Το σχέδιό μου είναι σατανικό: να παίρνουμε μια πρόγευση πριν προχωρήσουμε στα περαιτέρω.
____________
Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα
Ρένα μου ν αγιάζει το στόμα σου!
Επιτέλους κάποια το είπε! Αυτά τα ελεεινα κοντοβρακια στις παραλίες μας καίνε τα ματάκια μας! Αν τα φορούσαμε εμείς αυτά τα σακουλοειδή κοντοβρακια πώς θα σας φαινόμασταν;
Γιατί να μην φορούν και οι άντρες brazilian? Έστω ένα Speedo!
Ρένα μου, αλήθεια δεν καταλαβαίνω, αρχίσανε οι άντρες τις περιπολίες στη παραλία να μας πουν τι θα φοράμε. Αντί να κοιτάξουν λίγο τα χάλια τους !
Θέλω να εισηγηθω νέο μέτρο για την ισότητα: να φορούν και οι άντρες μπραζίλιαν. Αφού είναι μακράν βολικοτερα και ανετοτερα! Στεγνώνουν γρήγορα και αναδεικνύουν τους γλουτούς και τους μηρούς. Είναι δηλαδή ωραίο να φορούν αυτές τις αντιαισθητικές σακούλες φρουφρου στον κώλο; Καταρχάς θέλουμε να βλέπουμε αντρικά μπούτια ( οκ και γλουτούς).
Εγώ ας πούμε τρελαίνομαι για αντρικούς γυμνασμενους μηρούς! Το είπε και άλλη σχολιάστρια κάπου .. Μέχρι τώρα καλά τη βολευανε οι αντρες με τις κελεμπιες, αλλά ήρθε ο καιρός να φορέσουν κάτι πιο αποκαλυπτικο, ώστε να ειναι αισθητικά και πιο ωραίο. Θα μπορούσαν έστω να φοράνε αυτά τα μαγιω τύπου μποξερακια, να διαγραφεί κάπως,ώστε να κολακεύει το αντρικό σώμα.
Βέβαια ο μέσος αντρικός κωλος είναι για κλάματα ,αλλά το γεγονός ότι τον καλύπτουν κιολας, προκαλεί άμεση επιδείνωση. Ενώ αν τον αναδεικνύουν μπορούμε ίσως να ελπίζουμε ότι ίσως να επέλθει μια κάποια βελτίωση στις πτωτικες τάσεις του Νταουτζόουν .
Κάπως πρέπει να διεκδίκησουμε ισότητα και διαφανεια. Εμείς ας πούμε μπαίνουμε συνεχώς στο στόχαστρο της αντρικής κριτικης όσον αφορά τη γαμησιμοτητα μας. Γιατί να μην μπούνε και οι άντρες;
Βέβαια , είναι πιο σατανικό το σχέδιο μου: Να μπορούμε κι εμείς κάπως να έχουμε μια ιδέα εκ των προτέρων για το τι φίδι κρύβεται στο σπίντο τους πριν προβούμε στο παρασύνθημα. Μέχρι τώρα πάμε γουρουνι στο σακί. Είναι τόσο συχνα μάπα το καρπούζι 
Και θα εκδιπλωσω αμεσως τον πυρήνα της προσωπικής μου διαμαρτυρίας: η γυναίκα δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να προϊδεάστει για το τι θα συναντήσει στο κρεβάτι. Ανατομικά και αισθητικα μιλώντας. Για να τσεκαρει κάπως την ανατομία θα πρέπει κάπως ήδη να εμπλακεί σε περιπτυξεις, πράγμα το οποίο μπορεί να τη φέρει σε πολύ άβολη θέση. Ενώ με ένα μπανάκι, ενα πιο σέξι αντρικό μαγιό, ένα σπίντο, ένα μπραζίλιαν εξασφαλίζεται μια κάποια διαφάνεια και εκδημοκρατισμός.
Και μην αρχίσουμε τωρα τα δύο μέτρα και δύο σταθμά για την αντικειμενοποιηση του ανθρώπινου σώματος.
