in ,

Όταν έρχεσαι απ’ το εξωτερικό και πέφτεις πάνω σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Μήνυμα αναγνώστριας που παρακολούθησε για λίγο εκπομπή που κάλυπτε το θέμα παρενόχλησης 14χρονης απ’ τον προπονητή της

Μήνυμα αναγνώστριας που παρακολούθησε για λίγο εκπομπή που κάλυπτε το θέμα παρενόχλησης 14χρονης απ’ τον προπονητή της ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λέμε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει. Λέμε ότι δεν βλέπουμε ελληνική τηλεόραση γιατί δεν αντέχεται – και πολύ συχνά λέμε την αλήθεια.

Πώς, όμως, φαίνεται το πρόγραμμα που μπαίνει καθημερινά στο σπίτι μας σε ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό και πρέπει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να καταλάβουν τι “παίζεται” και γιατί είναι τόσο ντροπιαστική η κάλυψη σοβαρότατων θεμάτων; Παρακάτω, το σύντομο αλλά τόσο περιεκτικό μήνυμα μιας αναγνώστριας του ampa που για λίγο έπεσε πάνω σε μεσημεριανή “κοινωνική” εκπομπή.

“Μόνιμη κάτοικος εξωτερικού. Έρχομαι Ελλάδα για Χριστούγεννα (τριπλά εμβολιασμένη και με καθημερινό τεστ για να προλάβω τους καχύποπτους). Ανοίγω ελληνική τηλεόραση. Εκπομπή στο Σταρ, κάτι με τη Ζήνα, μιλάνε για την 14χρονη που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 47χρονο προπονητή της.

Βγάζουν στον αέρα τον πατέρα 12χρονης συναθλήτριας να λέει ότι η 14χρονη, η 14χρονη ξαναλέω, ήταν προκλητική! Και ακολουθεί η δημοσιογράφος να ρωτάει τη μάνα της 14χρονης: «είστε σίγουρη ότι τα αγγίγματα ήταν ερωτικά;». Ρε είστε σοβαροί; Αλήθεια! Δηλαδή, σας λέει ένα παιδί ότι ο προπονητής της έβαλε τα βρωμοχερα του παντού πάνω της κι εσείς αυτό έχετε να πείτε; Καλύτερα να σιωπήσετε πραγματικά.

ΑΠΟ ΤΗΝ – “Δεν είναι καν φεμινισμός, είναι τα απολύτως αυτονόητα”

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

3 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Fanaki
Fanaki
4 χρόνια πριν

Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια και η εκπομπή της είναι ό,τι πιο λαϊκίστικο και κιτς υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Όχι γιατί οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι αλλά γιατί οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι και πολύ σοβαροί! Προσωπικά την έχω πετύχει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδερφό της Ζωής Δαλακλίδου (για όσους δε θυμούνται είναι η κοπέλα που κάποιος τη βίασε και την έκαψε ζωντανή κάτω από το σπίτι της στην Ξάνθη πριν λίγα χρόνια) και του έλεγε: “εσείς πώς αισθάνεστε; Πώς νιώθετε που η αδερφή σας βιάστηκε και κάηκε ζωντανή κάτω από το σπίτι σας ενώ εσείς βρισκόσασταν πάνω και δεν είχατε καταλάβει… Διαβάστε περισσότερα »

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
4 χρόνια πριν

Μια αηδία για αυτήν κ την εκπομπή της

Bambina
Bambina
4 χρόνια πριν

Επειδή μένω Γερμανία κ μπορώ να συγκρίνω κ τις δύο χώρες σχετικά με τα τηλεοπτικά προγράμματα, μπορώ να πω, πως η ελληνική τηλεόραση μπρόστα στην γερμανική είναι ανώτερη. Σίγουρα υπάρχουν προγράμματα κ παρουσιαστές που ξεφεύγουν αλλά μπροστά στο χάλι της γερμανικής τηλεόρασης ψηφίζω με χίλια greek tv.