Το στυλιστικό είδωλο της ημέρας: Indya Moore

Ψηφίστε: Τέλειο ή Α,μπα;

To transgender μοντέλο και ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες και σαγηνευτικές στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών. Η Μοore είναι μοντέλο από την ηλικία των 15 και έχει δουλέψει με διάσημους οίκους μόδας, όπως Gucci, Dior, και ξέρει πολύ καλά πως να ντύνεται σε οποιαδήποτε περίσταση.

«Είμαι χαλαρή» λέει λίγες ώρες πριν την εμφάνιση της στα βραβεία. Πώς μπορεί να μην έχει ακμαίο ηθικό εξάλλου;. Το ασημένιο φουτουριστικό Luis Vuitton φόρεμα- πανοπλία, με τους υπερυψωμένους ώμους και τις μικρές, καλοσχηματισμένες τρύπες εγγυήθηκε σίγουρη επιτυχία. «Νιώθω σαν σουπερήρωας» λέει η Moore. «Είμαι σαν πολεμιστής. Αυτό το φόρεμα με κάνει να αισθάνομαι ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί μου».

Ως τρανς μαύρη ηθοποιός σκοπός της είναι κάθε της εμφάνιση να αντιπροσωπεύει αυτήν και την κοινότητα. «Όλα όσα κάνω είναι πολιτικά. Η αγάπη μου είναι πολιτική. Το σώμα μου είναι πολιτικό. Λέω κάτι ακόμη και όταν δεν μιλάω». Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει υπογραμμίζει την πολιτική της τοποθέτηση. «Μπορώ να αποφασίσω πως θα παρουσιάσω το σώμα μου σε οποιοδήποτε χώρο» αναφέρει η Moore. «Όταν εμφανίζομαι σε ένα γεγονός όπως οι Χρυσές Σφαίρες, θέλω να προωθήσω την προσωπική ελευθερία των άλλων να εμφανίζονται όπως εκείνοι θέλουν».

*Στείλτε μας τα στυλιστικά σας είδωλα και εξηγήστε μας γιατί τα διαλέξατε!

in

Αξιολογήστε το άρθρο

16 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση για