“Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, κορίτσι να κουβαλάει αγόρι”

Είμαστε σε παραλιακό δρόμο με τον άντρα μου και τον 13χρονο γιο του. Περνάει δίπλα μας ένα ποδήλατο το οποίο οδηγούσε ένα κορίτσι και “κουβαλούσε” ένα αγόρι.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

“Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, κορίτσι να κουβαλάει αγόρι”

“Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Και τα κορίτσια μπορούν να κουβαλήσουν τα αγόρια, οποιος ξέρει να οδηγεί κουβαλάει τον άλλο”

“Ναι ναι δεν είπα αυτό απλά είναι σεβασμός για τα κορίτσια”

“Είναι καλό να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον όμως αυτό δεν δείχνει σεβασμό, γιατί και τα κορίτσια μπορούν να σας κουβαλούν”

in

Αξιολογήστε το άρθρο

15 points
Upvote Downvote

10
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
4 Θέματα σχολίων
6 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
7 Συντάκτες σχολίων
IzabelMeddleJelly RollΦρουφρουWhatIf Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Φρουφρου
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι η κόρη μου μεταφέρει φίλους της συχνά με το ποδηλατο και το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις γίνει 18 θα είναι να βγάλει δίπλωμα, να έχει το αυτοκινητάκι της και να μην χρειαστεί να μπει σε κανενός το αμάξι από “ανάγκη” πάρα μόνο αν είναι σίγουρη και το θέλει.

Jelly Roll
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πραγματικά. Η μάνα μου που εμπιστεύεται μόνο τον εαυτό της, μου τα σπάσε τα νεύρα μέχρι να με αφήσει να βγάλω δίπλωμα (γιατί είναι και το οικονομικό του πράγματος βλέπεις στη μέση), νομίζοντας πως έτσι θα με προστάτευε από τη δική μου τη μαλακια και των αλλωνών. Γενικά είμαστε σοβαροί με τα τιμόνια, πολλοί σοβαροί, κι εγώ και οι φίλοι μου, εκτός από μια φορά που ήμασταν μεθυσμένοι και έβαλα τον επίσης μεθυσμένο φίλο μου να κυνηγήσει το νυχτερινό λεωφορείο για να μπορέσω να πάω σπίτι. Αν ήμασταν ξεμεθυστοι δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ. Αν εγώ είχα αμάξι, θα… Διαβάστε περισσότερα »

Elomas
Μέλος
Συμμετέχων

Δράτομαι του κειμένου για να καταθέσω την δική μου ιστορία “καζουαλ” σεξισμού. Ενώ είχε μπλοκάρει το webbanking μου ο σύζυγος μου βρήκε την ευκαιρία από το δίπλα δωμάτιο να αναφωνήσει όλο δυναμισμό “μη σε νοιάζουν τα οικονομικά εξάλλου εγώ είμαι ο αρχηγός της οικογένειας”… Ακόμα αλληλοκραζόμαστε αλλά θα επιμείνω.

WhatIf
Μέλος
Συμμετέχων

Πόσο βαθιά έχουν ριζώσει κάποιες αντιλήψεις λόγω της κοινωνίας μας. Μπράβο που του το εξήγησες με αυτόν τον τρόπο!

Trillian (Tricia McMillan)
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Yπεροχο! Και η εικονα εξαιρετικη!!