Ηδονούσα (μέρος 4ο)

Μια ιστορία σε συνέχειες…

Το πρωινό φως έπεσε στα μάτια της Μελίνας, βγάζοντάς την σιγά σιγά από τον ύπνο. Παρότι η σκηνή ήταν στη σκιά και το ύφασμα σκουρόχρωμο, το εσωτερικό της ήταν φωτεινό, ενώ η Μελίνα είχε μάθει να κοιμάται με τα παντζούρια ερμητικά κλειστά. Έτσι, αν και νύσταζε, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην αγκαλιά του ύπνου. Άλλαξε μια δυο φορές πλευρό, μέχρι να το πάρει απόφαση ότι είχε ξυπνήσει για τα καλά. Άνοιξε τα μάτια της, δίπλα της η Χρυσάνθη κοιμόταν του καλού καιρού. Κοίταξε το κινητό της, η ώρα ήταν 8. Ήπιε λίγο νερό από το μπουκάλι, σηκώθηκε προσεκτικά μην ξυπνήσει τη θεία της και βγήκε από τη σκηνή. Πήρε την πετσέτα της από το σκοινί και προχώρησε προς τη θάλασσα.

Η παραλία ήταν ακόμα άδεια, μόνο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων απολάμβανε γυμνό το πρωινό μπάνιο του. Ο ήλιος είχε ανέβει δίπλα από την Αμοργό. Η Μελίνα ξάπλωσε στην πετσέτα της, να συνηθίσει το φως και τη δροσιά του πρωινού. Μετά από λίγο ανασηκώθηκε και με αργές, αλλά αποφασιστικές κινήσεις, έβγαλε όλα της τα ρούχα. Το αεράκι χάιδεψε το γυμνό της κορμί. Πρώτη φορά στη ζωή της βρισκόταν ολόγυμνη σε ανοιχτό χώρο· ένιωθε πολύ περίεργα, σα να ήταν ακόμη μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Έριξε μια διστακτική ματιά στο ζευγάρι, αυτοί κοιτούσαν ίσια μπροστά τους τη θάλασσα. Ο ήλιος τη χάιδευε απ’ άκρη σ’ άκρη. Σιγά σιγά άρχισε να χαλαρώνει. Άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε το γυμνό της κορμί. Το στρογγυλό, στητό της στήθος με τις καφετιές της ρώγες, πιο κάτω το τρίχωμα στο εφηβαίο της – αυτό μόνο φαινόταν, τα πόδια της τα κρατούσε κλεισμένα σφιχτά. Είχε κάνει κερί πριν το ταξίδι και ήταν όμορφο και περιποιημένο. Της άρεσε να τη λούζει ο ήλιος γυμνή. Ένιωθε όλο και πιο άνετα, μέχρι που ήρθε η στιγμή. Τότε σηκώθηκε όρθια και προχώρησε προς τη θάλασσα.

Το νερό ήταν πολύ κρύο, σχεδόν παγωμένο, όμως η ξαφνική της ανάγκη να καλύψει το γυμνό κορμί της δεν την άφησε να φρενάρει τα βήματά της. Προχώρησε στο νερό σα να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι που βυθίστηκε μέχρι το λαιμό. Το μόνο που ένιωθε ήταν το νερό να την τυλίγει στη δροσερή αγκαλιά του. Καμία πίεση, το παραμικρό σφίξιμο λάστιχου ή κορδονιού. Ποτέ δεν είχε ξανανιώσει τόσο ελεύθερη. Και το νερό που την περιέβαλε έκανε την ελευθερία της ακόμη μεγαλύτερη. Μια μαγική επιστροφή στη μήτρα; αναρωτήθηκε, προσπαθώντας να καταλάβει από που πήγαζε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που την είχε κατακλύσει. Βούτηξε στο βυθό κι άνοιξε τα μάτια της, γλιστρώντας στο γαλαζοπράσινο. Μαγεία. Βγήκε να πάρει ανάσα, για να το επαναλάβει ξανά και ξανά.

Όταν βγήκε στην άμμο –το νερό έτρεχε από τα μαλλιά σε όλο της το κορμί–, συνέχισε να νιώθει την ίδια ευφορία, που της πρόσφερε η γύμνια της. Στην παραλία είχαν προστεθεί άλλες δυο παρέες, όμως τη Μελίνα δεν την ένοιαξε. Πήγε και ξάπλωσε στην πετσέτα της άνετη. Απολάμβανε τον ήλιο να στεγνώνει το κορμί της ανεμπόδιστος, χωρίς κανένα βρεγμένο πανί να μπαίνει ανάμεσα στις αχτίδες του και το δέρμα της. Στο μυαλό της τρύπωσε ο Παραλιάρχης. Να ερχόταν άραγε κι αυτός για μια πρωινή βουτιά; Ωραία θα ήταν να τον πετύχαινε χωρίς τη Χρυσάνθη· με τη θεία της από δίπλα δεν θα μπορούσε να σταυρώσει μαζί του καμία κουβέντα της προκοπής. Μπα, μάλλον θα κοιμάται ακόμα, σκέφτηκε. Ίσως να ήταν απασχολημένος χθες βράδυ και να άργησε να κοιμηθεί – τα λόγια της Βίκυς έριξαν τη φιτιλιά στο μυαλό της, για να ξαφνιαστεί από ένα μικρό, όμως σαφές τσίμπημα ενόχλησης. Αφού στέγνωσε εντελώς και φόρεσε τα εσώρουχα και το φόρεμά της, πέρασε από την καφετέρια πηγαίνοντας προς τις σκηνές.

Ο Παραλιάρχης ήταν ήδη εκεί. Τον είδε να κάθεται σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, μόνος του. Εκείνος σήκωσε το βλέμμα του πάνω της. Την αναγνώρισε αμέσως, η καρφωτή ματιά που της έριξε το έκανε σαφές. Η Μελίνα ένιωσε να κοκκινίζει σαν μικρό κοριτσάκι. Εντάξει, μπροστά του ήταν όντως κοριτσάκι, όμως το κομπλάρισμά της ήταν υπερβολικό ακόμα και για την ηλικία της.

«Καλημέρα Μελίνα!» της είπε πρόσχαρα. Την κάρφωσε με το βλέμμα του, για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο λεπτό. Σα να ήθελε να της δείξει με κάθε τρόπο ότι της την έπεφτε, μην τυχόν και της μείνει καμία αμφιβολία. «Έλα να πιούμε έναν καφέ μαζί».

«Πάω να πάρω χρήματα», του απάντησε αυθόρμητα.

«Ω, άσε τώρα τα χρήματα, θα σε κεράσω εγώ ένα πρωινό καφεδάκι» είπε, κι έκανε νόημα στο παιδί πίσω από τον ξύλινο πάγκο.

«Ένα φρέντο καπουτσίνο μέτριο», ζήτησε η Μελίνα.

«Πήγες για πρωινή βουτιά;» τη ρώτησε, καρφώνοντάς την για μια ακόμη φορά. Ήταν φανερό ότι δεν φορούσε μαγιώ και την έγδυνε με το βλέμμα του, σα να προσπαθούσε να τη φανταστεί ολόγυμνη.

Η Μελίνα το κατάλαβε και κοκκίνησε. Ένιωθε αμηχανία, σχεδόν ντροπή· παρά την πρωινή, δροσερή βουτιά δεν είχε ξυπνήσει ακόμη εντελώς, δεν είχε βρει τους ρυθμούς της. Ο Παραλιάρχης την είχε αιφνιδιάσει έτσι που βρέθηκε μπροστά της ωραίος κι άνετος, με το καφεδάκι του και το μπλοκάκι του στο τραπέζι. Ποιος ξέρει, ίσως να έχει στο νου του να σχεδιάσει τίποτα, σκέφτηκε η Μελίνα κι ένιωσε ανόητη την ίδια στιγμή. Να κάπως έτσι ψαρώνουν τα γκομενάκια μαζί του, που λέει και η Βίκυ, σκέφτηκε. Ωχ, λες να ερχόταν τώρα για δουλειά και να την έβλεπε με τον Παραλιάρχη; Και τι πειράζει; αντέδρασε μια άλλη φωνή στο κεφάλι της, δεν έκανε και τίποτα κακό. Σίγουρα, αλλά μετά από τόση καζούρα που του έριξαν με τη θεία της, η Μελίνα ήξερε πως, μόνο και μόνο που του μιλούσε, θα την έκαναν με τα κρεμμυδάκια.

«Και, για πες μου, πως σου φαίνεται εδώ το μέρος;» τη ρώτησε φορώντας το πιο γοητευτικό του χαμόγελο, την ίδια στιγμή που το χέρι του χάιδεψε απαλά το μπράτσο της. «Τι λιγούρης!», η σκέψη πετάχτηκε σφαίρα στο μυαλό της, όμως η άμεση ανταπόκριση του κορμιού της στο χάδι του την έκανε σκόνη. Mια ακαριαία ευχαρίστηση, που εξαπλώθηκε αστραπιαία σε όλο της το κορμί. Και να ήθελε πια να φύγει, δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από δίπλα του.

«Είναι υπέροχα», απάντησε με την πιο τετριμμένη φράση του κόσμου. Ο καφές της ήταν έτοιμος, η Μελίνα πήρε το χάρτινο κύπελλο και κάθισε στην καρέκλα δίπλα του. Ρούφηξε μια γουλιά από το ποτήρι της αμήχανη – δεν της ερχόταν τίποτα να πει. Αντίθετα, αυτός ήταν τέρμα άνετος και χαλαρός. Και γιατί να μην είναι; σκέφτηκε η Μελίνα. Στην παραλία ήταν σαν στο σπίτι του, η Βίκυ δεν τα έβγαζε από το μυαλό της.

«Πρώτη φορά έρχεσαι εδώ;»

«Ναι, μαζί με τη Χρυσάνθη. Είναι θεία μου» είπε αυθόρμητα και το μετάνιωσε στη στιγμή. Αυτή της η φράση την έκανε να φανεί σα νιάναρο.

«Μπράβο!» είπε εκείνος, και καλά εντυπωσιασμένος. «Και ήρθατε να κάνετε γυμνισμό;» Παρότι γυμνιστής κι ο ίδιος, δεν δίστασε να ντύσει τον γυμνισμό με μια πονηρή νότα (να το σημειώσω στις παρατηρήσεις μου, σκέφτηκε η Μελίνα αντανακλαστικά, περισσότερο από το τρακ της, παρά από φοιτητική επιμέλεια).

Ευτυχώς πρόλαβε να καταπιεί την επόμενη αυθόρμητη φράση της, ότι ο λόγος που ήρθαν στη Δονούσα ήταν η εργασία της πάνω στα γυμνά κορμιά. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να αποκαλύψει, για να μπορεί να τους παρατηρεί ανενόχλητη, αλλά και για να μην του δώσει την πάσα να το γυρίσει εντελώς στο σεξουαλικό – γιατί η Μελίνα ήταν σίγουρη ότι αυτό θα έκανε.

«Χμμ, θα το σκεφτούμε αυτό», πήγε να το παίξει κι αυτή άνετη. «Ήρθαμε γιατί δεν χρειάζεται αυτοκίνητο, και για να δω πως είναι το ελεύθερο κάμπινγκ».

«Ναι, η Δονούσα είναι ιδανικό νησί για να χαλαρώσεις πραγματικά», είπε, κι αυτή τη φορά το χέρι του χάιδεψε το μπούτι της. Η Μελίνα τινάχτηκε ανεπαίσθητα, όμως και πάλι δεν μίλησε, ούτε καν αποτραβήχτηκε. Ξαφνικά κατάλαβε ότι τα όσα έλεγαν δεν είχαν καμία απολύτως σημασία, ήταν απλά λόγια του αέρα, ίσα για να συντηρείται η σύμβαση μιας κοινωνικότητας, ώστε να κάθεται δίπλα του ξέντυτη κι αυτός να την μπαλαμουτιάζει όποτε του έκανε κέφι. Κι αυτή να το απολαμβάνει, ριγώντας στα σιωπηλά. Μήπως είχε κι αυτό να κάνει με την κοινωνικότητα των γυμνών σωμάτων; Πήγε να το παίξει καλή φοιτήτρια, ενώ αυτό που πραγματικά της συνέβαινε ήταν ότι είχε αρχίσει να υγραίνεται.

«Λοιπόν, όσο σε κοιτάζω όλο και πιο όμορφη μού φαίνεσαι», ο Παραλιάρχης είχε μυριστεί το σουξέ του κι έμπαινε με τα χίλια. «Θα ήθελα πολύ να σε ζωγραφίσω κάποια στιγμή».

Κανονικά η Μελίνα θα είχε φρίξει από το τόσο ξεπερασμένο, γραφικό πέσιμό του – η φάση του της θύμιζε ξεκάθαρα γκρικ καμάκι τύπου ‘έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ’. Όμως η Μελίνα τον γούσταρε από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην παραλία να μοστράρει το υπέροχο κορμί του, κι έτσι τίποτα από αυτά που έλεγε δεν μπορούσε να την ξενερώσει – η έλξη που της ασκούσε δεν πήγαζε ούτε από το μενταλιτέ, ούτε από τις ατάκες του. Σε αντίθεση με τα αγόρια που είχε μέχρι τώρα ερωτευτεί, ο Παραλιάρχης την ερέθιζε σωματικά με έναν πολύ άμεσο, έντονο τρόπο. Και την Παπαλάμπραινα να της τραγουδούσε, δεν θα μπορούσε να μειώσει τον πόθο της στο ελάχιστο. Ούτε να την σταματήσει να θέλει να κάνει έρωτα μαζί του.

 

Για το 5ο μέρος:

Ηδονούσα (μέρος 5ο)

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-12 points
Upvote Downvote

17
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
7 Θέματα σχολίων
10 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
12 Συντάκτες σχολίων
πόντια ιντερνάσιοναλJelly RollMitsiMaggiemasal gibi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αχ, Δονούσα, πράσινα νερά, κούκλος γυμνιστής ζωγράφος, κι εγώ απ’ολ’αυτά δεν έχω ούτε καν τον φρέντο καπουτσίνο.

εξωγήινη
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Ε βάλε κι εσύ την Παπαλάμπραινα να φτιαχτείς λίγο καημένη!

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Πόσο γελάω από το πρωί που το διάβασα, να ‘σαι καλά. Το ‘κανα εικόνα, ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Την Παπαλάμπραινα λέει 🤣 Λοιπόν, εμένα αυτό το τελευταίο με τους ανούσιους διαλόγους μου είναι πολύ γνώριμο και ξεραίνομαι στο γέλιο όποτε το θυμάμαι. Πριν 3-4 χρόνια είχα ένα live σε ένα μαγαζί και είχα καλέσει όποιον γνώριζα και κουτσά στραβά δεν έμεινε ούτε στασίδι. Είχε έρθει κι ένας φίλος, από σχολή που πιο παλιά κάναμε περισσότερη παρέα. Αυτός κάπως τα είχε κάνει πλακάκια με μια άλλη φίλη μου και αράξανε μαζί στο live. Εκείνη δεν ενδιαφερόταν για τον …Παναγιώτη όμως του άρεσε η παρέα της. Εκείνος από ένα σχόλιο εκ των υστέρων κατάλαβα ότι μάλλον έψηνε. Αφού τελείωσε το… Διαβάστε περισσότερα »

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Κλασμενος διάλογος; 😂😂

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εχεις δει μπαφιαριδες να προσπαθούν να επικοινωνίσουν μετά από 3-4 μπαφακια;

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Έχω μιλήσει με τύπισσα μέχρι τις 4:00 το πρωί ενώ έκανε συνέχεια μπάφους τον έναν πίσω από τον άλλον. Στο τέλος είχε γίνει κάτι σαν Πυθία και μου είπε μέχρι και το μέλλον μου.
😄😄😄

Matryoshka
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Παρόμοια ιστορία κι εγώ! 2 χρόνια πριν, είμαστε κάπου στα εξωτερικά, μόλις έχω χωρίσει (2 μέρες πριν) έχω μπανισει ήδη γκομενακι κοντά στα 30 (21 εγώ), τον έχω καλέσει στο δωμάτιό μου, ήρθε, για 2 ώρες λέγαμε Ό,ΤΙ μαλακια μπορείς να φανταστείς, κάποια στιγμή λέω ντάξει 4 πήγε, αφού είναι χαϊβάνι, ας κοιμηθώ (ξαπλωμένοι και οι 2 στο διπλό μου κρεβάτι στο μεταξύ). Ευτυχώς τότε πήρε μπρος και έγινε το σώσε.

Δύο χρόνια κράτησε η ιστορία. Το σεξ τέλειο, αυτός μαλακας.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ε, αφού πέρασες καλά αυτό είναι που μετράει. Γιατί εγώ έπαθα το ανάποδο.

Math logic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εντάξει αυτό που από το κοιταγμα κατάλαβε πόσο την ήθελε και ότι ήθελε σεξ, κλεμμένο από την άλλη από το βενέτη… 🤣🤣🤣

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εντωμεταξύ δεν έχω χειρότερο από αυτό που στη σκηνή σε ξυπνάει ο ήλιος και η ζέστα

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Και μέχρι τις 8 που κοιμήθηκε πάντως καλά ήταν.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Θα το πω, περίμενα κάποια στιγμή να πεταχτεί ο Παπαγιαννόπουλος και να πει την ατάκα” την χούφτωσες την μικρή;Χούφτωστην χούφτωστην”.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Στο επόμενο επεισόδιο

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Μα ποιος πάει για μπάνιο και καφέ χωρίς να φάει πρωινό, μου λέτε;

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εγώ 😊

masal gibi
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Λοιπόν όσο σε κοιτάζω όλο και πιο όμορφη μου φαίνεσαι?” αλήθεια τώρα?θα τον είχα σιχτιρίσει και θα είχα φύγει επί τόπου….