Ηδονούσα (μέρος 11ο)

Τέλος

Όταν την ξύπνησε ο ήλιος, αυτή τη φορά για τα καλά, η Χρυσάνθη ήταν ακόμα άφαντη. Η Μελίνα κοίταξε το κινητό της, η ώρα είχε πάει εννιάμιση. Αυτή τη φορά ανησύχησε. Ό,τι και να είχε κάνει μέσα στη νύχτα, έπρεπε να είχε γυρίσει στη σκηνή τους. Εκτός κι αν είχε γίνει τόσο φέσι, που είχε πέσει ξερή – κι αυτό δεν αποτελούσε μια καθησυχαστική εξήγηση. Σηκώθηκε από το στρώμα κι έτριψε τα μάτια της. Βγήκε από τη σκηνή και πήγε στη σκηνή της Βίκυς. Αυτή λογικά θα γνώριζε τι είχε συμβεί. “Βίκυ”, την κάλεσε έξω από την κλειστή είσοδο, όμως δεν πήρε απάντηση. “Θα έχει πάει για δουλειά στο μαγαζί”, σκέφτηκε και προχώρησε προς το μπιτς μπαρ με μισόκλειστα μάτια – ο πρωινός ήλιος έπεφτε πάνω τους αμείλικτος.

Ο χώρος είχε καθαριστεί στην εντέλεια και οι πρώτοι κατασκηνωτές έτρωγαν ήδη πρωινό. Όμως η Βίκυ δεν ήταν πίσω από τον πάγκο, ούτε και στην κουζίνα, όπως διαπίστωσε η Μελίνα με μια γρήγορη ματιά. Ούτε και την Χρυσάνθη την είδε πουθενά. Προχώρησε στο μονοπάτι που οδηγούσε στην παραλία· ίσως να είχε πάει για μια πρωινή βουτιά να ξεσουρώσει, ή –ακόμη χειρότερα– να είχε ξεμείνει εκεί από τη χθεσινή νύχτα. Δεν τη βρήκε ούτε εκεί. Η Μαρίνα ένιωσε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Περπάτησε προς τις σκηνές με βιαστικά βήματα και πήγε πάλι έξω από τη σκηνή της Βίκυς. “Βίκυ” ξαναφώναξε, τώρα πιο δυνατά. Όμως και πάλι δεν πήρε απάντηση. Αυτή τη φορά κοίταξε το κλείσιμο του φερμουάρ, ήταν χωρίς λουκέτο. Θα κοιμάται ακόμα, ποιος ξέρει τι ώρα το διαλύσανε χθες, σκέφτηκε. Όμως η Μελίνα δεν μπορούσε να περιμένει. Κι αν είχε συμβεί κάτι άσχημο, κάτι πραγματικά κακό; Πήρε μια βαθιά ανάσα και με μια αποφασιστική κίνηση άνοιξε το φερμουάρ. Για να δει τις δυο γυναίκες να κοιμούνται αγκαλιασμένες. Το απότομο φως τις ξύπνησε· τα μάτια τους τρεμόπαιξαν, τα γυμνά κορμιά τους αναδεύτηκαν κάτω από το κουβαριασμένο σεντόνι.

Η Μελίνα έκλεισε βιαστικά το φερμουάρ, κατακόκκινη. Γύρισε στη σκηνή της σχεδόν παραπατώντας. Αυτό κι αν ήταν νταμπλάς! Ξαφνικά η φάση με τον Παραλιάρχη της φαινόταν καλοκαιρινή ιστοριούλα της σειράς, μπροστά στην κινησάρα μεγατόνων της Χρυσάνθης. Εκτός κι αν αυτές ήταν από καιρό οι προτιμήσεις της, που τις κρατούσε κρυφές κι ανομολόγητες. Το τεράστιο ξάφνιασμα πήρε να διαδέχεται η χαρά. Όπως και να ’χε, η εικόνα που μόλις είχε αντικρύσει ήταν μια εικόνα όμορφη. Ήταν φαίνεται η μοίρα της Χρυσάνθης, να βρει εκείνη τον έρωτα σε αυτό το ταξίδι.

Η Μελίνα πήγε στο μπιτς μπαρ να πάρει έναν καφέ και να κατέβει για την τελευταία της πρωινή βουτιά στον Κέδρο. Αυτή τη φορά ούτε που την ένοιαξε αν θα πετύχει τον Παραλιάρχη. Είχε χαθεί και η παραμικρή επιρροή του πάνω της. Του είχε κόψει τη δύναμη με ένα χρατς, όπως η Δαλιδά τη χαίτη του Σαμψώντος. Εξάλλου, η εικόνα του καινούργιου, απροσδόκητου ζευγαριού ήταν που κυριαρχούσε τώρα στο μυαλό της. Η Μελίνα έπεσε στα κρύα νερά· βούτηξε μέχρι τον βυθό, να γίνει ένα με το γαλαζοπράσινο, για τελευταία φορά.

Αυτό το ‘τελευταία φορά’ το σκεφτόταν για κάθε πράγμα, κάθε της κίνηση, δίνοντάς τους ένα ειδικό βάρος – έναν γλυκό πόνο. Η Μελίνα βγήκε και ξάπλωσε στη ζεστή άμμο, αφήνοντας τον ήλιο να τη στεγνώσει. Παράδοση. Σε λίγο ένιωσε ένα άλλο σώμα να ξαπλώνει δίπλα της. Μισάνοιξε τα μάτια της, για να δει τη Χρυσάνθη. Αυτή της χαμογέλασε δειλά. Η Μελίνα πρώτη φορά την έβλεπε τόσο γλυκιά, χωρίς αυτή τη μάσκα της ειρωνείας και της περιπαικτικότητας, έτοιμη να πετάξει την επόμενη βιτριολική ατάκα. Απογυμνωμένη, αθώα και λαμπερή, σαν κοριτσάκι.

Ο Παραλιάρχης δεν φάνηκε όλη μέρα στον Κέδρο. Θα πήρε τα κουβαδάκια του και θα πήγε σε άλλη παραλία, σκέφτηκε η Μελίνα, μετά το κάζο της χθεσινής βραδιάς. Ειλικρινά, δεν έδινε δεκάρα.

“Άντε σήκω δεσποινίς”, πάμε σιγά σιγά να ξεστήσουμε», της είπε αργότερα η Χρυσάνθη, και σηκώθηκε από την πετσέτα της· πήγε να μιλήσει με το γνωστό της φλέγμα, όμως τη φωνή της γλύκανε μια τρυφερότητα. Η Μελίνα μάζεψε τα πράγματά της και την ακολούθησε.

“Φεύγεις από τώρα;” μια αντρική φωνή ακούστηκε από δίπλα, διστακτική κι αποφασιστική μαζί. Η Μελίνα γύρισε το κεφάλι για να αντικρίσει έναν από τους σκηνίτες, που φαινόταν να είναι από τους βετεράνους.

“Ναι, πάμε να ξεστήσουμε”, του απάντησε η Μελίνα, νιώθοντας ασφάλεια από το γεγονός της άμεσης αναχώρησής της – ό,τι κι αν ήταν αυτό που ήθελε ο τύπος, δεν υπήρχε χρόνος για να προσπαθήσει να το αποκτήσει.

“Χρήστος”, της συστήθηκε, προτείνοντας της το χέρι, σε μια απρόσμενη για τις περιστάσεις χειρονομία.

“Μελίνα”, ανταποκρίθηκε στη γνωριμία. “Ήρθαμε πριν πέντε μέρες, αλλά πρέπει κιόλας να φύγουμε”.

“Ναι, θυμάμαι πότε ήρθες”, το βλέμμα του χαμήλωσε για μια στιγμή, σα να της έλεγε, “μου άρεσες από την πρώτη στιγμή που σε είδα”.

