“Τι κάνω εδώ;”

Σάββατο βράδυ. Τοποθετημένη σε πάρτι γεμάτο κόσμο. Πιο συγκεκριμένα καθισμένη σε έναν καναπέ που μυρίζει βότκα και λάθος αποφάσεις, με το κεφάλι σου να γυρνάει συνεχώς στο τι έγινε πριν τρείς ώρες, στα γεγονότα που σε έχουν οδηγήσει εδώ. Εκείνη είναι η στιγμή που κατεβάζεις το ποτήρι σου, σηκώνεσαι, παραπατάς σε κανά δυο πεσμένα ποτά, πέφτεις και πάνω σε έναν δίμετρο που κατά κάποιο τρόπο δεν πρόσεξες, ζητάς τρία συγνώμη το λεπτό καθώς από πίσω σου ακολουθεί η καταστροφή -γνωστή σου φίλη σε εκείνο το σημείο- , διασχίζεις αυτό που μοιάζει στα μάτια σου σαν ένα ατέλειωτο διάδρομο χάους και καταφέρνεις να φτάσεις στο μπάνιο, ολοκληρώνοντας την απίστευτη αυτή αποστολή σου.

Κλείνεις την πόρτα, κάνεις μια στροφή, σκανάρεις τη νέα σου τοποθεσία και σκύβεις πάνω απο τη βρύση. Η μουσική πια ακούγεται στο βάθος και το δεξί αυτί σου βουίζει μα προσπαθείς να το αγνοήσεις. Ρίχνεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τότε είναι που ρωτάς τον εαυτό σου “Τι κάνω εδώ;”.

Βγαίνεις απο το μπάνιο. Τώρα πιο σταθερή στα πόδια σου. Παίρνεις την τσάντα σου και φεύγεις. Η μουσική πια είναι ακόμα πιο απόμακρη, μα το βουητό στα αυτιά σου είναι πιο έντονο. Δεν σε νοιάζει. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα. Ξεφυσάς και μαζί με αυτή την βαριά εκπνοή φεύγει και το σημερινό βράδυ. Και ξεκινάς το νέο σου μικρό ταξίδι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-19 points
Upvote Downvote

4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
2 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
Κοσμική Νεράιδαcarpe-noctemKarlee Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δεν κατάλαβα Χριστό.ειναι κάποια νέα σειρά ιστοριών;
Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαινε να ξερασει απ’ το πολύ ποτό,αλλά μάλλον ξεκινάει κάποιο ταξίδι

carpe-noctem
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ κατάλαβα ότι ξέρασε όχι μόνο ό,τι βάραινε το στομάχι της αλλά και ό,τι βάραινε την ψυχή και το μυαλό της και, ξαλαφρωμένη από το βάρος, πήρε την απόφαση να ξεκινήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της.

Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Έτσι βγάζει περισσότερο νόημα 😁

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Τέλειο! (Με πήγε μερικά χρόνια πίσω:p) <3