ρώτησε με βραχνή φωνή. Το να προσπαθήσουν να πιάσουν πρώτα την οποιαδήποτε κουβέντα ήταν περιττή προσπάθεια, χάσιμο χρόνου.

«Πάμε», απάντησε η Μελίνα. Κι άφησαν πίσω τους τον κόσμο, τα φώτα και τη μουσική, για τα σκοτάδια των σκηνών.

 

Για το 10ο μέρος:

Ηδονούσα (μέρος 10)

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-24 points
Upvote Downvote

47
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
12 Θέματα σχολίων
35 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
19 Συντάκτες σχολίων
I_am_the_lawThe scientist_91MaggieMitsiEleanor Oliphant Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Εφτασαν στη σκηνη. Ανοιγουν το φερμουαρ και ξαφνικά βλεπει τις παρτουζιαρες μεσα.
“Σε περιμεναμε” ειπε η εκφυλη παρτουζιαρα με τo τατού σαυρα στο μο@ν#κι της.
Ο παραλιαρχης γυρισε προς το μερος της και της ειπε κοφτα: “Φτανουν τα πολλά λογια, ας μιλήσουν τα κορμιά”.
Και εγινε σεξ.
The End.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Όταν τα σχόλια είναι πιο σέξυ και ερωτικά από το ίδιο το ερώτικα, τότε άσχημα τα πράγματα.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

🙊👀😁😁😁

Peggy Olson
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το δες. Το παιξες ;
Εγώ μπαίνω με 50 ευρώ .

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Εγώ προβλέπω φάσωμα Χρυσάνθης-Βίκυς. Πολύ μεγάλη αποστροφή στα μπαλάκια και στα μαντζαφλάρια.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Ακριβώς Law, γιατί 50αρα και ελευθερη μόνο λεσβία μπορεί να είναι, σύμφωνα με το 80ς μενταλιτέ της ιστορίας.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Τα ‘λεγα.

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Τόσα χρόνια απ’τη ζωή μου νόμιζα πως λεγόταν κουν-καν 😲

Dimis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

κι εγω είμαι σε κατασταση σοκ XD

αράχνη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

cooncan είναι στ’ αγγλικά ή conquian
https://www.thefreedictionary.com/cooncan

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Μπράβο ρε αράχνη 🤗

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Με την ταχυτητα που αλλαζουν τα ονοματσ εδω μεσα, στο επομενο θα γινει κουμ κουατ.

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

😅😅

Κοντράριος
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Κοντράριος

Ένα λεπτό βρε παιδιά. Λέει έμειναν 5 μέρες. Άρα, τη Δευτέρα έφτασαν, έφτιαξαν τη σκηνή και γνώρισαν το ζωγράφο. Την Τρίτη τη ζωγράφισε. Την Τετάρτη ζωγράφισε τις 2 πρώην λεσβίες και η Μαρίνα κλαιγόταν με τις 2 θείες. Την Πέμπτη αυτή είδε τον ζωγράφο και αυτός της είπε το πολύ βαθύ του. Την Παρασκευή η Μελίνα πήγε στο πάρτι.
Άρα γιατί λέει: “Άραγε το ήξερε πως σήμερα ήταν η τελευταία της νύχτα στο νησί; Και πως να το γνωρίζει, που είχε να του μιλήσει μέρες;”
Ποιες μέρες είχε να του μιλήσει; Χτες δεν μιλήσανε;

Asturiana
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Ε αφού δεν του μίλησε μελωμένα δεν πιάνεται

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Μέντορας

Ε όχι και τη ζωγράφισε, ένα προσχέδιο έκανε, δυο πινελιές.

Κι εγώ εντόπισα αυτή την ανακολουθία, κάπως θολό ήταν στο μυαλό μου όμως, να ‘σαι καλά.

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Κοντράριε βλέπω κρατάμε σημειώσεις…

Κοντράριος
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Κοντράριος

Ε, ναι, αν είσαι cis white male, μπορείς πιο απερίσπαστα να προσπεράσεις τις πατριαρχικές αντιλήψεις, τις προσβολές προς τις λεσβίες, τους γυμνιστές, τις παρτουζιάρες και το γυναικείο φύλο γενικά, και να εστιάσεις στο continuity.

Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Α γεια σου,κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Εντωμεταξύ κι αλλού κάνιε αναφορά στις σκέψεις και τις αναστολές “των προηγούμενων ημερών” σα να μιλάμε για καμιά βδομάδα τουλάχιστον, αλλά ειδικά εκεί που είχε και μέρες να του μιλήσει τα’βαλα κι εγώ κάτω και τα μέτραγα…

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Iris Ο Κάνιε ήταν στη Μύκονο, δε νομιζω να πήγε στον Κέδρο να κάνει ελεύθερο καμπινγκ.

Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

😂😂😂

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Φτηνό αλλά κι εγώ αυτό σκέφτηκα.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αυτή η γλυκιά ζαλάδα με τη μία βότκα, ρε φίλε… Πλέον θέλω ντεπόζιτο.

Woooo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χαχαααα! Same here. Νομίζω η συγγραφεύς δεν έχει πιάσει τον παλμό των φοιτητών…

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Σήμερα το κοίταξα το σκώτι μου, καλά είναι… Ακόμα.

Μάνα Κουράγιο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Παρτουζιάρες;;;;;; Ίουουου…

Woooo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Boooring! Όλο τα ίδια και τα ίδια με το συμπάθειο. Επίσης η μελίνα δεν έχει φίλους να πάνε μαζί διακοπές? Δεν γνώρισε ούτε ένα άτομο σε κοτζάμ κέδρο? Εκτός από τον γκόμενο φυσικά. Ένα βράδυ δεν τα ήπιαν στο μπαρ?

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Μετά το σεξ ήταν ερωτευμένη και περίμενε να τον ξαναδεί. Μετά τις έκφυλες λεσβίες ήταν απασχολημένη να τον αποφεύγει, να κλαίει και να τις καταριέται. Βάλε και κανένα 10′ να γράψει καμία σημείωση γιατί έχει και μια εργασία, ε με εκείνα και με τα άλλα σώθηκαν οι μέρες. Πού καιρός για παρέες;

Dimis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εμενα μου κάνει πιο πολυ εντύπωση οι μεταστροφες της. Την μια κλαίει με αναφιλητα, την άλλη το παιζει ετοιμη για όλα, μετά πάλι σκαλώνει. Μηπως καθε ιστορία εξελισεται σε παραλληλο σύμπαν. Αν παίζει κάτι τετοιο θα είναι τρομερο plot twist.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πάντως για ερώτικα που εξελίσσεται στην Δονούσα σε παραλία γυμνιστών και οι μόνες σκηνές σεξ να είναι ένα cunnilingus και το θεατρικό σκιών του Σπαθάρη, είναι το λιγότερο απογοητευτικό. Όλο μέλι μέλι αλλά από τηγανίτα τίποτα 🥞

Dimis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τελικα με την εργασία τι έγινε;;

Παμε για το άλλο εξάμηνο;;

Asturiana
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Αυτοί οι διάλογοι μεταξύ Μελίνας και Παραλιάρχη πια, πιο σύντομοι και από τσόντες!
Προσμένω το plot twist

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Μέντορας

Βότκα με σόδα είναι ποτό; Όπως λέμε Μπακάρντι κόλα ας πούμε; Που βέβαια το Μπακάρντι κόλα έχει γεύση.
Η Χρυσάνθη πού ξεμοναχιάστηκε;

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πλέον εναποθέτω τις ελπίδες για λίγο σεξ ανάμεσα σε Χρυσάνθη και Βίκυ, και ξενομαχιάστηκαν πίσω από την μπάρα.

Dioni
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Έτσι λέω και εγώ Louise belcher.
Κάνει σεξ με την Βίκυ που τις αγάπησε και τις δύο.

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Μέντορας

Με πιάνιεις, ευχαριστώ. 😍

Κοντράριος
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Κοντράριος

Έτσι, για ποικιλία;