Από πού κι ως που οφείλει η κοινωνία να φροντίζει για το αν θα βρίσκουν σεξ οι άντρες;
_____________
Η ιστορία της όπως την ξεχώρισα σήμερα
Ρένα καλησπέρα
Και συγχαρητήρια για τη στήλη σου, είμαι μεγάλη φαν.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω για κάτι που είδα γραμμένο σε απάντηση προηγούμενης ιστορίας. Δε θυμάμαι αν το έγραψες εσύ ή κάποια σχολιάστρια.
Υπήρξε λοιπόν η άποψη ότι οι σεξεργατριες προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο μια απαραίτητη και χρήσιμη υπηρεσία (ή κάπως έτσι). Ομολογώ δεν το καταλαβαίνω. Από πού κι ως που οφείλει η κοινωνία να φροντίζει για το αν θα βρίσκουν σεξ οι άντρες? Γιατί, ας μην κοροιδευομαστε, κυρίως άντρες θα ψάξουν σεξ επί πληρωμή. Γιατί λοιπον είναι απαραίτητη η δουλειά της σεξεργατριας? Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα διαθέσιμο σεξ έστω με χρήματα? Άμα δε μπορεί κάποιος να βρει άτομο να κάνει συναινετικο σεξ, να μην κάνει καθόλου. Δεν του χρωστάμε.
Έχω άδικο? Κατάλαβα κάτι λάθος?
Υ.Γ. δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους γκέι που μπορεί να ψάχνουν γκέι σεξ σε μέρη που είναι δύσκολο να βγουν από τη ντουλάπα.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Μπερδεμένη
_____________________
Ας οργανώσουμε τη συζήτηση
Σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι!
Δεν το έγραψα εγώ το συγκεκριμένο, ειπώθηκε στα σχόλια, όμως έχει κόκκους αλήθειας. Ή τέλος πάντων μπορώ να το καταλάβω. Και δεν εννοώ με τον τρόπο που ο κ.Γκλετσος μίλησε για το trafficking.Έγιναν λίγο σαλάτα όλα μετά απ’αυτό…
Εκτός από το gay sex που αναφέρεις, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ατόμων που επωφελούνται από την σεξεργασία. Κι εννοώ τη νόμιμη, συναινετική και φορολογίσιμη σεξεργασία βεβαίως, η οποία είναι νόμιμη στην Ελλάδα. Μια μεγάλη κατηγορία ανδρών και γυναικών με αναπηρίες επωφελούνται σημαντικά και δομικά ως προς τις ανθρώπινες ανάγκες τους (το σεξ είναι βιολογική ανάγκη) από τη σεξεργασία. Κι επίσης η σεξεργασία βοηθά μια κατηγορία ανθρώπων με kinks. Κυρίως όσους κι όσες δεν βρίσκουν συναινετικούς συντρόφους ούτε στα munches του χώρου. Μπορεί να μην ταυτίζεσαι με τις κατηγορίες και τους δεύτερους να τους απαξιώνεις ως “ανώμαλους”, όμως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν. Δεν εξαφανίζονται επειδή κάνουμε πως δεν υφίστανται.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Μας έστειλε update η γράφουσα, σας το αντιγράφω.. ————————– “Ρένα καλημέρα, Είμαι η κοπέλα που έστειλε την ερώτηση για την σεξεργασία. Ξαναστελνω γιατί κάποια σχόλια επικεντρώθηκαν σε κάτι που εγώ δεν είχα αναφέρει, και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, κι επειδή νιώθω ότι δεν καλύφθηκα πλήρως. Δεν εκρινα το ότι η σεξεργασία πρέπει να είναι ασφαλής και νόμιμη. Ναι, εφόσον υπάρχει, πρέπει οι εργαζόμενοι να ασφαλίζονται και να μην κινδυνεύουν. Θεμελιώδες, όπως και για πολλά δύσκολα επαγγέλματα. Εγώ, σαν άνθρωπος με υψηλή λίμπιντο, δε θεωρώ το σεξ βιολογική ανάγκη. Επιθυμία το θεωρώ, αλλιώς μοναχοί-μοναχές δε θα υπήρχαν, θα είχαν πεθάνει, όπως… Διαβάστε περισσότερα »
Κάνεις και εσύ ένα δομικό λάθος. Νομίζω είναι πλέον πλήρως κατοχυρωμένο στην βιβλιογραφία και ένας νομικός/εγκληματολόγος ή ειδικός ψυχικής υγείας θα μπορούσε να το εξηγήσει καλύτερα. Οι βιαστές δεν βιάζουν επειδή τους λείπει το σεξ. Οι βιαστές βιάζουν επειδή την βρίσκουν να επιβάλλονται. Δεν γουστάρουνε απλά σεξ. Γουστάρουνε συγκεκριμένα μη συνενετικό σεξ. Πόσοι και πόσοι βιαστές είναι παντρεμένοι, σε σχέσεις χρόνων η με πολλαπλές ερωτικές συντρόφους. Αλλά το σεξ μαζί τους δεν ικανοποιεί την επιθυμία τους να επιβληθούνε και να τιμωρήσουν την παρτενέρ. Ο βιασμός προέρχεται από την ανάγκη άσκησης εξουσίας και όχι από κάτι άλλο. υ.γ. Η σεξουαλική εκτόνωση… Διαβάστε περισσότερα »
Παραθετω το ακολουθο σαιτ με απιστευτα καλα αρθρα επι του θεματος που εξηγεί πώς η σεξεργασία πρεπει να σταματησει: https://nordicmodelnow.org/what-is-the-nordic-model/ Τα ΑΜΕΑ και άλλα άτομα έχουν δικαιώματα, όμως πιστευω πως η σεξεργασια είναι προιον φτωχιας και εξαθλιωσης και κανενας/καμία δε θα επελεγε να την κάνει αν είχε τα χρήματα. Υπάρχουν 2 σεναρια΅: 2 ανθρωποι συναντιουνται και συμφωνουν να κάνουν σεξ, ή δεν τα βρισκουν και δεν κάνουν σεξ. Και ξαφνικα το τρίτο: καποιος δε θέλει να κάνει σεξ και πληρωνεται για να συναινεσει. Δεν είναι αυτό καταπάτηση των δικών του δικαιωμάτων? Συμφωνω με το σχολιο ότι είναι επι πληρωμή βιασμός… Διαβάστε περισσότερα »
Την αλφάβητο λες ρε κορίτσι μου .
Είναι τρόπος βιοπορισμού ,όμως .
Για άλλους είναι και τρόπος πλουτισμού .
Ανταποκρίνεται σε μεγάλη ζήτηση .
Δεν πρόκειται να εκλείψει .
