Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 46 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #80104

    TER
    Συμμετέχων

    Το πόσο χάρηκα διαβάζοντας @maridoula το κείμενό σου δεν περιγράφεται!
    Κρατάω το «Αυτό όμως με εξόργισε ακόμα περισσότερο, σήμαινε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ανίκανος για αγάπη, απλά συμπεριφερόταν σαν δυνάστης επειδή απλά μπορούσε.».
    Το «άνδρας-ομόλογο» μπαίνει και στις 10 αστειότερες αμποατάκες!

    #79167

    TER
    Συμμετέχων

    ΣουηδέζαΝΟΤ, αν δεν αναζητήσει βοήθεια ψυχολόγου/ψυχιάτρου, νομίζω δεν είναι σωστό για σένα να σκέφτεσαι επανασύνδεση. Αν ξεκινήσει και θέλει και εκείνος, τότε μπορείς να ζυγίσεις τις αποφάσεις σου.
    Επειδή ρωτάς πιο προσωπικά, η δική μου εμπειρία είναι αρνητική. Ο (πρώην πλέον) σύζυγός μου, διαγνώστηκε με ψυχολογικό πρόβλημα, το οποίο δεν αποδέχτηκε εξ αρχής. Αυτό έφερνε τεράστιο βάρος στην οικογένεια, καθώς εγώ έπρεπε να αναλάβω όλα τα συναισθηματικά βάρη τα δικά του και των παιδιών. Πιστεύω ότι αν ξεκινούσε θεραπεία, θα σκεφτόμουν την πιθανότητα να μείνω.

    #77865

    TER
    Συμμετέχων

    Alice, λυπάμαι τόσο πολύ. Θες μήπως να μας πεις περισσότερα, αν είσαι ασφαλής εσυ και το παιδί;

    #77866

    TER
    Συμμετέχων

    Kelly, έχετε μιλήσει για το σεξ; άφησέ τη να μιλήσει για αυτό που αισθάνεται, ρώτησέ τη αν θέλει να συνεχίσει τη φιλία της. Μην δώσεις έκταση στη σκηνή αυτή καθαυτή, αλλά επαίνεσέ τη πολύ που αρνήθηκε να συνεχίσει κάτι που την ενοχλούσε. Κανόνας εσωρούχων ξανά και ξανά και σκέψου αν μπορείς να το μοιραστείς με τους άλλους γονείς.

    #73249

    TER
    Συμμετέχων

    Γβρμ, πες μου ότι νομικά και φορολογικά το όνομά σου θα βρίσκεται κάπου για να έχεις τις νόμιμες απολαβές σου ΚΑΙ ότι θα συμβουλευθείς δικηγόρο και λογιστή δικό σου, πριν κάνεις το οτιδήποτε.

    #71490

    TER
    Συμμετέχων

    Σήμερα έκανα μια αναδρομή στα σχόλιά μου και βλέπω πως δεν χειρίζομαι καλά το γραπτό λόγο (μάλλον ούτε τον προφορικό) και σου ζητώ συγγνώμη για το απότομο της απάντησης. Ο εκνευρισμός μου θέλω να στρέφεται προς αυτόν που σε απασχόλησε και όχι εσένα.

    #70418

    TER
    Συμμετέχων

    Γατούλα, αν μαζευτούν εδώ 150 σχολιαστές, και σου απαντήσουν ότι ο σύντροφός σου έχει δίκιο, εσύ τί θα κάνεις; Θα τους πιστέψεις; Προφανώς έχετε συζητήσει το θέμα, σίγουρα σου προκαλεί ερωτήματα, αποκλείεται να μην ξέρεις ότι οι όροι θα ισχύουν και για τους δύο σας, άρα μάλλον δεν ψάχνεις τον ορισμό της ελεύθερης σχέσης. Ο σύντροφός σου λέει: «δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου ΚΑΙ δεν θέλω έχεις σχέση μαζί μου ΚΑΙ δεν θέλω να έχεις σχέση με κανέναν άλλο». Σου κάνει αυτό; Σε βολεύει; Σε ευχαριστεί; Αυτό είναι όλο.
    Α! Ο ορισμός της ελεύθερης σχέσης στη Βικιπαίδεια, είναι ίδιος σε όλα τα pc.

    #69891

    TER
    Συμμετέχων

    Acantholimon, πόσο κοντά; (Γιατί με έχουν ζώσει τώρα κάποια φίδια;)

    #69153

    TER
    Συμμετέχων

    Between μου βγήκε ο καφές από τη μύτη!!!
    Σκεφτόμουν να στηθολογούμε εδώ, για όλα τα μεγέθη! Και θα ξεκινήσω αμέσως:

    #68125

    TER
    Συμμετέχων

    #φούστα, εγώ από νονά δε θυμάμαι τις λαμπάδες της. Οι ομορφότερες λαμπάδες που έχω κρατήσει όμως είναι από την Εδεσσαία γιαγιά μου, που μας έφερνε πλεχτά κεριά (τα φτιάχνουν στην Έδεσσα και στη Φλώρινας). Λεπτά κορδονάκια από αγνό μελισσοκέρι πλεγμένα σε σχήματα -καλαθάκια (μέσα έμπαινε το κόκκινο αυγό), αεροπλανάκια. Τι μου θύμισες!!

