Ηδονούσα (μέρος 10)

Μια ιστορία σε συνέχειες…

Ο Παραλιάρχης είχε το κινητό του για φακό, η Μελίνα τον ακολουθούσε κατά πόδας. Το ζω τώρα, το ζω ξανά, έλεγε στον εαυτό της. Στιγμές που έτρεχαν η μια μετά την άλλη, σαν κινηματογραφική ταινία. Σε λίγη ώρα δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά, θα είχαν όλα τελειώσει. Θα ήταν μονάχα εικόνες στο μυαλό της. Τώρα όμως η Μελίνα ήταν εκεί που ήθελε να βρίσκεται. Μαζί του. Ο Αντώνης κατέβασε το φερμουάρ της σκηνής, έβγαλαν τα πέδιλα κι έπεσαν στο στρώμα. Οι κινήσεις του ήταν πυρετώδεις, ντελιριακές. Η γλώσσα του μπαινόβγαινε στο στόμα της, κατέβαινε στο λαιμό της, έγλειφε τα αυτιά της. Το στόμα του έφτασε στο ντεκολτέ της, τα χέρια του τράβηξαν το φόρεμά της στην άκρη ξεγυμνώνοντας το στήθος της. Αυτό πετάχτηκε θριαμβευτικά μπροστά στο πρόσωπό του. «Μωρό μου, τι βυζάρες είναι αυτές!» της είπε παραληρώντας. «Τις βλέπω στην παραλία τόσες μέρες κι έχω τρελαθεί» κι άρχισε να τις ρουφά με μανία. Α ρε Χρυσάνθη, πόσο δίκιο, η σκέψη πέρασε φευγαλέα από το μυαλό της, μόλις όμως το δάχτυλό του χώθηκε μέσα της, το μυαλό της άδειασε.

Ο Παραλιάρχης κατέβασε το εσώρουχό του και κόλλησε πάνω της, η Μελίνα τον ένιωσε σκληρό στο γυμνό της δέρμα. «Έλα μωρό μου, πάρε τον στο στόμα σου» της είπε με βραχνή φωνή. Η Μελίνα έκανε αυτό που της ζήτησε. Μόνο για προθέρμανση, αυτή τη φορά η Μελίνα ένιωσε έτοιμη να το προχωρήσει μέχρι τέλους. Γι’ αυτό δεν το συνέχισε για πολύ. Σε λίγο τραβήχτηκε, κατέβασε το κιλοτάκι της κι άνοιξε τα πόδια της. «Γλείψε με κι εσύ», τον διέταξε. Εκείνος έσκυψε πρόθυμα στο άνοιγμα των ποδιών της. Είχαν πάρει και οι δυο φωτιά. Την πήρε στο στόμα του και την πιπιλούσε, η Μελίνα μετά από λίγο ένιωσε πως θα τελειώσει και τον έσπρωξε να σταματήσει. Για να συνεχίσουν αλλιώς. Τότε εκείνος ψαχούλεψε με το χέρι του δίπλα από το στρώμα. Αυτή τη φορά βρήκε αυτό που έψαχνε. Γονάτισε μπροστά της – τι παίδαρος θεέ μου!- σκέφτηκε η Μελίνα μέσα στην παραζάλη της. Για μια στιγμή τρεμόπαιξε μέσα της ο φόβος, πήγε να την πιάσει το γνωστό σφίξιμο. Όμως νίκησε η επιθυμία κατά κράτος. Αυτή τη φορά ήταν έτοιμη.

Ο Αντώνης φόρεσε το προφυλακτικό με μια κίνηση και, προτού σκύψει για να μπει μέσα της, της λέει τη μαγική φράση:

«Για να δούμε, αντέχει;»

Ούτε καν «αντέχεις», αλλά «αντέχει». Αντέχει; Αντέχει; Οι λέξεις ακούστηκαν στο κεφάλι της Μελίνας ξανά και ξανά, σαν ηχώ. Μαζί τους έπεσαν κι άλλες λέξεις: Crash test dummies, ζαντολάστιχα, αστοχία υλικού. Σαν κουβάς με κρύο νερό, σαν χαλάζι. Η Μελίνα ένιωσε το σώμα της να κλειδώνει, να κατεβάζει ρολά.

