Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #98655

    cyora
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα σε όλες, πολύ ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία της Libresse και του site! Έχω να μοιραστώ μια πολύ αισιόδοξη ιστορία. Φαντάζομαι οι περισσότερες μαμάδες έχετε περάσει την εποχή όταν το παιδί είναι μικρό και έρχεται παντού μαζί σας. Έτσι κι εγώ όταν ο γιος μου ήταν μικρός αναγκαστικά ερχόταν μαζί μου στην τουαλέτα. Έβλεπε, λοιπόν, τις σερβιέτες με το αίμα και αδιαφορούσε, ούτε σιχαινόταν, ούτε του κινούσε την περιέργεια. Όταν μεγάλωσε λιγάκι και άρχισε να μιλάει με ρώτησε αν χτύπησα, του είπα όχι και του εξήγησα ότι είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μήνα στις γυναίκες. Ούτε και τότε του φάνηκε παράξενο ή αηδιαστικό. Στο σπίτι μας δεν κρύβω τις σερβιέτες και συνήθως τις παραγγέλνουμε μαζί από το supermarket όπως παραγγέλνουμε και τα υπόλοιπα είδη.

    #90221

    cyora
    Συμμετέχων

    Θέλω κι εγώ Αμπαρλεκιν. Μου θυμίζει πριν χρόνια μου που διαβάζαμε δυνατά Αλρεκιν σε κάμπινγκ και ακουγανε και οι άλλες σκηνές.

    #60951

    cyora
    Συμμετέχων

    Ναι, φυσικά να μας την πεις. Ακουγεται εξαιρετικά ενδιαφερουσα!

    #60778

    cyora
    Συμμετέχων

    Η παράσταση που προτείνεις φαίνεται εξαιρετική. Ούτε που ήξερα ότι έχει γραφτεί θεατρικό με τέτοιο θέμα στην Ελλάδα.
    Προτείνω την παράσταση 12 ενορκοι. Το κείμενο είναι εκπληκτικό. Σχολιάζει την κοινωνία σε ολα τα επίπεδα πολιτικο, κοινωνικό και φτάνει μέχρι το άτομο και την ψυχολογία του.
    https://www.athinorama.gr/theatre/performance/oi_12_enorkoi-10040821.html

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)