“Εσύ θα κάτσεις μέρες;” τον ρώτησε από ευγένεια, για να συνεχιστεί η κουβέντα.

“Μια ακόμη εβδομάδα”, της απάντησε “μετά γυρνάω στην Πάτρα για δουλειά”.

“Μια χαρά! Καλό υπόλοιπο”, του ευχήθηκε η Μελίνα.

“Κρίμα που γνωριζόμαστε τελευταία στιγμή. Πότε θα ξαναβρεθούμε άραγε;” ρώτησε εκείνος ρητορικά, μα και με μια κρυφή ελπίδα.

“Ποιος ξέρει; Ίσως του χρόνου στο νησί”, η Μελίνα τού έκοψε τα φτερά – η κουβέντα τους ήταν πολύ σύντομη για κάτι περισσότερο.

Τότε ο άντρας έσκυψε στην πετσέτα του. Σηκώθηκε και της πρότεινε την παλάμη του, στην οποία κρατούσε δυο γυαλιστερές, τιρκουάζ πεταλίδες.

“Διάλεξε”, της είπε, “για να θυμάσαι τη γνωριμία μας”.

“Τι όμορφα!” είπε η Μελίνα.

“Τα έβγαλα με τη μάσκα από τα βράχια”.

Η Μελίνα πήρε την δεξιά.

“Σε ευχαριστώ πολύ” του είπε, και το εννοούσε με την καρδιά της. Ο άνδρας είχε κάτι το αληθινό στα λόγια και στο βλέμμα του· δεν πήγαινε να το παίξει τίποτα, παρά μόνο να δείξει το ενδιαφέρον του με έναν σοβαρό, τόσο γλυκό τρόπο.

Μετά η Μελίνα ακολούθησε τη Χρυσάνθη, που είχε ήδη προχωρήσει στις σκηνές, με την πεταλίδα στη χούφτα της· μια αναπάντεχη συγκίνηση άνθιζε μέσα της, μεγαλώνοντας λεπτό το λεπτό. Αυτό θα ήταν το αναμνηστικό της από το ταξίδι. Για να της θυμίζει ότι πίσω από τους ωραίους, τους φασαριόζους, τους ατακαδόρους και πάσης φύσεως γόηδες, υπάρχουν τα ευγενικά, αληθινά αγόρια, που είναι πρόθυμα να βουτήξουν και να γεμίσουν με κοράλλια τα χέρια και την καρδιά σου. Κι ότι τα σημαντικά δεν βρίσκονται στην λαμπερή επιφάνεια, μα περιμένουν, αφανή κι αθόρυβα, στον βυθό.

Οι δυο γυναίκες ξέστησαν τη σκηνή με μηχανικές κινήσεις, χωρίς να μιλά η μια στην άλλη· η πρωινή αποκάλυψη τις είχε βυθίσει στην αμηχανία. Στο λιμάνι τις πήγε η Βίκυ με το αμάξι της. Η Μελίνα ένιωθε τη μαγική αίσθηση του έρωτα να πλανιέται στον αέρα, που σε λίγο θα γινόταν αποχωρισμός. Όταν αποβιβάστηκαν λίγο πριν την αποβάθρα, η Μελίνα χαιρέτησε τη Βίκυ με μια σφιχτή αγκαλιά, για να πάει μετά διακριτικά παραδίπλα. Μετά θεία κι ανιψιά έγιναν ένα με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το λιμάνι. Το πλοίο είχε ήδη φανεί να έρχεται από την Αμοργό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα: το δέσιμο στο λιμάνι, οι αποχαιρετισμοί, η επιβίβαση. Σε δέκα λεπτά είχαν αφήσει τη Δονούσα πίσω τους.

