Στείλτε μας τι διαβάσατε την προηγούμενη εβδομάδα

Μοιραστείτε μαζί μας κάτι από όσα διαβάσατε τις τελευταίες μέρες

Θέλουμε να μας γράψετε για όλα όσα διαβάσατε τον τελευταίο καιρό και σας έκαναν εντύπωση, σας άρεσαν, σας ταρακούνησαν. Πείτε μας και το γιατί και σημειώστε μας το link της πηγής σας. Θα δημοσιεύουμε τα πέντε πρώτα.

Όποιος ή όποια θέλει να συμμετέχει μπορεί επίσης να στείλει μέσω αυτής της φόρμας  που ανοίγει μόλις πατήσετε το εικονίδιο με το μολύβι πάνω δεξιά.

 

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-14 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
ConstantGardenerTo_Lemoni Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
To_Lemoni
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτό το άρθο στην εφημερίδα The Guardian, με τίτλο „Γιατί πρέπει πάντα να λέτε όχι σε μια ακραία πρόταση γάμου“, για την φεμινιστική προσέγγιση στο θέμα των υπερβολικών προτάσεων γάμου που φαίνεται να γίνονται συχνά. Γράφτηκε με αφορμή ένα βίντεο που έγινε βάιραλ, στο οποίο ο υποψήφιος γαμπρός έστησε υποτιθέμενη απαγωγή για την κοπέλα του, κατά τη διάρκεια της οποίας της έκανε πρόταση γάμου.

https://bit.ly/2KVkw4Z

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Μόλις ανακάλυψα αυτό: https://m.facebook.com/Notallwomen-573937229750183/ Δημιουργώντας μία φανταστική μητριαρχική κοινωνία, η σελίδα εξηγεί, με απλό και χιουμοριστικό τρόπο, πόσο δύσκολη είναι η ζωή των γυναικών στην πατριαρχία. Πιστεύω ότι είναι ιδανική πρόταση για κάποιον άντρα που αρνείται να δει τα προβλήματα των γυναίκων. Διαδώστε!

ConstantGardener
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν είναι κάτι που διάβασα, αλλά το νέο βίντεο του Sam Smith που θεωρώ βγάζει τρελή ατμόσφαιρα και έχει ωραία χορευτικά που θα κάνουν τους ομοφοβικούς να αφρίσουν…
https://www.youtube.com/watch?v=PmYypVozQb4