in

Η Ρένα απαντά: Φίλοι κι υποψήφιοι εραστές;

Όταν αναρωτιέται κανείς μετά από χρόνια. Μπερδεγουέι…

Οι φίλοι, οι κολλητοί, οι υποψήφιοι εραστές. Μπερδεγουέι… ____________ Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα Φίλοι παρά πολλά χρόνια από τα 19.γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο κ αμέσως κολλήσαμε.ήταν φιλος του τοτε ερωτικού μου συντροφου .ποτέ δεν υπήρξαν ερωτικά υπονοούμενα,η το οτιδήποτε ερωτικο ουτε από τη μια πλευρά ουτε από την άλλη.μια σχέση ουσιαστική με σεβασμό […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

break up

Οι φίλοι, οι κολλητοί, οι υποψήφιοι εραστές. Μπερδεγουέι…

____________

Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα

Φίλοι παρά πολλά χρόνια από τα 19.γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο κ αμέσως κολλήσαμε.ήταν φιλος του τοτε ερωτικού μου συντροφου .ποτέ δεν υπήρξαν ερωτικά υπονοούμενα,η το οτιδήποτε ερωτικο ουτε από τη μια πλευρά ουτε από την άλλη.μια σχέση ουσιαστική με σεβασμό κ πολλές ωραίες στιγμές.ταυτόχρονα ο καθένας είχε πάντα την ερωτικη του ζωή.φεύγουμε από την πόλη σπουδών κ η σχέση συνεχίζεται με επαφές τηλεφωνικές κ συναντήσεις όποτε το επέτρεπαν οι συνθήκες κ η καθημερινότητα.κ φτάνουμε στο σήμερα.παντρεμένοι με παιδιά και οι δυο.βρισκόμαστε στο μέρος του φίλου καλοκαίρι μετά συζηγων κ περνάμε όλοι μαζί ένα ωραίο τετραήμερο.μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στην ατμόσφαιρα.έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι απόλυτα ειλικρινή κ υπάρχει ερωτισμός περίεργος.αυτός αρκετά μαγκωμένος όχι χαλαρός όπως τον ήξερα πάντα.εγώ μπερδεμένη.τυχαία συναντιόμαστε Αθήνα μόνοι αυτή τη φορά κ πάλι η ίδια αίσθηση.υποβόσκων ερωτισμος χωρις τίποτα περαιτέρω ωστόσο.κ από τότε έχουμε χαθεί.δε μιλάμε στα τηλέφωνα..εγώ κάνω κάποιες κινήσεις να σπάσω τον πάγο..αυτός πάντα απαντάει αλλα ποτέ δεν κάνει την κίνηση να επικοινωνήσει πρώτος.κ αυτό με πληγώνει.

ήμουν η κολλητή του 20 χρόνια.κ στην ουσία ποτέ δεν έγινε κατι ώστε να χαλάσει η φιλια μας κ η ουσιαστική μας σχέση.(υστερόγραφο:μένουμε σε διαφορετικές πόλεις όποτε δεν υπάρχει καθημερινή τριβή)δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να είμαστε όπως πριν.σας ευχαριστώ!

ΑΠΟ ΤΗΝ – Προβληματισμένη φίλη

___________________

Ας οργανώσουμε τη συζήτηση

Κάποια ιστορική στιγμή σε κοινωνίες ειρήνης και σχετικής ευζωίας το μοτίβο αυτό ήταν εξαιρετικά δημοφιλές σε λογοτεχνική και κινηματογραφική παραγωγή.

Τι θα γινόταν αν, έτσι γιουβέτσι, όχι πια σεξ μόνο φίλοι ή το αντίστροφο… γενικώς ένα μπερδεγουέι.

Σήμερα ο κόσμος μας βιώνει παράξενες κι απρόβλεπτες συγκυρίες κι όλα αυτά μοιάζουν πολυτέλειες. Κατανοώ βέβαια ότι εσύ προβληματίζεσαι και δεν το υποτιμώ. Όμως όπως θα έλεγαν κι οι αγγλοσάξονες this ship has sailed. Αυτό το καράβι σαλπάρισε.