«Μπαρντόν; Αν αντέχει; Του τύπου βάστα τοίχο θα σμπρώξω γερά;» η θρυλική ατάκα του Γκουσγκούνη σα να ξεπήδηξε από το βιντεάκι που είχε δει στο youtube κατ’ευθείαν στο στόμα της. «Και δεν έχουμε εδώ πέρα και τοίχο να βαστήξω»· η φωνή ήταν της Μελίνας, ήταν όμως σα να μιλούσε η Χρυσάνθη.

Ο Παραλιάρχης έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η Μελίνα, έξαλλη, άρχισε να ψάχνει τα ρούχα της στο σκοτάδι. Όλη της η επιθυμία είχε μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο εκνευρισμό.

«Ε, ε, τι έγινε; Για που το ’βαλες;» τη ρώτησε αλαφιασμένος.

Η Μελίνα ντύθηκε με νευρικές, γεμάτες ένταση κινήσεις. Είχε ξενερώσει τόσο πολύ, που δεν ήθελε να του πει κουβέντα. Τι άλλωστε να έλεγε σε έναν τύπο που τη ρώτησε στα ίσια αν ο κόλπος της θα άντεχε το εργαλείο του, λες και μιλούσε για τον πολιορκητικό κριό της Τροίας.

«Γιατί, γιατί, γιατί;» ο Παραλιάρχης ρωτούσε με ψιλή από την αναστάτωση φωνή – δεν χωρούσε το μυαλό του την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα, όμως απάντηση δεν έπαιρνε. Πήγε να την τραβήξει πίσω στο στρώμα, όμως η Μελίνα τον έσπρωξε μακριά, άνοιξε το φερμουάρ και βγήκε από τη σκηνή.

Ο δροσερός αέρας την έφερε στα σύγκαλά της. Το σώμα της άρχισε να ηρεμεί σιγά σιγά από την έκρηξη που το είχε συνταράξει. Τράβηξε στη σκηνή της καρφί, χωρίς να ρίξει πίσω της ούτε μια ματιά. Μπήκε μέσα, το στρώμα ήταν άδειο. Κοίταξε το κινητό της, η ώρα ήταν δώδεκα. Η μουσική και οι φωνές έφταναν μέχρι τις σκηνές, το πάρτι ήταν στα ντουζένια του. Όμως η Μελίνα δεν είχε καμία όρεξη να βρεθεί ξανά με κόσμο. Έμεινε ξαπλωμένη στο στρώμα να κοιτά το κενό. Όσο ηρεμούσε, τόσο καλύτερα ένιωθε. Σημασία είχε που το έσωσε, έστω και την τελευταία στιγμή. Δεν χρειάστηκε να το προσπαθήσει: το σώμα της κλώτσησε στο γελοίο μάτσο του Παραλιάρχη. Δεν ήταν αποτέλεσμα σκέψης, ώστε να βγάλει εκ των υστέρων τον εαυτό της υπερβολικό, ξενέρωτο και κρυόκωλο. «Σιγά, μια κουβέντα είπε ο άνθρωπος πάνω στην καύλα του κι εσύ σηκώθηκες κι έφυγες σαν τη μυξοπαρθένα», φαντάστηκε να τις λένε οι φίλες της. Όμως το όχι της δεν ήταν επιλογή, ήταν η αντανακλαστική αντίδραση του κορμιού της, που έκλεισε ερμητικά σαν στρείδι. Ο εκνευρισμός και το χτυποκάρδι έδωσαν σιγά σιγά τη θέση τους σε ένα ψυχικό ξαλάφρωμα – στη χαρά. Όλο το άγχος, που της προξενούσε εδώ και μέρες ο Παραλιάρχης, είχε κάνει φτερά. Α ρε Χρυσάνθη, σκέφτηκε, που είσαι να στα διηγηθώ. Σιγά σιγά χαλάρωσε τόσο πολύ, που την πήρε ο ύπνος. Ένας ύπνος γλυκός κι ανάλαφρος.