Ας μιλήσουμε επιτέλους μια φορά αντικειμενικά.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Κόπια Καμπιάνα
__________
Ας οργανώσουμε τη συζήτηση
Πολύ γέλασα, δε σου κρύβω, με την επιστολή, να’σαι καλά. 😝
Νομίζω ιστορικά η αποκάλυψη κι η έκθεση του αντρικού σώματος (που ως ετεροφυλόφιλη κι εγώ βρίσκω πολύ ερωτικό) έχει περιοριστεί στις μεταξύ αντρών περιπτύξεις. Η μεγάλη τέχνη, αλλά κι η φωτογραφία κι η ποπ μόδα, έχουν αναδείξει μια gay αισθητική αποκλείοντάς μας ως ερωτικά υποκείμενα. Οι άντρες γδύνονται ή μισοντύνονται για την αντρική ματιά δηλαδή. Αυτή καθιερώθηκε ως ο κινητήριος μοχλός. Εξ ου προέκυψε το ρητό “οι άντρες είναι οπτικοί τύποι”. Μα αφού έτσι γαλουχούνται κι έτσι βιώνουν τον κόσμο από μικροί! Για να καθιερώσουμε τη γυναικεία ματιά ως υποκείμενο χρειάζεται να επανεφεύρουμε την ιστορία, να βάλουμε εκ βάθρων άλλη ισότητα στην ματιά. Αυτό απαιτεί και δική μας ενεργοποίηση, συνειδητή προσπάθεια. Άμα αρχίσουμε τα “μα είναι χυδαίο, αντιαισθητικό, δεν μου πάει” κλπ δουλειά δεν γίνεται.
Στο πλαίσιο αυτό η πρότασή σου δεν είναι λάθος. Ένα μαγιώ που αναδεικνύει το σώμα είναι μια αρχή, περισσότερη ισότητα στην πράξη στην παραλία. Ένα speedo ειδικά είναι σούπερ εξωραιστικό, έλα όμως που για να το φορέσουν χρειάζεται κι ένα καλό καλούπι: ίσιοι γοφοί, όμορφη καμπύλη στους γλουτούς, απουσία κοιλιάς που κρεμάει από πάνω, ανατομικά επαρκή προσόντα… Πάντως είμαι υπέρ. Βέβαια αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν ας μη το κάνουμε. Ας φοράνε ό,τι επιλέγουν κι εμείς ας επιβραβεύουμε με την ματιά και την προτίμησή μας αυτό μας θέλγει.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Είναι τα brazilian “μακράν βολικοτερα και ανετοτερα”; μόνο εμένα μου μπαίνουν όλα τα βρακιά/μαγιώ τέτοιου τύπου στον κώλο και με ενοχλούν;
Κάτι πάει λάθος με τα δικά μου οπίσθια μάλλον, γιατί εδώ όλες λέτε τα καλύτερα γι’ αυτά….
Οχι καλε, ούτε εμένα με βολεύουν, ουπτε σε μαγιό ούτε σε βρακί. Προτιμώ τα ολόκληρα.
Προσωπικά με βολεύουν περισσότερο τα κανονικά ψηλόμεσα, αλλά επειδή δε μου πάνε και πολύ, προτιμώ μπραζιλ ψηλόμεσα.
Εμένα με βολευούν φουλ. Αλλά πια μόνο ολόσωμα… βαριέμαι να πρέπει να τσεκάρω όλη την ώρα τι θα ξεπεταχτεί από που 😂
Τα σιχαίνομαι. Όχι να τα βλέπω αλλά να το φοράω. Καταρχάς για μένα σημαίνει κολπιτιδα στα σίγουρα, και δεύτερον ένα άβολο κομμάτι ύφασμα σε ένα πολυ άβολο μέρος.
Βέβαια ακόμα και η άνεση είναι υποκειμενική και όχι αντικειμενική. Κάποια μπορεί να μην νιώθει άνετα με τη γύμνια , κάποια άλλη νιώθει άνετα με τη γύμνια και δεν ανέχεται πολλά πολλά πάνω στο σώμα της. Κάποια μπορεί να νιώθει άνετα με το σώμα της όπως είναι , κάποια καθόλου και να βλέπει κυτταρίτιδα που δεν υπάρχει. Το τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα είναι υποκειμενικό . Εγώ νιώθω άνετα με ελαφριά δροσερά σκεπάσματα , ο άλλος με βαριές ζεστές κουβέρτες. Προσωπικά τα μπραζίλιαν τα θεωρώ σούπερ άνετα. Δε με ενοχλεί καθόλου που μπαίνουν εκεί που μπαίνουν , ίσα ίσα… Διαβάστε περισσότερα »
Μιλάω καθαρά για την πρακτική άνεση, όχι για το τι βλέπουν οι άλλοι (γύμνια κλπ).