“κανενας/καμία δε θα επελεγε να την κάνει αν είχε τα χρήματα.”. Ξεκινάς από λάθος βάση. Υπάρχουν 8 δις στον πλανήτη, δεν μπορείς να εκφράζεσαι για αυτούς, ούτε να προβάλεις σε αυτούς τις δικές σου πεποιθήσεις και τι θα έκανες εσύ. Γενικά απεχθάνομαι τις γενικέυσεις. Ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά. Ας αρχίσει επιτέλους να γίνεται αυτό σεβαστό από το σύνολο της κοινωνίας.
Απεχθανεσαι τις γενικευσεις μου? Πω πω μια αγνωστη/αγνωστος στο Ιντερνετ μου απαντησε με αγενεια, συγχαρητηρια για το επιπεδο σου. Ναι, υπαρχουν και ανθρωποι που τους αρεσει να κακοποιουν τον εαυτο τους, εχω γνωσεις ψυχολογιας και στη διπολικη διαταραχη υπαρχει το self trashing οπου ο ασθενης υπο μανία, προβαινει σε αυτοκαταστροφικες πραξεις ή ο εθισμος που το άτομο θα κανει τα παντα για να βρει ναρκωτικα. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ, οτι οι περισσοτερες σεξεργατριες το κάνουν λογω οικονομικής δυσπραγίας ή πέφτουν θύματα trafficking και όχι επειδή “το γουσταρουν” οπως πολλοι που δεν εχουν ιδεα λενε… Διαβάστε περισσότερα »
Οι άνθρωποι δεν είναι στατιστικές για να αντιπετωπίζονται ως ποσοστά. Αυτό το 1% που αναφέρεις έχει την ίδια αξία με το υπόλοιπο 99% και δεν μπορούμε να το αγνοούμε, ούτε να το παραβλέπουμε. Άσε που τέτοια ποσοστά δεν έχουν καμία αξία γιατί εξαρτόνται από τον μικρόκοσμο και την κοινωνία στην οποία ζει ο καθένας. Αλλά το βασικό είναι ότι ας αρχίσουμε επιτέλους να αντιπετωπίζουμε τους άλλους ανθρώπους σαν ξεχωριστές οντότητες με τα προσωπικά τους θέλω, ανάγκες, συναισθήματα κλπ. Δεν είμαστε προγραμματισμένα ρομποτάκια. Οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι εμείς. Και ξαναλέω, οι άνθρωποι δεν είναι στατιστικές.
Δε θα πω ψέματα,εγώ έτσι το βλέπω. ,επί πληρωμή βιασμός. Το ίδιο κι ο σύντροφος μου, αυτό ακριβώς είχε πει, όταν το είχαμε συζητήσει στις αρχές της γνωριμίας μας ,με αφορμή ένα γνωστό του που εξιστορούσε την εμπειρία του. Ότι δεν υπάρχει συναίνεση επειδή δέχεται η σεξεργατρια πληρωμή, απλά δέχεται να τη βιασεις, ουσιαστικά συναινεί στη μη αντίσταση,εντός των συμφωνημένων όρων (και θυμάμαι είχε κάνει πολύ εντύπωση στους υπόλοιπους τής παρέας του που όλοι είχαν χρησιμοποιήσει κάποιες υπηρεσίες, κάποιοι προσβλήθηκαν κιόλας). Αλλά ειναι το αρχαιότερο επάγγελμα όπως λένε, οπότε αν είναι να γίνεται, τουλάχιστον να υπάρχει μια ασφάλεια για τις… Διαβάστε περισσότερα »
Θα επαναλάβω ,μην πιστεύετε αυτά που λένε οι άνδρες για τις άλλες γυναίκες.
Δεν είναι τόσο απλό .
Πουλάς το σώμα σου και κάποιες υπηρεσίες .
Μπορεί να κάνεις καταπληκτικό σεξ,
μπορεί και να μη μπορείς να κουνηθείς από τη βία.
Υπάρχουν όλα στο μενού.
Δεν είναι περίπατος .
Δεν υπάρχει glitter ,ούτε στις escorts.
Τα love boats κρύβουν κινδύνους .
Ο βασικός λόγος που υποστηρίζουμε (όσοι το υποστηρίζουμε) τη νομιμη σεξεργασία, δεν είναι για τον πελάτη αλλά για τον εργαζόμενο. Ώστε να είναι ασφαλισμένος, να λειτουργεί σε ένα περιβάλλον που ακολουθεί τους απαιτούμενους κανόνες υγιηνής, και κυρίως να μπορεί να καλέσει την αστυνομία αν χρειαστεί χωρίς να μαζέψουν αυτόν (ή αντίστοιχα να μην απειλεί ο πελάτης ότι θα καλέσει την αστυνομία για ό,τι του κατέβει).
Η σεξεργασία υπάρχει και θα υπάρχει. Το θέμα είναι αν θα γίνεται σε σπίτια, με ελέγχους ή στο ανεξέλεγκτα στον δρόμο.
> το σεξ είναι βιολογική ανάγκη Την ίδια προβληματική διατύπωση πάντως κάνουν κάθε λογής Γκλέτσοι και υποστηρικτές state-funded πορνείας για τους ‘σεξουαλικά απεγνωσμένους’… Άλλωστε είναι εντελώς παράλογο να θεωρείται ίδιας ζωτικότητας ανάγκη με αυτές της τροφής, στέγασης κλπ. Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ περίπτωση θανάτου άμεσα λόγω εγκράτειας. Ακόμη κ απ’ τον Maslow, ο οποίος διατύπωσε την ιεραρχία των ανθρώπινων αναγκών, την ανάγκη για αναπαραγωγή την κατέταξε στοιχειώδη περισσότερο με την έννοια ότι η μη-εκπλήρωσή της ενδεχομένως κάνει δυσκολότερη την εκπλήρωση αναγκών στα ανώτερα επίπεδα της πυραμίδας. Και για τα kinks, αν και φοβάμαι ότι θα φάω αρκετό… Διαβάστε περισσότερα »
Σε μια ανάπηρη ή παραμορφωμένη γυναίκα που δε βρίσκει εραστή θα της έλεγες “πώς κάνεις έτσι, δε θα πεθάνεις αν δεν κάνεις ποτέ σου σεξ, το λέει κι ο Maslow;” 🧐
Λυπάμαι αν αυτό σας έμεινε από την όλη τοποθέτηση αλλά.. Όχι, όμως αυτό και πάλι δεν αλλάζει ότι όντως δεν πρόκειται για ζωτικής σημασίας ανάγκη… και έχει ιδιαίτερη σημασία να αποσαφηνιστεί γιατί όπως προείπα είναι καρμπόν επιχείρημα της incel ρητορικής περί παροχής ικανοποίησης σεξουαλικών αναγκών από κρατικούς θεσμούς (δεν κάνω πλάκα δυστυχώς) Επίσης το να θεωρείται ότι το target group της νόμιμης σεξεργασίας είναι κατα κόρον τέτοιες περιπτώσεις σαν κ αυτές που αναφέρατε θα ταν σαν να υποτιμούσαμε την εκμεταλλευτική σκοπιμότητα του όλου εγχειρήματος. Στην πατριαρχική κοινωνία ποτέ δεν θα ωφελούνται παραδείγματα ατόμων. Και για να αντιστρέψω την αρχική τοποθέτηση..… Διαβάστε περισσότερα »
Πράγματι υπάρχει (μεγάλη) εκμετάλλευση, δε διαφωνώ.
Στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης του σώματος αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων δεν μου ταιριάζει να προτείνω να γίνει παράνομη. Ίσως η πλατφόρμα OF να είναι μια μέση λύση, λύση ελέγχου.
> Στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης του σώματος αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων Όσο συνεχίζουμε να υπάρχουμε σε εκμεταλλευτικές – πατριαρχικές κοινωνίες αυτές οι έννοιες δεν έχουν αξιόλογη υπόσταση. Είναι περίεργο πάντως ότι εδώ η επικρατέστερη γνώμη είναι ότι με την απουσία περιπτώσεων σωματεμπορίας η βούληση του ατόμου παύει να είναι κατευθυνόμενη και άρα απαλλάσσεται του εκμεταλλευτικού χαρακτήρα. Δείχνει πλήρη άγνοια των κοινωνικών συνθηκών που ωθούν άτομα στο να κάνουν αυτή τη δουλεία για να επιβιώσουν. Δεν είναι πουριτανισμός η αντίθεση προς αυτή την πρακτική, και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό τον στιγματισμό των ατόμων που καταφεύγουν σε αυτή,… Διαβάστε περισσότερα »
Αυτό το τελευταίο δε ξέρω να το απαντήσω από προσωπική εμπειρία.
Έχω έρθει όμως σε συνομιλία με κοπέλες στο εξωτερικό που λειτουργούσαν ως αφέντρες. Τους ικανοποιούσε μια βαθύτερη ανάγκη η επαφή με υποτακτικούς άντρες και πλήρωναν τα μεταπτυχιακά τους. Στις περιπτώσεις αυτές δεν υφίστατο καν διείσδυση.
Να συμπληρώσω ότι είχα στο παρελθόν για ένα μικρό χρονικό διάστημα περιπέτειες με μία αφέντρα. Αν και οι περιπέτειές μας δεν ήταν σε ανάλογο πλαίσιο, φαινόταν αρκετές φορές ότι κρατιόταν για να μην κάνει το κάτι παραπάνω. Όσο τη γνώριζα, έβλεπα ότι δεν ήταν αφέντρα μόνο στον τίτλο και τα χαρτιά αλλά πραγματικά αντλούσε ευχαρίστηση με το να κυριαρχεί. Κάποια στιγμή μου έδειξε φωτογραφίες από έναν υποτακτικό που είχε γνωρίσει σε ταξίδι της στην Ολλανδία και τον οποίο τον είχε καταμαστιγώσει. Επαναλάμβανε τα λόγια του “Yes, Mistress” και έδειχνε να νιώθει φοβερή ηδονή. Αν και στις συναντήσεις μας εκείνη είχε… Διαβάστε περισσότερα »
Άλλο τα γούστα μας κι άλλο η επαφή με σεξεργάτες …
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
“Είναι περίεργο πάντως…..εκμεταλλευτικού χαρακτήρα”
Έχει να κάνει με τη νεοφιλελεύθερη ατομικιστική απόχρωση του μεταφεμινισμού που υποκειμενοποιεί τη θηλυκότητα για να αποφύγει την αντικειμενοποίηση της πατριαρχίας. Αν ισχυριστείς ότι είναι “επιλογή μου”, μια επιλογή που σπάνια συνυπολογίζει την επίδραση κοινωνικού, πολιτισμικού, πολιτικού και οικονομικού αφηγήματος στον καθορισμό της επιλογής, τότε αμπρα-κατάμπρα, απεταξάμην την πατριαρχία.
Δυστυχώς η απάντησή σας δεν αναφέρθηκε στην ερώτηση του ποστ ,που αφορά το 99%, τους άνδρες
Και πού ξέρετε πού αναφέρεται η ερώτηση, εσείς τη στείλατε;!
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις “παγίδα”, τα έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές εδώ μέσα. Εφόσον τόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξη δεν έχουν εξαλείψει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τουλάχιστον ας γίνεται νόμιμα και με ασφαλιστικές δικλείδες όπως ακριβώς το τοποθετεί η Cookie Monster πιο πάνω.
Κι έπειτα στην άλλη ιστορία με την πρώην σεξεργάτρια/έσκορτ ξεσπαθώνετε επειδή τελούσε το επάγγελμα με αξιώσεις και πλουσιοπάροχη κάλυψη.
Αποφασίστε τι σας ενοχλεί πραγματικά.
Νομίζω ότι έχω υψηλό επίπεδο κατανόησης . Η ερώτηση αναφέρεται μόνο στους άνδρες ,που είναι και οι κύριοι πελάτες του συγκεκριμένου επαγγέλματος . Δικαίωμά σας να απαντάτε όπως νομίζετε ,αλλά η αναφορά μόνο σε ΑΜΕΑ και kinks ξενίζει . Από την άλλη διευκρινίζετε ότι αναφερόσαστε σε νόμιμη σεξεργασία, σπίτια κλπ Και από την άλλη θεωρείτε την κοπέλα την εσκορτ ότι τελούσε το επάγγελμα(λογικά μη νόμιμα ) με αξιώσεις και πλουσιοπάροχη κάλυψη,που καθόλου δε με ενδιαφέρει πραγματικά . Τα σχόλια ,όσα, είναι αναρτημένα και ο καθένας μπορεί να κρίνει ,όσο μπορεί, αντικειμενικά . Κανείς δεν είναι εναντίον κανενός ,ούτε πιστεύω ότι… Διαβάστε περισσότερα »
Εσείς απαξιώσατε την κοπέλα έσκορτ, ότι θα βρει συνέπειες. Γιατί; Ποιόν έβλαψε;
Δεν απαξίωσα κανέναν .
Στην ερωτησή σας απαντούν πάνω από 100 σχόλια
Τσουλοδιαπομπέψατε! Δεν το κάνουμε αυτό εδώ.
Η ερώτηση με τα 100 σχόλια πρώτον δεν είναι ερώτηση που απάντησα εγώ (αλλά θέμα στο Η Ιστορία Σου) και δεύτερον τα μισά σχόλια ήταν δικά σας ή σαν τα δικά σας, δηλαδή να κάνουν την κοπέλα να ντραπεί και να προσέλθει ως μετανοημένη Μαγδαληνή στο δικαστήριο ηθικής…
Κάτι τριγκάρει πολύ άσχημα με τις επιλογές των γυναικών.
Εσείς το λέτε , η κοπέλα προτίμησε μια δουλειά από κάποιες άλλες .
Επομένως επιθυμείτε να λογοκρίνονται όσοι έχουν άποψη διαφορετική από κάποια συγκεκριμμένη ;
Τα σχόλια είναι αναρτημένα και με χρονολογική αναφορά .
Υπάρχει αρχική τοποθέτηση .
Μια χαρά μπορούν οι γυναίκες να έχουν όποιες επιλογές θέλουν .
Οι επιλογές ,όπως και σε όλους τους ανθρώπους, δυστυχώς έχουν συνέπειες
Άλλα αντ’άλλα της Παρασκευής το γάλα. 🤪
Μπερδεύετε πράγματα που δεν έγιναν για να εξοστρακίσετε τη συζήτηση.
Δεν θα λιθοβολήσουμε την κοπέλα εδώ, να πάτε αλλού για τέτοια, στο Χ ή στο Reddit. Έχει συγκεκριμένο πλαίσιο η κοινότητα. Και το ότι σας επιτρέπεται να έχετε το εριστικό αυτό ύφος και να απαξιώνετε την κοπέλα με κούνημα δαχτύλου “ας τα λουστεί” πολυτέλεια είναι· δεν είστε πελάτης, έρχεστε δωρεάν.
Αγαπητή Ρένα ,
είναι φανερό ότι κάτι σας ενοχλεί ιδιαίτερα .
Υπάρχουν σχόλια επιθετικά,με πολύ άσχημη φρασεολογία και με περίεργες τοποθετήσεις .
Δικαίωμά σας να αποκλείσετε κάποιον αναγνώστη και σχολιαστή .
Αναφέρεστε σε λιθοβολισμό ,κάτι που δεν ισχύει επουδενί.
Δικαίωμά σας να ορίσετε τα πλαίσια λειτουργίας του φόρουμ .
Τίποτα δεν είναι δωρεάν .
Κι όχι μόνο αυτό αλλά στην ουσία της είπαν ότι ειναι και υποχρέωση της να αποκαλύπτει το παρελθόν της στον εκάστοτε σύντροφο. Ενω σε άλλα ποστ( που δε περιέχουν escorting βεβαίως βεβαίως) σκίζουμε τα ιμάτια μας ότι το παρελθόν μας είναι δική μας υπόθεση αν θα το λέμε ή όχι. Με τον εκβιαστη και βιαστή δεν ασχολήθηκαν αυτά τα 100 σχόλια τόσο. Αν είχε κάνει σεξ με 100 αλλά τσάμπα, θα της έλεγαν ότι πρέπει να πει νούμερακι στον νυν για να γλιτώσει τον εκβιασμό από πρώην που το γνωρίζει? Δε νομίζω …
Επακριβώς αυτό!
Αν είχε κάνει σεξ αλλά τσάμπα με 100 δεν έχει υποχρέωση να το πει. Αν είχε κάνει σεξ με καθηγητές της με αντάλλαγμα να περάσει μαθήματα,επίσης ο νυν δεν χρειάζεται να το ξέρει,άσχετα αν βέβαια υπάρχει κίνδυνος να το μάθει και να μην του αρέσει καθόλου φυσικά. (εμένα αν το μάθαινα αυτό για άντρα σύντροφό μου δε θα μου άρεσε καθόλου να τον έχω για σύντροφο,παρέα μπορεί να έκανα αλλά μέχρι εκεί) Αν είχες εμπλοκή με κυκλώματα,και μάλιστα όχι πριν από 10 χρόνια αλλά πιο πρόσφατα,ο άλλος καλό είναι να το ξέρει,γιατί κι αυτός δεν φταίει σε κάτι να του… Διαβάστε περισσότερα »
Στο προηγούμενο ποστ δε τοποθετήθηκα. Προσωπικά εμένα μου αρέσει η σχέση ζωής να βασίζεται στην ειλικρίνεια. Η σχέση ζωής όμως. Σχέση που δε βασίζεται στην ειλικρίνεια δεν θα πάει καλά. Από εκεί και πέρα όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα ,το παρελθόν της οποιαδήποτε γυναίκας είναι δικό της. Δεν έχει την υποχρέωση να το μοιραστεί ή να το αποκαλύψει σε κανέναν. Γιατί αν υπήρχαν κυκλωματα από πίσω δεν το ξέρουμε. Δεν το αναφέρει η ίδια σε κανένα σημείο. Βγήκαν πάνω από 100 σχόλια να πετάξουν πέτρα στη πόρνη. Δεν ήταν υποχρεωμένη να πει το οτιδήποτε. Το… Διαβάστε περισσότερα »
Κάτσε λίγο τώρα…
Όταν μιλάει για κοινό μέλλον,όνειρα για κοινή ζωή και πως φοβάται πως θα τον χάσει…κάπως σαν σχέσης ζωής δεν το βλέπει;
Άρα παει περιπατο η ειλικρίνεια;
Πείραξε το ύφος της…ευκατάστατος το πρώτο που μάθαμε
Πείραξε το ύφος της ….»δεν είχα αλλη επιλογή» (εδώ δεν λέμε πως πάντα υπάρχουν επιλογές;)
Δεν αναφέρει πουθενά πως εκβιάστηκε να το κάνει
Αλήθεια τώρα,ποιος πήρε το μέρος του εκβιαστή;
Υγ:γούστο της και καπέλο της να θέλει το luxury στη ζωή της και να βρει τρόπο να το αποκτήσει ,ας το υποστηρίξει όμως
Δε μπορώ να ξέρω τους λόγους που κάποια δε θέλει να αποκαλύψει το παρελθόν της στον οποιοδήποτε. Μπορεί να φοβάται ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της, ότι θα την εκμεταλλευτούν, μπορεί να θέλει να το σβήσει και να κάνει νέο ξεκίνημα, μπορεί το οτιδήποτε. Το πώς βλέπω εγώ τη σχέση μου δε μου δίνει το αλάθητο . Άλλωστε πιστεύω ότι ο καθένας βρίσκει το ταίρι που ψάχνει στο τέλος. Εγώ πχ δε θα με ενδιέφερε ένας άντρας ευκατάστατος που θέλει γυναίκα τρόπαιο δίπλα του. Αλλά δεν σκέφτονται όλοι και όλες έτσι. Η γυναίκα τρόπαιο με τον άντρα προβαίντερ ακόμα… Διαβάστε περισσότερα »
1)Η κοπέλα στην επιστολή της μίλησε για σχέση ζωής όμως (όνειρα για μια κοινή ζωή κτλ) 2)Δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα θεωρητικά,αλλά κάποιες δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα σε κύκλους που κινούνται σε παρυφές ποινικών αδικημάτων.Μόνη ολομόναχη την έκανε αυτή τη δουλειά ή κάποιος της εξασφάλιζε “πελατεία” με ό,τι αυτό συνεπάγεται;Και μόνη να την έκανε,αυτοί που συναναστρεφόταν ως πελάτες κατά πάσα πιθανότητα είχαν επαφές και με κυκλώματα.Όλα συνδέονται. 3)Δεν πέταξε κανείς “πέτρα στην πόρνη”.Ούτε την έβρισε καμιά. Άλλα πράγματα σχολιάστηκαν από την επιστολή και με αφορμή αυτήν. 4) Δεν είναι θέμα παρελθόντος τόσο,αλλά θέμα νοοτροπίας κατά κανόνα.Δε μπορώ να το αναλύσω εδώ.Και το… Διαβάστε περισσότερα »
Πετάγομαι:
Η ίδια μίλησε για ντροπή
Η ίδια μίλησε για σιχασιά
Η ίδια μίλησε για ρεζίλι
Εγω δεν είδα τσουλοδιαπομπευση αλλά να στηρίξει την τότε επιλογή της με το να μιλήσει
Τι να κάνουμε..αν δεν ήταν ο εκβιαστής θα ήταν καποιος καλοθελητής
Όταν έκανε επιλογή να κινηθεί σε αυτό τον κύκλο των ευκατάστατων (επαγγελματικά/προσωπικά)υπάρχει το ρίσκο κάτι κάποτε να μαθευτεί
Το ποστ προηγήθηκε των σχολίων.Και στο ποστ η κοπέλα έγραφε “ντρέπομαι”.Άρα δεν ήταν τα σχόλια αυτά που την έκαναν να ντραπεί.Μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα.Για το θέμα του εκβιασμού μπορεί να βοηθήσει με συμβουλή μόνο δικηγόρος.Αυτές οι πίστες είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένες και δύσκολες.Όσο για το ότι θα βρει συνέπειες δεν είναι θέμα διαπόμπευσης.Όταν μπλέκεις με κυκλώματα θα είσαι τυχερός αν δεν έχεις συνέπειες.Το εύκολο χρήμα έχει τυράκι αλλά έχει και φάκα.Στην τελική όλοι μα όλοι έχουμε συνέπειες από κάτι κι έχουμε ακούσει τα σχολιανά μας γι αυτό.
Ρε παιδιά (απευθύνομαι και στα παραπάνω αντίστοιχα σχόλια), έχετε σηκώσει το δάχτυλο και κρίνετε. Γιατί δε το παραδέχεστε ευθέως τουλάχιστον και κρύβεστε πίσω απο φτηνές εξορθολογικεύσεις; πείτε το ανοιχτά: οποι@ έχει υπάρξει σεξεργάτ@ είναι άξι@ τις μοίρας τ@ και καλά να πάθει *και* δεχτείτε και σεις τις συνέπειες της άποψής σας. Να μην έχουμε 2 μέτρα κ 2 σταθμά. Τάχα τώρα σας πείραξε η φοροδιαφυγή τρομάρα σας..
Καλά να πάθει θα πω μόνο για τύπους που σκοτώνονται τρέχοντας με 200 και κάνοντας μαγκιές σε δημόσιους δρόμους,ή για δολοφόνους/βιαστές που παθαίνουν κάτι αντίστοιχο,κτλ.
Η σεξεργάτρια προσωπικά δε με πειράζει.
Αλλά ο σοφός λαός λέει “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους”.
Θα σας διαβάζει εδώ μέσα καμιά κοπελίτσα που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και θα σκέφτεται ότι είναι οκ να κάνει αυτή τη δουλειά για λίγο να ξελασπώσει και στην τελική γιατί όχι,είναι απελευθέρωση και χειραφέτηση και φεμινιστικό.
Αυτό το επιχείρημα το βλέπω και το ξαναβλέπω. Θα εκμαυλιστούν οι νέοι.
Μα σοβαρά τώρα, αυτό περίμεναν για να εκμαυλιστούν; 😒 Το ότι η προηγούμενη γενιά, αυτή των γονιών τους, τους έχει καραγραμμένους τους νέους και τους αποκοίμισε από την αδιαφορία και την διαπαιδαγώγηση στον αυτόματο με μόνο στόχο να μην τους πρήζουν στις δικές τους προσωπικές ζωές γιατί δε το λέμε;
Και γιατί το εύκολο χρήμα των νέων γυναικών ειδικά ενοχλεί τόσο κι όχι πχ τα φρουτάκια, το Στοίχημα, οι διακινήσεις ουσιών κλπ των νέων αντρών;
Γιατί κ.Ρενα ,βγάζετε αυτή την πικρία και την απαξίωση για τους γονείς της σημερινής γενιάς των νέων;
Γράφετε αλήθειες και παθογένειες της κοινωνίας ,αλλά ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας ,σας διαβεβαιώ.
Εκφράζετε μια αυξημένη αγωνία για το μέλλον των επόμενων γενεών ,αυτό το σε τί κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας.
Κατανοώ και συμμερίζομαι το άγχος σας καθότι είστε μητέρα ,αλλά προσωπικά είμαι αισιόδοξη .
Οι νέες γενιές είναι πολύ καλύτερες από μας .
Χρειάζεται εγρήγορση, ναι ,είναι δύσκολοι καιροί ,αλλά όλα καλά θα πάνε .
->Δε λέω καλά να πάθει, λέω ότι “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους”. Άρα; ας είχε πιο επιδέξιο κώλο, δηλαδή, ας τα έκανε καλύτερα, δηλαδή ας πρόσεχε. Ποιά είναι η απόσταση του “ας πρόσεχες” από το “καλά να πάθεις”; προσωπικά δε βλέπω να απέχουν και πολύ. Δε νομίζω ότι προτρέπει κανείς εδώ τη σεξεργασία σαν λύση καριέρας. Αυτό που λέμε είναι ότι αν κάνεις αυτή την επιλογή εμείς θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά σου και στην επιλογή σου κ στην ασφαλή εργασία κ θα προσπαθήσουμε να αποτινάξουμε το στίγμα. Εσείς αντίθετα, με τις αναφορές στα βρακιά και με τις αξιολογικές κρίσεις… Διαβάστε περισσότερα »
Ακριβώς αυτό. Γιατί στο περιθώριο ευνοείται η εκμετάλλευση. Αν δεν υπήρχε το στίγμα , θα μπορούσε ίσως και η γυναίκα που το κάνει ή σκέφτεται να το κάνει να ακούσει αξιόλογες γνώμες ακόμα και αντίθετες. Όταν όμως ξέρει ότι θα αποδοκιμαστεί και θα την κάνουν στην άκρη , δε θα μιλήσει ούτε θα ανοιχτεί μπροστά της βεντάλια επιλογών . Και το λέω με βαθειά επίγνωση του να φέρει στίγμα μια επιλογή που για τους x,y λίγους και τη δεδομένη στιγμή σου φαίνεται ή σου πλασάρεται καλή. Κι επειδή ακριβώς δε μίλησα πήρα λάθος αποφάσεις που όμως εκείνη τη στιγμή δεν… Διαβάστε περισσότερα »
Η τσουλοδιαπόμπευση γενικά δεν είναι καλό πράγμα, αλλά το να είσαι τσούλα ούτε. Το να μην διαπομπεύονται δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και φυσικά ούτε πως επικροτείται η δράση τους.
Τώρα, το να κάνεις σεξ επί πληρωμή δεν είναι τσουλικό, είναι μια εμπορική συναλλαγή. Τσουλικό είναι να χρησιμοποιείς τη σεξουαλικότητα σου για να επιτύχεις στόχους και να μην έχεις κανέναν ηθικό φραγμό
Η κοπέλα έσκορτ δε βλάπτει κανέναν εκτός από το κοινωνικό σύνολο με την αποφυγή πληρωμής εισφορών, διακίνηση μαύρου χρήματος, λήψη επιδομάτων και βοηθημάτων που θα έπρεπε να πάνε σε πραγματικά άπορους, δεδομένου ότι αν είναι αυτή η μόνη εργασία της, εμφανίζεται ως σχεδόν μηδενικού εισοδήματος και λαμβάνει. Αυτό βέβαια το κάνουν κι άλλοι επαγγελματίες που κι αυτοί βλάπτουν.
Μα μπορεί στην ίδια την σεξεργατρια να αρέσει αυτή η δραστηριότητα. Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τους πάντες. Έτσι ελπίζω, δεν γνωρίζω αρκετά για το ζήτημα αυτό.
Εάν αναφέρεστε σε θύματα σωματεμπορίας, εκεί εξαρχής δεν υπάρχει συναίνεση. Εάν όμως δεν είναι θύματα και κάνουν ότι κάνουν με τη βούληση τους, που είναι το μεμπτό;
Λογικά αναφέρεσαι σε δικό μου σχόλιο. Με κάλυψε η απάντηση της Ρένας. Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, δεν την εκδηλώνουν όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο βαθμό και δεν καλύπτουν όλοι οι άνθρωποι αυτή την ανάγκη με τον ίδιο τρόπο. Όταν κάποιος δεν μπορεί να καλύψει αυτή του την ανάγκη ναι η σεξεργασία είναι χρήσιμη. Και κατεπέκταση είναι χρήσιμη για όλο το κοινωνικό σύνολο. Και ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ δεν του χρωστάμε το σεξ, γι αυτό και γίνεται επι πληρωμή ως ανταλλαγή υπηρεσίας σε αυτές τις περιπτώσεις.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Μπερδεμένη!!! Καταρχας συμφωνω με αυτον που ειπε, περισσοτερο ειναι για την προστασια τους,γιατι δεν μπορουν να σταματησουν την παρανομοια ,οποτε λενε ας το κανουμε νομιμο τουλαχιστον να προστατευονται καπως. Αλλα συμφωνω με την αποψη πως το σεξ δεν ειναι αναγκη οπως το φαγητο και το νερο που χωρις αυτα δεν ζεις. Μια χαρα μπορεις να ζησεις μια ζωη χωρις αυτο και αν δεν μπορεις να συγκρατηθεις εισαι ζωον πια ελεος αυτη η δικαιολογια. Γιατι εμενα μου φαινεται σαν βιασμος αυτη η δουλεια,ουσιαστικα αναγκαζονται να το κανουν για τα λεφτα η πλειοψηφια και ειναι θλιβερο και τις… Διαβάστε περισσότερα »
Κορίτσια καλά όλα αυτά αλλά δε σκέφτεστε το εξής. Αν δεν πειράζει να ζεις μια ζωή χωρίς σεξ (εσύ σκατοάντρα, όπως το λέτε) τότε θα μας απαντήσουν ε τότε κάτσε κι εσύ (σκατο)γυναίκα χωρίς σεξ σε ένα σκατογάμο, σε μια σκατοερωτική σχέση, σε μόνιμη αναζήτηση εραστή κλπ κλπ.
Δε μπορεί το επιχείρημα να βαστά μονόπαντα. Άμα είναι έτσι στις γυναίκες που διαμαρτύρονται ότι δεν τους κάνουν στοματικό ή δεν οργάζουν να τους πούμε δεν πειράζει, δεν είναι αναγκαίο σαν το νερό και το φαί! Λογικό; Δε νομίζω.
Δεν καταλαβαινω που κολλαει το ενα με το αλλο? Να μου απαγορεψουν να πληρωνω για σεξ με αντρες ,το να μου πουν να μεινω σε εναν σκατογαμο πως συνδεεται ? Παντως μια χαρα οι αντρες μας πιεζουν να τους κανουμε στοματικο και πραγματα που δεν θελουμε συνεχεια ετσι κι αλλιως και οι γυναικες δεν πιεζουν αντιστοιχα. Εγω συνανταω συνεχεια το πως με πιεζουν,ενω εγω εχω ενσυναισθηση και κοιταω τι αρεσει σε αυτον και δεν με πειραζει αν δεν τα κανει και ολα. αυτοι με πιεζουν συνηθως και εγω οχι αντιστοιχα. Χωριζεις και βρισκεις αλλον που να του αρεσει.δεν πιεζεις καποιον… Διαβάστε περισσότερα »
Συνδέεται με το ότι το σεξ και ο οργασμό είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν μπορεί να ισχύει μόνο για το ένα φύλο κι όχι για το άλλο. Αλλιώς πάμε αλλού, σε δυστοπίες.
Το ότι πιέζουν αλλά τους κάνετε το χατήρι… γιατί; Ας σκεφτούμε το κίνητρο κι ας κάνουμε επισκόπηση του πώς η πατριαρχία μας δομεί πειθήνιες.
Δικαιωμα οπως η ελευθερια αλλα “Η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου “ το βρισκεις απο καποιον που θελει να στο δωσει,εκει ειναι η απολαυση.οχι με το να πληρωνεις,ουτε με το να πιεζεις καποιον που δεν πολυ θελει.
(Ειναι οπως λεμε αν μενω με καποιον που με κανει να νοιωθω μονη,καλυτερα να ειμαι μονη)
Συμφωνώ, και έχω να πω ότι η καραμέλα της συναίνεσης φυσικά και έχει αλήθεια.
Ναι, κάποιες κοπέλες το γουστάρουν και το κάνουν.
Αλλά, θεωρώ, είναι λίγες.
Η εξαίρεση..
Επειδή αναφέρατε τυφλούς, υπάρχει πορνό για τα συγκεκριμένα αυτά άτομα και είναι ηχογραφημένο.
Εάν μια κοπέλα ηχογραφούσε τέτοιο πορνό, χωρίς να συμμετέχει σε κάποια πράξη, πάλι μεμπτό θα το θεωρούσατε;
Αχ αρχισαμε πάλι… Δεν ρομαντικοποιούνε όλοι οι άνθρωποι την σεξουαλική πράξη. Για κάποιους είναι απλά σαν το χέσιμο, για άλλους καθαρά διαδικαστηκό και για κάποιους άλλους βασική ανάγκη (ανεβασμένη λίμπιντο λέγεται) και άλλοι το κάνουν απλά για πλάκα και για να περάσει η ώρα. Υπάρχουν άνθρωποι που συνηδητά επιλέγουν την σεξεργασία και όχι για τα λεφτά, αλλά γιατί έτσι βγάζουν τα γούστα τους. Το ότι εσείς δεν τους ξέρετε δεν σημμαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Να αναφέρω σε αυτό το σημείο διάσημες και διάσημους πορνοστάρ που επίσης πληρώνονται για να κάνουν σεξ ,αλλά το θεωρούν και τέχνη παράλληλα. Το αν εγώ , εσύ , η άλλη δε θα το κάναμε δεν είναι επιχειρήμα ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι όντως επιλογή και όχι εξαναγκασμός. Το θέμα είναι να μην υπάρχει εξαναγκασμός και να φροντίζει το κράτος να μην υπάρχει. Με νόμους. Να προστατεύονται όσοι το επιλέγουν. Να μην υπάρχει εκμετάλλευση και διαπόμπευση. Φεμινιστικά αν το δούμε ,εγώ προτιμώ το δρόμο της ενδυνάμωσης της γυναίκας κοινωνικά και οικονομικά ,ώστε να μην εξαναγκάζεται να κάνει αυτήν την επιλογή.… Διαβάστε περισσότερα »
Εντωμεταξύ και αυτό το “να απαγορευτεί” πόσο ντελούλου; Δηλαδή αλήθεια πιστευέι πραγματικά κανείς πως αρκεί να μην συμφωνούμε εμείς προσωπικά με κάτι ώστε να απαγορευτεί; Πραγματικά πιστεύει κανείς πως σε χώρες που είναι παράνομη η πορνεία ακόμη και με τις αυστηρότερες των ποινών οτι δεν συμβαίνει;
Eδώ πιστεύουν ότι αν συνασπιστούμε όλες οι γυναίκες και δεν πηγαίνουμε με παντρεμένους θα εκλείψει η απστία…
Αν καμία γυναίκα δεν παει με παντρεμένο πώς δεν θα εκλείψει;
Θα το κάνουν υπογείως με το να μη λένε ότι είναι παντρεμένοι. Ή θα πηγαίνουν με παντρεμένες . Η απιστία πάντως δε θα εκλείψει. Θα ανέβει η ζήτηση της σεξεργασιας ίσως. Να εξαναγκάσεις πάντως τον άπιστο να μείνει πιστός δε μπορείς. Θα βρει λύση.
Μα πηγαίνουν στα μπ……α ,αυτό δε θεωρείται απιστία ;
Δεν είναι επιλογή ,πλασάρεται ως τέτοια
Ακόμα κι αν πλασάρεται ως τέτοια δε θα τα βάλω ποτέ με αυτήν/ αυτόν που τη κάνει.
Προφανώς ,αφού θύμα είναι τελικά.
Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως κάποια από αυτά θα τα επέλεγα. Σεξ και αγκίγματα με τίποτα γιατί είμαι και μυγιάγγυχτη, αλλά πορνό, στριπ ιζ κλπ άνετα θα τα έκανα γιατί μου βγάζουν έναν απίστευτο αισθησιασμό!
Πλάκα με κάνεις? Κι εγώ θα επέλεγα δύο τρία. Την αφέντρα με πληρωμή…σίγουρα μια φορά στη ζωή μου ,έτσι για την εμπειρία. Και με γυναίκα παρτενέρ θα έκανα , πορνό για γυναίκες όμως, όχι για άντρες. Κι αυτό μια φορά για την εμπειρία. Ή με καλλυμενα πρόσωπα και με τον δικό μου παρτενέρ θα έκανα και ένα live sex show Κι ας χαλούσα σε προπς όσα θα έβγαζα. Μα για το κινκ βεβαίως βεβαίως.
Εκνευρίστηκα με την ερώτηση και το ύφος σου. Δε θα κρίνεις εσύ ποιος δικαιούται να κάνει σεξ κ ποιος όχι. Γενικά, ναι, κανείς δε χρωστάει σεξ σε κανέναν. Αυτό μαθαίνουμε και εδώ στο Α,μπα. Προσωπικά, ως γυναίκα δυσκολεύομαι πολύ να κάνω σεξ, για πολλούς λόγους. Θα ήθελα λοιπόν να έχω τη δυνατότητα να συνευρεθω με κάποιον, ο οποίος θα είναι επαγγελματίας, θα ξέρω ότι δεν κινδυνεύω, δε θα μου βγάλει το λάδι για να φορέσει προφυλακτικό, θα με ακούσει όταν πω “ναι” ή “μη”. Το ζήτημα είναι οι άνθρωποι αυτοί να είναι προστατευμένοι υγειονομικά και ασφαλιστικά. Διάβασε για την Δήμητρα… Διαβάστε περισσότερα »
Πιστεύετε όμως ότι θα καταφέρει να έρθει ποτέ σε σημείο πλήρους νομιμοποίησης;
Είναι μεγάλο το δέλεαρ του free lancer όσοι κίνδυνοι κι αν υπάρχουν.
Είναι πολλαπλάσια τα χρήματα στην ελεύθερη αγορά ,είναι και το στίγμα .
Είναι μακρύς ο δρόμος .
Μα τι ωραία που τα λέτε και πόσο βολικά και εξωπραγματικά! Ολοι και όλες, γυναικες και άντρες, γκει και στρειτ, θα μπορούσαμε να βρεθουμε στην ανάγκη να πληρώσουμε για σεξ. Κανένας και καμμία δεν θα πρέπει να εξαιρεί τον εαυτό του από τη συνθήκη και ταυτόχρονα ανάγκη αυτή.
Το ζήτημα ειναι οτι η σεξεργασια, και στις καλύτερες συνθήκες άσκησης, είναι ταπεινωτικό και απάνθρωπο επάγγελμα. Ετσι, εγω δεν θα ήθελα να ειμαι πελάτης, και να ταπεινωνω έναν άλλο άνθρωπο, μετατρέποντας τον σε αντικείμενο για σεξ, με τα λεφτά μου. Μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει.
