Γεια σε όλες! Απ’ το γραφείο σας διαβάζω, στην πολλοστή ημέρα της ζωής μου που πέρασε ο συνάδελφος από δίπλα μου – πάνω μου για να μυρίσει το άρωμά μου. Είναι τόσο creepy όσο το περιγράφω και ενώ έχω ζητήσει να μην κάνει τέτοια σχόλια, εκείνος τον χαβά του.
Μάλιστα, όταν για ακόμα μία φορά εξήγησα σε όσο το δυνατόν πιο ήπιο τόνο, ότι δεν μου αρέσουν τα σχόλια του κάθε τρεις και μία για το θέμα, μου απάντησε: “Να αλλάξεις άρωμα, γιατί αναστατωνόμαστε!”.
Δεν σε αναστατώνω εγώ, βλαμμένε. Αναστατώνεσαι γιατί δεν έχεις μάθει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε άλλον κόσμο, με γυναίκες, χωρίς να συγκρατείς τον ούγκανο μέσα σου.
Δεν το είπα, αλλά στο τσακ είμαι να του την ανάψω και το ακόμα πιο απογοητευτικό είναι ότι υπάρχουν και γυναίκες στη δουλειά που θεωρούν όλη αυτή τη γλίτσα κομπλιμάν και μου τη λένε τύπου “πώς κάνει έτσι; Για καλό το λέει. Εντάξει ένα κομπλιμέντο έκανε ο άνθρωπος”.
Όταν σε μία από τις συναδέλφους απάντησα “ναι ναι ξερω δεν θα μου κάνει κακό, να με μυρίσει θέλει” παρεξηγήθηκε (!), μου είπε ότι είμαι υπερβολική και ότι άλλες θα έκαναν κρα για να τους δείξουν λίγο ενδιαφέρον. Παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω πού ζούμε και γιατί υπάρχουν ακόμα τέτοια μυαλά που δεν καταλαβαίνουν ότι να πηγαίνεις και να μυρίζεις τον αέρα γύρω από τη συνάδελφο, επιδεικτικά και λέγοντας σιχαμάρες είναι παρενόχληση στον εργασιακό χώρο που να πάρει ο διάολος!
ΑΠΟ ΤΗΝ – Κατερίνα
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Γαμάτη συμβουλή!