Η Μελίνα και η Χρυσάνθη πήγαν στις θέσεις τους. Παραδίπλα κάθονταν οι μητέρες με τα δυο αγόρια της παραλίας. “Ωχ, θα μας ζαλίσουν τον έρωτα μέχρι να τα πάρει ο ύπνος” γκρίνιαξε η Χρυσάνθη – αν και νηπιαγωγός, στις διακοπές γινόταν άξια απόγονος του Ηρώδη. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά, κι ακούστηκε η φωνή του αγοριού: «Μαμά, μου βγήκε το δόντι!» Πράγματι, στα χέρια του κρατούσε ένα μικρό, κάτασπρο δοντάκι. Οι δυο μητέρες έβαλαν τα γέλια. “Πόνεσε Γιώργο μου;”  τον ρώτησε η μαμά του. «Λιγάκι», απάντησε το παιδί. Η Μελίνα και η Χρυσάνθη χαμογέλασαν· ο Γιωργάκης δεν ήταν ο μοναδικός στο πλοίο που τον πονούσε το δοντάκι του. Μετά οι δυο γυναίκες δεν ξαναμίλησαν. Βυθίστηκαν, σιωπηλές, στην γλυκόπικρη αίσθηση που δημιουργούσε η επίγνωση, ότι αυτό που μέχρι πριν λίγο ήταν το χειροπιαστό, συναρπαστικό, υπέροχο παρόν, μετατρεπόταν ήδη, όπως το πλοίο ξεμάκραινε από τη Δονούσα, σε μια πολύτιμη, ένδοξη, οδυνηρά νοσταλγική ανάμνηση.

Αφιερωμένο στη φίλη μου Μαρία, στον γιό της Γιάννη και στον γιό μου Γιώργο, το πραγματικό φετινό παρεάκι της Δονούσας.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

24 points
Upvote Downvote

42
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
19 Θέματα σχολίων
23 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
24 Συντάκτες σχολίων
ΕντελβάιςΝίκοςαλουμινατηmasal gibiMaggie Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Neverlander
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Η αμήχανη στιγμή που πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο πόνημα ήταν οικογενειακές διακοπές😁

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Σημειώσεις για την εργασία: 1. Αν δεν θέλουμε σεξ τότε προκειμένου να μην απογοητευθεί/θυμώσει ο Γιακουμής Βearer παίρνουμε μια πίπα. 2. Ένας γελοίος 40αρης αλτερνατιβ ζωγράφος σαν κακέκτυπο του Φάμπιο αποτελεί ξερολούκουμο και ευσεβής πόθος όλων. 3. Οι λεσβίες έχουν όλες τατουάζ και είναι έκφυλες. Α επίσης θέλουν μια στο τόσο ποικίλια και πάνε και με τον Φάμπιο και όλο το κάμπινγκ βλέπει δωρεάν θέατρο σκιών. Γιατί είμαστε και κουλτουριάρηδες όχι μόνο γυμνισταί. 4. Μετά το σεξ με τον Φάμπιο νιώθουμε κατευθείαν έρωτα διότι αλλιώς τι, κάναμε σεξ έτσι; Χωρίς βαθύτερο συναίσθημα;Μόνο για την ηδονή; Έκφυλες είμαστε; 5. Με πέντε… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Γεια στα χέρια σου!
Να πω κάτι πάνω στο 6, που ήθελα να το πω και τις προάλλες; Πάνω στην κ@βλ@ πολλά θα ειπωθούν, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα παίρνουμε κυριολεκτικά. Και μενα μου αρέσει να με λένε, ξερωγώ, πουτ@ν@κι στο κρεβάτι (too much info), δε σημαίνει ότι είμαι αιώνιο θύμα της πατριαρχίας.
Σεβαστό που το Μελινάκι τη σταμάτησε τη φάση αφού ξενέρωσε, αλλά εκεί φάνηκεπόσο μακριά από την πραγματικότητα είναιοι χαρακτήρες της νουβέλας τουτης.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Συμφωνώ απόλυτα Φούστα.

