in ,

Η Ρένα απαντά: Δεν είχα ποτέ επαφές χωρίς προφυλακτικό και με κάνουν να νιώθω άσχημα

Είμαι 32 ετών. Δε μου αρέσει να παίρνω αντισυλληπτικά και επίσης φοβάμαι πολύ τα σμν. Με προβληματίζει ότι με όσους φίλους το συζητάω με θεωρούν καπως περίεργη.

  ____________ H ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα Είμαι 32 και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Γενικά είχα σχέσεις των ενός, ενάμιση χρόνων μαξ η και μικρότερες, αλλά ακόμα και στις μεγαλύτερες κάναμε πάντα με προφυλακτικό παρότι μου ζητούσαν χωρίς. Δε μου αρέσει να παίρνω αντισυλληπτικά και επίσης φοβάμαι πολύ τα σμν. […] ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

condom1

 

____________

H ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα

Είμαι 32 και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Γενικά είχα σχέσεις των ενός, ενάμιση χρόνων μαξ η και μικρότερες, αλλά ακόμα και στις μεγαλύτερες κάναμε πάντα με προφυλακτικό παρότι μου ζητούσαν χωρίς. Δε μου αρέσει να παίρνω αντισυλληπτικά και επίσης φοβάμαι πολύ τα σμν. Με προβληματίζει ότι με όσους φίλους το συζητάω με θεωρούν καπως περίεργη. Νιώθω λίγο weirdo, και σαν για την ηλικία μου να μην είναι φυσιολογικο.

Για μένα το σεξ χωρίς προφυλακτικό θέλω να το κάνω με εκείνον που θα νιώθω πολύ σίγουρη ότι και να μείνω έγκυος θα το κρατούσα και δεν έχει βρεθεί αυτός. Σε όσους το λέω με λένε τρελή και ότι εγκυμοσύνες δεν προκύπτουν τόσο εύκολα. Νιώθω λίγο σαν να έχω μείνει πίσω και να μου λείπει μια τεράστια εμπειρία και ότι δεν επιτρέπω τους ανθρώπους να συνδεθούν φουλ μαζι μου. Τι πιστεύετε;

ΑΠΟ ΤΗΝ – Λούσι

_______________

Ας οργανώσουμε τη συζήτηση

Η γενιά που μεγάλωσε στα 90s και 00s έχει μάθει αυτό που λες κι εσύ. Πάντα και παντού προφυλακτικό. (Εξαιρείται για πολύ συγκεκριμένους λόγους η gay σκηνή) Κι εδώ που τα λέμε είναι η μόνη εγγύηση που μπορείς να έχεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όχι στο 100%, καμμία μέθοδος δεν είναι 100% σίγουρη –χωρίς να υπολογίσω το stealthing– αλλά σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό. Μπράβο σου, που διεκδικείς αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Η επαφή χωρίς προφυλακτικό δεν σε φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά, αυτό είναι μια μπαρούφα χειραγώγησης, απλώς είναι πιο διεγερτική για τον άντρα κι ίσως λίιιιιγο (με επιφύλαξη) πιο άνετη για τη γυναίκα, τίποτα περισσότερο. Η όποια εμπιστοσύνη χτίζεται σε πολλά πεδία των σχέσεων, όχι πάνω σε ένα κομμάτι λάτεξ.

Η γενιά των σύγχρονων νέων, η gen Z δηλαδή, είναι πιο χαλαρή σε αυτά τα σεξουαλικά ζητήματα προφύλαξης, με ένα βασικό λόγο βέβαια, που δεν ομολογείται, να είναι ότι κάνουν το λιγότερο σεξ από καταβολής γενεών! Συγκεκριμένα ένας στους τέσσερις gen Z ενήλικους (που το 2024 σημαίνει ότι φτάνουν την ηλικία των 27 ετών) δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ τους σεξ, σύμφωνα με έρευνα του Kinsey Institute. Ενώ ένα διόλου ευκαταφρόνητο 31% δήλωσε ότι το κοντινότερο που έχει έρθει σε σεξ είναι το σέξτινγκ ή virtual sex με κάμερες! Δηλαδή ένας στους τέσσερις δεν έχει κάνει ποτέ κι από τους υπόλοιπους τρεις ο ένας έχει κάνει μόνο ψηφιακά!

Αλλά κι οι Millennials κάνουν λιγότερο σεξ από την αμέσως προηγούμενη γενιά, την gen X (αυτή που μεγάλωσε στα 80s πριν το μεγάλο μπουμ του Aids) και την ακόμη μεγαλύτερη, τους boomers. Θέλω να πω, θεωρητικά και στα λόγια, λέμε και μια κουβέντα παραπάνω, είναι τζάμπα. Στην πράξη τι γίνεται είναι το θέμα.