Ξύπνησε διψασμένη, στο κάμπινγκ επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Γύρισε πλευρό, το στρώμα δίπλα της ήταν άδειο. Κοίταξε το κινητό της, η ώρα ήταν πέντε το πρωί. Που ήταν η Χρυσάνθη; Είχε έρθει φαίνεται η σειρά της να τρυπώσει σε άλλη σκηνή, δεν υπήρχε άλλη εξήγηση! σκέφτηκε εντυπωσιασμένη. Μα πως, έτσι στα καλά καθούμενα; Τόσες μέρες δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Θα έγινε φάση τώρα στο πάρτυ, την είδε που είχε αρχίσει τα κρασιά από νωρίς. Τη Μελίνα την έφαγε η περιέργεια ποιος να ήταν ο τύπος, μέχρι να την νικήσει η νύστα και να ξανακοιμηθεί.

 

Για το 11ο μέρος:

Ηδονούσα (μέρος 11ο)

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

9 points
Upvote Downvote

49
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
15 Θέματα σχολίων
34 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
22 Συντάκτες σχολίων
Mafaldamasal gibiφυσική πετρόλDimis Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Εγώ με το “Αντεχει;” κατάλαβα ότι ο παραλιαρχης έθεσε ενα ρητορικό ερώτημα για το αν θα αντέξει το προφυλακτικό στον άκρατο ανδρισμό του, χαμπάρι δε θα έπαιρνα ότι ηταν ενα ακόμη γρανάζι στον μηχανισμό της πατριαρχίας και της ισοπέδωσης της γυναικείας υπόστασης, καθώς επίσης και ένα χαμερπές connotation στον -αξιο κατά τα άλλα- Γκουσγκούνη.
Σε άλλα νέα, η Βικυ και η Χρυσάνθη στανταρ πλεον δοκιμαζουν τις δικές τους αντοχές.

Granita Lemoni
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Ρε συ Maggie, κι εγώ αυτό κατάλαβα στην αρχή. Αν δεν έκανε την ανάλυση το Μελινάκι χαμπάρι δεν θα είχα πάρει τι σεξιστικό γουρούνι είναι ο παραλιάρχης.

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κι εγώ το ίδιο. Είδατε το Μελινάκι; Μας έβαλε τα γυαλιά.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Ναι αλλά βρε κορίτσια, μπορεί αυτός στο σκουφάκι του να μιλούσε, όχι στον κόλπο της Μελινας. Δεν μπορώ να κανω τη σύνδεση.
Εμενα θα με πειραζε αν με ρωτούσε “Αντέχεις;” πάντως. Γιατί ρε μπαγλαμά να μην αντεχω δηλαδή;

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Κι εγώ κι εγώ, και μετά που έλεγε για κρας τεστ, πάλι νόμιζα λάθος, ότι αναφερόταν στο δυνατό του εργαλείο, που ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει αυτό το θεϊκό νεανικό σφιχτό κορμί.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Χαχα Granita πεσαμε απο τα σύννεφα ολοι τελικά, δηλαδή, ηταν καλό παιδί και ησυχο, δεν ειχε δωσει ποτέ δικαιώματα στη γειτονιά.

Granita Lemoni
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Αυτό ακριβώς! Αφού σου λέω σοκαρίστηκα. Αποκλείεται να το εννοούσε ο παραλιάρχης έτσι. Παρεξήγησε η Μελίνα και τζάμπα έχασε το γκομενάκι το τεφαρίκι.

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Καλά εγώ το διάβαζα στη στάση και παραλίγο να φωνάξω ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΜΕΛΙΝΑ ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΡΕ ΟΧΙ. Ούτε χαμένο γκολ να’τανε.
Τίποτα τίποτα. Στο τι βυζάρες είν’αυτές, έπρεπε να του πει κομμένες οι ερωτήσεις, ποτέ δεν είναι καλός οιωνός το τι βυζάρες είν’αυτές whatever μου.
Τέλος πάντων, αφού ξενέρωσε καλά έκανε κι έφυγε, το’χα κάνει κι εγώ στα μισά της διαδικασίας και ήταν από τα καλύτερα πλοτ τουίστ της ζωής μου.

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Πόντια Το ίδιο – φαντάζομαι- οτι κοντεψε να φωναξει και ο κυριούλης με την καμπαρντινα από πισω σου που το διαβαζε πανω από τον ωμο σου😁😁😁

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αχ Πόντια, κι εγώ το ίδιο ήθελα να φωνάξω. Μου τη σπάει λίγο η λογική ότι ο τρόπος να ‘εκδικηθεί’ μια γυναίκα έναν άντρα είναι να του στερήσει το σεξ. Λες και περίμενε αυτή την ατάκα για να δει ότι ο τύπος είναι Γκουσγκούνης.

masal gibi
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Και εγώ!

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου! Είδες τι σου κάνουν οι σπουδές γυμνιστικης ρε παιδί μου!

Dimis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι εγω αυτό περίμενα να καταλάβω ότι ήταν καραγκιόζης. Δεν βαριέσαι, κάλιο αργά παρά ποτέ

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ο παραλιάρχης ήταν ένας αντιπερισπασμός, πραγματική πρωταγωνίστρια είναι η Χρυσάνθη η οποία θα μας προκύψει” έκφυλη λεσβία”. Ελπίζω να κάνανε καρώ της ντάμας με την Βίκυ ή πώς την λένε τέλος πάντων και με τις δύο άλλες έκφυλες με τα τατουάζ. Ροζίτα σώσε οτιδήποτε και αν σώζεται διότι μέχρι στιγμής οι ερωτικές περιπτύξεις της Μελίνας με τον Παραλιάρχη από τα ’80ς καθόλου, καθόλου όμως…. Επίσης η εικόνα του Φάμπιο-Αντώνη να βγάζει τα πέδιλα για να μπει στην σκηνή, ιου.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Στο “βάστα τοίχο γιατί θα σμπροξω γερά έτρωγα τυροπιτακι και το φτυσα 🤣

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Εγώ μαντεύω ότι η Χρυσάνθη έκανε τελικά σεξ το βράδυ με τον Παραλιάρχη! Να δούμε αν μάντεψα σωστά! Πάντως, πρώτη φορά διήγημα κρατάει πάνω από δέκα συνέχειες. Περίμενα σήμερα το τέλος και αιφνιδιάστηκα που έχει και συνέχεια.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Λες;Θα έχει ένα ενδιαφέρον. Ή ακόμα καλύτερα μαζί με Παραλιάρχη, Βίκυ, λεσβίες και αυτόν που σε προηγούμενο επεισόδιο τους έβρισε γιατί τον ενοχλούσαν που μιλάγανε μέσα στη νύχτα. Γιατί να μην έχω κοινωνική ζωή και Παρασκευή βράδυ να σκέφτομαι τέτοια σενάρια;;;; Ερώτημα ρητορικό.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.

The scientist_91
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Η γλώσσα του κατέβαινε στο λαιμό της;;Πόσο την είχε πια (τη γλώσσα);; 😛

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εε από την εξωτερική μεριά βρε scientist, όχι μέσα από το στόμα. Αλλιώς θα με ανησυχούσε πιο πολύ οτι έφτανε μέχρι τ αφτιά 😛

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Γελάω μόνη μου!

The scientist_91
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Χαχαχαχα!Παρασύρθηκα από την γλώσσα που μπαινόβγαινε στο στόμα της!

Ο χρήστης The scientist_91 νιώθει genius στην τοποθεσία Αθήνα!