Απλώς είπα να ρωτήσω γιατί καμία στον κύκλο μου δε φαίνεται να ενοχλείται από τα πολύ παρτά εσώρουχα/μαγιώ ενώ εγώ είμαι συνέχεια με ένα χέρι να προσπαθεί να βγάλει το βρακί απ’ το κωλί.
Καλά για κολπίτιδες, δεν το συζητώ. Παίζει και αυτό ρόλο γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία.
Πάντως έχετε δίκιο, τα χωρίς ραφές παρτά είναι πολύ πιο ανεκτά.
Πέρα απο την άνεση που είναι υποκειμενική είναι υποκειμενική και η ανοχή στα μη άνετα ρούχα. Εγω εχω πολλα ρούχα, εσώρουχα, παπουτσια κλπ που δεν μου είναι άνετα αλλά θα τα βάλω αν μου κάνει κέφι γιατί μου άρεσουν και μου αρέσουν πάνω μου.
Αυτή τη στιγμή φοράω καταπληκτικό πεδιλάκι που σκοτώθηκα να το βρω και να το πάρω και άνετο δεν μου είναι, είναι όμως πανέμορφο. Ε άλλη στη θέση μου δεν θα το ανεχόταν, εγω το φοράω μέρες που δεν θα περπατήσω πολύ.
Ξέρεις πότε αισθανόμουν μια ελαφριά ενόχληση στον ποπό μου με τα εσώρουχα και μαγιό που μπαίνουν? Όταν έκανα πολύ γυμναστική για γλουτούς και είχα κάνει ένα ποπό μπουκιά και συγχωριο . Είχε τουλωσει και είχε σφίξει το ένα κ@λ@μέρι με το άλλο . Όταν είναι χαλαρούλης όπως τώρα ( φέτο βαρέθηκα και δε πήγαινα στο γυμναστήριο όπως περσι)δε με ενοχλούν καθόλου. Για φέτος εχω πάρει ένα σούπερ ντουπερ μαγιό ψηλομεσο χωρίς λάστιχα αλλά με λίγο χαλαρά τα ανοίγματα , είναι όμως πιο γεμάτο πίσω και έχει λάστιχο φαρδύ στη μέση ψηλά. Κάτι ανάμεσα σε μπραζιλ με κανονικό αλλά κουνιέται με… Διαβάστε περισσότερα »
From the car to the bar που λενε…..Είσαι πιο νεα απο μενα και καταλαβαινω τι εννοεις. Ετσι σκεφτομουνα (και επραττα) κι εγω, και να τα δεκαποντα και οι κοθορνοι, αλλα τα τελευταια χρονια υπερισχυει μεσα μου η σκεψη να μπορω να το βαλω στα ποδια οποιαδηποτε στιγμη, ειδικα σε ραντεβου😂, οποτε εχω αρκετα ζευγαρια ασπρα κομψα σνικερς τυπου adidas ή tommy που τα χωνω στο πλυντηριο, και κομψη σαγιοναρα καλοκαιρι και uggs το χειμωνα και αγιος ο Θεος…..δεν το περιμενα να φτασω σε αυτο το σημειο, αλλα ομως…..επισης δεν μπορω ν στριμωχτω πλεον σε τζην, κι ας μου κανουν τα… Διαβάστε περισσότερα »
Ναι εντάξει το πιάνω, και φανταζομαι μεγαλώνοντας θα υπαρχουν διαφορα αβολα που θα σταματησω να φοράω, ήδη δεν φοραω 12ποντα εδω και χρόνια ας πούμε, και αρνούμαι αν δεν ειμαι σε διαθεση να στριμωχτώ σε ρούχο. Αλλα εχω παρατηρήσει οτι αναλογα το ρούχο στηνεται και το σωμα μου, αν παω στη δουλεια με φαρδια ανετα ρουχα επειδη δεν εχω καποιο ραντεβου θα χυθω στο γραφείο, αν βαλω πιο στενα και στημενα στηνομαι καλύτερα. Το ιδιο και αν βγω βραδυ και φορεσω τακουνια, καπως σαν να σε αναγκάζει το ρούχο. Τωρα σχετικα με το να το βάλεις στα ποδια, ξερεις ποσες… Διαβάστε περισσότερα »
Εγώ πάντως με κάποια τακούνια μου αισθάνομαι πιο ασφαλής. Άνετα γίνονται φονικά όπλα έτσι που είναι.
