Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #69570

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    κι εγω πολυ θα ηθελα να μαθω!

    #47452

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Su Li-zhen Και αυτό είναι το πιο σημαντικό! <3

    #47405

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    @Su Li-zhen Μάλιστα. Τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Λυπάμαι που το περάσατε όλο αυτό , πάλι καλά που έχετε μία καλή σχέση πια με την πρώην. Γενικά κανένας δεν πρέπει να καταπιέζεται και αυτό που μου έγραψες ότι σου είχε πει είναι ακριβώς αυτό που σου είπα ότι σκοπεύω κι εγώ να κάνω… Αυτό κάπως μου χτύπησε μέσα μου. Εύχομαι να βρω τη λύση που χρειάζομαι σύντομα. Γιατί έτσι όπως τα λέμε και με πολλά διαφορετικά ερεθίσματα που δέχομαι όλο και το σκέφτομαι με διαφορετικούς τρόπους. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου. Το εκτιμώ πάρα πολύ.

    #47409

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    @Wolfcry Ναι καπως έτσι πιστεύω κι εγώ. Κοίτα την ερώτηση την έγραψα γιατί τρώω σκαλώματα με τύπους μετά τους έξι μήνες σχέσης. Τώρα είμαστε στα τρία χρόνια σχέσης και είμαι βράχος αλλά όταν έγραψα το θέμα συζήτησης ήμουν σε μία κατάσταση που τα όνειρά μου είχαν πάρει φωτιά. Ό,τι απέφευγα τη μέρα με βασάνιζε τη νύχτα. Μετά άρχισα να φλερτάρω στο μετρό, στο λεωφορείο αλλά αθώα πράγματα έτσι να παίξω λίγο να ξελαμπικάρω. Αλλά δεν μου άρεσε που το είχα τόσο πολύ ανάγκη. Που ήθελα να αρπάξω όλες τις ευκαιρίες που μου εμφανίζονταν. Γιατί το ήθελα πραγματικά. Τέλος πάντων. Πάλι καλά που υπάρχει και το α,μπα και μας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούμε ελεύθερα. Να σου πω κι εσένα ένα ευχαριστώ που μοιράστηκες τις δικές σου εμπειρίες και σκέψεις και να προσκαλέσω όποια/ον άλλη/ον ενδιαφέρει το θέμα , έχει ζήσει ή ζει παρόμοιες καταστάσεις να μας πει την άποψή της/του.

    #47323

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Su Li-zhen με αυτό που λες δείχνει ότι παράκαμψες την επιλογή της να είναι μαζί σου και ας μην είναι πολυγαμική η σχέση σας. Για εμένα δεν είναι καλό να αποφασίζουμε για τους άλλους. Ο σύντροφός μου μέχρι στιγμής σέβεται την επιλογή μου να είμαι στη μονογαμική αυτή σχέση. Και εάν εγώ δεν μπορέσω ή αρχίσω να ξεσπάω ή να έχω κακή συμπεριφορά επειδή καταπιέζομαι θα φανεί και ότι ήρθε το τέλος της σχέσης. Μέχρι τώρα τα πάω καλά. Υπάρχουν οι στιγμές που είπα και πιο πριν που νιώθω τη δυσκολία. Τώρα όπως είπαμε θα δείξει και αν ξεπεραστούν τα όριά μου θα είμαι ειλικρινής και με εκείνον και με τον εαυτό μου για να σταματήσει η σχέση.

    #47325

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Χαχαχαχαχα χαίρομαι που εντυπωσιάστηκες. Γενικά ώρες ώρες σκέφτομαι τι στο καλό μου συμβαίνει χαχαχαχα. Ναι έχεις δίκιο θα συνδυαζόταν τέλεια με το pegging. Κοίτα δεν έχω έναν. Γενικά όταν βλεπω κάποιον και με εντυπωσιάζει πάρα πολύ κατευθέιαν ξεπετάγεται αυτό το σεναριάκι που έχω δημιουργήσει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο αν και άλλη μία φαντασίωση μου είναι να τον χάνω τελείως που αυτό ακόμα δεν το έχω κάνει γιατί δεν νιώθω τόσο έτοιμη να αφεθώ. Α επίσης έψαξα την Amazon position και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θα τη δοκιμάσω να ξέρεις.

