Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 39 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #98835

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Η κόρη μου είναι 10. Μένεις Αθήνα;;;

    #81244

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Καλημέρα. Εγώ έχω αφαιρέσει 2 φορές πολύποδα στον τράχηλο. Ωστόσο, και εγκυμοσύνη μια χαρά είχα και όλα καλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ιδιαίτερου άγχους. Συνήθως χρειάζεται παρακολούθηση για κάποιο διάστημα κι αναλόγως το μέγεθος, το σημείο, αν μεγαλώνει κλπ ή αν βιάζεσαι για εγκυμοσύνη ο γιατρός θα σου πει πότε κι αν πρέπει να αφαιρεθεί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

    #77153

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Δεν με μπέρδεψε ο κορέκτορας, νομίζω. Λες ότι του λες μπλα, μπλα, λέει οκ και μετά καυγάς. Και ξανά. Άρα εκπλήσσεσαι που “συμφωνεί” στα λόγια και μετά καυγαδίζει, σωστά; Σαν να μην συνάδουν τα λόγια του με τις πράξεις του. Εγώ αυτό λέω λοιπόν, ότι συμφωνούν, γιατί “λέει” ναι αλλά εννοεί όχι, ελπίζοντας πως θα σου περάσει. Εικασίες κάνω, ενδεχομένως.

    #76960

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Γβρμ δείχνεις έκπληκτη που δεν σε “κατανοεί” αλλά εγώ νομίζω ότι είναι σαν παιδί δηλ δεν “ακούει” αυτά που λες αλλά “, βλέπει” αυτό που δείχνεις… και για αυτόν απλά είσαι ακόμα εκεί.

    #76886

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Μην αγχώνεσαι Γβρμ, έχω τα δικά μου να με κουράζουν , εσύ μου είσαι στιγμές χαλάρωσης χιχιχι 😉 Κι εμείς πάνω κάτω μένουμε, δεν είναι εύκολο. Και κάτι “επίκαιρο” για να γελάσουμε… μπορείτε να ζωγραφίσετε γραμμή όπως στο γνωστό μας σίριαλ 😉 :-p

    #76619

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Voice, οι αιτήσεις πράγματι Μάη – Ιούνη, ωστόσο, νομίζω υπάρχουν άνθρωποι, πχ στρατιωτικοί, που μετακομίζουν μέσα στη χρονιά, κάποια πρόβλεψη θα υπάρχει. Κι αν δεν υπάρχει, να απευθυνθείς στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου που μένεις, μαζί με ένα αποδεικτικό (πχ λογαριασμό ΔΕΚΟ) και θεωρώ ότι θα βρεις κατανόηση (εγώ στην αντίστοιχη περίπτωση είχα βρει) γιατί ήταν έτσι κι αλλιώς μια διαφορετική χρονιά για όλους μας. Το μαιλ μου υπάρχει στο προφίλ μου αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες.

    Γβρμ, νομίζω το έχουμε εξαντλήσει. Από όσο μπορώ να καταλάβω, επειδή έχω υπάρξει εκεί, όταν είσαι πραγματικά έτοιμη, θα δεις τι θα κάνεις. Το ότι θεωρείς δεδομένο ότι κάποιος θα δυστυχήσει αν πάρεις αποφάσεις, δεν θέλω να το σχολιάσω. Αν δεν έχεις ακόμα εικόνα προσωπικής ευτυχία, έχεις δρόμο μπροστά σου. Είναι σημαντικό ότι αναγνωρίζεις ότι χρονοτριβείς. Καλή δύναμη από μένα. Το μαιλ μου είναι διαθέσιμο και για σένα εξίσου.

    #76517

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Ουράνιο Τόξο, θα πρότεινα να περιμένεις το τελευταίο μάθημα, ώστε να μην χρειαστεί να νιώσει κανείς άβολα όσο έχετε επαγγελματική σχέση, συν του ότι έτσι θα υπάρχει χρόνος να εκδηλωθεί κι αυτός, σε περίπτωση που είναι όντως αμοιβαίο. Κατά τα άλλα, να είσαι όσο πιο κοινωνική και χαμογελαστή μπορείς (κι εγώ μέχρι εκεί μπορώ!!)

