Όταν ερωτεύεσαι ενώ πας ακόμα σχολείο. Κι όταν ο φίλος κι η φίλη είναι συμμαθητές.
_________________
Η ιστορία της Μπλέξαμε τα Μπούτια Μας όπως την ξεχώρισα σήμερα.
Αγαπημένη μου παρέα του ampa ,καλησπέρα.
Διαβάζω εδώ και λίγους μήνες την σελίδα αυτή και λέω ας γράψω κι εγώ το πρόβλημα μου, τι έχω να χάσω;
Ξεκινάω λοιπόν
Είμαι 16 ετών και έχω μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο…..ναι, καλά διαβάσατε
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
2021,αρχή πρώτης λυκείου
Κι εκεί που ήμασταν μια παρέα ,ξαφνικά χωριζομαστε και πάμε σε διαφορετικά λύκεια. Στο ίδιο λύκειο με εμένα πήγε και μία φίλη μου ,ας την πούμε Μαρία. Εγώ με αυτήν ήμασταν πάντα καλές φίλες, φέτος όμως δέσαμε περισσότερο. Εκείνη λοιπόν γνώρισε στο τμήμα της ένα παιδί , τον ας τον πούμε Γιάννη.
Έγιναν πολύ καλοί φίλοι μέχρι που άρχισε να έχει η Μαρία ερωτική διάθεση απέναντι του .Του το ξεκαθάρισε και αυτός την απέρριψε…..έλα όμως που είναι ερωτευμένος μαζί μου! Μου το έχει πει κιόλας ξεκάθαρα ,και επειδή μαζί του δεν μου βγαίνει ,τον απέρριψα με πολύ ευγενικό τρόπο .
Εγώ από την άλλη τους τελευταίους μήνες βλέπω ερωτικά την Μαρία. Την έχω ρωτήσει κιόλας αν θα έκανε κάτι με κοπέλα . Δυστυχώς η απάντηση της είναι αρνητική, καθώς λέει ότι είναι στρέιτ και μάλιστα λίγο ομοφοβική. Δεν της έχω πει όμως ξεκάθαρα τι νιώθω για αυτήν ,έχω αφήσει να εννοηθεί ότι θα έκανα κάτι μαζί της.
Αυτή που γνωρίζει ότι αρέσω στον Γιάννη, μου λέει τώρα τελευταία ότι τον ξεπέρασε.
Εν τω μεταξύ, εγώ και η Μαρία είμαστε όλο πειράγματα η μία στην άλλη , μου λέει ότι είμαι η αδερφή ψυχή της και τέτοια.
Να της πω τι νιώθω ή πιστεύετε ότι θα την χάσω από φίλη;
Η απάντηση σου Ρένα ή έστω και τα σχόλια θα μου ήταν πολύ χρήσιμα
ΑΠΟ ΤΗΝ – Μπλέξαμε τα μπούτια μας
_________________________
Aς οργανώσουμε τη συζήτηση.
Έχει περάσει κάποιος καιρός και πιθανόν ξεκαθάρισε το πράγμα από μόνο του. ‘Ομως επειδή τέτοια συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, έχει κάποια αξία να απαντηθεί.
Στις εφηβικές παρέες τα γουσταρίσματα είναι δεδομένα. Και οι απορρίψεις, και οι πειραματισμοί. Επειδή οι παρέες αυτές συχνότατα δεν κρατιώνται αιώνια (μάλλον ο κανόνας είναι να μην κρατιώνται αιώνια) δεν το βλέπεις τώρα, αλλά πραγματικά δεν έχεις κάτι να χάσεις. Εφόσον είσαι ειλικρινής, σέβεσαι τους άλλους, είσαι ευγενής και δεν κουτσομπολεύουν οι λοιποί, όλα μια χαρά θα πάνε. Αν σε “παρεξηγήσει”, σε “παρεξήγησε”, δεν πειράζει. Αν είναι όντως ομοφοβική κι όχι απλώς straight, δεν χρειάζεται να πολυσυσχετίζεστε.
Καλή επιτυχία στο σχολείο σου!
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News


Πάντως είναι αρκετά ξεκάθαρο. Ο τύπος δεν θέλει την φίλη (που τον θέλει), εσύ δεν θέλεις τον τύπο (που σε θέλει), και η φίλη σου δεν θέλει εσένα (που την θέλεις). Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να προσπαθήσεις. Αυτά τα πράγματα ή είναι αμοιβαία ή δεν είναι.
Εγώ με όλο το σεβασμό στη Ρένα θα διαφωνήσω οτι δεν έχει κάτι να χάσει. Εμείς εδώ καλά τα λέμε για αποδοχή στην ετερότητα αλλά το σχολείο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που είναι ζούγκλα, δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να κάνει το come out της. Γιατί μη κοιροιδευόμαστε και σε ένα άτομο να το πει πιθανότατα θα το μάθει όλο το σχολείο…. Πολύ αμφιβάλω αν όλα θα πάνε μια χαρά, η εφηβεία είναι περίεργη φάση… Κινδυνεύει να γίνει θύμα κοροϊδιας κλπ. Επιπλέον ενα μήνυμα ή οτιδήποτε γραπτό ή ηχητικό (που μπορεί να στείλει στην άλλη κοπέλα σχετικά) δεν διαγράφεται… Διαβάστε περισσότερα »
Από τη στιγμή που σου είπε η Μαρία ότι είναι στρειτ και είναι και κάπως ομοφοβική, σκούρα τα βλέπω τα πράγματα για εσάς.
Χιχιχι, με τον Dawson πήγες σχολείο; 😀
Το γνωστο τραγουδακι του κηλαηδονη την παρεα σου ειχε εμπνευση!!! Παντως η τελευταια σου φραση ειναι ολα τα λεφτα!! Το σεξ τα κανε ολα κουλουβαχατα!!! Ανεκαθεν και παντου και μονο!!! Ενωνει χωριζει βγαζει τον καλυτερο και τον χειροτερο εαυτο μας! Εχει πλακα να κατανοεις πως η κινητηριος για την ανθρωπινη δραση ειναι ουσιαστικα τοσο απλη!!! Χαχαχαχα Παρε τωρα αυτο το ευθυμο σχολιο λιγο πιο σοβαρα και δες ποσο εργαλειακα χρησιμοποιηθηκε το σεξ για λογους αλλοτριους απο αυτον για τον οποιο υπαρχει (απολαυση τεκνοποιηση συσχετιση δεχομαι και τους τρεις). Εκδικηση ξεπερασματα να προσθεσω αυτοπεποιθηση κλπ…το μονο που θα πρεπε να διδασκεται… Διαβάστε περισσότερα »