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Πολύ δίκιο Φούστα μου, από την πραγματικότητα, το μόνο που υπάρχει στο διήγημα, είναι τα στερεότυπα. Οι χαρακτήρες είναι σχεδόν καρικατούρες, κρίμα.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Μόνο λόγω έρωτα και εννοείται ότι πρέπει να μας πλησιάσει ο άντρας έτσι; Δεν είμαστε τίποτα έκφυλες με ξυρισμένα κεφάλια και κλειτορίδες με αυθάδεια. Μη δούμε, δηλαδή, το Μελινάκι να παίρνει μια πρωτοβουλία, να ζητάει το τηλέφωνο του Πεταλίδα, όοοχι, τέρμα αυτά, δεν την ξαναπατάει σαν καμιά εύκολη.

(και συγγνώμη, δηλαδή, μια χαρά ποζεράς ήταν κι ο Πεταλίδας με τις πεταλίδες του. Απλώς ο άλλος το’χε περισσότερο, γι’αυτό και το τραβούσε περισσότερο. Ο καθένας ό,τι έχει πουλάει)

Περιμένω σίκουελ με την κατάσκοπο Βίκυ στην παραλία Λιβάδι αυτή τη φορά με περισσότερο γυμνισμό!

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Η κατασκοπος καντινιερισσα!😂

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Κλαπ κλαπ louise! Για ολα και για το 7 ειδικα…

masal gibi
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

ε μα!κάποιος έπρεπε να τα πει 🙂 🙂

εξωγήινη
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Α πολύ ωραία. Αντί να έχουμε μια όμορφη ερωτική περιγραφή Χρυσάνθης-Βικυς, τίποτα, έστω μια συζήτηση – εξομολόγηση, όοοχι, εγωπαθης ως το τέλος η Μελίνα. Εν τω μεταξύ εμφανίζεται από το πουθενά και το ‘καλό παιδί’, που η δικιά μας η ακαταδεχτη ούτε είχε προσέξει νωρίτερα, ενώ ο Παραλιαρχης έφαγε τέτοιο στραπάτσο που υποτίθεται άλλαξε στέκι. Στην πραγματική ζωή ο Παραλιαρχης θα είχε ήδη βρει άλλη και θα χαριεντιζοταν το επόμενο πρωί. Εν τω μεταξύ κανενα συμπέρασμα για τον γυμνισμό, να δω τι σόι εργασία θα παραδώσει.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Μπορεί να τη χαριέντιζε βρε κάπου πολύ πριβε 😉

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Με ένα καλό σεξ γλυκαίνουν και στρώνουν ακόμα και οι πιο γκρινιάρες, καλά κάνουν και τις λένε αγάμητες (ΝΟΤ)

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Πωπω Φουστα, ποσο δικιο εχεις, μεγαλο ατοπημα.
Ειναι σχεδον προσβλητικο.

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Αλήθεια, maggie μου, νιώθω αμηχανία με αυτά που διαβάζω. Στα όρια του προσβλητικού, όπως το λες. Είναι σαν όσα συζητάμε πρωι μεσημέρι εδώ στο σάιτ να έρχεται το βράδυ το Μελινάκι και η έκφυλη παρέα της και να τα γκρεμίζει

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Οχι σχεδον. Είναι προσβλητικοτατο και μισογυνιστικοτατο.

Eleanor Oliphant
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Eleanor Oliphant

Χμμμ δεν το πρόσεξα καν όταν το διάβασα. Τα τερματίσαμε τα κλισέ. Το μόνο που έμεινε ήταν να ρωτήσει ο Παραλιάρχης τη Μελίνα “Τί έχεις;” και αυτή να απαντήσει “Τίποτα”.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Λένα, εσένα σου άρεσε;

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Ξετρελάθηκε φαντάζομαι 😬

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Extra points στη Ροζίτα που ως άλλος Χίτσκοκ έκανε guest στο διήγημα.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Μ’ άρεσε που έβαλε στην ιστορια και τις 2 μαμαδες με τα 2 παιδια στο τελος που μάλλον είναι η Ροζιτα με τη φιλη της και τα παιδια τους. Μεγάλη παράλειψη -σχεδον τεμπελιά- η ελλειψη οποιουδήποτε διαλόγου μεταξυ Χρυσανθης και Βίκυς, με την τελευταία να αποδεικνύεται εντελώς χάρτινος χαρακτηρας. Η αμηχανία επισκίασε τα παντα και η κάμερα παρεμεινε κουραστικά στη Μελίνα λες και ειχε συνεχεια τα ματια σκυμενα απο ντροπή. Ναι μεν το βλεπουμε απο την δικη της οπτική, αλλά θα μπορούσε να ανοιχτεί εστω περιγραφικά στην συντομη ιστορία των δυο γυναικών, στις οποίες, αν μη τι αλλο, οφείλεται ο… Διαβάστε περισσότερα »

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Η ελλειψη συνεχειας, σαν το γκειμ οφ θροουνς ενα πραμα😂😂😂 πολυ πολυ σωστες παρατηρησεις! Ποσο μισογυνιστικη η παρουσιαση του ζευγαριου γυναικων, με αποφυγη σε οποιαδηποτε παραπανω αναφορα. Περιμεναμε μεχρι την τελευταια μερα, απορω. Το οτι παρατησε τον παραλιαρχη επειδη στραβωσε και οτι εκαναν σεξ δυο γυναικες το κανει διηγημα που δεν προσβαλλει τις γυναικες? Δε νομιζω, Τακη…

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Karlee, η έλλειψη συνέχειας στο got ηταν χειρότερη από εδώ. Θα ελεγε κανεις οτι ο σεναριογραφος πεταξε στο πατωμα το πληκτρολογιο και ετσι γραφτηκε η τελευταία σεζόν. 😏😊

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Νομίζω θα καθιερώσω το όνομα Πεταλίδας για να μιλάω για “ευγενικά, αληθινά αγόρια, που είναι πρόθυμα να βουτήξουν και να γεμίσουν με κοράλλια τα χέρια και την καρδιά σου”. Ντάξει, μπορούν να μην κάθονται σαν τα καημένα σε μιαν άκρια, με την πεταλίδα στο χέρι. Σήκω και πηγαινε ρε άνθρωπε στην κοπέλα αφού γουστάρεις, μπωωωωω.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Ο Πεταλίδας είναι το παραλληλο κρυφό διήγημα που γραφόταν σε μια γωνίτσα της παραλίας όσο όλοι πηδιόσαντε.

masal gibi
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

αχαχαχαχχαχα!!σωστήη!!

gore gore girl
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Με “τον πεταλουδα” παλι εχει σχεση οσο και οι κλωστες ντεμισε

Neverlander
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Αναπάντητα ερωτήματα:
1)Τι βαθμό πήρε στην εργασία η Μελίνα;
2)Η θεία Χρυσάνθη βρήκε τον έρωτα επειδή ήταν λεσβιακό το σεξάκι κι αποκλείεται οι γυναίκες να θέλουν ξεπέτες;
3)Η Μελίνα βρήκε επίσης τον έρωτα επειδή την επέλεξε ένας άγνωστος να της δώσει μια πεταλίδα;
4)Μήπως πρέπει να get a life, να μην τα υπεραναλύω αυτα, λέω γω τώρα;

Μάνα Κουράγιο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Όπου καλό παιδί, κι η μοίρα του… Αυτό ξέρω εγώ.

The scientist_91
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Με την εργασία τι έγινε τελικά;Την παρέδωσε;
Ο παραλιάρχης τι απέγινε;
Η Μελίνα δεν είπε τίποτα τελικά στη θεια της;

Με απορίες έμεινα!

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Χαχαχα αυτό το ξεχασα! Η εργασία!
Μας επρηξε η εργασια ετουτο, η εργασια το αλλο και στο τελος καμία αναφορά.
Θα παραδωσει την πεταλιδα του ακυρου γυμνιστη-καλοπαιδι.