Louk Ritia Ειδικός

Εθισμένος στα LenojiUp/Down VoterΧρόνια συμμετοχήςΕπιβεβαιωμένος Χρήστης
Εθισμένος στα LenojiUp/Down VoterΧρόνια συμμετοχήςΕπιβεβαιωμένος Χρήστης
τελευταία ενέργεια πριν από 4 ώρες, 35 λεπτά

Απαντήσεις forum που έγιναν

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #56333

  Louk Ritia
  Συμμετέχων

  Να σου πω την αλήθεια, για τη σχέση που έχεις με τη νύφη, 30-40 ευρώ είτε σε φακελάκι είτε σε δωροκάρτα είναι καλά.

  #56334

  Louk Ritia
  Συμμετέχων

  Η άνοια είναι ύπουλο πράγμα, όπως και όλες αυτές οι σοβαρές ασθένειες που κάνουν τον πάσχοντα να χάνει την αξιοπρέπειά του. Το έζησα με τον παππού μου πριν μερικά χρόνια, έφυγε τελικά το 2014, ο εγκέφαλος δεν έδινε καν εντολή να καταπιεί. Η πολυαγαπημένη μου γιαγιά κοντά 90 τώρα, έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια κάποιες εμμονές και τα πρώτα συμπτώματα άνοιας τα οποία μέρα με τη μέρα εξελίσσονται ραγδαία. Δε θέλω να ξαναζήσω το ίδιο κι όταν βλέπω τις καταστάσεις να επαναλαμβάνονται, τα χάνω. Καλό κουράγιο σε όλες και όλους που έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο κοντά τους. Υπομονή, πολλή υπομονή.

  #42543

  Louk Ritia
  Συμμετέχων

  Από τα 18 μέχρι τα 21 περίπου είχα γνωρίσει αρκετό κόσμο μέσω ίντερνετ,όχι κάτι ακραίο, τότε δεν υπήρχαν τα γνωστά dating apps αλλά διάφορα sites και κάναμε chat. Δεν είχα γνωρίσει ποτέ κάποιον που να μου αρέσει έστω και λίγο. Από το chat δηλαδή μου άρεσαν, αλλά από κοντά δεν… Το 2008 κάνω fb και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι δε θα προσθέσω κανένα άτομο αν δεν το γνωρίζω ήδη από κοντά. Είχα κόψει και τα chat γιατί βαρέθηκα. Μέχρι που με κάνει φίλη ένα κουκλί, δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ. Αρχίσαμε να μιλάμε στο msn, αργότερα στο τηλέφωνο και 8 μήνες μετά έδωσα το ok να συναντηθούμε (εγώ έμενα Θεσσαλονίκη, εκείνος Κυκλάδες). Δεν ήθελα να τον συναντήσω αρχικά γιατί δεν ήμουν σε φάση για σχέση, ενώ εκείνος είχα καταλάβει ότι ήταν και γιατί δεν ήθελα να χαλάσει η ωραία μας επικοινωνία (έτσι σκεφτόμουν με το φτωχό μου το μυαλό). Τον Οκτώβριο του 2008 γνωριστήκαμε και όλα ήρθαν εντελώς αβίαστα. Το Μάρτιο του 2009 μετακομίζει Θεσσαλονίκη και μένουμε μαζί και το Μάρτιο του 13 μετακομιζουμε Αθήνα για δουλειά. Με τα πολλά, Οκτώβριο του 17 ήρθε και η μικρή μας, ενώ 2 μήνες πριν τον ερχομό της κάναμε έναν πολιτικό στα γρήγορα καθώς χωρίς βέρες μας έβγαινε πιο οικονομικός από το σύμφωνο. Πάνε σχεδόν 11 χρόνια πια, όχι πάντα εύκολα φυσικά. Η γνώμη μου είναι να μην απορρίπτετε την όλη φάση αν δεν τη δοκιμάσετε κι επίσης, ακόμα κι αν δε σας αρέσει, αφήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά.

  #41942

  Louk Ritia
  Συμμετέχων

  Για πάρα πολλά χρόνια ήμουν σε μία τέτοια κατάσταση, όπου η πρώην γυναίκα όποτε την έβαζε στη θέση της ο άντρας μου τον απειλούσε ότι δε θα τον αφήνει να έχει επικοινωνία με το παιδί και από την άλλη όταν πήγαινε με τα νερά της για να βλέπει το παιδί, εκείνη έπαιρνε θάρρος και νόμιζε ότι θα ήταν πάλι μαζί διατυμπανίζοντάς το παντού. Επιτέλους, από τότε που αποκτήσαμε παιδί και με πολλή δουλειά εκ μέρους του άντρα μου συνήλθε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να γίνει και νονά της μικρής (δεν έγινε βέβαια). Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο σύντροφός σου έχει μία τεράστια ευθύνη και πρέπει να δει ο ίδιος πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση. Ίσως ακόμα και δικαστικώς.

  #37942

  Louk Ritia
  Συμμετέχων

  Πολύ ωραίο και plot twist στο τέλος και απ’ όλα! Επίσης, γάλα και σοκολάτα…είσαι ο άνθρωπός μου.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)