Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #69059

    El cachorro
    Συμμετέχων

    @Buck εμφανείς λεκέδες; Με έστειλες!

    Εμένα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μου είχε δώσει της μάνας του και έπρεπε να το δω και ως εξέχουσα τιμή που είμαι άξια να φορέσω κάτι δικό της. Τα επέστρεψα όταν τον χώρισα.

    Αλλά τώρα με τα εσώρουχα δεν ξέρω, κάπως κομπλάρω.

    #63237

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Ρε κορίτσα τι φαση, πόσο παραλογισμό έχουμε ανεχτει; Κι εγώ πόσο σανό έχω μασήσει που ο, τι και να έκανα το ήξερε η μάνα του γιατί “πηγαίνουν και της τα λενε”, “αυτή δε θέλει καθόλου το κουτσομπολιό, αλλά τι να κάνει αφού πηγαίνουν και της τα λενε”. Και δεν στάθηκα μια στιγμή να πω κάτσε ρε φίλε ότι τι δηλαδή, τη δένουν τη μάνα σου κάθε τόσο σε μια καρέκλα να μην μπορεί να φύγει και τη βομβαρδίζουν με κουτσομπολιά για μενα; Που έκανα καινούργιο τατουάζ και σε δύο μέρες το ήξερε η μάνα του γιατί “πήγαν και της το ειπαν”. Που τον φαντάζομαι τώρα να παίρνει τηλ τη μάνα του και να της λέει η Саchorro έκανε καινούργιο τατουάζ και λέω ρε Χριστέ πόσο πιο ντεκαυλέ!

    #63238

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Να μην πω που ήταν και καρασεξιστης και μισογύνης. Που με ακολουθούσε ένα βράδυ ένα αυτοκίνητο και τον πήρα τηλ να μιλάμε μέχρι να φτάσω σπίτι και αφού έφτασα πλέον safe μου λέει “αμάν βρε παιδί μου κι εσύ, τι φόραγες;”. Κι εγώ το βόδι το πήρα και για κομπλιμέντο.

    #60945

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Στον αντίποδα όλων αυτών θα ήθελα να αναφερθώ και στον τωρινό μου σύντροφο και να δώσω τα credits στη μαμά του κι ας μην το διαβάσει ποτέ αυτό.

    Στην αρχή της συγκατοίκησης μας, μας επισκέφθηκαν οι γονείς του για μια εβδομάδα. Οι γονείς του μένουν σε άλλη χώρα από αυτή που ζούμε εμείς. Κάποια στιγμή πηγαίνοντας στην κουζίνα βλέπω τον δικό μου να πλένει τα πιάτα και η μαμά του ήταν ακουμπισμένη στον πάγκο δίπλα του, έπαιζε με τα μαλλιά της και του μιλούσε. Στο πρώτο δευτερόλεπτο έπαθα ένα σοκ. Ομολογουμένως δεν είχα ξαναδεί αυτήν την εικόνα real time. Όσο κι αν είμαι υπέρ της ισότητας, ήταν κάτι τελείως ανοίκειο. Ο γιος δηλαδή να πλένει τα πιάτα και η μαμά να είναι αραχτή.

    Στο επόμενο δευτερόλεπτο συνήλθα και αμέσως ένιωσα μια κάποια ευγνωμοσύνη γι’ αυτή τη γυναίκα που μόλις είχα γνωρίσει. Ε, και μια κάποια λαχτάρα για τον δικό μου 😉

    Επίσης, σας ευχαριστώ πολύ όλες για την ανταπόκριση και το μοίρασμα των εμπειριών σας μέχρι στιγμής. Περιμένω να διαβάσω κι άλλα από εσάς ή όποια άλλη έχει κάτι να μοιραστεί.

    #60927

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Μωρέ zero gravity, κάτι το φτύσιμο, κάτι τα μικρόβια των παιδιώνε, κάτι το “αρρωστιάρα” κάπου άρχισα να στεναχωριέμαι. Πού τον βρήκες αυτον; Αααααχ

    Εμένα πάλι μου έλεγε για το πόσο άμαθη είναι η μαμά του στα σεξουαλικά. Σχεδόν αποκλείεται να είχε κάνει ποτέ της σεξ.