Δυστυχώς μετά από 20 χρόνια φιλίας (με υποβόσκοντα ερωτισμό εκ μέρους του ίσως;) δεν υπάρχει απωθημένο. Υπάρχει ρουτίνα στο γάμο. Αυτό συσσωρεύει πίκρα. Αν τυχόν ποτέ κάνετε κάτι, που θα είναι βεβαίως εκούσιο κι όχι ακούσιο, ετοιμάσου για βέβαιη εγκατάλειψη. Η αγανάκτηση του χρόνου θα μιλά τότε και του τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Δύσκολο να γυρίσει το πράγμα στο πώς ήσασταν. Είστε πια διαφορετικοί άνθρωποι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Santy
Santy
2 χρόνια πριν

Δεν υποβόσκει τίποτα, μην παρεξηγείς. Νομίζω πως το εξιδανικεύεις. Παιχνίδι του μυαλού. Μάλλον η ρουτίνα του γάμου ή αν είναι νεκρός ο γάμος σε κάνει να νομίζεις πως υποβόσκει κάτι με τον «κολλητό». Που και πάλι κολλητό δεν τον λες για πολλούς λόγους. Σκέψου με τη λογική.

Να μην κάνεις καμία κίνηση.

Excel
Excel
2 χρόνια πριν

Αυτό που όλοι ζούνε στις Γέφυρες του Μάντισον και επικοινωνεί μαζί τους ο παιδικός έρωτας/παλιός συμφοιτητής/γοητευτικός ιδιοκτήτης σκύλου από το πάρκο πριν 5 χρόνια και με εμένα που είμαι 100 χρόνια στα σόσιαλ δεν έχει επικοινωνήσει κανένας ούτε για να δει τι κάνω, μου δημιουργει ένα FOMO. Τόσες τέτοιες ιστορίες με σχέσεις τόσο παλιές που θα τις λιμπίζονταν αρχαιοκάπηλος! Τι έγινε ρε παιδιά, όλοι τόσους ανεκπλήρωτους έρωτες ζείτε ή μετά τα 15-20 χρόνια γάμου η ανάγκη για έρωτα παίρνει διαστάσεις τερατώδους μυθοπλασίας στο κεφάλι μας? Αν κάποιος 20 χρόνια δεν έκανε κίνηση, πάει να πει δε θα κάνει/δεν τον ενδιέφερε… Διαβάστε περισσότερα »

hmou
hmou
2 χρόνια πριν

Αγαπητή προβληματισμένη φίλη, Ο προβληματισμός σου νομίζω ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα ωραίο παραμυθάκι που έχει πλάσει το μυαλό σου. Ίσως η ρουτίνα του γάμου, ίσως το καινούργιο που έχει ταυτόχρονα και μια εσάνς παλαιάς γνωριμίας, ίσως το καλοκαιράκι που ανέβασε λίγο περισσότερο τον ερωτισμό, ίσως η ανάγκη σου να αισθανθείς ότι αρέσεις και σε κάποιον άλλον πέραν του άντρα σου, να έκαναν τη δουλειά τους και να σου δημιούργησαν την αίσθηση ότι ο “φίλος” κάτι σκέφτεται παραπάνω. Προσωπικά, από το γράμμα σου, δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο. Κι ο φίλος πολύ καλά κάνει και μένει σε απόσταση.… Διαβάστε περισσότερα »

Fani
Fani
2 χρόνια πριν

Πόσο χαλαρή είσαι; παίζεις γενικώς; μπορείς να το δοκιμάσεις…το πολύ πολύ να χαθείτε μετά.

Mperdeway-
Mperdeway-
2 χρόνια πριν

Όπα, μπερδεγουει, το στοιχείο μου. Αυτά συμβαίνουν. Το θέμα είναι τι θες? Θες σεξ μαζί του? Θες την φιλία του? Τι θες? Όταν το απαντήσεις θα καταλάβεις και τι πρέπει (και τι δεν πρέπει) να κάνεις.