Το στυλιστικό είδωλο της ημέρας: Giovanna Battaglia Engelbert

Ψηφίστε: Τέλειο ή Α,μπα;

“If fashion is your trend, then when you’re  naked, I guess you must be unemployed” 

Giovanna Battaglia Engelbert. Το instagram της Ιταλίδας fashion editor είναι απ’ αυτά που μπορούν να σε εκνευρίσουν μια μουντή μέρα απ’ αυτές  που βαριέσαι τη ζωή σου, καθώς είναι μονίμως με μια τεράστια  βαλίτσα στο χέρι (από εκείνες  που έχουν τυπωμένα τα αρχικά του ονόματός αυτού που τις κρατάει) και πετάει από τον έναν καταπληκτικό προορισμό στον άλλο, φορώντας πάντα υπέροχα ρούχα.

Για κάποιο λόγο όμως καταλήγεις να την παρακολουθείς χωρίς τελικά να συγχυστείς. Ίσως να φταίει το ότι ενώ τα πάντα πάνω της φωνάζουν “είμαι μία πλούσια λευκή”, τα όχι τέλεια μεσογειακά χαρακτηριστικά της, το απλό make up της και οι -σίγουρα στημένες, αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνεται- πόζες της την κάνουν να είναι συμπαθής και τελικά να θες να την έχεις φίλη σου. Κάποιες φορές φαίνεται αχτένιστη, κάποιες άλλες άβαφη, κάποιες φοράει ένα τζιν και ένα μπλουζάκι, αλλά πάντα αναδίδει ένα προσωπικό στυλ που δεν αντιγράφεται.

Ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά σύντομα πέρασε πίσω από τις κάμερες και έφτασε σήμερα να εκδίδει βιβλίο με στυλιστικές -μη- συμβουλές με κεντρική ηρωίδα την ίδια.

Είτε φοράει φόρμες για να ταξιδέψει, είτε φόρεμα για να παρευρεθεί σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο, το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό. Με κάνει να αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ και μετά διαβάζω ότι άλλαξε τρία νυφικά γιατί απλά αγαπά τη μόδα και συνέρχομαι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

20 points
Upvote Downvote