Tώρα αν οι συζητήσεις που κάνεις είναι με 40+άρηδες, 50άρηδες, τότε αλλάζει κάπως. Ήταν η γενιά που ευτύχησε λόγω διεθνών συγκυριών να κάνει πολλές σχέσεις, να έχει πολλές εμπειρίες, να ζήσει άνετα, επειδή ήταν η πρώτη γενιά που μεγάλωσε χωρίς προκαταλήψεις και που δεν πρόλαβε να δαιμονοποιήσει τα ΣΜΝ. Στα νιάτα τους ήταν κάτι λυμένο, ο HIV και ο HPV ήρθαν μετά να κάνουν πάρτυ και να επιβάλλουν την επιταγή “πάντα και παντού προφυλακτικό”. Επίσης επειδή έκαναν μακροχρόνιες σχέσεις (πάλι λόγω συγκυριών) είχαν το ελεύθερο άπαξ και υπήρχε εμπιστοσύνη κι ιατρικές εξετάσεις να βγάζουν το προφυλακτικό κάποια στιγμή και να συνεχίζουν ελεύθερα. Επίσης έπαιρναν με μεγαλύτερο βαθμό ευκολίας αντισυλληπτικά, στο ζήτημα αυτό υπάρχει ένα διεθνές πισωγύρισμα παρατηρώ.

Αν οι συζητήσεις σου είναι με millennials, δηλαδή άτομα της δικής σου γενιάς, κι όντως κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, τότε θα έλεγα ότι είναι αρκετά ανεύθυνοι, γι’αυτό παρουσιάζουν τόσο μεγάλη άνοδο τα ΣΜΝ μετά από αρκετές δεκαετίες ύφεσης.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

56 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
krystallino_potiri
krystallino_potiri
2 χρόνια πριν

γράφουσα εδώ! με μεγαλύτερους δε συναναστρέφομαι ιδιαίτερα, οπότε εννοώ millenials και τους τελευταίους της gen Z δηλαδή 25-27, που ως σύντροφοι μου ζήτησαν από την πολλή αρχή χωρίς. Και εκεί είναι που σοκαρίστηκα, εμάς στο λύκειο έρχονταν και μας μοίραζαν προφυλακτικά και μας δινόταν το μήνυμα ούτε λίγο ούτε πολύ ότι χωρίς αυτό την γα***ε. Και ερχονται τώρα οι μικρότεροι και σου λένε όμορφη και καθαρή μου φαίνεσαι, σιγά τι να έχεις…

Miss Hepburn
Miss Hepburn
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Όχι, το άλλο το ΄καλό’: “δεν εχω τιποτα” >> στο 70% των ΣΜΝ οι αντρες ειναι φορεις χωρις αμεση εκδηλωση συμπτωματων.

???
???
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Γκόμενοι ήταν αυτοί που σε κάναν να νιώθεις περίεργη επειδη δε θες χωρίς προφυλακτικό; Αμ πες το έτσι.. Δεν είσαι ούτε περίεργη ούτε τρελή. Αυτοί σου κάνουν gaslighting μπας και σε καταφέρουν να το κάνετε χωρίς προφυλακτικό.

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Και θα τους απαντάς περήφανα και πονηρά “μάλλον δεν μπορείς με προφυλακτικό επειδή σου πέφτει εε; Α όχι; Ε τότε απόδειξε το μου” 😂

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Επίσης, αν δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν βασεκτομη και εξετάσεις σμν που δεν κάνουν ποτέ οι άνδρες, να μη περιμένουν από σένα αντισυλληπτικά ή απλά μια ότι να ναι απόφασ- χωρίς εξετάσεις για απροστάτευτο σεξ.

Ace in the Hole
Ace in the Hole
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Σοβαρά, πιστεύουν τέτοια πράγματα; Εγώ με τον άντρα μου δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, μόνο και μόνο επειδή θέλουμε δεύτερο παιδί.

Τελικά αυτή η ψευδοεπιστήμη είχε κάποια βάση, εξελισσόμαστε σε καβούρια!

Roto_bla
Roto_bla
2 χρόνια πριν

Καλέ τι σου λένε. Πρώτον τα αντισυλληπτικά είναι ορμόνες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με αυτά, πόσο μάλλον όταν οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν τον καρκίνο στο στήθος. Δεύτερον πολύ καλά κάνεις και φοβάσαι τα ΣΜΝ. Πάντα έκανα σεξ με προφυλακτικό, ειδικά αν ο άλλος δεν είναι ο μόνιμος σύντροφός σου δεν ήταν καν διαπραγματεύσιμο. Ακόμα και με τον σύζυγό μου κάνω σεξ με προφυλακτικό (οκ προς το τέλος της πράξης) γιατί αρνούμαι να πάρω αντισυλληπτικά και δεν θέλω να βάλω σπιράλ γιατί και αυτά έχουν παρενέργειες, τις οποίες επίσης αρνούμαι να επωμιστώ για να μην βάζει… Διαβάστε περισσότερα »

Roto_bla
Roto_bla
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Να προσθέσω ότι με εξαίρεση την πρώτη μου σχέση που ήταν και για τους δύο η πρώτη, τους υπόλοιπους με τους οποίους υπήρχε προοπτική για κάτι πιο μακροχρόνιο τους έβαζα να κάνουν εξετάσεις πρώτα, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου μου.

Juanita
Juanita
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Έγραψες όσα ήθελα να γράψω! Ακριβώς έτσι λειτουργούμε κι εμείς, και είμαστε μαζί σχεδόν 15 χρόνια. Εννοείται πως όσοι το ακούν μας κοροϊδεύουν, αλλά δεν θα καθίσουμε να σκάσουμε κιόλας. Αν τους προτείνουμε να συμμετέχουν, ας αρνηθούν αφού δεν τους αρέσει το προφυλακτικό. Να πω ότι η προηγούμενη μεγάλη μου σχέση κράτησε 5 χρόνια και ποτέ δεν κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό, παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Όσο για τους ηλίθιους που θεωρούν ότι οι εγκυμοσύνες δεν έρχονται έτσι εύκολα, ας το πούμε στην κολλητή μου που απέκτησε παιδί κατά λάθος από προσπερματικά υγρά. Ας το πούν και στην ξαδέρφη… Διαβάστε περισσότερα »

Roto_bla
Roto_bla
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Juanita

Καλά εγώ κάνω χωρίς προφυλακτικό με τον σύζυγο και βάζουμε προς το τέλος. Δεν θέλουμε άλλο παιδί, αλλά και να ερχόταν δεν θα ήταν και το τέλος του κόσμου, οπότε παίρνουμε το ρίσκο, και το παίρνουμε χρόνια τώρα. Με άλλον, όχι, δεν θα το έκανα.

bour
bour
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Μάλλον γιατί οποία χρονική περίοδο και αν διανύουμε το φταίξιμο πέφτει στη γυναίκα. Πριν 70 χρόνια γιατί άνοιξε τα πόδια της. Τώρα γιατί δεν παίρνει την πρωτοβουλία της γονιμότητας της στα χέρια της με τον Χ, ψ τρόπο. Έχουμε κάνει πρόοδο σε κάποια θέματα τελικά? (Δεν τα ισοπεδώνω όλα προφανώς).

Ace in the Hole
Ace in the Hole
2 χρόνια πριν

Αυτές οι παρέες τελικά κακό κάνουν σε όλους μας.
Λούσι, κάνε όπως πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο για την εαυτή σου και γράψε τους εις το ενδομήτριο σου.

Pink Fruit
Pink Fruit
2 χρόνια πριν

Κάνεις πολύ σωστά. Το σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι οντως ωραιο αλλα να γινει μονο με καποιον ανθρωπο που θες να κατασταλαξεις και εφοσον εχετε κανει και οι δυο εξετασεις (που και παλι όλα δεν μπορείς να τα έχεις ελέγξει πριν). Αστους αλλους να λενε και αν καποιος στο ζητήσεις καλώς λες όχι.

Mauve
Mauve
2 χρόνια πριν

Συνέχισε να μην ακούς, και να κάνεις το καλύτερο για την δική σου προστασία!

Ρένα, μια παρατήρηση: εμείς που κλείσαμε πρόσφατα τα 40, (γηραιοί μιλλένιαλς) μεγαλώσαμε με την γνώση του ΗIV, και όσες έφηβες των 90/00ς διαβάζαμε και οδηγούς (εφηβείας) και περιοδικά, μια χαρά ενημερωμένες ήμασταν για τις συνέπειες του απροστάτευτου σεξ.
Για το ελεύθερο σεξ υπάρχει και σχετικό βίντεο στους λατρεμένους s1ngles!
https://youtu.be/BMtuJKTgoPI?si=t0MWCmqWJqtDYpGY

Ήμασταν ίσως η δεύτερη γενιά κοριτσιών που μεγάλωσε με κάποιες ελευθερίες, και στο σήμερα τα ίδια λέω στις μικρές μου ξαδέλφες. Προστασία της εαυτής τους πάνω από όλα! Στον δρόμο, στην παρέα, στο κρεββάτι.

Pocahontas1987
Pocahontas1987
2 χρόνια πριν

Σου δίνω συγχαρητήρια!!!!Εγώ στην περίοδο της πρώτης καραντίνας επειδή τρόμαξα έκανα κ στοματικό με προφυλακτικό (αλλά μετά χαχα το παράτησα ,γιατί δε παλεύουν η γεύση από το λάτεξ). Πάντως κ εγώ σεξ χωρίς προφυλακτικο ,σε καμία σχέση μου .Άσε να λενε αγάπη

Sourealistria
Sourealistria
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pocahontas1987

Στοματικο αν δεν ήμουν σίγουρη για την υγεία του αλλου δεν έκανα καθόλου

Valrhona
Valrhona
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sourealistria

Το στοματικο προκαλει καρκινο του στοματος/χειλιων και καρκινο του φάρυγγα.

Jennaki
Jennaki
2 χρόνια πριν

Χα! Δεν προκυπτουν ευκολα οι εγκυμοσυνες… Ξερω δυο περιπτωσεις εγκυμοσυνης με προσπερματικα. Κι αρκετες που προεκυψαν με ενα και μονο ατυχημα! Δε συζηταω καν για τα σμν, θελει προσφατες εξετάσεις κι αποκλειστικη σχεση. Γενικα αν οι αλλοι αισθάνονται ετσι προβλημα τους. Εσυ κανε αυτο σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλης, (το οποιο ειναι και το πληρως ενδεδειγμένο). Καλα κανεις και προσεχεις !!!

Sourealistria
Sourealistria
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jennaki

Στο δεύτερο παιδί μου έμεινα εγκυος με μια και μόνο επαφή κσι μαλιστα αμέσως μετά από περίοδο.

krystallino_potiri
krystallino_potiri
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jennaki

Ξέρω κι εγώ περίπτωση που τελειώνει μέσα στο προφυλακτικό all good και ξαναμπαίνει χωρίς να έχεις πλύνει το επίμαχο σημείο. Και η κοπέλα μένει έγκυος από προσπερματικα με γκόμενο που ήταν στα χωρίσματα και προφανώς το έριξε.

Sabrina
Sabrina
2 χρόνια πριν

Έτσι την πάτησε μια φίλη μου από καλοθελητες σαν την παρέα σου και ήταν πιο χαλαρή με το προφυλακτικό ενώ πάντα πρόσεχε πολύ.Κολλησε aids και έχει πάθει κατάθλιψη.παιρνει αγωγή και πλέον ζεις μια χαρα όπως οι άλλοι.αλλα ο οργανισμός της είναι λίγο πιο εξαντλημένος συν το στίγμα του ρατσισμού.μονο εγώ και μια άλλη το ξέρουμε.Κοιτα τι παθαίνεις αμα ακους την μαλακισμενη παρέα.
Μιλάμε για άντρες που πάνε με παιδιά, ζώα και πτώματα και δεν θα παίρνουμε προφυλάξεις;ακόμα και με σταθερό σύντροφο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη 100% αν είναι πιστός.Εκτος αν κάνει τακτικές εξετάσεις και στις δείχνει

krystallino_potiri
krystallino_potiri
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sabrina

Μα πως έγινε αυτό; Λογικά θα πρέπει να έκανε σεξ με μπαισεξουαλ. Αλλιώς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Το aids δεν αφορά μόνο τους ομοφιλοφιλους ούτε μόνο του άνδρες. Ίδιες ειναι οι πιθανοτητες για όλα τα φύλα με όλους τους σεξουαλικους προσανατολισμούς. Οπότε μια χαρά μεταδίδεται και μεταξύ των στρειτ ζευγαριών.

Jayts
Jayts
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maria P

Ισχύει ότι αφορά όλους, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι ίδιες.

Στο πρωκτικό σεξ είναι αρκετά αυξημένες, γι’αυτό είναι πιο συνηθισμένο σε γκέι άντρες.

krystallino_potiri
krystallino_potiri
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maria P

Εντάξει όι πιθανότητες μεταξύ στρέιτ ζευγαριών που το αγόρι δεν έχει πειραματιστεί με γκέι εν έτει 24 είναι πάρα πάρα πολύ μικρές.

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Δεν είναι παρά πολύ μικρές, το ιδιο είναι. Είναι πιο πιθανό να μεταδοθεί με πρωκτικο σεξ γιατί συνήθως δε χρησιμοποιείται προφύλαξη αλλά πρωκτικο σεξ δεν κάνουν μόνο τα γκει ζευγάρια.
Πιθανότητες μετάδοσης, επίσης, υπάρχει και με το στοματικό σεξ χωρίς προφύλαξη αλλά οι περισσότεροι το θεωρούν ακίνδυνο.
Είναι μέρος της δουλειάς μου τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσήματα.

krystallino_potiri
krystallino_potiri
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maria P

Απλά για να μεταδώσεις πρέπει να το έχεις, από πού το παίρνεις αν είσαι στρέιτ?

Sabrina
Sabrina
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Γιατί ρε παιδιά αν κάνουμε ιεραποστολικό,εγώ σαν γυναίκα δεν θα κολλήσω απ’ τον άλλον αν ο ίδιος δεν ξέρει καν ότι έχει τον ιό;

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ρένα Καραβάνου

Από που προκύπτει ότι οπωσδήποτε έχουν και ομοφυλοφιλικές εμπειρίες; Πολύ αυθαίρετο είναι αυτό. Με αυτή τη λογική αν κάποιος δεν έχει ομοφιλοφιλικες σχέσεις δεν πρέπει να ανησυχεί…δεν πάει έτσι. Ο μόνος λόγος που βλέπουμε λίγο πιο αυξημένη μετάδοση με την πρωκτική επαφή είναι επειδή δεν υπάρχει ο κίνδυνος της εγκυμοσύνης κι έτσι τα ζευγάρια, ομοφυλα ή μη, δεν αγχώνονται για το προφυλακτικό. Ο ιός υπάρχει στο σπέρμα και τα προσπερματικα υγρά, υπάρχει στα κολπικά υγρά άρα με όποιον τρόπο αν γίνει το σεξ χωρίς προφύλαξη υπάρχει ο κίνδυνος της μετάδοσης. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να έχουμε κατά νου… Διαβάστε περισσότερα »

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Από την επαφή με γυναίκα που το έχει. Κι οι γυναίκες το μεταδίδουν είτε με κολπική επαφή είτε με πρωκτική. Καμιά ερεύνα δε διαχωρίζει τα στρέιτ από τα γκέι ζευγάρια ως προς τη μετάδοση και τις πιθανότητες.

Sabrina
Sabrina
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  krystallino_potiri

Κι εγώ σκέφτηκα πως έκανε πρωκτικό αλλά ντράπηκα να την ρωτήσω.η ίδια απλά είπε πως δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.μα αν κάποιος έχει aids και δεν φορά προφανώς θα σε κολλήσει ασχέτως στάσης.
Μόνο αν παίρνεις αγωγή δεν κολλάς τον άλλον.που και εκεί δεν το διακινδυνεύεις

bmath
bmath
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sabrina

Παιδιά συνέλθετε. HIV είναι ο ιός, το aids αφορά την εκδήλωση συμπτωμάτων, καμια σχέση με το να είσαι φορέας. Ο ιός μεταδίδεται μέσω αίματος και σπέρματος. Στο πρωκτικό σεξ προκύπτουν αρκετά εύκολα μικροτραυματισμοί -πιο εύκολα απ’ότι στο κολπικό ή το στοματικό- ευνοώντας τη μετάδωση. Φυσικά κολλάει και με το ετερόφυλο σεξ όπως επίσης με τη χρήση μη αποστειρωμένων βελόνων. Μπορεί λοιπόν να ήταν χρήστης ή 1002 άλλα πράγματα.

Nienna
Nienna
2 χρόνια πριν

Wait, what? Από ποτε κάτι τέτοιο είναι κουλ;
Θα έρχονται να χειροκροτουν στην οποία περιπέτεια υγείας έχεις μετά ξέρω γω;

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από Nienna
Sourealistria
Sourealistria
2 χρόνια πριν

Είμαι 39, χωρίς προφυλακτικό έκανα σεξ μονο με τον αντρα μου οταν αποφασίσαμε για παιδι και ακόμα και τώρα χρησιμοποιούμε οταν είμαι κοντά σε γόνιμες μέρες. Μου φαίνεσαι υπεύθυνο άτομο οχι περίεργη.

(δυστυχως μου εχει συμβεί πρώην μου να βγάλει το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια χωρίς να μου το πει και να τελειώσει μέσα, για μένα αυτό ήταν σαν βιασμός αλλά πριν 20 χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να το λάβουν σοβαρά)

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sourealistria

Δεν ήταν “σαν”. Πια γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι το Stealthing είναι βιασμός.
Μια αγκαλιά από εμένα🤍

Santy
Santy
2 χρόνια πριν

Βρε παιδί μου μην τα συζητάς με φίλους. Συνήθως, πετούν μια πατάτα.