Αν δεν το κατάφερε μέσα σε 5,5 χρόνια ποιός σου λέει ότι θα σε ικανοποιήσει σεξουαλικά ποτέ;
______________
Η ιστορία της Bertheway όπως την ξεχώρισα σήμερα.
Καλησπέρα. Είμαι 33 χρόνων και έχω 5,5 χρόνια σχέση (συγκατοικούμε τα ~3). Είχαμε τα προβλήματα μας, όπως όλοι, αλλά τα ξεπερνουσαμε, σχεδόν, διότι εχω φτάσει σε σημείο που οι παραξενίες του με κουράζουν αφόρητα. Απλά καθημερινά πράγματα όπως το φαγητό ή πιο λίγο σοβαρά, όπως να μου κρατάει μούτρα γιατί θα βγω με τις φίλες μου ή να μην θέλει να βγαίνουμε με την παρέα μου, μόνο με τη δικιά του, και διάφορα τετοια μικροπράγματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι άλλο.
Ολο αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να με ικανοποιησει σεξουαλικά 100%. Στην αρχη δεν με ενοχλουσε, έτσι προσπαθούσα να το βελτιώσω χωρίς όμως να τον προσβάλω κιόλας. Οσες φορές ξεκίνησα συζήτηση, διακριτικά, βρήκα τοίχο και μια φορά που πήγε λίγο παραπάνω πλακωθήκαμε διότι δεν το ένοιαξε για μένα, αλλά για τον εαυτό του (τον πρόσβαλα βλέπεις). Αλλά πέρασαν τόσα χρόνια, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί καθόλου και εγω κουράστηκα το τελευταίο διάστημα να προσπαθώ(και για το σεξ αλλα και γισ όλα τα υπόλοιπα).
Και έρχεται το αποκορύφωμα όπου ένα απόγευμα τυχαία συναντάω έναν, όχι ακριβώς πρώην, αλλά είχε πεχτεί κάτι μεταξύ μας, και πηγαίνουμε για φαγητό. Πέρασα τόσο ωραία μαζί του που δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα (ανέκαθεν όταν βγαίναμε παιρνουσαμε πάρα πολύ ωραία, αλλα για διάφορους λόγους δεν οδήγησε σε σχέση ποτέ). Είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά και αυτό με έβαλε σε σκέψεις.
Μετά απο κάποιο διάστημα ξανασυναντιόμαστε, πηγαίνουμε για φαγητό και μετά από κάποια ποτά καταλήγουμε στο κρεβάτι. Και εδώ έρχεται το τελειωτικό χτύπημα.
Δεν νιώθω καθόλου τύψεις προς τον σύντροφο μου γι αυτό που έκανα και πλέον ξέρω 1000% πως δεν έχουμε χημεία στο κρεβάτι (τουλάχιστον απο τη πλευρά μου, διότι ο ίδιος του δεν δείχνει να το καταλαβαίνει). Δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείς εσυ να ξεμπερδέψεις το κουβάρι αυτό?
ΑΠΟ ΤΗΝ – bertheway
_________________
Ας οργανώσουμε την συζήτηση.
Αγαπητή bertheway, δεν υπάρχει τίποτα μπερδεγουέι σε όσα περιγράφεις. Με τον σύντροφό σου δεν ταιριάζετε. Σχεδόν σε τίποτα.
Όχι, δεν έχουν όλοι τα προβλήματά τους. Αυτά που έχετε εσείς, να κρατάει μούτρα για τις φίλες σου πχ, είναι σοβαρότερα απ’ότι πιστεύεις, και φυσικά ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι δεν νοιάζεται για την ερωτική σου ικανοποίηση. Κ α θ ο λ ο υ. ‘Ετσι ονειρεύεσαι να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου; Είσαι μόνο 33. Και θα μου πεις, ηλικία τζηζ, πού να τρέχω τώρα πάλι από την αρχή. Μας τα’παν κι άλλες.
Το πρόβλημα της σχέσης σας είναι δομικό. Αν ξεκινούσατε για συγκάτοικοι δεν θα υπήρχε θέμα, αλλά εδώ είναι φως φανάρι ότι βασική παράμετρος της ερωτικής αποκλειστικής σχέσης δεν λειτουργεί: το σεξ. Κι ούτε θα λειτουργήσει ποτέ, επειδή έχει υψώσει τείχη γύρω από τον περιλάλητο εγωϊσμό του και αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα (το πρώτο βήμα για να βελτιωθεί δηλαδή, δεν επέρχεται βελτίωση με το μαγικό ραβδάκι της νεράιδας). Ούτε το βλέπω πιθανό να δεχτεί να ανοίξετε τη σχέση σας και να συμπεριλάβετε άλλους, οπότε τι μας μένει; Εσύ να μην ικανοποιείσαι ποτέ. Εκείνος τσάτρα πάτρα ψιλοβολεύεται.
Είναι κάπως κρίμα που έπρεπε να μεσολαβήσει η απιστία ώστε να το παραδεχτείς αυτό στον εαυτό σου. Τώρα όμως δεν μπορείς να το αρνηθείς πια. Δεν ταιριάζετε. Τι πιο ξεκάθαρο χρειάζεσαι; Επειδή είσαι 33; Κάν’το τώρα γιατί στα 43 θα είσαι πιο κουρασμένη και θα είναι πιο δύσκολο. Τράβα το χανζαπλάστ με τη μία, χωρίς πολλές εξηγήσεις.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Εφόσον λες ότι τελικά δεν είχατε χημεία ,γιατί τον υποτιμάς λέγοντας το βαρυγδουπο “δε κατάφερε να με ικανοποιήσει σεξουαλικά”.Εν τω μεταξύ δε ξέρω αν όσες λέτε τη λέξη “κατάφερε” ,αντιλαμβανεστε ότι αναφέρεστε στο να σας φέρει ένας άντρας σε οργασμό σαν να είναι… κατόρθωμα.Και με αυτό δείχνετε, τουλάχιστον στα μάτια μου , ότι εσείς έχετε το πρόβλημα.Και για να σπάσει και να γίνει θρύψαλα, ο μύθος περί …δύσκολου γυναικείου οργασμού :Εγώ τελειώνω σε 3-4 λεπτά ,χωρίς να χρειάζομαι πολλές φορές ούτε σεξ ,ούτε στοματικό από έναν άντρα(δε μαρεσει να μου το κάνουν),απλώς με το να με πιέσει έστω κ πάνω… Διαβάστε περισσότερα »
Ξέρεις τι γίνεται; Δεν έχεις άδικο ότι κατά 60% ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι υπεύθυνοι για το δικό τους οργασμό. Ισχύει κι ήταν άλλωστε φεμινιστικό σύνθημα στη δεκαετία του ’70. Μας στέλνουν ιστορίες άνθρωποι που δεν τα καταφέρνουν, επειδή αυτοί που τα καταφέρνουν δεν έχουν λόγο να στείλουν. (Οπότε συμφωνώ ότι θα υπάρχει μεγάλο ποσοστό αυτών που δεν πολυπροβληματίζονται). Στο φεμινιστικό site όμως εξετάζουμε κάτι άλλο. Ότι ενθαρρύνεται μια στάση να μην ασχολούνται με προθυμία και γνήσιο ενδιαφέρον με τον γυναικείο οργασμό (ΟΚ, και με τον αντρικό αντίστοιχα, χύσιμο δεν σημαίνει πάντοτε τρομερή και φοβερή απόλαυση, αλλά δεν είμαστε… Διαβάστε περισσότερα »
Απλα θεωρείται ταμπού να παραδεχτεί μια γυναίκα ότι είναι ανοργασμικη.Οπως και ένας άντρας οτι δεν μπορεί να έχει στύση .Αλλά δεν είναι κακό ,μπορεί να ερευνηθεί με έναν ειδικό .Επιμένω ότι ο οργασμός είναι δική μας υπόθεση .Και έτσι θα επρεπε .Γιατί αλλιώς είναι μεγάλο βάρος για τον απέναντι
Πάντως οργανικά να είναι ανοργασμική είναι πολύ σπάνιο, εξ όσων έχω μελετήσει τουλάχιστον.
