Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #53020

    peanuts8965
    Συμμετέχων

    Λοιπόν αν ψάχνει για σπίτι και όχι για συγκατοίκηση, ας ξεκινήσει από funda και pararius που μάλλον τα ξέρει ήδη. Αυτό που όμως εμένα πραγματικά με βοήθησε ήταν που πήρα ένα ολλανδικό καρτοκινητό και έπαιρνα τηλέφωνο στις αγγελίες και το έβαζα και στα παραπάνω site για να κάνω viewings. Όσο χρησιμοποιούσα το ελληνικό νούμερο, ούτε έβρισκα ούτε με έπαιρναν τηλέφωνο πίσω..
    Μετά το επόμενο πράγμα που έκανα ήταν ότι ξεκίνησα να μπαίνω στα site των μεσιτών και άρχισα να ψάχνω στο εύρος τιμών που μπορούσα να πληρώσω. Ξανά τηλέφωνα και ραντεβού.
    Προτείνω επίσης να ψάξει τα facebook groups και το marktplaats.

    #46848

    peanuts8965
    Συμμετέχων

    Καλά προφανώς ξυδάκι και προφανώς ο καθένας θα πει τη βλακεία του, χωρίς φίλτρο, αλλά μας σόκαρε η ακρότητα κι αναρωτιόμουν αν είναι ο μέσος όρος ή αν πέσαμε εμείς σε ούγκανους…

    #45445

    peanuts8965
    Συμμετέχων

    Cycling in the rain, έχεις δίκιο. Μου το ανέφερε στην τελευταια συζήτηση και η HR, οτι αν δηλωθεί ως μόνιμος κάτοικος χάνει το ruling. Εμείς αυτή τη στιγμή, δεν ειμαστε παντρεμένοι οπότε η ερώτησή μου ήταν αν αξίζει τον κόπο εν όψει μετακόμισης να βάλουμε κι ένα γάμο στη λίστα με τα to-dos, ας πουμε για να έχει περιθώριο ιατρικής περίθαλψης και τραπεζικού λογαριασμού ωσπου να βρει κι αυτός κάτι. Αλλά αν είναι έτσι πρεπει να συνεχίσει το ψάξιμο από δω (ή τουλάχιστον ως μη κάτοικος Ολλανδίας), οχι από εκεί απευθείας..

    Τι απόδειξη ζήτησαν ότι δε ζουσε εκει μόνιμα?

    #45300

    peanuts8965
    Συμμετέχων

    παιδιά any hints για το αν συμφέρει να πάει κάποιος σε χώρα της Ευρώπης ως έγγαμος με το σύντροφό του? Τι κερδίζει και τι χάνει στις δύο αυτές περιπτώσεις? Στη δική μου μ ενδιαφέρει για Ολλανδία.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)