    #76135

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Γβρμ… γιατί γούρλωσες τα μάτια στο ευτυχισμένη; Δεν το δικαιούσαι; Δεν το αξίζεις; Τι θα περιμένεις, την άλλη ζωή ή τον Μεσσία να έρθει να σε πάρει από το χεράκι και να σου πει “ωωωωω μα πόσο έχεις υποφέρει, έλα πάρε τώρα τους καρπούς σου” …Ο λαός λέει συν Αθηνά… Ίσως ακούγεται σκληρό αλλά αυτό έχω να πω μόνο, με όσα έχεις αναφέρει δηλ όλο αυτό το διάστημα. Και κάτι που μου είπε πολλές φορές η ψυχολόγος ώσπου να το πιστέψω… ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    #76134

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Αγαπητή Voice, θέλω να σου πω πως κι εγώ περίμενα εμφράγματα κλπ γιατί κι εγώ το “καλό παιδί” χώρισα και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα!! Ιδίως από τη μικρή κοινωνία του χωριού μου. Κάτι αλλάζει σιγά σιγά….

    #75132

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Αχ αγαπητή! Ελπίζω να μην διαβάζεται λάθος το σχόλιο μου. Απλά είμαι τρομερά επιφυλακτική με τις “αλλαγές” κλπ, γιατί άκουγα αυτό το “θα αλλάξω” 10 ολόκληρα χρόνια, και μάντεψε, κανείς φυσικά δεν άλλαξε ποτέ. Και δεν υπήρχε λόγος άλλωστε. Αν είναι να πρέπει να προσπαθείς τόσο για κάτι τόσο απλό… άστο καλύτερα. Έτσι νομίζω. Εύχομαι ειλικρινά να είναι όλα αληθινά και να ζήσετε ευτυχισμένοι!! (Γβρμ)

    #75121

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Ποιοι είναι οι δύο ευτυχισμένοι αναρωτιέμαι Γβρμ… Το παιδί που βλέπει μια μαμά να υπομένει, η μαμά που υπομένει ή ο μπαμπάς που “προσπαθει” Ειλικρινά μιλάω.

    #74970

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Ομοιοπαθουσα εδώ, χώρισα το “καλό παιδί” που δεν έπινε, δεν τζογαρε, δεν με εδερνε. Ωστόσο, είχα περισσότερη στήριξη από όσο περίμενα, ειδικά από την μικρή κοινωνία του χωριού μου. Κόπιασε στο thread διαζύγιο, είμαστε όντως πολλές. Σε φιλώ.

    #74784

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Hello! Ομοιοπαθουσα εδώ. Δεν μου την έχουν “πέσει” ποτέ. Ποτέ όμως. Ωστόσο και σχέσεις έκανα, και παντρεύτηκα κάποια στιγμή. Δεν χάνεις τόσα όσα νομίζεις, ούτε είναι όλα τόσο φαντεζι όσο στα περιγράφουν. Κατά τα άλλα, ότι σου είπε η φίλη πιο πάνω. Δεν αναφέρεις αν δεν έχεις κάνει γνωριμία ή σχέση με άλλο τρόπο πχ μέσω κοινής παρέας. Εγώ πάντως έτσι πορεύτηκα στη ζωή, και είμαι σχεδόν 40 😉 μπορείς να είσαι αυτή που κερδίζει σε δεύτερο χρόνο με την προσωπικότητα ♥️

    #73979

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Να το χαλάσεις κι αυτό; Μα τον μεγάλο Μανιτου, τι στην ευχή εννοείς Γβρμ;Θα έχεις υπάρξει η “καλή” μαμά; Η καλή; Πόσες φορές έχουμε πει και διαβάσει εδώ, πόσο λάθος μήνυμα είναι για ένα παιδί η παραμονή των γονέων σε μια λάθος σχέση; Για μένα αυτό ήταν το σημαντικότερο κίνητρο. Ας μην “φάει” και το παιδί τα λεφτά του στον ψυχολόγο. Ας είμαι αυτή που θα σπάσει επιτέλους τον κύκλο που ξεκίνησε η προγιαγιά μου (ως εκεί έφτασαν οι έρευνες μου, έστω) Εύχομαι καλή δύναμη, εδώ είμαστε, μην διστάσεις. Σε φιλώ.

    #73816

    Ηλιοστάλλακτη
    Συμμετέχων

    Γβρμ, σου έγραψα και σε κάποιο σχόλιο, αλλά επειδή δε θυμάμαι κι εγώ που και ποιο είναι, σου γράφω κι εδώ, γιατί δεν ξέρω αν θα το δεις, κι εσύ κι εγώ δηλ… Πόσο σίγουρη είσαι πως έχει αλλάξει; Και είναι ειλικρινής απορία, επειδή κι εγώ been there, done that, δυστυχώς, και χάθηκαν πολλά πολύτιμα χρόνια.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 39 συνολικά)