Συνήθως οφείλεται σε πολύ κακή σχέση με το σώμα, ψυχολογικές αγκυλώσεις και φοβερά κακή επικοινωνία με τον παρτνέρ (γιατί υπάρχουν γυναίκες που μια χαρά τελειώνουν μόνες τους, αλλά όχι με το σύντροφό τους, κι εννοώ με οποιονδήποτε τρόπο).
Επίσης ….άλλο στερεότυπο που συντηρείται από φεμινιστικές σελίδες :Ότι θέλουμε όλες στοματικό .Όχι δε θέλουμε.Εγω σιχαίνομαι να με γλύφουν εκεί ,γιατί μετά θα τους φιλησω.Δε θέλω .Μιλάω για το δικό μου αιδοίο,δε θιγω καμίας άλλης .Δε τρελαίνομαι για την μυρωδιά τους και οχι δε θέλω να με γλύφουν εκεί .Οκ είμαι και υποτακτικής ψυχολογιας βέβαια και βρίσκω πιο ερεθιστικό να προσφέρω στοματικό .Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι γενικά σε φεμινιστικά Site,δεν φαίνεται να γίνεται σεβαστό ότι η γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού:Όλες δε τελειώνουμε,όλες αργούμε ,όλες θέλουμε γλυψιμο .Ε όχι δε θέλουμε .Δε μας αρέσει .Επίσης τελειώνουμε σαν τρελές πολύ γρήγορα.Απιστευτο;και… Διαβάστε περισσότερα »
Δεν διαφωνώ μαζί σου. Το στοματικό ήταν ψύχωση επί προηγούμενης διαχείρισης. Κολπική διείσδυση και στοματικό προς τη γυναίκα ΜΟΝΟ προκρίνονταν, τα άλλα ήταν του διαβόλου.
Προφανέστατα οι γυναίκες δεν βγαίνουν σε ένα μόνο σχέδιο και χρωματισμό. 🙂
Μα μου θυμίζει όλο αυτό ως παχουλή που είμαι,κάτι άλλες παχουλές που λένε “οι άντρες μισούν τις χοντρές ,και δε μας βλέπουν σαν γυναίκες”…και μόλις πας να πεις :”βρε παιδιά είχα γκόμενο όταν ήμουν 120 κιλά” …σου λένε “μη μιλάς ξέρω γω,μην αμφισβητείς τα βιώματα μας”…ντε και καλά , συμμάχους στη μιζέρια .
Αυτό με τα κιλά είναι πονεμένο θέμα επειδή παρατηρώ κι εκείνη την διάσταση: άντρες να αποθεώνουν λεκτικά κάποια με κορμί μοντέλου αλλά να ικανοποιείται πλήρως (κι ενθουσιωδώς) με κάποια με πιασίματα υπολογίσιμα. Είναι ότι αρέσκονται στο να θαυμάζουν τη Ferrari αλλά βολεύονται και με το οικογενειακό Volvo; (Παρατηρείς ότι δεν βάζω αυτοκίνητο του πεταματού σε αντιπαράθεση, αλλά πολύ καλό, επειδή ακριβώς θεωρώ την γυναίκα με πιασίματα πολύ καλή). Πιστεύω δηλαδή ότι δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι δεν θα έχεις μεγαλύτερη κι εντονότερη στύση με τη γυναίκα Ferrari, αναγκαστικά. Μην σου πω ότι μπορεί κι άγχος να προκαλέσει. Όμως έχεις… Διαβάστε περισσότερα »
Το βλέπεις όμως ότι ταυτόχρονα μπορεί μία χαρά να ισχύει και η δική σου εμπειρία και τα βιώματα των άλλων.
Το ένα δεν αντικρούει το άλλο, όπως δε ζούμε τις ίδιες εμπειρίες σαν ένοικοι με τ@ γείτονα μας. Ούτε τα παιδιά μας που πάνε στο ίδιο σχολείο έχουν την ίδια εμπειρία από την ίδια δασκάλα.
Οπότε γιατί στα του σεξ να πάει αλλιώς;
Τι είναι; ποδοσφαιρο που … όλοι ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ποιοι είναι αυτοί που αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα ως έχει
Καταρχας, η ερωτωσα, προφανως δεν εχει χημεια με το συντροφο της, διοτι με τον αλλον, μια χαρα τα πηγε. Επομενως, το σωμα της δε βλεπω να εχει και πολλά θεματα Οσο για τα ποσοστα 60-40 είναι ανουσια και η pocahontas … τι να πω… εχει ενα θεμα με το φεμινισμο γενικοτερα, δεν ξερω τι να της πω, τα εχω ξαναπει. Οσο για την προηγουμενη διαχειριση, δεν ξερω αν εννοεις την προηγουμενη συντακτικη ομαδα. Αν ναι, και επειδη παρακολουθω τη στηλη πολυ καιρο, θα διαφωνησω. Οι ερωτησεις απο γυναικες που δεν ερχονταν σε οργασμο (με διείσδυση, με άλλους τροπους ή και… Διαβάστε περισσότερα »
Εννοώ τα ερωτήματα και το σχολιασμό.
αφού λοιπόν γενικευετε θα γενίκευσω κ εγώ κ θα πω την αποψαρα μου…γυναίκα και άντρας που θέλουν πάνω από 10λεπτο για τον πρώτο οργασμό ,είναι στο φάσμα να χαρακτηριστούν παθολογικά ανοργασμικοι.Καλησπερα σας πέρα για πέρα σας ❣️😘
Προκλητικά το γράφει αν κατάλαβα σωστά. Υπό την έννοια οτι πολλ@ αρέσκονται στο να κρινουν εξ ιδιων τα αλλότρια και να γενικεύουν. Και σε αυτό το πλαίσιο κοτσάρουν και μια γενική θεωρία για να αιτιολογήσουν το αλάθητο της αποψης τους – και δε δεχονται και κουβεντα γι αυτό.
Είναι αλλά πετσόκοψες βρε παιδάκι μου.
Σωστά! Αφορμή για προβληματισμό.
Ενδιαφέρον. Εγώ που κάποιες φορές τελειώνω στα πρώτα 10λ., κάποιες πιο μετά, άλλες τελειώνω πολλές φορές και κάποιες καθόλου τι έχω γιατρέ μου;
Δικασες😂❤️
Αφού οι απολήξεις των νεύρων στην περιοχή είναι διαφορετικές σε κάθε γυναίκα, τελικά η κάθε μία τα δικά της δε θέλει;
Τελικά πως εμείς οι άντρες να καταλάβουμε τι θέλουν γενικά οι γυναίκες, αφού δεν υπάρχει γενικά 😀
Δεν είπα αυτό. Είπα ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν κι άλλα πράγματα. Δεν βγαίνουν σε ένα σχέδιο, να θέλουν όλες αιδοιλειχία ας πούμε. Συγκεκριμένες σχολιάστριες παραπονιόνταν, επειδή προφανώς δεν λάμβαναν αυτό που θέλουν, κι ισχύει ότι μια έκφανση του μισογυνισμού είναι να θεωρείται το γεννητικό μας όργανο βρόμικο και σιχαμένο.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες γενικές τεχνικές που είναι trial and error με την εκάστοτε γυναίκα και μέρος του καλού εραστή είναι να δοκιμάζει και να ψάχνει, άμα αδιαφορεί βράσ’τα.
Αναφερομουν στο αν σε όλες τις γυναίκες υπάρχει το ένα συγκεκριμένο πράγμα που είναι πανάκεια – που δε γίνεται με διαφορετικές νευρικές απολήξεις. Νομίζω τα ίδια λέμε.
οποι@ βρίσκει κάτι βρώμικο και διχασμένο ας μην πάει προς τα εκεί, δεν υπάρχει λόγος να πιέζεται.
Γενικά οποίος σιχαίνεται τις γυναίκες ας μη βγει μαζί τους, οποία σιχαίνεται τους άντρες ας μη βγει μαζί τους, δεν είναι υποχρεωτικό.
Τι να κάνουμε και μεις οι ερμοι, yellow alert κατά τη χαρτογράφηση του τερέν, μη μας βράσει καμμία δυσμενής μετάθεση 😀
Περίπλοκο ακούγεται, Elon βγάλε το neuralink επιτέλους να μας σώσεις 😀
I challenge you! Δώσε την ερμηνεία σχετικά με το γιατί συνέβαινε αυτό….
Χιντ : Αναφορικά με τον φεμινισμό πάντα!
Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα τέτοιου είδους πρόκληση περί παρελθόντος, η συζήτηση γίνεται στο παρόν.
Εντούτοις alpha σχολιαστριες οδηγούν τις συζητήσεις στα μονοπάτια που επιθυμούν, αυτό συμβαίνει σε όλα τα fora, όχι μόνο τα φεμινιστικά.
Επιπλέον από σκοπιάς φεμινισμού-υποταγής έχω δώσει εκτενή απάντηση με ιστορικά στοιχεία σε προηγούμενη απάντηση.
https://ampa.lifo.gr/renatalks/i-rena-apanta-einai-dilosi-ypotagis-i-agnooyme-stoicheiodi-stoicheia-gia-tin-istoria-toy-somatos-kai-tis-epafis/
κι ίσως σε ενδιαφέρει κι αυτό εμμέσως:
https://ampa.lifo.gr/renatalks/i-rena-apanta-ti-ennoeis-quot-dramatopoioyme-logo-ithikoy-mazochismoy-quot/
Το alpha ως προσδιορισμός στο σχολιάστριες έχει την ίδια έννοια με το alpha male ας πούμε ; (Διασκεδαστικό σαν ιδέα , για όσους από εμάς γνωριζόμαστε λίιιγο παραπάνω…. Χαχα)
Γ@μ@νε και δέρνουν! 😀
Ως υποτακτικης ψυχολογιας εχεις την δυνατοτητα να μετουσιωνεις σε απολαυση την απολαυση που προσφερεις. Τι σημαινει αυτο? Πως ακομα κι αν στερησε απολαυσης εσυ παλι θα απολαμβανεις προσφεροντας απολαυση..κι αν δεν στερεισε θα παιρνεις 2 μορφες απολαυσης και την πρωτογενη και την δευτερογενη της μετουσιωσης…μηχανη απολαυσης γινετε η καλως κατεχομενη υποτακτικη! Ως υποτακτικη ψυχολογιας σου ειναι ευκολη η αποδοχη της πληρους απωλειας ελεγχου που προυποθετει ο αλλα και συμβαινει στον γυναικειο οργασμο. Ξερεις πολλες ειδικα που αβροχις ποσιν θα αποδεχονταν την πληρη απωλεια ελεγχου δηλ τον οργασμο τους μπροστα σε εναν ανδρα. Ως υποτακτικης ψυχολογιας εχεις απωλεσει το αγχος του… Διαβάστε περισσότερα »
Κούκλα μου οταν λεει δεν την ικανοποιεί σεξουαλικα ενω ο αλλος την ικανοποιησε εσυ καταλαβαινεις οτι φταιει το σωμα της ή οτι βλεπεις πολύ πορνο; Αν ο αλλος δεν φιλοτιμηται να σε κανει να τελειωσεις τοτε δικο σου ειναι το λάθος που δεν τελειωσες; Ξερεις το 80% περιπου τον γυναικών δεν μπορούν να τελειωσουν με διείσδυση και πολλές θελουν αρκετη ωρα. Αυτη ειναι η πλειοψηφία
Λοιπόν, συνδέθηκα μόνο κ μόνο για να απαντήσω! Προφανώς η γραφουσα λέει δεν “κατάφερε” να την ικανοποιήσει σεξουαλικά ο εν λόγω σύντροφος, διότι δεν ενδιαφέρθηκε καν! Και συγνώμη κιόλας, για κάποιες κοπέλες, όντως είναι κατόρθωμα να τις φέρει σε οργασμό ένας άντρας, διότι το σεξ με έναν άλλον άνθρωπο, δεν είναι τρίβομαι μόνη μου τρία λεπτά κ μου κάνω ό,τι γουστάρω. Αλλά ακόμα κ το παράδειγμα που αναφέρεις εσύ, ότι δλδ σου μιλάει ένας άλλος άνθρωπος, φανερώνει ότι κάποιος νοιάστηκε για σενα. Κατανάλωσε φαιά ουσία για να σκεφτεί κ να υλοποιήσει το σχέδιο του ως προς τον τρόπο που θα… Διαβάστε περισσότερα »
Ευχαριστώ πολύ, συνυπογράφω (εργαζόμαστε για να ενδυναμωθούν περισσότερες γυναίκες) και να μας σχολιάζεις συχνότερα! 🙂
Of course I will dear! Τώρα που έκανα επιτέλους προφίλ! Το συζητάς; Φιλιά!
🙂 🙂 🙂 Μπράβο!
Δεν θα σχολιάσω αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες, είναι η γνώμη σου και οι εμπειρίες σου και το σέβομαι. Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ο τρόπος σου που είναι αχρείαστα επικριτικός, στα περισσότερα σχόλιά σου που έχω δει. Φράσεις όπως “γυναίκες που έχουν το ανικανοποίητο” και “ούτε με τάμα δεν τελειώνετε” δεν χρειάζονται, δεν προσφέρουν τίποτα, δεν θα βοηθήσουν καμία με προβλήματα στο σεξ, μόνο θα την κομπλάρουν παραπάνω. Γράφουμε για να πούμε την δική μας οπτική (και καλά κάνεις και την λες) μήπως και βοηθήσουμε έναν άνθρωπο. Δεν γράφουμε για να βγάλουμε τα νεύρα… Διαβάστε περισσότερα »
Βασικά με τόσες ιστορίες ανοργασμίας που έχω διαβάσει, είναι όντως κατόρθωμα για τους περισσότερους. Αν για τους άντρες είναι τόσο εύκολο να παρενοχλήσουν, τότε δεν μου φαίνεται περίεργο να μην ενδιαφερθούν για την απόλαυση της άλλης πλευράς
Το ότι μπορεί να της ψιθυρίζει τα λάθος πράγματα, ή να μη θέλει να της ψιθυρίσει καν, το έχεις σκεφτεί; Το να μην θέλει να την αγγίξει καν στα ευαίσθητα της σημεία, πάνω από το εσώρουχο, το έχεις σκεφτεί; Στο λέω αντίστοιχα με τα δικά σου βιώματα, για να δεις τι μπορεί να της συμβαίνει. Μπορεί εκείνη να θέλει κάτι πολύ πολύ απλό, όπως εσύ, αλλά αυτός να σφυρίζει κλέφτικα. Η γραφουσα δε μίλησε ούτε για στοματικό ούτε για διείσδυση, εσύ μόνη σου τα έβαλες στην κουβέντα, αν το παρατηρησες. Για να πέσεις σε κανέναν τέτοιον, να του λες τι… Διαβάστε περισσότερα »
Εμένα η απορία μου είναι γιατί μένατε μαζί 5.5 χρόνια χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα καλό σεξ για δείγμα, πέρα από όλα τα άλλα.
Έλα κι εσύ τώρα, σεξ κάνουν οι επιφανειακοί, οι άνθρωποι με ποιότητα δεν ασχολούνται με τέτοια.
[εννοείται ότι ειρωνεύομαι]
Ίσως τότε το μεγαλύτερο κενό στη σχέση τους να ήταν ότι δε διάβαζαν Μπουκόφσκι 😀 😀
Χρειάζεται όμως να εκτιμάς το σεξ και να το φιλοσοφείς για να εκτιμήσεις τον Μπουκόφσκι. Κύκλο κάνουμε.
Μπλέξιμο όλα στo αν έκανε η κότα το αυγό καταλήγουν 😀 ( προφανώς πλάκα έκανα με το Μπουκόφσκι )
Ήταν πολύ καλή παράθεση!
Εγω πιστευω οτι η κοπελα , τωρα στα 33 μπορεσε να βιωσει οργασμο.
Και φυσικα με τη βοηθεια της εξαψης της απιστιας. Δεν θα βιωνε με το συντροφο της , γιατι εχει παγιωθει ο τροπος και η διαδικασια ( απο τοτε που δεν μπορουσε να βιωσει 27/28). Και φυσικα υπαρχει η περιπτωση, αυτον σαν ατρα να μην τον ερωτευτητκε ποτε (για την καυλα λεμε)
Δεν ξέρουμε πάντως αν μέχρι τότε είχε ικανοποιηθεί με άλλον σύντροφο πλην αυτών των δύο, του μόνιμου και της απιστίας.
Δεν μας το αναφέρει, είναι απόλυτα πιθανόν να ήξερε πώς είναι το καλό σεξ αλλά να την κρατούσαν άλλες συμπεριφορές.
Δε προκύπτει από αυτά που λέει αυτό όμως. Ίσως είναι έτσι, ίσως όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η συζήτηση επικεντρώθηκε στον οργασμό ενώ στο κείμενο δεν αναφέρθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ και μάλιστα συνέβη όλο αυτό το shaming από κάποιον/-α που φάνηκε να το πήρε τόσο προσωπικά επειδή ίσως νιώθει ότι δεν την αντιπροσωπεύει το είδος στο οποίο ανήκει; Ποιος κάνει τη γενίκευση εδώ; Λέει η γραφουσα “Ολο αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να με ικανοποιησει σεξουαλικά 100%.” Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι η κοπέλα δε χύνει αλλά ότι δεν νιώθει έκσταση ίσως, πυροτεχνήματα, μπορεί να χύνει καταναγκαστικά σχεδόν κ αυτό έχει να κάνει με την γενικότερη σχέση με τον παρτενέρ ή το σεξ… Διαβάστε περισσότερα »
Ε μα πές τα! Εντωμεταξύ, μόνο σε εμένα έχει τύχει να μην έρθω σε οργασμό κάποια στιγμή με δονητή; Θέλω να πω πως ο οργασμός είναι αποτέλεσμα και συνθηκών. Δεν είμαστε ρομπότ ακόμη και αν ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να τελειώσουμε στο 5’ κάποιες φορές ΔΕΝ. Εν τω μεταξύ ποιός θέλει να τελειώνει στο 5’ αν δεν γίνεται στο πλαίσιο αυτοικανοποίησης; Είναι σαν να μην σου αρέσει το σεξ απλά θέλεις την εκτόνωση αυτού)
Αν ηταν Hitachi Magic Wand
και δεν.. θα σε γραψουμε στο γκινες! Οταν περνουμε δονητες κανουμε και μια ερευνα αγορας πρωτα…μπορει να κοστιζει περιπου στα 150 ενας μεσος ποιοτικα αλλα η υπαρξη αυτου του μαραφετιου αλλαζει καθετι που ξερουμε για τον οργασμο! Δεν ειναι τυχαιο πως μονο αυτος ο τυπος δονητη χρησιμοποιητε αποκλειστικα σε orgasm torture play στην παγκοσμια kinky και bdsm σκηνη!
Να ζητήσω συγγνώμη σε όσες παρεξηγήθηκαν .Και θα εξηγήσω ….πολλές φορές λοιπόν σε φεμινιστικά σάιτ,είναι σαν να θέλετε αρκετές , συμμάχους στην μιζέρια και στην κακοτυχία ή στα σεβαστά οκ προβλήματα σας ,και γενικευετε σε εξωφρενικό βαθμό.Πχ για το θέμα του οργασμού των γυναικών.Οχι ρε παιδιά ,δεν είναι όλοι οι άντρες παρτακηδες που δε φροντίζουν να τελειώνετε και ούτε όλες μας θέλουμε μια αιωνιότητα και μια ημέρα για να έρθουμε .Ούτε θέλουμε εκατό κόλπα για να τελειώσουμε.Και κόντευετε να βγάλετε προβληματικη την άλλη πλευρά , αμφισβητώντας:”τι;τελειώνεις σε 5 λεπτά;ε καλά πως γίνεται αφού οι γυναίκες μπλα μπλα μπλα”… Για τον… Διαβάστε περισσότερα »
Πιστεύω πως δεν διάβασες καλά την ερώτηση. Η κοπέλα δεν λέει οτι δεν μπορεί να έρθει γενικά σε οργασμό. Παρουσιάζει μια προβληματική σχέση που για εκείνη το χειρότερο απ όλα που συμβαίνει μέσα σε αυτήν είναι η σεξουαλική της μη ικανοποίηση απο τον σύντροφο. Για τα υπόλοιπα που λες, κατηγορείς για γενικεύσεις γενικεύοντας.
Το ότι θέλει να βγαίνετε μόνο με την παρέα του με ανησυχεί παραπάνω πάντως.
Πριν αναλωθουμε στο αν μας φερνουν η ερχομαστε σε οργασμο ανδρες και γυναικες καλο ειναι να ” πεταξουμε” στα μουτρα της νηματοθετριας την ιδια της την περιγραφη ωστε να ρθει καταμουτρα με την δικη της πραγματικοτητα. Αυτο το καταμουτρα το κατακουκελα ειναι που χρεισζετε καποτε για να υπερνικηθει η αδρανεια που δεν ειναι μονο φυσικο φαινομενο. Ο ανθρωπινος ψυχισμος αποζητα την ομοιοσταση και απεχθανετε τις αλλαγες. Το μη γνωστο της αλλαγης φερνει αγχος. Χρειαζετε κινητρο για την οποια αλλαγη και το καταμουτρα μπορει να λειτουργησει ως τετοιο. Αυτο που περιγραφει η νηματοθετρια ειναι ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΣ. και… Διαβάστε περισσότερα »
Ειναι πολυ απλό.
Δεν εχεις νιωσει 100% ικανοποιηση γιατι οπως λες δεν ταιριάζετε (συμβαινουν αυτα) και γιατί πολυ απλα δεν τον ενδιαφέρει αν θα εισαι 100% ευχαριστημενη.
Ειστε μαζι τοσα χρόνια και συνεχίζετε χωρίς να χρειαζεται απο μερια του να παλεψει για κατι παραπανω (εφόσον το δεχεσαι).
Επίσης, άνθρωποι που μας στερουν την ελευθερια μας και με ποιους θα κάνουμε παρέα, τους βγαζουμε απο τη ζωη μας.
Μην μπεις στο τρυπακι των 30πλας, γαμος παιδια. Εχετε βασικά προβληματα (και δεν εννοω στο σεξ).
Αλήθεια ποσες γυναικές και πόσοι άνδρες κυκλοφορούν εκει έξω με κερατάκια στο κεφάλι;
Δεν ήξερα οτι για να χωρίσεις επιβάλλεται και να απατήσεις…
Τι δε νιώθω τύψεις, τι το είχα το δικαίωμα αφού με παραμέλησε, τι το με έκανε να νιώθω κάπως έχω ακούσει και διαβάσει..
Πόσο πιο ωραίο θα ήταν αν αναλάμβανε ο καθένας την ευθύνη των πράξεών του/της.
Νιώθω εντελώς γκάου που θεωρώ ότι πρέπει να τιμούμε την επιλογή και τον εαυτό μας πρωτίστως, μη αποδεχόμενοι την απιστία. Από εμάς. Χωρίζεις και κάνεις ότι επιθυμείς.
Αλλιώς ναι, δεν έχεις κάθε δικαίωμα. Δεν είναι όλα γκρι.
Οι αιτίες συζητούνται, η πραξη καθαυτή δεν είναι σωστή.
Αυτά
Ελα μου ντε; Δεν σου αρεσει ο αλλος; Χώρισε τον