    #47296

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Αγαπητε @Wolfcry. Λοιπόν, ο σύντροφός μου προς έκπληξή μου δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι τον απασχολεί αυτό που συζητήσαμε γιατί μου έχει εμπιστοσύνη από όσο λέει και δείχνει. Όταν λέω εμπιστοσύνη εννοώ πως δε πιστεύει ότι θα τον απατήσω επειδή του το ξεκαθάρισα. Καταλαβαίνει ότι τον θέλω και οραματίζομαι το μέλλον μαζί του και πιστεύει πως θα τα καταφέρω να κάνω πίσω. Για αυτό και δεν έχει ξανα ασχοληθεί ούτε τον βασανίζει ότι εγώ είμαι διαφορετική από εκείνον σε αυτό το θέμα. Δεν έχω βρεθέι ξανά σε θέση να συζητήσω κάτι τέτοιο γιατί είχα άλλη μία μεγάλη σχέση όταν ήμουν μικρότερη και δεν ήξερα τι μου συμβαίνει τότε αλλάαα χώρισα γιατί ήθελα να κάνω σεξ και με άλλους. έχω συζητήσει και για το Pegging με τον σύντροφό μου αλλά και εκεί η αντίδραση ήταν αρνητική και γενικά δεν θέλει με τίποτα ούτε να το σκέφτεται αυτό επειδή αισθάνεται άβολα και μόνο με τη σκέψη. Είναι γενικά ένας άνθρωπος με πολύ λιγότερες εμπειρίες από εμένα και εγώ είμαι ένας άνθρωπος από ότι μου έχει πει που τον απελευθερώνει σιγά σιγά από πολλά ταμπου που έχει στο θέμα ”σεξ”.

    #47297

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Είναι που λες αγαπητέ μου @Wolfcry μία φαντασίωση που έχω πάρα πολύ συχνά τελευταία. Νομίζω έχει σχέση με το γεγονός ότι έχω σοβαρή σχέση όπως ήδη ξέρεις και δεν θα ήθελα να εκτεθώ (θα καταλάβεις παρακάτω) Θέλω να στείλω ένα ανώνυμο γράμμα με μία μάσκα (όπως είναι του ύπνου) και να πω στον επιλαχόντα να είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος συγκεκριμένη ώρα και να φοράει τη μάσκα για να μην βλέπει. Να τον καθοδηγήσω εκεί που θέλω και να έχουμε μία φοβερή σεξουαλική εμπειρία αλλά χωρίς να με δει ποτέ.

    #47238

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    @Su Li-zhen Εθελοτυφλώ; Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει και αν τελικά θα μας βγει αλλά πιστεύεις οτι δεν αξίζει να το αφήσω να κυλήσει και αν δεν βγει εν τέλει να λήξει αυτή η σχέση; Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζεται κοινή κοσμοθεωρία μία σχέση αλλά δεν ξέρω εαν πρέπει να περιμένω να βρω το τέλειο τέλειο ταίριασμα γιατί μου φαίνεται ουτοπικό.Εσένα για ποιό λόγο τελείωσε η σχέση σου με την πολυγαμική σου σύντροφο; Εκείνη δεν άντεξε να είναι σε μονογαμική σχέση;

    #47173

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    @Wolfcry Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να κάνω την ίδια κουβέντα. Βέβαια μου έχει πει όταν αναφέρθηκα ίσως σε μία συνέυρεση μας με τρίτο άνθρωπο πως δεν θα είχε πρόβλημα αν ήταν με μία γυναίκα αλλά με άντρα έχει πρόβλημα. Οπότε έφυγε και αυτό άδοξα από το τραπέζι των συζητήσεων. Έχω δεχτεί πια πως για να διατηρήσω αυτήν την όμορφη σχέση πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου και να χαλαρώσω χωρίς να πιέζομαι (είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές). Όταν του είπα για πρώτη φορά να συνευρισκόμαστε με άλλους ανθρώπους (με προφυλάξεις πάντα) μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να το αντέξει, πως θα το σκέφτεται συνέχεια και θα τον στοιχειώνει το γεγονός ότι με άγγιξε άλλος άνθρωπος όσο είμαστε μαζί. Επίσης πως εάν θέλω να είμαι πολυγαμική να βρω έναν άλλον που θα συμφωνεί με αυτό γιατί αυτός ποτέ δεν θα το δεχτεί. Έχω σκεφτεί να τον απατήσω πολλές φορές αλλά δεν μπορώ. Όπως κι εσύ θα αισθάνομαι άσχημα και κάποια στιγμή θα του το πω. Επίσης έχω σκεφτεί να χωρίσω. Ξέρω όμως ότι θα είναι μεγάλο λάθος , το αισθάνομαι ότι είναι λάθος. Οπότε τώρα είμαι σε ένα σημείο που απολαμβάνω τη σχέση και όλα όσα μου προσφέρει και προσπαθώ να συγκρατώ την πολυγαμική μου φύση.

    #47174

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Επίσης θα τονίσω έτσι με ξεχωριστή απάντηση στον φίλο μας:

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    #47177

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    1. (Ανεκπλήρωτη) είναι το pegging. Με ιντριγκάρει πάααραα πολύ να βρεθώ στον ενεργητικό ρόλο και να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου διαφορετικά.
    2. (Ανεκπλήρωτη) είναι το threesome με 2 άντρες 1 γυναίκα αλλά και το αντίστροφο.
    3. (Ανεκπλήρωτη) είναι η ανταλλαγή συντρόφων.
    4. (Εκπληρωμένη) είναι το role playing. Από cheerleader μέχρι καλόγρια.

    Ε και γενικά υπάρχουν πάντα οι φαντασιώσεις με άντρες και γυναίκες που με εξιτάρουν και θέλω να ”γνωρίσω καλύτερα” χαχαχαχαχα

    #43121

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Ανοίγεις το Youtube, πατάς στην αναζήτηση System Of A Down-Lonely Day, το ακούς όσες φορές χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις αυτό που αισθάνεσαι. Όταν και αν ξανασυμβεί επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.

    #43122

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Δεν μένεις σπίτι τους. Αλλιώς βάζεις κουζινάκι, τουαλέτα , ψυγείο και πλυντήριο στο δωμάτιό σου. Με λίγα λόγια φτιάχνεις ένα δικό σου σπίτι στο ήδη υπάρχον. Άντε κάτι ακόμα που ήρθε στο μυαλό μου. Ζητάς τις ώρες που μπορείς να χρησιμοποιείς τις συσκευές που σε βοηθούν στην καθημερινότητά σου και είναι κοινόχρηστες, ώστε να μπορείς να κανονίσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου σύμφωνα με αυτές τις ώρες.

    #42285

    thermoSIFOUNAS
    Συμμετέχων

    Donna γειά σου! Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι είμαι πολυγαμική γιατί θέλω αρχικά να κάνω σεξ και με άλλους άσχετα αν κάνω συχνά με το σύντροφό μου επίσης δεν έχω πρόβλημα κατόπιν συνενόησης ο σύντροφός μου να θέλει να συνευρίσκεται με άλλες γυναίκες. Θα μπορούσα να λειτουργήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες άνετα και χωρίς ζήλεια εφόσον είναι σεξουαλικό το ζήτημα. Επίσης είμαι από τους ανθρώπους που δεν βλέπει συναισθηματικά το σεξ με όποιον το κάνει το θεωρώ και καθαρά σωματική ανάγκη και ότι χημεία σεξουαλική μπορεί να υπάρξει με πολλούς ανθρώπους όχι μόνο με το σύντροφό μου αλλά και ότι ο σύντροφός μου είναι αυτός με τον οποίο έχω επιλέξει να πορευτώ στη ζωή, να δεθώ συναισθηματικά και όχι άλλος . Όμως, εφόσον εκείνος δεν είναι έτσι έχω επιλέξει τη μονογαμική σχέση επειδή ξέρω ότι θα χωρίσουμε εάν πάω με άλλον και να τον απατήσω δεν παίζει καθώς θέλω να έχουμε μία ειλικρινή σχέση. Σε αυτή μου την επιλογή όμως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι υπάρχουν στιγμές και ιδιαίτερα άνθρωποι που θα ήθελα να γευτώ και μπορεί να σκεφτομαι για μερικές μέρες αλλά με σκέψη και συγκράτηση το ξεπερνάω πια. Για το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)