Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #44994

    Djali
    Συμμετέχων

    Εγώ πάλι που πιστεύω ότι κάποτε γνώρισα τον βασιλιά της συναισθηματικής αναπηρίας, μόνο μουγκός δεν ήταν! Τι να πεις? Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

    #44844

    Djali
    Συμμετέχων

    Εγω απο μεριάς μου δεν θεωρώ οτι είναι δεδομένο. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει να κάνει και αν το κάνει με σκοπό να λάβει το αντίστοιχο τότε κακώς το κάνει. Όχι δεν θα το ζητούσα. Θα το συζητούσα όμως από περιέργεια.

    #43445

    Djali
    Συμμετέχων

    Εμένα ο δικος μου ενώ στο σεξ αργεί αρκετά, με το στοματικό τελειώνει αμέσως (παρότι αλαλος). Λόγω αυτού κατά βάση τείνω να πιστέψω ότι ίσως είναι η αυτοσυγκεντρωση που λέτε και όχι η έλλειψη ευχαρίστησης ας πουμε. Απλά πρώτη φορά μου τυχαίνει τύπος στο mute 😂 απόδειξη ότι για όλα υπάρχει πρώτη φορά!

    #43447

    Djali
    Συμμετέχων

    Πάντα πίστευα οτι οι φιλίες είναι το πιο δύσκολο είδος σχέσης. Πολύ δυσκολότερο απο τις ερωτικές. Και στη ζωή μου περισσότερο με πλήγωσαν φίλοι παρά γκόμενοι. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εμένα τα χαστούκια που λες με έκαναν δυστυχώς να κλειστώ περισσότερο στον εαυτό μου.
    Απλά να ξέρεις οτι είμαστε πολλοί που νιώθουμε έτσι

    #43022

    Djali
    Συμμετέχων

    Η δική μου άποψη είναι οτι η πρώτη φορά δεν είναι ποτέ αντικειμενική. Συνήθως υπάρχει άγχος και μια αγαρμποσυνη. Γιατι δυο άνθρωποι πρέπει να βρουν τον κοινό τους ρυθμό και είναι πολύ σπάνιο να τον βρουν με την πρώτη. Επίσης δεν είναι τυχαίο που με τον χρόνο μέσα σε μια σχέση φθίνουν όλα εκτός απο το σεξ. Το σεξ συνήθως γίνεται καλύτερο.

    Τώρα αν απο την πρώτη φορά νιώσεις οτι δεν το έχετε καθόλου ρε παιδί μου τι να σου πω? Τότε μην δώσεις άλλη ευκαιρία. Μου έχει τύχει να το νιώσω, να δώσω δευτερη και τρίτη ευκαιρία και να μην αλλάξει τίποτα!

    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Αμπα.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Djali.
    #43019

    Djali
    Συμμετέχων

    Όχι όχι παιδιά τα άκρα δεν μας κάνουν. Ούτε νεκρός ούτε επιληπτικό επεισόδιο (χαχαχα κλαίω). Εντάξει στην τελική όπως είπε εκείνος το απολαμβάνει στο φουλ ασχέτως που δεν το επικοινωνεί με τον “κόσμο”. Τις επόμενες μας φορές ζωντάνεψε λίγο (μη φανταστείτε ότι κάναμε και άλματα αλλά τουλάχιστον δεν είχα τον φόβο της ανακοπής)

    Μπορεί να ντρέπεται να εκφραστεί, μπορεί να νομίζει οτι μόνο οι γυναίκες επιτρέπετε να βγάζουν ήχους, μπορεί έτσι να το απολαμβάνει αυτός who knows?

    Απλά είπα να δω αν υπάρχουν και αλλοι εκει έξω!!

    #42902

    Djali
    Συμμετέχων

    Όχι, όχι παρερμηνεύτηκα! Όταν λέω αστερίας στο στοματικό εννοώ αμίλητος, ακούνητος.

    Ούτε ήχο, ούτε κίνηση. Εσύ κάνεις ό, τι κάνεις και αυτός είναι σαν νεκρός ρε παιδί μου. Σε φάση που αναρωτιέσαι μήπως έπαθε και ανακοπή χαχαχαχα

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)