κουκουρούκου Ενθουσιώδης

Up/Down VoterΧρόνια συμμετοχήςΔημιουργός ΚειμένωνΕθισμένος στα Lenoji
Up/Down VoterΧρόνια συμμετοχήςΔημιουργός ΚειμένωνΕθισμένος στα Lenoji
τελευταία ενέργεια πριν από 1 εβδομάδα

Απαντήσεις forum που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #73000

  κουκουρούκου
  Συμμετέχων

  Γεια σας! Εδώ Ροττερνταμ αλλά ενδιαφερομαι για να γνωρίσω αμπαχολικς στην Ολλανδία γενικότερα!

  #56510

  κουκουρούκου
  Συμμετέχων

  Για φοιτητές υπάρχει και το kamernet site, που έχει ιδιαίτερα καλές τιμές αλλά δυστυχώς μεγάλη λίστα αναμονής. Επίσης λόγω τιμών Άμστερνταμ, θα πρότεινα και άλλες περιοχές, πχ Αμστελβειν. Η Ολλανδία είναι αρκετά μικρή χώρα, οπότε ακόμη και Ροττερνταμ να μείνει, σε 45 λεπτά μπορεί να είναι κέντρο Άμστερνταμ με το τρενο.

  #56511

  κουκουρούκου
  Συμμετέχων

  Να έχεις πάντα μαζί σου διευθύνσεις γραμμένες με κινεζικούς χαρακτήρες για τις μετακινήσεις σου, ώστε να μπορείς να ζητήσεις βοήθεια/να το δείξεις σε ταξι αν χρειαστεί. Είναι αρκετά διαφορετικα τα πράγματα από Ελλαδα και Ευρώπη, σίγουρα θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου. Καλή δύναμη!

  #56513

  κουκουρούκου
  Συμμετέχων

  Είχαμε υπόνοιες για άνοια με τη δική μου γιαγιά ένα χρόνο πριν, αλλα ποτέ δεν διαγνώστηκε επισημα. Δυστυχώς λόγω διαφόρων συνθηκών, καθώς και άλλων προβλημάτων υγείας της, αναγκαστηκαμε να καταφυγουμε στη λύση του οίκου ευγηρίας. Ήταν πάρα πολύ επίπονη διαδικασία και ακόμα με πονάει το ποσό δεν ήθελε να πάει εκει. Δυστυχώς δεν νομίζω πως έλαβε εκεί την περιποίηση που χρειαζόταν, παρά το μεγάλο ποσό που πλήρωνε (όλη της η σύνταξη συν έξτρα έξοδα των δικών μου για γιατρούς κλπ). Μετά από μερικούς μήνες κόλλησε κάποια ίωση και δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει. Στην περίπτωση μας, το γηροκομείο ήταν δυστυχώς μονόδρομος. Αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα συμβουλευα να πάρεις αρκετό χρόνο να βρεις το σωστό μέρος και να ερευνήσεις ακριβώς τις παροχες και τις συνθήκες. Καλή δύναμη και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)