Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #49595

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    @Amat Eur

    κι εγω μπάι,αλλα προς το παρον μονο στη θεωρία χαχαχα.

    Είμαι σίγουρη πως το απολαμβάνεις, οταν λατρεύεις το σώμα του αλλου δεν γίνεται κι αλλιώς.
    Πριν καιρό μιλούσα με κάποιον που του αρέσει το queening και μου μιλούσε για τα αισθήματα που του προκαλεί το γυναικείο σώμα κι ας έχει δηθεν ατέλειες(ζουμερη κοιλιτσα, ραβδώσεις κτλ). Τον κατάλαβα μεχρι το πετσί μου εστω και θεωρτικά.

    Μιας και αναφέραμε το σεξ σε ομόφυλα ζευγάρια , ειναι γνωστό οτι το οργασμικό κενό ειναι σε παρα πολυ μικρά ποσοστά στις σχέσεις ομοφυλων ζευγαριών, ενω στων ετερόφυλων μεγάλα. Πάλι φαίνεται δηλαδή το πρόβλημα που συζητάμε με την ανδρική απροθυμία και την ελλειψη γνωσεων.

    #49555

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    Εχω κάποια κλασικά σεξ τόιζ, 5 τον αριθμο.
    Το ενα ειναι ομοιομα-δονητης-αποσπώμενο στραπ ον με το οποίο δεν έχω δει καποια ιδιαίτερη χαρα απο τη δόνηση του, οποτε χρησιμοποιώ το ομοίωμα χωρις αυτη.

    Υπάρχουν δυο περιβόητα κλειτοριδικά στιμιουλέιτορς, το womanizer (ακριβούτσικο 170 και πιο έντονα διεγερτικό) και το satisfyer pro (πιο προσιτο 50).
    Τα έχει δοκιμάσει κανείς?
    Σε κανα 3μηνο σκέφτομαι να πάρω το satisfyer που είναι πιο φθηνό και αν κάνει δουλειά παίρνω και το άλλο. Θα επστρέψω να σας κάνω ριβιού χαχα!
    Όποιος τα έχει ας πεί κατι ομως!!!

