in

Το Κοκτέιλ της Κυριακής: Μπέικον Μαρτίνι

Όλα είναι καλύτερα με μπέικον

Αλείψτε φέτες καπνιστού μπέικον με μαύρη ζάχαρη. Βάλτε τις σε χαρτί ψησίματος και μετά στο φούρνο, για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να καραμελοποιηθεί η ζάχαρη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

martini pommes et bacon

Το Everything tastes better with bacon είναι ένα βιβλίο μαγειρικής που εκδόθηκε- πολύ παλιά- το 2002. Έχει 70 συνταγές με κυρίως πιάτα και επιδόρπια με μπέικον: ο κυρίως συνδυασμός που προβάλλεται είναι αυτός του μπέικον με τη ζάχαρη. Το βιβλίο έκανε τόση επιτυχία στην Αμερική που από τότε ξεκίνησε η Αναγέννηση του μπέικον με φανατικούς που έφτασαν στα άκρα, σε σημείο καλτ, και το μπέικον άγγιξε τα επίπεδα αγάπης της σοκολάτας.

Δεκαέξι χρόνια μετά η λατρεία συνεχίζεται:

Ξεκινάμε ομαλά: θήκη για iPhone

bacon iphone case

Διαγωνισμός μπέικον στο Bacon Contest. Νικητής, ένα μπουκέτο λουλούδια. 

Bacon Roses

Πραγματική μαγεία 

12082 92238 zoom

«Όταν αυτή η μαγική ταμπλέτα πέφτει στο νερό διαλύεται και τους δίνει μία υπέροχη γεύση μπέικον. Μην περιορίζεστε όμως μόνο στο νερό. Οι μαγικές ταμπλέτες λειτουργούν και με γάλα, χυμό ή αναψυκτικά. Είναι τέλειες για να φτιάξετε παράξενα ποτά ή για να τις ρίξετε στο ποτό των φίλων σας όταν δεν κοιτάνε» (Ωραίος φίλος!)

 

Μπέικον Μαρτίνι 

Καταγραφή 92

Αλείψτε φέτες καπνιστού μπέικον με μαύρη ζάχαρη. Βάλτε τις σε χαρτί ψησίματος και μετά στο φούρνο, για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να καραμελοποιηθεί η ζάχαρη. Αφήστε τις να κρυώσουν ώστε να σταθεροποιηθούν.

  • 3 σφηνάκια βότκα
  • 2 σφηνάκια μπράντι
  • 1 σφηνάκι Αμαρέττο

Χτυπήστε τα ποτά στο σέικερ με πάγο, σερβίρετε σε ποτήρια μαρτίνι, διακοσμήστε με φέτες μπέικον.

και…

Vegan Bacon

Ένας από τους πιο κουλ χαρακτήρες της τηλεόρασης, ο δημόσιος υπάλληλος Ron Swanson του Parks and Recreation, τοποθετεί το χορτοφαγικό μπέικον εκεί που του αξίζει. Μην το προσπεράσετε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια