in

Η Ρένα απαντά: Τι θέλει ο συνάδελφος κι είναι μια ζέστη, μια κρύο;

Εκείνος παντρεμένος, λίγο πάνω από 40 και γενικά συνεσταλμένος τύπος, έβγαλε μαζι μου έναν ας τον πούμε διαφορετικό εαυτό και ήμασταν πολύ κοντά και σε επίπεδο συζήτησης και σε επίπεδο πλάκας και πειραγματων.

Εκείνος παντρεμένος, λίγο πάνω από 40 και γενικά συνεσταλμένος τύπος, έβγαλε μαζι μου έναν ας τον πούμε διαφορετικό εαυτό και ήμασταν πολύ κοντά και σε επίπεδο συζήτησης και σε επίπεδο πλάκας και πειραγματων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

office flirt1 scaled

Τα παιχνίδια μια ζέστη, μια κρύο έχουν μόνο μια σκοπιμότητα.

________________

Η ιστορία της Benita όπως την ξεχώρισα σήμερα.

Ρενα καλησπέρα

Είμαι 26 χρόνων και τους τελευταίους μήνες υπάρχει ένα παιχνίδι- φλερτ στην εταιρία που δουλεύω με έναν συνάδελφο. Εκείνος παντρεμένος, λιγο πανω από 40 και γενικά συνεσταλμένος τύπος, έβγαλε μαζι μου έναν ας τον πούμε διαφορετικό εαυτό και ήμασταν πολύ κοντά και σε επίπεδο συζήτησης και σε επίπεδο πλάκας και πειραγματων. Δεν έχει γινει ποτε κάτι, και ούτε έχουμε μιλήσει ποτε ανοιχτά περί συναισθηματων.

Το τελευταίο δίμηνο ωστόσο, απομακρύνεται συχνά σταματώντας να μου απευθύνει το λόγο η ακόμα και το βλέμμα, για να επιστρέψει λίγες μέρες μετά στα ίδια, μετά από δικές μου προσεγγίσεις για το τι τον πιάνει. Στις οποίες να αναφέρω, δεν παίρνω ξεκάθαρη απάντηση, περισσότερο υπεκφυγές με γέλιο. Έχω αρχίσει και νιώθω αμήχανα πλέον όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και τον πετυχαίνω να με κοιτάει με το που γυρίσω πλάτη η απομακρυνθώ. Δε μπορώ να εξηγήσω λογικά τη συμπεριφορά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Benita

________________

Ας οργανώσουμε τη συζήτηση.

Αγαπητή φίλη γειά σου. Εσύ είσαι νέα στο παιχνίδι αλλά εκείνος μεγάλος. Είναι 40, παντρεμένος, πιθανότατα βαριέται, με στρωμένη δουλειά, ώστε να μπορεί να “σαχλαμαρίσει” και λίγο αν και συνεσταλμένος τύπος. Τόσες ώρες στα γραφεία κλεισμένοι, οι άνθρωποι σκαρφίζονται τέτοια παιχνίδια να περνά ο χρόνος πιο ευχάριστα.

Το πιθανότερο είναι να περνά κρίση μέσης ηλικίας, να σκέφτεται τι κάνω, ποιός είμαι, πού πάω και τι ώρα βγαίνουν τα μεζεδάκια, κι εσύ έτυχες στο δρόμο του. (Διάβασε αυτή την ερώτηση με αντιστροφή φύλων).

Το ζήτημα δεν είναι εκείνος, όμως. Δεν έστειλε εκείνος ερώτηση. Το ζήτημα είσαι εσύ. Τι ρισκάρεις; Τι όφελος εκτιμάς να έχεις για την εξέλιξή σου ως προσωπικότητα; Ποιά ανάγκη ικανοποιεί αυτό το φλερτ;

Σκέψου τα όλα αυτά και αποφάσισε με κρύο κεφάλι. Μιας και τίποτα ουσιαστικά δεν έχει γίνει, ούτε ειπωθεί, μάλλον δεν θα χρειαστεί και να πάρεις κάποια μεγάλη απόφαση.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Irian Jaya
Irian Jaya
3 χρόνια πριν

Τι λες να θέλει; Να σε φέρει με το κρύο -ζεστη σε κατάσταση βέλτιστης θερμοκρασίας, ώστε να ψηθείς.
Τώρα τι θα θέλει σε κάνει ψημένη, δεν ξέρουμε. Μπορεί να θέλει σε φάει μια φορά ή περισσότερες, μπορεί να θέλει μόνο να δει αν περνάει ακόμα η μπογιά του. Αυτά.
Εσύ τι θες;

Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Irian Jaya

😂 τέλειο

Mariw
Mariw
3 χρόνια πριν

Καλησπέρα ομάδα ☺️
Μα πως γίνεται οι εμπειρίες και τα βιωματα να ανακυκλωνονται από άνθρωπο σε άνθρωπο..; μου θύμισες εμένα λίγα χρόνια πριν. Ακριβώς ίδια ιστορία, δεν είχαμε ποτέ σχέση – ενώ ηθελα- εξαιτίας του αλλοπρόσαλλου χαρακτηρα του. Για να μην κουράζω με τις αφηγήσεις, μετά από 4 χρόνια που παίζαμε την γάτα και το ποντίκι, μια μέρα έκοψε και την καλημέρα ακόμη. Έκανε πως δεν με έβλεπε καν. Μετά από μέρες μαθεύτηκε στον κοινό κύκλο, πως παντρευτηκε.

Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
3 χρόνια πριν

Ειναι παντρεμενος επομένως γιατι το συζητάμε; Μπορει να μαζευεται γιατί καταλαβε οτι τσιμπηθηκε μαζι σου και ειναι παντρεμένος, μπορει να ναι απιστος και να παιζει παιχνιδια. Εν τελει γιατι να σε αφορα; Εχει οικογένεια

Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
3 χρόνια πριν

Τελεια ιδεα