in

Η Ρένα απαντά: Γιατί προκαλούν μπροστά στην παρέα;

Εμένα μια φίλη μου τώρα αυτό κάνει και με εκνευρίζει, γιατί με τον άλλον δεν βγαίνει καν, ούτε καν κάνουν κάτι μαζί, αλλά όταν βγαίνουν με κοινή παρέα χαμουρεύονται και έτσι καταφέρνουν να την σπάσουν σε όλη την παρέα.

Μπροστά στην παρέα μπορεί να προκαλούν χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πρόθεση πρόκλησης. Ή μπορεί και να υπάρχει. ____________________ Η ιστορία της Τι Σκατά όπως την ξεχώρισα σήμερα. Αγαπητή Ρένα,υπάρχουν όντως ειδών ειδών σχέσεις, ωστόσο θεωρείται σχέση όταν και τα δυο άτομα δεν βγαίνουν πότε ραντεβού μεταξύ τους, ωστόσο θα βγουν με παρέες και θα το […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

flerting scaled

Μπροστά στην παρέα μπορεί να προκαλούν χωρίς απαραίτητα να υπάρχει πρόθεση πρόκλησης. Ή μπορεί και να υπάρχει.

____________________

Η ιστορία της Τι Σκατά όπως την ξεχώρισα σήμερα.

Αγαπητή Ρένα,υπάρχουν όντως ειδών ειδών σχέσεις, ωστόσο θεωρείται σχέση όταν και τα δυο άτομα δεν βγαίνουν πότε ραντεβού μεταξύ τους, ωστόσο θα βγουν με παρέες και θα το κάνουν προσωπικό τους επιτευγμα να τους κάνουν όλους να νιώθουν άβολα εξαιτίας των σαλιαρισματων τους;

Εμένα μια φίλη μου τώρα αυτό κάνει και με εκνευρίζει, γιατί με τον άλλον δεν βγαίνει καν, ούτε καν κάνουν κάτι μαζί, αλλά όταν βγαίνουν με κοινή παρέα χαμουρευονται και έτσι καταφέρνουν να την σπάσουν σε όλη την παρέα. Την έχω ρωτήσει κιόλας αφού τον γουστάρεις, γιατί δεν βγαίνεις ραντεβού να είστε οι δυο σας, και δεν απαντάει. Δηλαδή τι; Το κάνεις για τα μάτια του κόσμου; Δεν τον νοιάζει, ίσα ίσα που σπάει τα νεύρα, γιατί άλλη όρεξη δεν είχαν ένα ζευγάρι να χαμουρευονται ήθελαν.

Το έκανε αυτό και όταν ήμουν μόνη μαζί τους και εγώ απλά σηκώθηκα και έφυγα, ενώ εκείνη επέμενε να μείνω. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι συμβαίνει ακριβώς σε εκείνη την περίπτωση;

ΑΠΟ ΤΗΝ – Τι σκατα

________________

Ας οργανώσουμε τη συζήτηση.

Αυτά να είναι όλα σου τα προβλήματα για όλη σου τη ζωή εύχομαι. Δηλαδή τέτοια πταίσματα να σε απασχολούν κι όλα να τα’χεις λυμένα.

Δύο πιθανότητες σκέφτομαι, που δεν είναι πολύ πιθανές βέβαια, αλλά θα κρατήσω την τρίτη και φαρμακερή για το τέλος.

Το ένα είναι ότι η φίλη σου “δοκιμάζει” το αγόρι και δεν νιώθει απόλυτη εμπιστοσύνη να σαλιαρίσουν μόνοι τους, επειδή ίσως φοβάται μην παρεκτραπεί πέραν των ορίων της. Αυτό ίσως αιτιολογεί γιατί σε ήθελε κι εσένα παρούσα. Η παρουσία τρίτων παρέχει μια κάποια ασφάλεια. Αν ισχύει, οφείλει να γίνει σεβαστό εν μέρει.

Το δεύτερο είναι ότι η φίλη σου θέλει οπωσδήποτε να εκφράσει την σεξουαλικότητά της σε δημόσιο χώρο, είτε επειδή θέλει να επιβεβαιώσει την σεξουαλική της ταυτότητα, να νιώσει θηλυκό, να ζήσει το παραμύθι της (βλέπουμε τόσα αντίστοιχα φασώματα σε νεανικές ταινίες…), είτε επειδή ερεθίζονται κι οι δυο επειδή ακριβώς κάνουν κάτι ταμπού: “προκαταρκτικά” σε δημόσια θέα. Αν ισχύει, οφείλετε να τους θέσετε όριο, με την έννοια ότι δεν έχουν λάβει την συναίνεσή σας για ηδονοβλεψία.