Το χειμώνα το γίνεται; Γιατί και εγώ με φορέματακια, φουστιτσες, φαρδιές παντελονες, άντε και κάνα πολυ ελαστικό κολαν είμαι τα τελευταία χρόνια, αλλα ζω σε τροπικά κλίματα που έχει πάντα ζεστη. Και σε λίγο καιρό που είναι να ταξιδέψω σε μέρος με πολίκες θερμοκρασίες για λίγες ημέρες, τρέμω στην ιδέα των ρούχων γιατί δεν έχω ιδέα τι μπορώ να φορέσω από κάτω ώστε να είμαι άνετη χωρίς να γινω παγοκολωνα. Υπάρχει κάτι σε πολύ ζεστό αλλά ταυτόχρονο τόσο άνετο όσο και τα καλοκαιρινά φορέματακια ώστε να μην νοιωθω ότι καταπιέζομαι;
Μα φυσικα. Υπαρχει η αρχή του “κρεμμυδιου”. Θα φορας το κανονικο σου το παντελονι το ανετο και απο κατω θυμασαι τα μακρια “σωβρακα” που φορουσαν οι παππουδες μας; υπαρχουν σε εξελιγμενη μορφη με mix μαλλινο ή κασμιρ απο τη γνωστη μαρκα που κανει ομοιοκαταληξια με τη Μακεδονια. Βασικα σιγουρα θα υπαρχουν και αλλου. Ειναι πολυ λεπτα αλλα κανουν θαυματα αν τα βαλεις απο κατω. Τα ισοθερμικα σε φανελες μακριμανικες τα ξερεις. Επισης υπαρχουν και τα εσωρουχα σκι, επισης μακριμανικη φανελα συν σωβρακο απο κατω, αν πας οντως σε πολικες θερμοκρασιες. Καλη τυχη! Επισης αν θες πες μας το μερος, εχει… Διαβάστε περισσότερα »
Ισοθερμικά έχω και για πανω και για κάτω, ρουχα για πάνω από τα ισοθερμικά δεν έχω γιατί όλα μου τα ρούχα είναι τελείως καλοκαιρινά και πολύ λεπτό ύφασμα. Και δεν μου αρέσει καθόλου η ιδεα ότι θα πρέπει να φορέσω κάτι πιο χοντρό, που στα παντελόνια συνεπάγεται και άβολο. Προς Νότιο Πόλο μεριά θα πάω, καλοκαίρι εκεί βέβαια, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη τι θα συναντήσω.
Έχω τεράστια αδυναμία στα παπούτσια και έχω μια ολόκληρη συλλογή από πάνω από 50 πανέμορφα ζευγάρια αλλά περισσότερο και άλλα λιγότερο άνετα. Τα ερωτεύομαι και αν κρατηθω και δεν τα αγοράσω τα βλέπω στον ύπνο μου, οπότε τελικά πάω και τα παίρνω. Και εδώ και 5 χρόνια φοράω πρωί βράδυ το ίδιο ζευγάρι ξεσκισμενα παπούτσια που το έχω πάει στον τσαγκάρη ούτε θυμάμαι πόσες φορές να το φτιάξει επειδή ε ποσο να την παλέψουν και αυτα (την τελευταία φορά 3 τσαγγαριδες μου είπαν ότι δεν σώζεται και πήγα σε έναν τέταρτο και τον παρακάλεσα να κάνει ότι μπορεί να μπορέσει… Διαβάστε περισσότερα »
Σε νιωθω! Βεβαια εχω την απιστευτη τυχη να εχει η ενηλικη κορη μου ακριβως το ιδιο ποδι με μενα, αλλιως θα τα χαριζα (οχι οπου κι οπου) ή vinted. Επισης μηπως βρεις τα αγαπημενα σου παπουτσια στο vinted και τα ξανααγορασεις;
Αυτό με το vibted δεν το έχω σκεφτεί. Έχω και κάτι αλλά παπούτσια που τα έχασα πριν χρόνια (don’t ask) και έχω φάει την γη να βρω ίδια/παρόμοια. Θα το κοιτάξω! Πάντως εγώ τα παπούτσια μου δεν τα δίνω πουθενά, ακόμα και αν χαλάσουν δηλαδή δεν μου πάει η καρδιά. Είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί τους. Χαχαχα
Εγω στο vinted εχω βρει ο,τι εχω χαλασει/χασει. Θελει ομως πολυ ψαξιμο και με τα καταλληλα φιλτρα και υπομονη και να κοιτας καθε μερα.
