in

Η Ρένα απαντά: Update ιστορίας με νευρική μαμά

Γενικότερα, απέφευγα να ζητάω συμβουλές λόγω των trolls και πικρόχολων χρηστών, αλλά το Α, μπα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Μια μητέρα μας ανέφερε το πρόβλημα της διαφωνίας στην ανατροφή του μωρού της, που δημοσιεύτηκε εδώ. Σήμερα έχουμε το update. Η Ρένα απαντά: Διαφωνούμε στην ανατροφή του μωρού __________ To update της ιστορίας Αγαπητή αμποπαρεα, είμαι η Νευρική μανούλα από το post με το θέμα της ανατροφής του μωρού. Αρχικά να πω ότι με βοήθησαν παρά […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

baby

Μια μητέρα μας ανέφερε το πρόβλημα της διαφωνίας στην ανατροφή του μωρού της, που δημοσιεύτηκε εδώ. Σήμερα έχουμε το update.

Η Ρένα απαντά: Διαφωνούμε στην ανατροφή του μωρού

__________

To update της ιστορίας

Αγαπητή αμποπαρεα, είμαι η Νευρική μανούλα από το post με το θέμα της ανατροφής του μωρού.

Αρχικά να πω ότι με βοήθησαν παρά πολύ, τόσο η Ρένα, όσο και τα υπόλοιπα σχόλια. Είναι πολύ αναζωογονητικό το γεγονός πως στο χάος του Διαδικτύου υπάρχουν χώροι με χρήστες που διαθέτουν ενσυναίσθηση. Γενικότερα, απέφευγα να ζητάω συμβουλές λόγω των trolls και πικρόχολων χρηστών, αλλά το Α, μπα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Με την πεθερά μου συζητήσαμε ψύχραιμα και πολιτισμένα πάνω στο θέμα και συμφωνήσαμε πως πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες της παιδιάτρου. Για να μην την αδικώ, είναι καλός άνθρωπος με ίσως λίγο εγωισμό, αλλά πρόθυμη να βοηθήσει. Ομολογώ ότι προηγουμένως δεν της μίλησα και με τον καλύτερο τρόπο και ντρέπομαι γι’ αυτό. Μάλλον έδειξε περισσότερη υπομονή απ ότι άξιζα.

Για τον σύζυγο μου ανέφερα ελάχιστα και ίσως να σχηματίσετε άσχημη γνώμη για εκείνον και δεν θεωρώ ότι του άξιζε αυτό από εμένα. Ο σύζυγος μου είναι καταπληκτικός στο ρόλο του, αλλά και εκείνου του πατέρα. Με φρόντιζε από τη πρώτη στιγμή μετά την καισαρική, πλένανε και αλλάζαμε το μωρό μαζί και αποφασίζαμε για όλα μαζί. Γιατί φτάσαμε λοιπόν σε αυτό το σημείο; Ίσως έφταιγε το ότι εκείνος εμφάνισε σοβαρό αλλά ιάσιμο νόσημα ξαφνικά, ίσως το ότι το μωρό είχε έντονους κολικούς και δεν μπορούσαμε να το ηρεμήσουμε εύκολα, ίσως το ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ την δυσαρέσκεια μου, ίσως η απότομη αλλαγή στην καθημερινότητα μας να μας ταρακούνησε. Πάντως όλο αυτό ήταν ένα παροδικό μπουρίνι και όχι αιτία για τσουνάμι.

Ίσως μια μέρα να δημιουργήσω προφίλ για να συμμετέχω! Για την ώρα όμως, δεν έχω χρόνο, όποτε θα συνεχίζω να διαβάζω τα άρθρα και τα σχόλια σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Νευρική Μανούλα

_____________________

Το σχόλιο της Ρένας

Πάντα ευπρόσδεκτο το σχόλιο ότι κάποια βοηθιέται. Σ’ευχαριστώ. Χαίρομαι που τα βρήκατε με τη πεθερά σου σχετικά με τις οδηγίες τ@ παιδιάτρου και μη διστάζεις να το υπενθυμίζεις όταν χρειάζεται.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

0 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια