Προσωπική ιστορία: Άλλη μια αισιόδοξη πλευρά

Καλησπέρα στην αγαπημένη μας Λένα και σε όλα τα μέλη της ομάδας Α-μπα καθώς και τους αναγνώστες.

Σκεφτόμουν αρκετές μέρες να στείλω την δική μου αισιόδοξη ιστορία στο θέμα της συναίνεσης γιατί ήθελα να σπάσω λίγο την στεναχώρια των άλλων, σκοτεινών ιστοριών που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί σε όλες μας και μιας και άνοιξε το δρόμο η Karderina (30/1), αποφάσισα τελικά να το κάνω κι εγώ.

Ήμουν κι εγώ 20 χρονών και δεν είχα κάνει ακόμα σεξ. Ήμουν πολύ πολύ ερωτευμένη ήδη 1 χρόνο με έναν άντρα στα 28 του τότε, ο οποίος είχε ένα μπαράκι στο νησί που έχω εξοχικό και πήγαινα πολύ συχνά στην φοιτητική μου περίοδο, με φίλους. Υπήρχε μεταξύ μας έντονο φλερτ και παιχνίδι και μπαίνω στο ψητό. Ένα βράδυ η παρέα του κι η παρέα μου συνδυαστήκαμε λόγω των γενεθλίων ενός κοινού φίλου και μετά τη βραδιά στο μαγαζί του συνεχίσαμε αλλού. Καθόμασταν δίπλα δίπλα όσο είμασταν εκεί και κουβεντιάζαμε, φλερτάραμε πίνοντας το ποτό μας. Κάποια στιγμή απλώς τον πλησίασα και τον φίλησα και θυμάμαι οτι ένιωσα σαν να βγάζω φτερά απο τη χαρά μου. Ίδια υπερδιέγερση και χαρά έδειξε κι εκείνος. Με τα πολλά και πλησιάζοντας η βραδιά μας εκεί, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, στο τέλος της, πρότεινε στην παρέα (είμασταν πια εμείς οι δυο,2 φίλοι κοινοί και οι 2 κολλητές μου) να πάμε σπίτι του να χαζολογήσουμε -γουατέβερ μπορέι να σήμαινε αυτό στο ζαλισμένο μυαλό όλων μας,κοινώς μάλλον δυσκολευόταν να μου πει να πάω σπίτι του μόνη μου.

Οι διάφορες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, σημασία τώρα έχει ότι εγώ κι εκείνος μια ώρα μετά ήμασταν μόνοι στο δωμάτιο του, στο κρεβάτι του με τα ρούχα μας και φιλιόμασταν. Ήταν εμφανές ότι ήθελε να κάνουμε σεξ και είμαι σίγουρη ότι ως ένα σημείο το ίδιο πίστευε και για μένα. Όμως εγώ ενώ απολάμβανα τα χάδια, τα φιλιά και τη στιγμή μαζί του, δεν ήθελα να κάνω σεξ. Γιατί δεν ένιωθα άνετα, γιατί δεν ήθελα απλώς. Έκανε μια κίνηση παραπάνω ίσως για να βεβαιωθεί και όταν έβαλα το χέρι μου στο δικό του και χαμογέλασα, μου χαμογέλασε πίσω, χωρίς να με ρωτήσει τίποτα, συνέχισε να με φιλά και να με κρατάει αγκαλιά πιο ήρεμα και χαλαρά τώρα.

Λίγο μετά βγήκαμε έξω στην παρέα που αναζητούσε πια καφέ και χαρούμενος προσφέρθηκε να φτιάξει σε όλους μας, τραβώντας με παιχνιδιάρικα στην κουζίνα μαζί του. Άυπνος λίγες ώρες μετά ήρθε και με βρήκε ξανά όταν ήμασταν για πρωινό. Αυτά τα αναφέρω για να δείξω την ευχάριστη και τρυφερή συμπεριφορά του μετά. Για την ιστορία, με τον άνθρωπο αυτόν απομακρυνθήκαμε για κάποιο διάστημα και κάναμε σεξ 5 χρόνια μετά όταν ξαναβρεθήκαμε κάπου κάπως κάποτε και έμεινε εκεί.

Υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι εκεί έξω, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους όλα αυτά είναι λογικά, που δεν σε/με/μας θεωρούν ούτε εύκολες, ούτε δύσκολες, ούτε παράξενες για ό,τι κάνουμε και δεν κάνουμε και αυτούς θέλουμε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

163 points
Upvote Downvote