Οσο για τον αποχωρισμο, κρατα κανα δυο και τα αλλα δωστους νεα ζωη (= νεο ιδιοκτητη). Ειναι πολυ απελευθερωτικο
Αυτό το τελευταίο θα πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία…
Ελα μωρε, ασε την ψυχοθεραπεια για τα πιο σοβαρα και just do it…..και μετα δες πως θα νιωσεις. Ειναι απο τα πραγματα που μπορεις μονη σου να τα “θεραπευσεις”:) και αν δε σου αρεσει το πως θα νιωσεις οταν θα δεις το νεο χωρο που ελευθερωθηκε, τοτε μην το ξανακανεις, αλλα μπορει να σου αρεσει:)
Εμενα μου μπαινουν ολα τα βρακια στον κωλο, ακομα και τα ολοκληρα. Οποτε παιρνεις το κοφτό ή το δετό στο πλαι και τελειωνεις
Οπως είπα και πριν μερικές μέρες στην προηγούμενη επιστολή με σχετικό θέμα.. και εγώ τα απεχθάνομαι και μάλιστα προτιμώ αυτά που με καλύπτουν πλήρως ώστε να είμαι πιο άνετη. Πάντα δέχομαι σχόλια για αυτή την επιλογή μου και με ρωτάνε που πάω με τη βράκα. Ούτε το ένα ούτε το άλλος τους αρέσει οπότε ο κάθε ένας ας κάνει αυτό που επιθυμεί ….
Άντε καλέ. Εξαρτάται από το σωματότυπο και την κατανομή του κωλου. Αυτό έλειπε να ήμασταν όλες ίδιες.
Αχαχαχαχα κι εμένα με έκανε και χαμογέλασα το γράμμα σου. Ήρθε ένας καλοκαιρινός μπατης στο γραφείο με εικόνες περιοδικών γεμάτες ωραία ηλιοκαμμενα σώματα αντρών με σπιντο , αντρικά μπραζίλιαν ή έστω κολλητά κοντά μποξερακια σε μια παραλία με γλάρους , κοκοφοίνικες , και μυρωδιά θαλασσινού αέρα. Να σαι καλά, γιατί το μόνο που μου θυμίζει καλοκαίρι αυτή τη στιγμή είναι η μυρωδιά του αντιηλιακου που έβαλα το πρωί . Βέβαια να τη πω την αμαρτία μου…ένα καλοσχηματισμένο σώμα δε προμηνειει καλό σεξ. Πάλι θα πρέπει να δοκιμαστεί στη πράξη. Και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Ικανοποιεί μόνο το… Διαβάστε περισσότερα »
Δε γνωρίζω ούτε έναν στον κύκλο μου (ηλικίες 20-40) που δε θεωρεί “περίεργο” το μαγιώ τύπου σπίντο κι αυτούς που τα φοράνε “επιδειξίες”. Στο μεταξύ ο πατέρας μου τα φορούσε μέχρι τα 60 του, μέχρι που του την είπαν κάτι φίλοι του και η μάνα μου και πήρε μαγιώ σορτσάκι.
Εγω είμαι υπέρ, μου αρέσουν τα speedo άλλωστε. Τώρα εχω φυτεύσει και τον σπόρο στο αγόρι μου να το φορέσει και εκτός κολυμβητηρίου και χθες τον επιασα να τσεκάρει speedo online για αγορά 😛.
Όμως να ξέρουμε οτι όπως εμείς ορθά θέλουμε να φοράμε brazilian ενω δεν το «υποστηρίζουμε» (iykyk), έτσι να είμαστε προετοιμασμένες για το τι θα δουν τα ματάκια μας. Με στοιχειώνουν ακομη κάτι εικόνες των 90’s με ανδρες+speedo. Αλλα ας είναι, εγω είμαι υπερ του εκδημοκρατισμού του μαγιού (μαγιό, οκ).
