Ιλένα Μπόγρη Συνεργάτης

Επιβεβαιωμένος ΧρήστηςΔημιουργός ΠεριεχομένουΧρόνια συμμετοχής
τελευταία ενέργεια πριν από 2 έτη, 4 μήνες

Base

Ψευδώνυμο

Ιλένα Μπόγρη

Long Description

Η Ιλένα αφού για 20 χρόνια διένυσε χλμ χαρτιού σαν δημοσιογράφος, σ ένα επάγγελμα που του έδωσε και της έδωσε πολλά, έφτασε στην μαγική στιγμή στην ζωή της ν αναποδογυρίσει τα τραπέζια. Η συνεχής πρόκληση της δημοσιογραφίας την οδήγησε πολύ γρήγορα στο gay coaching  έχοντας κοινά χαρακτηριστικά, την συνεχή επαφή με την διαφορετικότητα, την αποδοχή,  την ενσυναίσθηση, τη διαπραγμάτευση.
Πιστοποιήθηκε στην Αμερική ως Gay Life Coach-Strategic Interventionist. Είναι μέλος της διεθνούς κοινότητας Gay Coaches Alliance.
Είναι η πρώτη πιστοποιημένη coach στην Ελλάδα που έχει εστιάσει την επιστήμη της στην κοινότητα των gay και των bisexuals.
Χτίζοντας μια διεθνή εταιρεία προσωπικής ανάπτυξης που βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργήσουν γρήγορες αλλαγές, να ανακαλύψουν και να συνδεθούν με το σκοπό τους και να βιώσουν την σεξουαλικότητά τους στο μέγιστο δυναμικό της.
Σε χρόνιο έρωτα με την ιδέα ότι μπορούν όλοι να ζουν την ζωή που φαντασιώνονται. Κι όχι κάποια ala cart επιλογή από τους γονείς ή κοινωνικές βιτρίνες. Παθιασμένη με όλους εκείνους τους ανθρώπους που προσπερνάνε την μπλόφα της πανοπλίας, το κοινωνικά αποδεκτό, όλο αυτό το «τι θα πει ο κόσμος» και οδηγούν το όχημά τους κατευθείαν στα θέλω τους.
Σ αυτό που πραγματικά ποθούν, που τσιτώνει τις φλέβες τους.
Δεν της αρέσει να βάζει τελείες στον γραπτό λόγο κι η μεγάλη της αδυναμία είναι η λέξη polarity.
“Και ναι, ναι έχω δει πάρα πολλούς μέσα απ τις συνεδρίες ν αλλάζουν, ν ανακαλύπτουν μέσα τους εκείνη την πολύ συγκεκριμένη δύναμη που δίνει το ευλογημένο μπαμ στα μπαλόνια, αυτό τον ελαφρύ εκρηκτικό ήχο, που ανοίγει την κούρσα των παλμών της καρδιάς σου”


Additional info

Member since 27/05/2018

Last online 06:41 19/07/2018