Αγαπημένη μου παρέα των βραδιών και της μίνι θλιψούλας που βιώνω με την κοιλιά στο στόμα, γεια σου!
Διάβαζα και την ιστορία της κοπέλας με τον θηλασμό και μου ανέβαινε η πίεση και η αλήθεια είναι ότι (ακόμη) δεν έχω πολλά να μοιραστώ εκτός από έναν μικρό σεξισμούλη, ζωή να ‘χουμε, που 8 μηνών έγκυος ήρθε και για εμένα ημέρα που τον άκουσα κι αυτόν.
Ραντεβού στο σούπερ μάρκετ με τον σύντροφο που επιστρέφει από τη δουλειά για να ψωνίσουμε. Αυτός δηλαδή, γιατί εγώ χαζεύω μουστάρδες που λέγανε και παλιά καθότι και μία μικρή αποκολλησούλα την είχαμε και γενικώς δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου, οπότε, ναι, το σούπερ μάρκετ είναι η διασκέδασή μου.
Και πέφτουμε πάνω σε φίλους της μητέρας του και γείτονες μας που όσο να πεις τα λογάκια τους τα έχουν πει που δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη (και ΔΕΝ θα παντρευτούμε. ΔΕΝ θέλω!).
Και ακούω εν χορώ το ζευγάρι να μας χαιρετάει και τη σύζυγο να τρέχει με φόρα πάνω στην κοιλιά για να χαϊδέψει και λέει του μπαρμπά – Αριστείδη “ε, κοίτα, κοίτα εδώ!” και της απαντάει εκείνος με αχρείαστο καμάρι: “Μυτερή κοιλιά! Αγόρι! Αχ, ευλογία παιδιά”.
Και καθόμαστε και οι δύο κοκκαλωμένοι πάνω από το καρότσι να απαντάμε σε ερωτήσεις για την υγεία της μαμάς του καλού, για τη δική μου εγκυμοσύνη, να έτσι παιδιά σα να μην είμαι προστά και κάνουμε αμάν να τους ξεφύγουμε και λίγο δεν ξέρουμε αν πρέπει να θυμώσουμε ή να κατουρηθούμε στα γέλια, εγώ το έχω και εύκολο στην κατάσταση μου και… PLOT TWIST: περιμένουμε κορίτσαρο, αλλά τι να τους πεις τώρα.
Και λίγο κλαίω λίγο γελάω ειδικά με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους γιατί όσο κι αν με ενοχλούν όλες αυτές οι μπούρδες, ξέρω ότι τα παλιά μυαλά δεν αλλάζουν. Και ασυναίσθητα, ενώ προσπαθώ να μην το κάνω, την ώρα που λέγανε όλα αυτά για τα αγόρια που είναι ευλογία και δεν θα παιδευτώ γιατί οι άντρες δεν χρειάζονται προσοχή, “βγαίνουν στη ζωή μόνοι τους”, “γεννημένοι προστάτες” και τα σχετικά, εγώ έβαζα τα χέρια πάνω στην κοιλιά αναζητώντας νοερά τα αυτιά της μπέμπάς μου να μην ακούει βλακείες.
Σας αφήνω κόρες που δεν ήσασταν ευλογία για τη μαμά και τον μπαμπά σας και πάω για το 20ό κατούρημα της ημέρας. Να τις αγαπάτε τις κόρες σας, βρε!
ΑΠΟ ΤΗΝ – Φανή, αυτή που δεν ξέχασε ο Μπίλης
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News
Φανή μ’ αρέσεις! Η ώρα η καλή σού εύχομαι, με το καλό να ‘ρθει η κοριτσάρα σου, να σταματήσει το τρελό κατούρημα και οι ορμόνες να αρχίσουν σιγά σιγά να επανέρχονται στη θέση τους!
Φανή μου αρέσει που το αντιμετωπίζεις με χιούμορ, καλό είναι αυτό γιατί θα ακούσεις άλλα τόσα όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι σου. Οχι μόνο από μεγαλύτερους αλλά κι από συνομηλικούς σου