    Μάλιστα, λεει, όταν αυτός έκανε πρώτη φορά σεξ στα 17, το είπε στη μαμά κι αυτή του θύμωσε. Δεν του μιλούσε για μέρες.

    Εγώ γενικά ένιωθα ότι βρισκόμουν υπό μια συνεχόμενη εξέταση, όπου έπρεπε πάντα να αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλή γι’ αυτόν. Σχεδόν μου έκανε και χάρη που ήταν μαζί μου. Η σχολή δε, επειδή ήμασταν και φοιτηταί, μεγάλη υπόθεση. Παιδαγωγικό εγώ, ιατρική αυτός. Ευκαιρία δεν χάναμε να επισημάνουμε πόσο πιο δύσκολη είναι η δική του σχολή και πόσο πιο σημαντική η δική του εξεταστική και όλα τα δικά του ήταν πιο σημαντικά. Έτσι του είχε μάθει η μαμά (και ο μπαμπάς, αλλά καταλαβαίνετε).

    #60227

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Κοιτα zero gravity, μετά από αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να σε ξεπεράσω. Αισθάνομαι πως ό,τι κι αν πω θα είναι λίγο. Θα προσπαθήσω όμως.

    Που λες αυτός μια φορά έπαθε βαρύ διαστρεμα στο πόδι. Εγώ ήθελα να τον βοηθήσω και να τον φροντίσω. Καθώς ήταν σχετικά ανήμπορος, του καθάρισα το σπίτι την πρώτη μέρα για να μην έχει να ανησυχεί γι’ αυτό και τον βοήθησα να κάνει μπάνιο.

    Την επόμενη μέρα ήρθε η μαμα από το χωριό για να μείνει μαζί του όσο χρειαστεί. Έμεινε πάνω κάτω μια εβδομάδα. Ε, μία εβδομάδα δεν τον είδα. Είχα απαγορευτικό. “Η μαμα” λέει “ντρέπεται να είσαι κι εσύ εδώ, δεν νιώθει άνετα. Είπε μπορείς να έρθεις για λίγο όταν θα πάει στην εκκλησία”.

    Σαν αγκάθι το είχα αυτό μέχρι να χωρίσουμε.

    Η μαμα πλέον όπως έμαθα λέει στο χωριό “μεγάλος έρωτας, κρίμα που χαλασε”!

    #59828

    El cachorro
    Συμμετέχων

    Ενδεικτικά να σας αναφέρω τα εξής:

    Μια μέρα έγινε σεισμός στην πόλη που σπουδαζαμε. Κουνηθήκαμε λίγο, αλλά μη φανταστείτε και τίποτα το τρομερό. Η μάνα του τον πήρε αμέσως τηλ και του είπε να σηκωθεί να πάρει λεωφορείο για να γυρίσει στο πατρικό. Και αυτός ένα απόγευμα ολόκληρο το σκεφτόταν στα σοβαρά! Ε, μέχρι που του είπα κάτσε καλά άνθρωπε μου που θα κάνεις 5 ώρες πήγαινε και 5 έλα με το λεωφορείο επειδή έγινε ψιλοσεισμός.

    Ένα άλλο ήταν ότι τον έβρισκα πολύ σέξι όταν ξυριζε το κεφάλι του και το ήξερε ότι μου αρέσει. Έλα όμως που για τη μανούλα αυτό ήταν φοβερή αλητεία και, αν μη τι άλλο, γόνος επιφανούς οικογενείας του χωριού δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί σαν αλήτης. Λίγο που είχαν κι ένα γάμο να πάνε στα κοντά, αυτό ήταν δεν τον άφησε να το ξαναξυρίσει. Αυτός να μου τα λέει εντωμεταξύ και να γελάει μαζί με ένα ύφος περίεργης και -πλέον- αξιολύπητης χαζοπερηφάνειας. Εγώ άλλο βόδι φυσικά.

    Ασ’ το καλό τα θυμήθηκα και γελάω μόνη μου!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)