Σαν άντρας, ομολογώ ότι θα ήθελα κι εγώ να φοράω ένα πιο άνετο και κολακευτικό μαγιώ στην παραλία. Αν όχι speedo, τότε έστω ένα τύπου μποξεράκι. Διστάζω να το κάνω όμως, διότι τέτοια μαγιώ δεν τα φοράει κανένας άλλος (με εξαίρεση κάποιους μεσήλικες κυρίους λαδωμένους σαν σουβλακόπιτες που παίζουνε ρακέτες τάκα τούκα ολημερίς και κάτι τύπους με περισσότερα αναβολικά στεροειδή στον οργανισμό τους από άλογα κούρσας). Κι επειδή γενικά δεν τα φοράει ο κόσμος, νιώθω ότι θα ήταν too much και προκλητικό ένα τέτοιο. Αλήθεια, πότε επικράτησε αυτός ο πουριτανισμός στο ανδρικό μαγιω;
Πάρε ένα μποξερακι κολλητό για αρχή , βαθιά ανάσα και βγες. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Άμα σου πούνε κάτι πες τους ότι τα λένε από τη ζήλια τους . Στο γυναικείο πληθυσμό αρέσουν περισσότερο από τις φουφουλες . Η έστω ρε αγόρια πάρτε αυτές τις Βερμούδες μαγιό που δεν έχουν πολύ λάστιχο και είναι πιο κοντές. Όχι τις βερμουδες που είναι σαν φουφουλες και πέφτουν και φαίνεται η κωλοχαραδρα αν χάσετε κάνα κιλό ή βάλετε κάτι στη τσεπη. Με το ένα χέρι το φρέντο και με το άλλο να σηκώνετε το βρακί. Απαράδεκτο.
Ναι ρε παιδι μου εστω αυτα που ειναι σαν κοντα σορτσάκια. Εμενα αυτα μου αρεσουν. Τα κολλητα μποξερακια δεν μου αρεσουν, αμα ειναι βαλε speedo.
*Πουθενα δεν μας πιανεις, βάλε ότι θες και βγες.
Α επίσης έχω να καταγγείλω το εξής αστείο και επικίνδυνο και έχω δει αρκετούς που το κάνουν μέχρι και νέα παιδιά σαν τα κρύα τα νερά. Απέξω τη φουφουλα και από μέσα βρακί κανονικό εσώρουχο βαμβακερο. Τι είναι τούτο πάλι. Ρώτησα μια φορά ένα αγόρι γιατί μου φάνηκε πάρα πολύ κουλό. ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ? Και τι απάντησε? Αυτό το δίχτυ που έχουν απο μέσα οι Βερμούδες είναι πολύ άβολο και τα ενοχλεί λέει. Και το ξηλώνουν. Έλα που μετά δε τους αρέσει και τους πονάει που είναι ελεύθερα τα καλαμπαλικια μέσα στη βερμούδα. Το θέλουν δηλαδή το… Διαβάστε περισσότερα »
Αυτό που μάλλον ήθελε να σου πει το παλικάρι είναι ότι, αν έχεις πολύ περπάτημα με αυτές τις βερμούδες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συγκαείς. Απλώς ντράπηκε να το πει. Αν έχω πολύ περπάτημα μέχρι την παραλία, το κάνω κι εγώ. Αλλιώς δεν παλεύεται. Βέβαια, η σωστή λύση είναι να αλλάξεις στην παραλία. Μετά όμως θα αναρωτιέσαι: «Καλά, ο τύπος έβγαλε το ένα σορτσάκι για να βάλει το άλλο;» Όσο για το «βάλε ένα μαγιό σαν το εσώρουχό σου», νομίζω ο μόνος λόγος που δεν τα φοράμε περισσότεροι είναι ότι απλώς δεν τα φοράει σχεδόν κανείς. Είναι περισσότερο θέμα κοινωνικής νόρμας… Διαβάστε περισσότερα »
Σιγά μη ντρεπόταν να μου πει το συγκεκριμένο. Μου έχει πει πράγματα να ντραπει και η ντροπή. Αλλά εγώ δεν μιλάω το να βάλεις το βρακί μέσα από το μαγιό για να κατέβεις στο κάθισμα της Λευκάδας ή να πας στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και μετά για μπάνιο. Εκεί το καταλαβαίνω . Μιλάω για το φαινόμενο που φοράνε το βρακί πάντα μέσα από το μαγιό και μπαίνουν ακόμα και στη θάλασσα με αυτό . Το οποίο το έχω δει σε πολλούς. Εγώ νομίζω ότι επειδή αυτες οι βερμούδες είναι φρου φρου , αν συμβεί στυση στη παραλία φαίνεται το κοντάρι… Διαβάστε περισσότερα »
Χαχα, εντάξει, μπορεί με τα άλλα να μη ντρεπόταν, αλλά άλλο αυτό κι άλλο να παραδεχτεί ένας μαντράχαλος ότι συγκάηκε.