Ηξεις αφήξεις …
Είναι ανάγκη αλλά χωρίς πελάτες; Ποιός θα ασκήσει το επάγγελμα; Τόσοι επαγγελματίες τί θα γίνουν;
Ταπεινωτικό ,απάνθρωπο …
Εδώ ακούμε για αυτοκίνητα ,σπίτια …
Κάτι δεν πάει καλά …
Καποιος, πολλοί από μας, μας αρέσει το σεξ. Αλλά όλοι εμείς μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε ( με άλλη-άλλο, όχι μόνοι μας) αν δεν πληρώσουμε.Αλλα το θέμα είναι οτι είναι απεχθές το πληρωμένο σεξ, λόγω της εξουσίας που ασκείς σε άλλο να σου πουλήσει κάτι που είναι εκτός συναλλαγής. Άρα ή βρίσκεις με κάποιο άλλο τρόπο ή δεν βρίσκεις και δεν κάνεις.
Με μπερδέψατε ,μέσα στην συναλλαγή είναι .
Κάπου τα έχεις μπερδέψει… Ποιος είπε ότι η κοινωνία πρέπει να φροντίζει για να βρίσκουν σεξ οι άντρες; Δεν είναι ούτε συσσίτια, ούτε εκπαίδευση, ούτε υγεία, για να φροντίζει η κοινωνία για το σύνολο των ανθρώπων. Είναι όμως μια υπηρεσία που κάποιοι άνθρωποι είναι διατεθημένοι να πληρώσουν και κάποιοι ΄σλλοι άνθρωποι να πληρωθούν για αυτή. Δεν λέμε να μπει κανείς σε αυτή την συνθήκη με το ζόρι. Επίσης γιατί είσαι τόσο σίγουρη ότι κυρίως οι άνδρες ενδοαφέρονται για πληρωμένο σεξ. Προσπαθήστε να βγείται λίγο από τον απελπιστικό μικρόκοσμό σας και καταλάβαιτε επιτέλους ότι το σύνολο του παγκόσμιου πλυθησμού είναι πολύ… Διαβάστε περισσότερα »
Έχω συγγενείς με παιδί ΑμεΑ. Όταν μεγάλωσε το πήγαν σε σεξεργατρια. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα. Πάντως το άτομο αυτό δεν θα είχε ελπίδες γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του.
Εγώ έχω kinks αρκετά βίαια. Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι άντρες θα ήθελαν να τα δοκιμάσουν. Εάν δεν ήμουν παντρεμένη και με ένοιαζε αρκετά μπορεί και εγώ να ψαχνόμουν έτσι.
Κι εγώ όταν ήθελα να δοκιμάσω pegging, δεν ήθελα να απευθυνθώ σε επαγγελματίες. Κατάφερα, έστω και με δυσκολία, να γνωρίσω κοπέλα μόνο για αυτό.
Αν δε γνώριζα κάποια, αν και ποτέ δεν ξέρεις, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε επαγγελματία και το pegging θα έμενε μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση.
Η αλήθεια είναι πως όντως είναι πιο εύκολο να το λέω παρά να το κάνω. Ακόμα και αν δεν θα ήθελα διείσδυση, ή οτιδήποτε σεξουαλικο, απλώς ένα περίεργο role play.
Το κατανοώ… και για μένα είναι πιο εύκολο να το λέω παρά να το κάνω. Και επειδή αυτό που ήθελα τότε ήταν συχνά παρεξηγήσιμο, έκανα στοχευμένη αναζήτηση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα επαγγελματία για διάφορους λόγους.Και στάθηκα τυχερός γιατί εμφανίστηκε από το πουθενά και μετά από καιρό, μια κοπέλα που ήταν στην ίδια ακριβώς φάση και που απλά δεν ήθελε να το εκφράσει στον κύκλο της. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι που έγραψες, εννοείται δε χρειάζεται να περιλαμβάνει διείσδυση. Ένα ζευγάρι μπορεί να περάσει υπέροχα χωρίς να έχει εντάξει τη διείσδυση μέσα. Κατά τα άλλα, δε σου κρύβω ότι… Διαβάστε περισσότερα »
Α δεν υπάρχει θέμα, το έχω γράψει πολλές φορές. Μου αρέσει το knife play που περιλαμβάνει παιχνίδι με μαχαίρια. Σκοπός είναι πιο πολύ να ερεθίσει το μυαλό, αλλά μπορεί να συμπεριλαμβάνει και πόνο.
Αυτό το role play που έχω στο μυαλό μου είναι να είμαι σε ανίσχυρη θέση και απλά να μαντεύω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση. Ένα είδος power play με λίγη δόση πόνου.
Αυτό το έχεις πολλά χρόνια ως σκέψη; Αν ήσουν ελεύθερη, θα αναζητούσες με κάποιο τρόπο να το βιώσεις;
Έτσι νομίζω. Το είχα ανακαλύψει από erotic visual novels. Δεν ξέρω όμως αν θα το έψαχνα, η λογοτεχνία τέτοιου είδους με καλύπτει.
Αντιλαμβάνεσαι πίσω από την προνομιαρα σου μάλλον ,τι θα συμβεί αν καταργηθεί η σεξεργασια;Δεν είναι ξέπλυμα βιαστων αυτό που θα πω ,είναι η αλήθεια:Ξέρεις που θα φτάσει το ήδη υψηλό ποσοστό βιασμών;Ξέρεις τι έχουν να τραβήξουν γυναίκες παντρεμένες από ενδοοικογενειακους πρωκτικους βιασμούς; Εδώ υπάρχουν αυτές οι άγιες κοπέλες,που πραγματικά προσεύχομαι ο Θεός να τις έχει καλά ,και ακόμη μας βιάζουν ,σκέψου να μην υπήρχαν… Υ.Σ:Εσύ που με πήρες από πίσω και σε άλλη σελίδα φεμινιστικού περιεχομένου και μου την είπες υπερασπιζόμενη μια άλλη που εγώ μια χαρά τη βλέπω να σχολιάζει,δείξε θάρρος και γράψε μου εδώ τι θες να μου… Διαβάστε περισσότερα »
Φυσικά και είναι αλήθεια αυτό που λες. Και είναι η σκληρή αλήθεια και μπράβο σου που έχεις τα κότσια να το αναφέρεις ενώ υπάρει ο κίνδυνος να θεωρηθεί πως κάνει ξέπλυμα. Εγω δεν τόλμισα να το κάνω.
Κάτι ανάλογο δεν είπε και ο Γκλέτσος;
Οι βιασμοί δεν έχουν να κάνουν με το sex και την ανάγκη αυτού, είναι επίδειξη δύναμης.
Οπότε ας υπάρχουν οι σεξεργάτριες για να εκτονώνονται αντίστοιχες παθογένειες;
(Δεν είμαι ενάντια της σεξεργασίας με προϋποθέσεις)
Προσπερνώ τον Γκλέτσο.
Αλλά πραγματικά όλα αυτά τα αντικρουόμενα σχόλια …
Δείχνουν ότι δεν θα ανακαλύψουμε τον τροχό .
Ούτε το να έχουμε παρωπίδες βοηθάει.
Τα ναι μεν αλλά …
(ίσως κάποιος ιατρός και μια βιολογική προσέγγιση βοηθούσε )