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Φαντάζομαι κάτι ανάμεσα στο φίλτρο του σκύλου στο ινστα και στον Pennywise στο δεύτερο κεφάλαιο πριν φάει ένα παιδάκι.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Χαχαχαχ θέα 🤣

I need my medicine
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χρυσάνθη,Βίκυ,παραλιάρχης και guest star οι δύο κοπέλες που είναι λεσβίες.Plot twist δεν θέλατε ρε;

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Θα ήθελα να διαβάσω την πλήρη αποδόμηση του θεογκόμενου, καθώς αυτός αντί να μείνει με το πουλί στο χέρι, θα έβγαινε έξω τρέχοντας πίσω από τη Μελίνα, φωνάζοντας ότι όχι όχι, παρεξήγησες, στο προφυλακτικό μιλούσα, έλα σε παρακαλώ, δε θα βγάλω κιχ, έλα ρε Μελίνα σε παρακαλώωωω, για να γυρίσει τελικά στη σκηνή με σκυμμένα τα κεφάλια και να το ρίξει στη ζωγραφική νεκρής φύσης.

Granita Lemoni
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Αφενός ανατρίχιασα με τη φώτο που φαίνονται τα κόκκαλα από τη σπονδυλική στήλη. Αφετέρου, παιδιά, σας ορκίζομαι ότι ανάλογη φράση με το “Αυτό πετάχτηκε θριαμβευτικά μπροστά στο πρόσωπό του”, αλλά για το αντίθετο φύλο έχει γράψει και η Χρυσηίδα σε διήγημά της (δεν διαβάζω, τυχαία το είδα κάπου).
ΥΓ1 Για τη φεμινιστική ανατροπή δεν το σχολιάζω καν (περιμένω να διαβάσω το τέλος)…
ΥΓ2 Να δειτε τελικά που η Χρυσάνθη επισκέφτηκε τη Βίκυ…

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Σκόνταψες τυχαία granita μέσα σε βιβλιοπωλείο και πηγες να πιαστείς από ενα ράφι, πέφτει ένα βιβλίο της Χρυσηιδας και ανοίγει στη συγκεκριμένη σελίδα! Καταλάθος ενοχη απόλαυση!
Έχω διαβάσει κι εγώ, αλλά για λόγους αρχής τα πήρα από δανειστική βιβλιοθήκη!

Granita Lemoni
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Δυστυχώς δεν κατέχω στη συλλογή μου κάποιο βιβλίο της συγγραφέως, ούτε έχω διαβάσει. Προ ετών όμως (που είχε γίνει μεγάλος ντόρος με το όνομά της) κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο φώτο με σελίδες από το βιβλίο της και είχε υπογραμμισμένα με stabilo τα καίρια σημεία. Εκεί λοιπόν είχε και την επική ατάκα “Πετάχτηκε ετοιμοπόλεμος”

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Α, χάνεις! Είναι πολύ καλτ!

miakotara
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Advocate

Εγώ πιστεύω πως η Χρυσάνθη έχει κάνει στρωματσαδα στου παραλιαρχη.

Δεδομένου του ελεύθερου πνεύματος που μας αναλύει στην αρχή του διηγήματος θα μπορούσε να είναι και η Βίκυ, αλλά κάπως πρέπει να δραματοποιηθει η κατάσταση θαρρώ. Αν κοιμήθηκε στης Βίκυς, σκοτιστηκαμε..

Πιθανότητα δίνω επίσης, στο να μας αφήσει η Ροζίτα στο διαβάστηκε.

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Η Μαρίνα γιατί τον σταμάτησε και δεν τελέιωσε όταν έκανε τη δουλίτσα του αυτός εκεί κάτω; τύπου αν τελείωνε δεν θα θέλε μετα το σεχ;

She-Wolf
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δε θα ήταν το ίδιο καλό..σα να έχεις φάει ένα τεράστιο μπολ προφιτερόλ και σου λένε μα γιατί δεν τρώς και λίγο μπακλαβά βρε μάνα μου??? 😅

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Μα γιατί να μην ήταν το ίδιο καλό; Δηλαδή αμά τελειώσει 1 φορά ένα κορίτσι δεν μπορεί να ξάνα τελειώσει και στη συνέχεια; Έκτος και αν θεωρεί η συγγραφεύς πως αφού θα έρχοταν σε οργασμό μετά θα της έφευγε η όρεξη για σεξ.Που θεωρώ πως είναι μύθος!Μη κρατιέστε κορίτσια go for it!