Για τις στύσεις πάντως δεν είμαι τόσο πεπεισμένος. Αν δεν είσαι 15, πόσες αυθόρμητες στύσεις θα σου τύχουν σε μια παραλία ώστε να σχεδιάζεις γύρω από αυτό;
Και μεταξύ μας, αυτές οι φαρδιές βερμούδες καμιά φορά δημιουργούν και «οπτικές ψευδαισθήσεις» από μόνες τους.
Επίσης μην υποτιμάς τη δύναμη της βαρεμάρας. Αν έφτασες στην παραλία φορώντας ήδη το βρακί από μέσα, αρκετοί θα πουν “έλα μωρέ” και θα πέσουν έτσι στη θάλασσα αντί να κάτσουν να αλλάζουν.
Χααχαχαχ το ξέρω. Ενταξει η θα ξηλώσουν το δίχτυ ή θα ξημωθούν και θα πάρουν ένα πιο ακριβό μαγιώ που εχουν προβλεψει να μην ενοχλεί το δίχτυ ή στην τελική ας κανουν μπανιο με το βρακί. Α και να ξερεις οτι πηρε το ματι μου μαγιό βερμουδα με ενσωματομενο το λαστιχο σαν απο μποξερακι γιατι το εκαναν και μόδα.
Αυτό μου το έχει πει και ο σύντροφός μου. Το δίχτυ του κάνει συγκαμα. Για αυτό προτιμάει να φοράει κανονικα σορτσάκια η σκέτο το εσώρουχο του τις 2-3 φορές τον χρόνο που τον πειθω να έρθει μαζί μου για μπανιο (το θεωρεί περιττη ταλαιπορια να πάει να ψωνίσει κανονικό μαγιό που να τον βολεύει). Αλλά μία που θα βγει από την θάλασσα και μία που θα αλλάξει τα βρεγμένα επιτόπου σαν τις γιαγιάδες, είτε φοράει μαγιό είτε όχι. Επισης από πάνω είναι πάντα με wetsuit γιατί καίγεται και με αντηλιακό στην βροχή.
Ρε συ δες την εθνική μπάσκετ τότε στις μεγάλες στιγμές. Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη…ήμουν πολύ μικρή αλλά τα είδα μετά: Όνειρο τα σορτσάκια! Τι είναι αυτό το σημερινό, αμάν πια! Ο μπαμπάς μου ο καημένος αναγκάστηκε να αλλάξει το αγαπημένο του Speedo με χασοβράκι γιατί κανείς άλλος δεν φορούσε και δεν έβρισκε ευρέως στην αγορά. Κρίμα. Έχω φωτογραφία που σφίγγεται και κάνει τον παλαιστή στην Βουρβουρού και γελούσαμε πάντα, ήταν τέλεια φωτογραφία. Είναι παράξενο για μας τους μιλένιανς, που αυτό που θεωρείται ακραία σεξουαλικό ώστε να το αποφεύγετε, για μας ήταν “η αθωότητα μας”…
Καλά ρε συ σορτσακια σαν αυτα που λες πολλοί φορανε, καταρχας εχουν γεμισει τα μαγαζια. Παντως εχουν και οι ανδρες ανασφαλεια με το σωμα τους, την κοιλια δεν μπορουν να την κρυψουν αλλα προσπαθουν να κουκουλωσουν κωλο και μπουτια με αυτα τα μακρια μαγιο.
Βρίσκω τα Speedo αντιαισθητικά, εκτός αν ο άλλος έχει κορμί πολίστα ή αθλητή καταδύσεων (οπότε θα του ταίριαζαν τα πάντα), που ο μέσος άνδρας και δη Έλληνας δεν έχει. Με αντίστοιχο τρόπο σκέφτομαι και για τα μπραζίλιαν. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην με υποβάλουν στη θέα πωπών στις παραλίες, κανενός φύλου, όσο καλοσχηματισμένοι και να είναι. Δυστυχώς όμως η μόδα είναι εναντίον μου. Όσο για την ανάρτηση, ακόμα ψάχνω τι το “αντικειμενικό” έχει.
Να ‘σαι καλά! Το γράμμα σου μου έφερε στο μυαλό όλα τα sexy μαυρισμένα ιταλικά γκομενάκια με τα speedo, που λιάζονται το καλοκαίρι στο νησί μου και μου έφτιαξε τη διάθεση! Και, αχ, οι διακοπές αργούν. Btw, ο πατέρας μου μέχρι τα 60+ του speedo φορούσε (όπως είχε μάθει από παλιά), μέχρι που η μαμά μου του αγόρασε μαγιώ-σορτσάκι, το οποίο δέχτηκε να φοράει, αλλά με γκρίνια ότι δεν το αντέχει που κολλάει πάνω του και κρεμάει όταν βγαίνει από τη θάλασσα χαχα Ο σύντροφός μου πάλι, πρόπερσυ που χάζευα water polo στους Ολυμπιακούς, του είχα πει να δοκιμάσει να… Διαβάστε περισσότερα »
Μια από τα ίδια. Και εμένα ο μπαμπάς μου speedo μια ζωη μέχρι που από μια ηλικία και μετά η μαμά μου άρχισε να το σχολιάσει αρνητικά και τον έπιασε να αλλάξει. Και από ότι βλέπω στα σχόλια το ίδιο έχουν ζήσει και πολλές άλλες σχολιαστριες με τους γονείς τους. Γιατί όμως αυτό το pattern? Γιατι πολλές γυναίκες άρχισαν ξαφνικά να δυσανασχετούν με τα speedo των συντρόφων τους, ενω για δεκαετίες που ήταν μαζί πιο πριν δεν τους ενοχλουσαν; Είναι η ηλικία; Είναι η μόδα; Είναι η γενιά τους; Δεν ξέρω, αλλά κάποια εξήγηση θα υπάρχει.
Τι δροσερο κειμενο, απαντηση και σχολια! Ευγε κοριτσια! Συμφωνω και επαυξανω με το σπιντο. Να κανω μονο μια μικρη παρατηρηση που νομιζω δε σχολιασε καμια μεχρι τωρα, οσον αφορα το τι “φιδι κρυβει στο σπιντο του” ο αλλος, αυτο δυστυχως κοπελια δεν μπορεις να το ξερεις με σιγουρια, αλλος ειναι grower αλλος ειναι shower, μπορει ενα μικρομεσαιο μεσα απο το σπιντο να ειναι η αποκαλυψη του αιωνα σε ωρα “αιχμης” και μπορει ενα εντυπωσιακο μεσα απο σπιντο να χρειαζεται γερανο, αστο
Η να έχει πάρει σπιντο με ενίσχυση μαξιλαράκι. Κάπου τα πήρε το μάτι μου …
Για να μη διαγράφει και καλά . Σαν τα σουτιέν που τα κάνουν διπλάσια. Μας αντιγράφουν.
Απιστευτο!
Πάντως, εγώ που μεγάλωσα την εποχή που οι άντρες φορούσαν μαγιώ-σλιπάκια, δεν αντιλήφθηκα πότε έγινε η αλλαγή.
Έτσι ξαφνικά άρχισαν να ντρέπονται με τα κολλητά μαγιώ; και πέρασαν στις βερμούδες;
Είναι μόδα; Προφανώς φέρει και πολιτισμικές εκφάνσεις.
Βρε, το κάνουμε για να μην αναρωτιέστε αν φοράμε μαγιό ή όχι, όταν η κρεμασμένη κοιλιά καλύπτει ολόκληρο το speedo. Πάντως η μόδα αλλάζει. Αν το παρατηρήσεις, τα αντρικά μαγιό όλο και κονταίνουν. Κάποτε έφταναν κάτω από το γόνατο, τώρα αρχίζει και φαίνεται λίγο μπούτι. Αυτή τη στιγμή speedo φοράνε κυρίως παππούδες ή κάτι τύποι αλειμμένοι με λάδια. Προσωπικά πιστεύω ότι αν εμφανιστώ εγώ με speedo, θα με πάρουν με τις πέτρες. Αν όμως σας αρέσει τόσο, διεκδικήστε το. Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει ότι υπάρχει τέτοια ζήτηση, το ακριβώς αντίθετο νόμιζα. Βέβαια, μην είστε και τόσο σίγουρες ότι το speedo… Διαβάστε περισσότερα »