    #67401

    TER
    Συμμετέχων

    Παρατηρώ με μεγάλη λύπη νέες πτυχές στις ζωές που ζούμε. Η κακοποίηση μέσα στις σχέσεις ήταν φρικτά αναμενόμενη. Να όμως που, μιλώντας με άλλες γυναίκες, ανακαλύπτω και εδώ μια νέα πτυχή κακοποίησης: συντρόφους και συζύγους που «έχουν μια άλλη οπτική» για την καραντίνα, «είναι στενάχωροι με τον εγκλεισμό», «δεν παθαίνουν τίποτα» και άλλα φαιδρά τσιτάτα. Και δε μιλώ καν για τα ζευγάρια με διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Στενοχωριέμαι για τις γυναίκες που προσπαθούν να τηρήσουν τους κανονισμούς, να τους επιβάλλουν στα παιδιά και έρχονται αντιμέτωπες με τον τρόμο του χαλαρού, ανυπόταχτου συντρόφου που τα βρίσκει όλα αυτά «υπερβολικά». Που προσπαθούν να προστατέψουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους και όλη τους η προσπάθεια γκρεμίζεται όταν ο σύντροφος-σύζυγος δεν φοράει γάντια, δεν φοράει μάσκα, δεν πλένει χέρια γιατί «πιέζεται».

    #66555

    TER
    Συμμετέχων

    Τι εννοείς nobiles chief; Εσύ δηλαδή -προ κορονοϊού- δεν καλόπιανες τις κατσαρόλες; Δεν σας καταλαβαίνω!!!
    Λοιπόν, έχω ανασύρει τώρα την πείρα μου στον εγκλεισμό, καθότι με το νεογέννητο πρώτο βλαστάρι μου, πέρασα ένα εξάμηνο κλεισμένη στο σπίτι. Και στις συσκευές θα μιλήσεις, και τις κουρτίνες θα χαϊδέψεις και όλα θα περάσουν. Επιτρέψτε μια δόση τρέλας στην καθημερινότητα. Βοηθάει στην αποσυμπίεση.

    #64768

    TER
    Συμμετέχων

    One day at a time, κωμικό, έχει απ όλα: λατίνα γιαγιά, μάνα με διαζύγιο, έφηβη σε coming out, εργασία, σπουδές. Ανάλαφρο.

    Εργαζόμενες μητέρες. Δε σχολιάζω!!!

    #63835

    TER
    Συμμετέχων

    Βρε Γβρμ, να αλλάξω σε γαλακτομπούρεκο και σπανακόπιτα;;;😂😂 αλλά για το σπίτι παρακαλώ!
    Στο πάρτι παιδί μου θα έχουμε φίνγκερ φουντ, που θα έχουν ετοιμάσει άλλοι, θα σερβίρουν άλλοι, θα μαζέψουν άλλοι. Εμείς κιουρίες, υψηλές τιμώμενες!!!
    Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια!🥰

    #63711

    TER
    Συμμετέχων

    downwardspiral, τα παιδιά είχαν προσκολληθεί επάνω μου για χρόνια. Μαζί με τον μπαμπά τους, μόνοι, δεν έκαναν τίποτα. Έρχονταν μαζί μου παντού, σούπερ-μάρκετ, γιατρούς, υπηρεσίες. Τώρα πια και σιγά-σιγά περνάνε ώρες μαζί, αλλά για διανυκτέρευση έχω δρόμο ακόμα.

    Για τα πρακτικά βήματα που ρωτάς, δικηγόρος θα σου δώσει την απάντηση. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα βήματα και αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον σύζυγο ή τον φοβάσαι, μην αυτοσχεδιάσεις pls. Απόφυγε τις συζητήσεις μπροστά στα παιδιά, ιδίως αν πιστεύεις ότι η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.
    Αναρωτιέσαι τί θα του πεις: τίποτα. Μια γενικότητα, φλου. Αυτά που θες να του τρίψεις στη μούρη, άστα για το μεγάλο πάρτι διαζυγίου που θα κάνεις, όταν ανάμεσά σας δε θα υπάρχουν πια παιδιά που να σε χρειάζονται (εγώ έχω σκεφτεί και τι θα φοράω σ’ αυτό το πάρτι!).

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 46 συνολικά)