She-Wolf
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι αν δε μπορεί? Ή αν μπορεί αλλά μετά από κάνα 40λεπτο? Αν τελειώσεις με στοματικό (το οποίο είναι γαμάτο) μετά λογικό είναι να θέλει να τελειώσει και ο άλλος. Ε κακά τα ψέματα..αν μπει μέσα και εσύ είσαι απλά σε φάση catching my breath από τον προηγούμενο οργασμό θα έχεις απλά κάποιον να κοπανιεται πάνω σου κι εσύ να περιμένεις στωικά να τελειώσει για να σε αφήσει να χαλαρώσεις. Για να πετύχει η διείσδυση πρέπει να υπάρχει και η ίδια λαχτάρα αλλιώς θα το χαρεί μόνο ένας.. είναι πρακτικό το ζήτημα!

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Δεν ξέρω αν είναι μύθος ή όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέραν του catching my breath για λίγη ώρα, εμένα η συνέχεια μου φαίνεται πολύ ευχάριστη. Και στην τελική, ας περίμενε λίγο ο κύριος να catch her breath το Μελινάκι, α μα πια!

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Και εγώ την είχα αυτή την απορία. Κάπως το στοματικό είναι το προκαταρκτικό και η διείσδυση είναι το κυρίως; Girls, σεξ είναι όχι degustation menu. Τι διακρίσεις είναι αυτές;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Γιατί και καλά θα τελειώσει με το σεξ, κάτι που δεν περίμενες να διαβάσεις από γυναίκα. Ας διαιωνισουμε λίγο ακόμα ότι οι γυναίκες μπορούν αν έρθουν σε οργασμό με το σεξ, έτσι για να νιώσετε λίγο άσχημα οι υπόλοιπες και επιβεβαιώσουμε τους άντρες που το παίρνουν πατριωτικά αν δεν τελειωσεις με το Γιακουμή τους

φυσική πετρόλ
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

@Mitsi preach sister!!

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αυτό!

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Το θεωρώ λίγο κάπως να το ξεκαθαρίζω, αλλά που είναι το παράξενο να μη θέλει να τελειώσει με στοματικό και να προτιμάει με διείσδυση; Επίσης που είναι το παράξενο κάποιες από μας να μη θέλουν να συνεχίσουν μετά την πρώτη φορά; Επειδή τυχαίνει να κάνω ακριβώς ότι και η πρωταγωνίστρια, και δεν το θεωρώ και καθόλου ασυνήθιστο κιόλας για να πω την αλήθεια, μου φαίνεται περίεργο που σχολιάζεται αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Δηλαδή πραγματικα τι σας έκανε τόσο εντυπωση στο ότι μια κοπέλα δεν θέλει/μπορεί να τελειώνει πολλές φορες και για αυτό προτιμάει το μενού να έχει ΚΑΙ διείσδυση… Διαβάστε περισσότερα »

She-Wolf
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Να σαι καλά ρε κοτσύφι! Το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ!

Mafalda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κοτσύφι, εμένα δεν μου κάνει καμία εντύπωση το να μην μπορεί κάποια να τελειώσει πάνω από μία φορά. Με ενοχλεί – όχι στο συγκεκριμένο μόνο διήγημα αλλά γενικότερα – ότι προβάλλεται η ιδέα οργασμός με διείσδυση > οργασμός με ερεθισμό της κλειτορίδας. Δεν λέω ότι εδώ αυτό προβάλλεται άμεσα, αλλά το’χω διαβάσει/δει/ακούσει τόσες φορές ως το νορμάλ, που πραγματικά ταυτίζομαι με τη Mitsi πιο πάνω. Θα ήθελα να ακουστεί κι η άλλη μεριά περισσότερο, αυτό μόνο.