Έχω βγει Σάββατο βράδυ για ποτό και ένα από τα αναπάντεχα της εξόδου μετά την καραντίνα είναι ότι, επειδή δεν υπάρχει μουσική, ακούγονται σχεδόν όλες οι συζητήσεις από τα διπλανά τραπέζια.
Στο δίπλα τραπέζι λοιπόν κάθεται παρέα αντρών που συζητάνε τα γκομενικά τους. Ο ένας λέει ότι η κοπέλα που γουστάρει δεν απαντάει στα μηνύματα και δεν ξέρει που είναι και ο μάγκας φίλος του απαντάει σοβαρά και χωρίς καθόλου ειρωνεία: “Αφού όλες οι γυναίκες π@τ@ν@ς είναι. Της αξίζει μόνο να την φτύσεις για να κολλήσει και αν δεν, παράτα την και πήγαινε στην επόμενη. Όχι ότι έχεις ελπίδα, κι αυτή τέτοια θα είναι”.
Ο άλλος κουνούσε το κεφάλι συμφωνώντας με πίκρα.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Εκτός τη μάνα του κ την αδερφή του δεν διευκρίνισε κ έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις
😂😂😂😂😂
σωστοοοοοςςςςς
Μπα και η αδερφή αν δεν είναι “κορίτσι για σπίτι” π@@να είναι…
Άμα κάνεις αμέσως σεξ είσαι εύκολη, δλδ πουτανα. Άμα δεν θέλεις σεξ, είσαι πουτανα. Όταν ρίχνεις χυλόπιτα είσαι πουτανα. Άμα δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά είσαι ξενέρωτη και κρύα. Μήπως μια λαστιχένια κούκλα θα βόλευε καλύτερα?
Ξεκάθαρα! Γλιτώνουν και από την κρεβατομουρμούρα από την οποία αιώνες ολόκληρους τυραννιούνται οι δύσμοιροι 🙈🙉
Ενώ αυτοί όταν δεν μας απαντάνε, γιατί πολύ απλά μπορούν και έτσι γουστάρουν, είναι μάγκες!… Λες και νομίζουν ότι έχουν μόνο αυτοί το προνόμιο να μην απαντάνε, μόνο αυτοί να κάνουν ghosting, μόνο αυτοί να βγαίνουν με άλλες παράλληλα, μόνο αυτοί να κερατώνουν, μόνο αυτοί να το παίζουν μοιραίοι γκόμενοι και ιστορία. Τους έχουν μάθει (η κοινωνία και οι γονείς τους) ότι οι γκόμενες πρέπει να τρέχουν από πίσω τους, να είναι διαθέσιμες 24h/24, όταν τις φτύνουν αυτές πρέπει να κολλάνε για μην χάσουν τα τρομερά κελεπούρια… Πραγματικά έχω σιχαθεί τους τιποτένιους γκόμενους που κυκλοφορούν εκεί έξω και κυρίως στην… Διαβάστε περισσότερα »
Αυτό το “φτύστην να κολλήσει” νομίζω ταιριάζει μόνο στο γκρουπάκι αναμνήσεις από τα 80-90s που έχει πέραση στο fb τον τελευταίο καιρό….. μου το έκανε πριν χρόνια υποψήφιος γκόμενος, εγώ απλά είπα thank you, next! και μετά δεν ήξερε πώς να το συμμαζέψει…. απορώ τι κάφρος θα ήταν ο τύπος που είδες και με ποιες βγαίνει….
Annie
Πάντα ειχα απορία πώς εφαρμόζουν το συγκεκριμένο ”τρικ”. Δηλαδή τι; Απλά δεν απαντάς στα μηνύματα; Το παιζεις ιστορία στις συζητήσεις σας;
Αυτό το ”τρικ” μου το είχε εφαρμόσει ένας τραγικός τύπος που κάποτε είχα την ατυχία να βγω. Αφού είχαμε βγει κανα δυο φορές , όταν κάναμε σεξ, αυτός εξαφανιζόλ. Μετά από μέρες, του στέλνω και μου απαντάει ” Θα δούμε”. Δεν βγήκαμε ούτε μου έστειλε τίποτα. Μου στέλνει όμως μετά από μια εβδομάδα για να βγούμε. Ε εγώ τα είχα πάρει στο κρανίο με αυτό το στυλάκι, τύπου όταν θέλω εγώ θα βγούμε ή την φτύνω μια εβδομάδα, την αφήνω σε αναμμένα κάρβουνα και μετά τσουπ εμφανίζομαι πάλι. Είχα ξενερώσει τόσο πολύ! Για την ιστορία, ο τύπος με είχε καψουρευτεί,… Διαβάστε περισσότερα »
Becoming Jane
Αυτά είναι 😁😁😁μια χαρά ξηγηθηκες… τί μάστιγα κι αυτή οι σχισοφρενεις…. μόλις σε έχασε δηλαδή κατάλαβε ότι σε γουστάρει. Ο,τι ναι ναι…. τζάμπα μυαλά.
Απίθανη, φανταστική η προσέγγιση σου ❤️
Και γιατί δεν τα φτιάχνουν μεταξύ τους;
Ξυδάκι.
Σοφά λόγια μεγάλων ανδρών (μ.χ.)
Ωραίες σχέσεις θα κάνουν!