    #49552

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    @Mr.Artist

    Χαίρομαι που λειτουργείς ανταποδοτικά στο σεξ.
    Ειναι κοινή γνωση οτι η πλειοψηφία δεν ειναι έτσι ομως. Η πεολειχία θεωρείται αυτονόητη, αλλα η αιδοιολειξία οχι.
    Στον τομέα αυτο προσφέρω αρκετά, ειναι κατι που μου αρέσει και όπως είπες, όταν έχεις μεράκι κάνεις θαυματα. Στην δική μου περίπτωση είναι τρομερά εξόφθαλμη η ανισότητα,γιατι για παράδειγμα σε μία επαφή ενος 24ωρου θα προσφέρω στοματικό υπερβολικά πολλές φορές στην αρχή αλλα και κατα τη διάρκεια, ενω δεν θα μου το προσφέρουν ουτε μια. Το σεξ ειναι μια ωραία συνεργασία με σκοπο την ανταποδοτική απόλαυση όμως και όχι τη μονομερή. Το σεξ δεν αφορά μονο τον άνδρα, το σωμα μιας γυναίκας και η ίδια δεν είναι αντικείμενο για να χρησιμοποιείται για την απόλαυση των ανδρών.
    Σκέψου πως έχω ακούσει απο παλιά μου σχέση οτι πρίν απο εμένα δεν ενδιαφερθηκε ποτέ για την ικανοποίηση των γυναικών και μη φανταστείς οτι έκανε κατι όσο ήμασταν μαζι, απλώς με ΑΦΗΝΕ να πάρω τον οργασμό που δικαιούμουν ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
    Η ασχετοσύνη των ανδρών επάνω στο σεξ και το γυναικείο σώμα ειναι περιβόητη.
    Κι επειδή εχω ακούσει απο γυναίκες, οτι οι άνδρες προσφέρουν μονο στις όμορφες, να πω οτι δεν ισχύει. Ειμαι αρκετά ελκυστική γυναίκα και στο πρόσωπο και στο σώμα και η πλειοψηφία των ανδρών με τους οποίους πηγαινα στο παρελθόν δεν κατέβαλε καμια προσπάθεια ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Αυτο που παρατηρώ ειναι πως οι άνδρες εχουν μια προβληματική αντίληψη πανω στο τί είναι σέξ και ποιός ειναι ο ρόλος της γυναίκας σε αυτο. Η βιομηχανία του πορνό έχει παίξει πολυ σημαντικό ρολο σε αυτο, αλλα οχι μονο αυτη.
    Η γνωμη μου είναι οτι απο εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Απο όλα τα παραπάνω δηλαδη.
    Η πεολειχία για μένα αλλα και γενικότερα το σεξ δεν ειναι εξευτελιστικά, ουτε υποτιμητικά, οι άνδρες ομως δειχνουν να αντιλαμβάνονται το σέξ ως εξευτελιστικό και υποτιμητικό για τη γυναίκα. Η πιο απλή απόδειξη ειναι οτι θεωρούνται τσούλες, αν κάνουν/ευχαριστιούνται σέξ ή αν διεκδικούν κατι καλύτερο.
    Επίσης προβληματικό είναι οτι δείχνουν να ερεθίζονται με τον πονο, την μη συναίνεση και την καταπίεση.
    Αλλο παλι που με θωρυβεί ειναι οτι βλεπω για παράδειγμα τα απλά πράγματα ,όπως η διείσδυση, να θεωρούνται υποτακτικά. Είναι δυνατόν?
    Οι εποχές, οι αντιλήψεις και οι συνειδησεις αλλάζουν με τον καιρό,αλλα παραμένει το θέμα.
    Μιλησα για τις δικές μου εμπειρίες,αλλα παρόμοιες εχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών. Συζητάω με Ελληνίδες και Αμερικάνες και βλέπω οτι είναι τρομερά συχνά τα πρόβληματα αυτα.

    Είναι κατι που δεν μπορω να ανεχτώ πλεον, εδω και κάποια χρόνια εχω τραβήξει μια νοητή γραμμή σε ολα αυτα. Δυστυχώς ξέρω πως θα το συναντώ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, γιατι το αλλο φυλο στην πλειοψηφία του έχει αυτες τις προβληματικές αντιλήψεις.
    Η εύρεση συντρόφου ειναι πολυ δυσκολη απο μονη της, σκέψου να βρίσκεις κάποιον που ταιριάζεις και στο σεξ να συναντάς αυτα τα προβληματα. Είναι απογοητευτικό.
    Στη συνέχεια έρχεται και το αστείο της υπόθεσης βέβαια. Όταν εκφρασουμε την άρνησή μας να προσφέρουμε, αν πρωτα δεν μας προδφέρουν, μας χαρακτηρίζουν εγωιστριες κι απο πάνω και ψάχνουν τρόπους χειριστικούς για να μας κάνουν να νιώσουμε ενοχή και ντροπή, ωστε να παραδόσουμε τα όπλα και να συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο.

    Δεν είμαστε σεξεργάτριες, ουτε σεξουαλικά αντικείμενα. Κι επειδή σε αυτο το σάιτ μιλάμε και για την ανισότητα, να ενας πολυ σημαντικός τομέας που την καταδεικνυει ποικιλοτρόπως.

    #49556

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    Τι ωραία θρεντς έχετε ανοίξει, μολις τα ανακάλυψα και πολύ χάρηκα.
    Για τα dental dams κι εγω προσφάτως ενημερώθηκα και θα τα χρησιμοποιήσω.
    Εχω διαβάσει απο γυναίκες οτι χρησιμοποιούν και αυτοσχέδια dental dams με κολλητική ταινία διπλής όψης και διαφάνια κουζίνας. Περίεργο βέβαια,αλλα τους λειτουργεί.

    #49411

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    Ακολουθεί ράντ του τρελλου, προφυλαχτείτε!
    Μονο έναν άνδρα συνάντησα να προσφέρει απο μόνος του αιδοιολειξία και να ξέρει τί κάνει. Ήμασταν και έφηβοι τοτε-δηλαδη ημουνα νιά και γέρασα σχεδον.

    Η δικη μου εμπειρια (και αλλων γυναικών που ξέρω,αλλα ας σταθούμε στη δική μου)λέει οτι δεν προσφέρεται κανείς, αλλα δεν ξέρει και τι να κάνει. Για να μην μιλήσω για την ξενερωτίλα όσων φτάνουν τελικά προς τα κάτω.
    Να θυμηθώ εναν που άπλωσε την άκρη της γλώσσας του και εμεινε ακινητος, έναν που ακουμπούσε αλλου αντι στην κλειτορίδα, εναν που σκούνταγε την κλειτορίδα και ένιωθες ενόχληση κτλ και με μία βαρεμάρα, μια ληθαργικότητα, εναν καταναγκασμό.

    Οδηγίες δεν παίρνουν. Ξεκινούν τη διαδικασία και δεν διαρκεί ουτε 2 λεπτα. Είπα σε έναν, δες Γιώργο κανενα βίντεο, διάβασε κανένα αρθρο και απαντάει, οτι εσυ εισαι δύσκολη και όλες οι άλλες τελείωναν, αυτος δεν φταίει, ξέρει ήδη και δεν αλλάζει…… Αλλαααα κάτσε εσυ να του κάνεις μωρε την Κομανέτσι ή να φυσάς το τρομπόνι ολη μέρα κι όλη νύχτα, δέξου και οδηγίες αν χρειαστεί, κάνε και το παρ’αλλο. Για να μην πω, οτι θεωρούν την πεολειχία εύκολη υπόθεση (ενω δεν εχουν κανει ποτε)και εντάξει δεν παθαίνεις και τίποτα, πως κανεις ετσι. Το πιο ανησυχητικό για εμένα είναι οτι βλέπω πόστ ανδρών στο διαδίκτυο που χαρακτηρίζουν την αιδοιολειξία υποτακτική.
    Δεν λέω κάτι καινούριο πάντως. Όπου συζητήσω τα ίδια ακούω.

    Οχι λοιπον, αυτα περασαν για τη δική μου ζωη. Οι άνθρωποι που δεν θελουν να είσαι κι εσυ ικανοποιημένη σεξουαλικά, που δεν λατρεύουν το σώμα σου και την μυρωδιά του, που δεν δείχνουν ποσο σε ποθουν, αλλα απο την αλλη απαιτούν τα παντα απο σενα δεν αξίζουν να έχουν τίποτα απο εμενα.
    Ανταλλαγή λοιπον, ξεκάθαρα.

    Πλεον συζήτηση απο νωρίς γι’αυτα τα θέματα, ξεκαθάρισμα.
    Άν είναι χαωμένος πασάρω βίντεο ή αρθρα με οδηγίες, πειραματιζομαστε κτλ.
    Γιατι όμως δεν έψαξε μόνος του? Αυτα ειναι τα θέματα…

    #49412

    Heliotropium
    Συμμετέχων

    Την συγκέντρωση ως απαραίτητη για την κλιμάκωση την ηξερα μονο ως γυναικείο θέμα. Λογικό και για τους άνδρες ομως έτσι όπως το θέτετε.

    Αστερία δεν θυμάμαι να πέτυχα, μονο ανδρες που δεν προσέφεραν. Για αλλο ήρθα να σχολιάσω ομως.
    Δεν θυμάμαι που το διάβασα, έχει ενδιαφέρον, αν ισχύει.
    Πολλοί, λέει, είναι ανέκφραστοι γιατι έμαθαν απο μικροί να αυνανίζονται στα ήσυχα και στα κρυφά, για να μην ακουστούν και τους πιάσουν.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)