in

Η Ρένα απαντά: Έκανα σχέσεις με κοπέλες, μου έκανε όμως κλικ άντρας

Τον γνωρίζω μέσω κοινών φίλων κι απλά έτυχε να βρεθούμε μια μέρα και κάναμε αμέσως κλικ.

Mου προκαλεί άγχος το γεγονός ότι τόσα χρόνια (νομίζω έξι) έβγαινα αποκλειστικά με κοπέλες, και τώρα ξαφνικά δεν ξέρω τι να κάνω. _____________ Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα πλάσματα! Αντιμετωπίζω το εξής “θέμα”. Για πολλά χρόνια είχα σχέσεις μόνο με κοπέλες. Η τελευταία μου σχέση έληξε πριν πέντε […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bi

Mου προκαλεί άγχος το γεγονός ότι τόσα χρόνια (νομίζω έξι) έβγαινα αποκλειστικά με κοπέλες, και τώρα ξαφνικά δεν ξέρω τι να κάνω.

_____________

Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα πλάσματα!

Αντιμετωπίζω το εξής “θέμα”. Για πολλά χρόνια είχα σχέσεις μόνο με κοπέλες. Η τελευταία μου σχέση έληξε πριν πέντε μήνες, μετά από δύο πολύ όμορφα χρόνια. Εν μέσω ενός συναισθηματικά περιέργου καλοκαιριού με τα πάνω του και τα κάτω του, άρχισε να μου αρέσει ένας τύπος. Τον γνωρίζω μέσω κοινών φίλων κι απλά έτυχε να βρεθούμε μια μέρα και κάναμε αμέσως κλικ. Δεν μου κάνει τόσο εντύπωση ότι μου αρέσει ένας άνδρας, μιας και είμαι bi. Ωστόσο, μου προκαλεί άγχος το γεγονός ότι τόσα χρόνια (νομίζω έξι) έβγαινα αποκλειστικά με κοπέλες, και τώρα ξαφνικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Εννοείται ότι το σεξ με όλους τους ανθρώπους είναι διαφορετικό άσχετα με την ταυτότητα φύλου, απλά κάποια πράγματα μάλλον τα σκέφτομαι μάλλον πιο στερεοτυπικά και λέω μωρέ λες να έχω ξεχάσει πώς γίνεται; Θέλω τις συμβουλές σας!

ΑΠΟ ΤΗΝ – Αγχωμένη

______________

Ας οργανώσουμε τη συζήτηση

Αγχωμένη, ξεαγχώσου σκεπτόμενη αυτό που μας είπες. Είσαι bi, επομένως δεν είναι ανήκουστο να σου αρέσει άνθρωπος άλλου φύλου από αυτό που είχες συνηθίσει. Η έλξη λειτουργεί με τους δικούς της ρυθμούς.

Πιο πολύ θα αναρωτιόμουν στην θέση σου πώς θα αντιδράσει ο άλλος άνθρωπος, καθώς δυστυχώς από την μία υπάρχει μια biphobia/αμφιφοβία (την οποία έχουμε αναλύσει στο παρελθόν) κι από την άλλη στον μέσο ετερόφυλο άντρα η φαντασίωση δυο λεσβιών είναι υλικό ετεροκανονικής οπτικής. Βέβαια, θα μου πεις, και τι σε νοιάζει εσένα τι σκέφτεται ο άλλος; Η δική σου αυτοδιάθεση προέχει. Ναι. Το λέω περισσότερο για αυτοπροστασία και αποταμίευση ενέργειας. Όπως λέγαμε σε άλλες ερωτήσεις-ιστορίες το σύγχρονο ετεροκανονικό υλικό αντρών δεν είναι και το πλέον καλό δείγμα… Να μας συγχωρεί ο άνθρωπος αν προτρέχουμε. Άσε τον να αποκαλύψει τις αντιλήψεις του και το πώς σκέφτεται πρώτα πριν αρχίσεις αναλύσεις για το παρελθόν σου.

Μιλώντας ανοιχτά για την αόρατη αμφιφοβία

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

3 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Elisa
Elisa
10 μήνες πριν

Μα ποιο είναι το πρόβλημα, αγαπητή Αγχωμένη; Όπως πολύ σωστά λες, ο κάθε παρτενέρ είναι διαφορετικός, ανεξαρτήτως φύλου. Άμα προκύψει φάση με τον τύπο, διεκδίκησε και κάνε ο,τι σε ευχαριστεί ( όπως θα πρέπει να κάνουμε πάντα). Ακόμα και αν δεν είχες κάνει ποτέ σεξ με άντρα, πάλι δεν θα έπρεπε να ανησυχείς. Το ίδιο το σώμα σου θα σε καθοδηγήσει. Να ζητάς με ειλικρίνεια αυτά που σου αρέσουν, για να το χαρείς, και να μην ξεχνάς τις προφυλάξεις, που είναι κάπως διαφορετικές στο σεξ με άτομο του άλλου φύλου. Να εισαι πάντα καλά!

Καναπεδοπατάτα
Καναπεδοπατάτα
10 μήνες πριν

Εδώ π σκεφτομουνα να γράψω στο πιο πάνω ποστ -ιιιι αλκοόλ! Οχι μη τζιχ για την υγεία! Διαβάζω αυτό, κ σκέφτομαι. Βγες μαζί του, πιες δυο ποτάκια νηστικιά, κι άστο να τσουλήσει. Αν κλικάρατε, θα βγει χωρίς οδηγίες χρήσεως κ πλοηγήσεως. Άντε, καλό βόλι κ θέλουμε update!(επιτέλους μια ερώτηση απ άτομο π ενδιαφέρεται για έρωτα πρώτα κ όχι κ καλά αμέσως για σχέση/συντροφο).

lucid dream
lucid dream
10 μήνες πριν

Αφού το λες ότι είσαι bi.
Τί φοβάσαι ακριβώς; Είσαι σίγουρη για το ενδιαφέρον και τη διαθεσιμότητα από την άλλη πλευρά; και μόνο οι ταμπέλες έμειναν να φύγουν;