Δυστυχώς όμως συνήθως οι λόγοι είναι πολύ πιο πεζοί και μικροπρεπείς. Όταν κάποιος/κάποια συστηματικά σαλιαρίζει με άλλον μπροστά σε φίλους, θέλει να πικάρει κάποιον/κάποια από την παρέα. Να δείξει πόσο ποθητ@ είναι, πόσο χάνουν που δεν τ@ την πέφτουν, πόσο ξεπέρασαν κάποι@, πόσο καλύτερ@ είναι από κάποι@ άλλ@ στην κοινή παρέα, κλπ κλπ. Να δημιουργήσουν ζήλεια δηλαδή.

Αναρωτήσου: γιατί σε ενοχλεί τόσο; Με τα τρία σενάρια που εξέθεσα στο πίσω μέρος του μυαλού καθώς το αναρωτιέσαι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

11 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
cinnamonbun
cinnamonbun
3 χρόνια πριν

Εγώ καταλαβαίνω να σ ενοχλεί γιατί είναι τρομερή αδιακρισια, προκαλεί αμηχανία κ κυρίως γιατί ξέρεις κ εσύ πως όντως γίνεται για να δείξει η φίλη σου “ανωτερότητα” σεξουαλικη. Θα ήθελα πολύ να μάθω την ηλικία σας και κυρίως εαν στην υπόλοιπη παρέα υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια ή οι υπόλοιποι είστε singles. Αν είστε αρκετά νέοι δηλαδή στις πρώτες σχέσεις κ οι υπόλοιποι δεν έχουν σχέση μαλλον όντως η φίλη σας παλεύει να πουλήσει μούρη: να σας δείξει πόσο καυτη τύπισσα είναι που ο άλλος δεν μπορεί να κρατηθεί και να του δείξει πως απ όλες τις φίλες είναι η πιο… Διαβάστε περισσότερα »

kokaki
kokaki
3 χρόνια πριν

Για το 1 μπορούν να βγουν στην καφετέρια μόνοι τους, δεν κινδυνεύει η φίλη. Ως άτομο που έχω κρατήσει φανάρια σε ζευγάρια, αυτό που ήταν άκρως ενοχλητικό είναι ότι ξεκινα μια κοινή δραστηριότητα (πχ βγαίνουμε για μπίρα) και καταλήγει δραστηριότητα για 2. Εσύ κάθεσαι αμήχανα χωρις να μιλάς και οι άλλοι μπαλαμουτιαζονται. Σαν να λέμε πάμε για μπίρα αλλά ξαφνικά θα σηκωθούμε και θα κάτσουμε σε άλλο τραπέζι.

J.Brian
J.Brian
3 χρόνια πριν

Επίσης άλλη εκδοχή είναι να είναι πολύ πιτσιρίκια, κάτω από 20 και να μην μπορούν να συγκρατηθούν και να μην καταλαβαίνουν που βρίσκονται. Το φάουλ της φίλης σου, είναι πως της είπες ότι σε ενοχλεί και δεν το σεβάστηκε.

Pocahontas
Pocahontas
3 χρόνια πριν

Η φίλη σου είναι ένας πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος.Και ο φίλος της το ίδιο .Με αγάπη το λέω. .Είναι δύο πολύ δυστυχείς υπάρξεις .Σε οποία ηλικία και αν είναι . Πάντως εδώ που τα λέμε η πλειοψηφία των ανθρώπων,έχει να επιδείξει και να διηγηθεί κάτι σεξουαλικό μόνο .Τίποτα πιο ρομαντικό,πιο μεγαλειώδες.Πιο “Τιτανικός” ρε παιδί μου .Μαρεσει ,αν και έχω αποφασίσει να μην ρίχνω τόσο χολή (δεν είναι εύκολο),σε ανθρώπους που είτε διατυμπανίζουν τα σεξουαλικά τους ,είτε επιδεικνύουν τις επιδόσεις τους μπροστά σε τρίτους,να τους ρωτάω τι ακραία ρομαντικό έχουν ζήσει.Ξερεις τι συμβαίνει;Μουγγα οι περισσότεροι.Ειδικοτερα αυτοί και αυτές που έχουν πλούσια σεξουαλικη… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 3 χρόνια πριν από Pocahontas
Pocahontas
Pocahontas
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pocahontas

Μαρεσουν τα ρομαντικά ,θέλω να μου τα πεις .Ειλικρινά μαρεσουν ,θα γράψω κάτι δικό μου για να κάνω τη. αρχή :Ειχα ερωτευτεί (νόμιζα ,δεν ήμουν σίγουρη πιο πολύ τελικά αγάπησα και μάλιστα σαν πατέρα )έναν μεγαλύτερο και διάσημο ας πούμε .Παντρεμένο σε διάσταση κτλ τέλος πάντων .Ποτέ δεν έγινε σεξ ,μόνο μια συνάντηση και μόνο μηνύματα στα viber και ένα τηλέφωνο…όταν πέθανε ,ένας προπονητής που αγαπούσε πολύ ,το βράδυ ,ένιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος ,ένιωθα όπως ένιωθε ,ε του στέλνω και ταυτόχρονα έστειλε και αυτός .Και ακούγαμε τυχαία και το ίδιο τραγούδι .Πες ρομαντικά γιαυτα ζω .

Pocahontas
Pocahontas
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pocahontas

Λιώνω ❤️❤️❤️❤️❤️ να το ξέρεις !Πεθαίνω για ερωτευμένα και ρομαντικά παθιασμένα ζευγάρια !!!!Πω πω ,πολύ μαρεσε!

Pocahontas
Pocahontas
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pocahontas

Έχεις δίκιο.Απολυτο .Εάν δεν παίρνουμε στην πλάκα ακόμη και τα τραγικότερα περιστατικα στη ζωή ,τότε είναι ατελείωτη και δύσκολη .

Olala
Olala
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pocahontas

Και εγώ σε αγαπάω και Λατρεύω να σε διαβάζω

Semiramis
Semiramis
3 χρόνια πριν

Για μένα πιο πολύ το 2 και το 3 παίζουν, ακόμα περισσότερο το τελευταίο. Κάποι@ μπορεί να έχει/ουν σταμπάρει από την υπόλοιπη παρέα και χαλβαδιάζονται για να τραβήξουν την προσοχή. Ελπίζω να μην είστε πάνω από 15-16 χρονώ αλλιώς τι να πω..

Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
3 χρόνια πριν

Το οτι δεν υπάρχει ουσιαστική σχεση μεταξυ τους ας το αφησουμε τωρα στην ακρη, αλλα το βεβαιο ειναι οτι ειναι ασεβεια αυτο που κανουν. Δείχνουν οτι δεν βγαίνουν για να περασουν χρονο μαζί σας. Προσωπικά θα ξεκοβα και με τους δυο ή στα πλαίσια μιας παρεας απλως θα αδιαφορουσα. Μου εχει συμβει και μενα να βγαίνω με μια φιλη, να φέρνει το αγορι της και να φασωνονται μπροστα μου σαν να μην ημουν εκει. Φυσικα αυτη η κοπελα δεν ηταν πραγματική φίλη και σιγα σιγα ξεκοψαμε και οι δυο

Kat dm
Kat dm
1 χρόνος πριν

Κορίτσι τρέχα και φυγε μακρια!!.. Αντιμετώπισε τους κατάματα. Ήμουν σε *παρόμοια* παρέα…που έκαναν ακριβώς τα ίδια επειδή γούσταρα έναν από την παρέα τους…*. Μην τους αφήνεις να σε πικαρουνε,πες τους αυτά που έχεις να πεις στα ίσια και μετα φυγε να σώσεις τον εαυτό σου .!!!…. Η ενόχληση σου μου θυμίζει Εμενανε μέχρι που έφυγα από την παρέα τους και μάλιστα με άσχημο τρόπο…. Κοίτα τους στο πρόσωπο και υστερα τραβά τον εαυτό σου μακριά.!… *Να μην αφήνεις ΚΑΝΕΝΑΝ να σε χειραγωγει,δικό τους είναι το πρόβλημα* Εισαι νέα,όμορφη,έχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου ,άσε τους να πάνε από εκεί πέρα… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από Kat dm